FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Omerbavarac » 02 jul 2010, 13:58

Ottl zeli ostati u Bayernu do kraja ugovora. Isti mu istice krajem predstojece sezone.

Bayern pokazao interesovanje za Hazarda, cijena oko 20-25 miliona. Po vokaciji bek.

Ekici na posudbi u Nurnbergu.

@secer: Taj gol Robbena je postignut u polufinalu. U finalu su zelembaci pocijepani. :lol: :lol: 8-) 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 02 jul 2010, 14:01

omerbavarac je napisao/la:Ottl zeli ostati u Bayernu do kraja ugovora. Isti mu istice krajem predstojece sezone.

Bayern pokazao interesovanje za Hazarda, cijena oko 20-25 miliona. Po vokaciji bek.

@secer: Taj gol Robbena je postignut u polufinalu. U finalu su zelembaci pocijepani. :lol: :lol: 8-) 8-)
Ja mislim da je ofanzivni vezni igrač.Nešto kao Sneijder u Interu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 jul 2010, 14:05

FRANK RIBERY je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Ottl zeli ostati u Bayernu do kraja ugovora. Isti mu istice krajem predstojece sezone.

Ja mislim da je ofanzivni vezni igrač.Nešto kao Sneijder u Interu.
Allround igrac, moze djelovati na vise pozicija.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 02 jul 2010, 14:07

eh ofanziva,Hondaaaaaaa

Klare

Post Postao/la Klare » 02 jul 2010, 14:22

Jučer čitam na ovom forumu da su Ottl, Sosa i Braafheid dobili izlazne karte, a danas vijest da Ottl hoće ostati još jednu sezonu. Pa može li mi netko reći kakvi su planovi Bayerna u vezi njih trojice?

Klare

Post Postao/la Klare » 02 jul 2010, 14:24

Edvin_Mg je napisao/la:Bayern je blizu dovodjenje Evree........ ja bi volio u Bayernu vidjeti Hondu,,,, mislim da je on obiljezio SP do sada.... stvarno mi se svidja......
Evru nikako ne bih volio. Taj je umišljen, ufuran i prgav do bola, samo bi nam nemir u svlačionicu donio

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 02 jul 2010, 14:26

Klare je napisao/la:Jučer čitam na ovom forumu da su Ottl, Sosa i Braafheid dobili izlazne karte, a danas vijest da Ottl hoće ostati još jednu sezonu. Pa može li mi netko reći kakvi su planovi Bayerna u vezi njih trojice?
Nedefinisani, kao i prethodne tri godine, od kako se ne zna sta ce se s njih trojice ;)

Klare

Post Postao/la Klare » 02 jul 2010, 15:02

Hvala.
Nevezano za ovu temu:
Skandalozno i smiješno:Yaya Toure u Manchester Cityu za 33 500 000 eura. :o :o :o
Pa šta ovi stranci u Engleskoj od fudbala rade, i ne samo u Engleskoj nego prave pometnju u čitavom svijetu fudbala.
Hebo ih onaka liga, i kažu najjača liga na svijetu, a svaki klub u privatnom vlasništvu nekog stranca. :x :x :x :x

Keane_Roy
Kontakt:

Post Postao/la Keane_Roy » 02 jul 2010, 15:08

Klare je napisao/la:Hvala.
Nevezano za ovu temu:
Skandalozno i smiješno:Yaya Toure u Manchester Cityu za 33 500 000 eura. :o :o :o
Pa šta ovi stranci u Engleskoj od fudbala rade, i ne samo u Engleskoj nego prave pometnju u čitavom svijetu fudbala.
Hebo ih onaka liga, i kažu najjača liga na svijetu, a svaki klub u privatnom vlasništvu nekog stranca. :x :x :x :x
Pa koliko ste vi dali za Gomeza koji ne zna primiti lopte. Toure je preplacen ali u odnosu na Gomesa ovaj je bolji 10 puta

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 02 jul 2010, 15:11

Njemačka uoči Argentine ostala bez izbornika! :( :( :(

http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... p2010_news
VOLIM BAYERN

