Bayern pokazao interesovanje za Hazarda, cijena oko 20-25 miliona. Po vokaciji bek.
Ekici na posudbi u Nurnbergu.
@secer: Taj gol Robbena je postignut u polufinalu. U finalu su zelembaci pocijepani.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Ja mislim da je ofanzivni vezni igrač.Nešto kao Sneijder u Interu.omerbavarac je napisao/la:Ottl zeli ostati u Bayernu do kraja ugovora. Isti mu istice krajem predstojece sezone.
Bayern pokazao interesovanje za Hazarda, cijena oko 20-25 miliona. Po vokaciji bek.
@secer: Taj gol Robbena je postignut u polufinalu. U finalu su zelembaci pocijepani.![]()
![]()
![]()
Allround igrac, moze djelovati na vise pozicija.FRANK RIBERY je napisao/la:Ja mislim da je ofanzivni vezni igrač.Nešto kao Sneijder u Interu.omerbavarac je napisao/la:Ottl zeli ostati u Bayernu do kraja ugovora. Isti mu istice krajem predstojece sezone.
@secer: Taj gol Robbena je postignut u polufinalu. U finalu su zelembaci pocijepani.![]()
![]()
![]()
Evru nikako ne bih volio. Taj je umišljen, ufuran i prgav do bola, samo bi nam nemir u svlačionicu donioEdvin_Mg je napisao/la:Bayern je blizu dovodjenje Evree........ ja bi volio u Bayernu vidjeti Hondu,,,, mislim da je on obiljezio SP do sada.... stvarno mi se svidja......
Nedefinisani, kao i prethodne tri godine, od kako se ne zna sta ce se s njih trojiceKlare je napisao/la:Jučer čitam na ovom forumu da su Ottl, Sosa i Braafheid dobili izlazne karte, a danas vijest da Ottl hoće ostati još jednu sezonu. Pa može li mi netko reći kakvi su planovi Bayerna u vezi njih trojice?
Pa koliko ste vi dali za Gomeza koji ne zna primiti lopte. Toure je preplacen ali u odnosu na Gomesa ovaj je bolji 10 putaKlare je napisao/la:Hvala.
Nevezano za ovu temu:
Skandalozno i smiješno:Yaya Toure u Manchester Cityu za 33 500 000 eura.![]()
![]()
![]()
Pa šta ovi stranci u Engleskoj od fudbala rade, i ne samo u Engleskoj nego prave pometnju u čitavom svijetu fudbala.
Hebo ih onaka liga, i kažu najjača liga na svijetu, a svaki klub u privatnom vlasništvu nekog stranca.![]()
![]()
![]()
dapace, samo sam mislio da to ne moram navoditi.omerbavarac je napisao/la:@secer: Taj gol Robbena je postignut u polufinalu. U finalu su zelembaci pocijepani.![]()
![]()
![]()
daj ba nemoguce...pa nije tolko low glup valjda :Sisakovich je napisao/la:Njemačka uoči Argentine ostala bez izbornika!![]()
![]()
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... p2010_news
Joj jes mi drago eto nemogu ti opisati kako. Pogotovu nakon svih nekih Maradoninh poteza na ovom svijetskom, Mullier ga zabi odma, vec sam reko, covjek mu je profesionalno odgovorio na njegove provokacije!Bilal je napisao/la:Kako se "sakupljac lopti" osveti drogeru
Eto nije mu se niko trebao suprostaviti, Schweini kao da je procitao njegove komentare, pa je odigrao savrsenu utakmicu. Sigurno u top 3 igraca u svijetu na svojoj poziciji. Salihovic mi je drag, ali razlika u klasi je primijetna.geronimo je napisao/la:Nesto se momci usutili, nema nikog da se @seci suprostavi.![]()
Ekici na posudbi u Nurnberg. Dobar potez, samo sto mi ovaj Ottl ide na zivce..frajer hoce da ostane i da se izbori za svoje mjesto u Bayernu.
Brišu se kartoni, ali on je već prenio jedan tako da će pauzirati protiv Španije(nadam se da će ovo biti polufinalni par).JetSet_Hantraga je napisao/la:Eto nije mu se niko trebao suprostaviti, Schweini kao da je procitao njegove komentare, pa je odigrao savrsenu utakmicu. Sigurno u top 3 igraca u svijetu na svojoj poziciji. Salihovic mi je drag, ali razlika u klasi je primijetna.geronimo je napisao/la:Nesto se momci usutili, nema nikog da se @seci suprostavi.![]()
Ekici na posudbi u Nurnberg. Dobar potez, samo sto mi ovaj Ottl ide na zivce..frajer hoce da ostane i da se izbori za svoje mjesto u Bayernu.
Svaka cast i za Malog Mu, stvarno odlicno igra. Steta sto je dobio zuti karton. Samo ja sam mislio da se kartoni brisu poslije cetvrtfinala.
Klose 1 gol od Ronalda. Uvjeren sam da ce ga stici.
Lahm kapitenski odigrao. Najbolji bocni igrac na svijetu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.