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 02 jul 2010, 16:00

omerbavarac je napisao/la:@secer: Taj gol Robbena je postignut u polufinalu. U finalu su zelembaci pocijepani. :lol: :lol: 8-) 8-)
dapace, samo sam mislio da to ne moram navoditi.
rekao sam da je kup osvojen nakon robbenovog gola ne ogranicivsi vrijeme.
da nebi robijevog gola(golcine) mozda bi i izgubili tu utakmicu na penale jer penali su lutrija.
znaci, nisam se zayebao jer nam je robenov gol otvorio put u finale koje je bayo i uzeo.
dakle, zahvaljujuci robenovom golu bayern je uzeo kup. 8-)
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 02 jul 2010, 18:17

isakovich je napisao/la:Njemačka uoči Argentine ostala bez izbornika! :( :( :(

http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... p2010_news
daj ba nemoguce...pa nije tolko low glup valjda :S
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 02 jul 2010, 21:56

haaaaaaaaa čuj pa i breno nam oženjen aferim momci al ste giganti :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 jul 2010, 15:16

Nesto se momci usutili, nema nikog da se @seci suprostavi. :lol:
Ekici na posudbi u Nurnberg. Dobar potez, samo sto mi ovaj Ottl ide na zivce..frajer hoce da ostane i da se izbori za svoje mjesto u Bayernu. :twisted:
Vom Jäger zum Gejagten

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 03 jul 2010, 18:00

Šta onoo uradise muller klose i sweini :D nesto nam se maradona ušutio :D
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 03 jul 2010, 18:07

Kako se "sakupljac lopti" osveti drogeru :lol:

Senator
Kontakt:

Post Postao/la Senator » 03 jul 2010, 18:14

Bilal je napisao/la:Kako se "sakupljac lopti" osveti drogeru :lol:
Joj jes mi drago eto nemogu ti opisati kako. Pogotovu nakon svih nekih Maradoninh poteza na ovom svijetskom, Mullier ga zabi odma, vec sam reko, covjek mu je profesionalno odgovorio na njegove provokacije!
Colour of Manchester is blue...

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 03 jul 2010, 18:27

nema ba...hobotnica je pravo cudo :)
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 03 jul 2010, 18:38

geronimo je napisao/la:Nesto se momci usutili, nema nikog da se @seci suprostavi. :lol:
Ekici na posudbi u Nurnberg. Dobar potez, samo sto mi ovaj Ottl ide na zivce..frajer hoce da ostane i da se izbori za svoje mjesto u Bayernu. :twisted:
Eto nije mu se niko trebao suprostaviti, Schweini kao da je procitao njegove komentare, pa je odigrao savrsenu utakmicu. Sigurno u top 3 igraca u svijetu na svojoj poziciji. Salihovic mi je drag, ali razlika u klasi je primijetna.

Svaka cast i za Malog Mu, stvarno odlicno igra. Steta sto je dobio zuti karton. Samo ja sam mislio da se kartoni brisu poslije cetvrtfinala.

Klose 1 gol od Ronalda. Uvjeren sam da ce ga stici.

Lahm kapitenski odigrao. Najbolji bocni igrac na svijetu.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Bečki Kongres
Kontakt:

Post Postao/la Bečki Kongres » 03 jul 2010, 18:51

JetSet_Hantraga je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Nesto se momci usutili, nema nikog da se @seci suprostavi. :lol:
Eto nije mu se niko trebao suprostaviti, Schweini kao da je procitao njegove komentare, pa je odigrao savrsenu utakmicu. Sigurno u top 3 igraca u svijetu na svojoj poziciji. Salihovic mi je drag, ali razlika u klasi je primijetna.

Svaka cast i za Malog Mu, stvarno odlicno igra. Steta sto je dobio zuti karton. Samo ja sam mislio da se kartoni brisu poslije cetvrtfinala.

Klose 1 gol od Ronalda. Uvjeren sam da ce ga stici.

Lahm kapitenski odigrao. Najbolji bocni igrac na svijetu.
Brišu se kartoni, ali on je već prenio jedan tako da će pauzirati protiv Španije(nadam se da će ovo biti polufinalni par).

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []