FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Samo Željo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Samo Željo » 02 jul 2010, 15:44

patkica je napisao/la:Mozel' iko reci kada ce biti u funkciji oficijalna stranica ?!
receno ti je maloprije,za koji dan ! eboga citanje,citajte malo nece se na ponavljanje pisati dodatnih 100 strana :x

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 02 jul 2010, 15:48

Stole iz Bora je napisao/la:
diego_TM je napisao/la:izvinjavam se tebi kao čovjeku iz kluba il prijatelju nekog od ljudi iz kluba eto uredu je upravu si vidjećemo 1.7. samo nemoj tad otić u makarsku na more :shock:
Nisam covjek iz kluba, daleko bilo. Da jesam ne bi piskarao ovde na forumu.
Informacije o tome da ce Olimpik igrati na Grbavici sam dobio od dvojice ljudi koji rade u Olimpiku i zato sam napisao ovde. Ako se dese neke promjene i ne budu igrali to nije do mene a ja se onda unaprijed izvinjavam za lose informacije iliti dezinformacije. Znaci da su oni u Olimpiku prerano krenuli sa tom pricom i da su me slagali. Kazem AKO dodje do toga IZVINJAVAM se forumu.

Necu nigdje otici 01.08. najvjerovatnije i ne bojim se priznati da su me slagali ako dodje do toga.
Nisu te slagali imali su dogovor, više ga nemaju i tu priča završava, ako bi se bavili uzrocima prekida dogovora daleko bi otišli pa neka ostane na tome da dogovora više nema. Slaviji su širom otvoren vrata Grbavice.

Izvinjavam se na pisanju na vašoj temi pozdrav i puno sreće

rumbalija
Kontakt:

Post Postao/la rumbalija » 02 jul 2010, 17:04

diego_TM je napisao/la:izvinjavam se tebi kao čovjeku iz kluba il prijatelju nekog od ljudi iz kluba eto uredu je upravu si vidjećemo 1.7. samo nemoj tad otić u makarsku na more :shock:
Informacije o tome da ce Olimpik igrati na Grbavici sam dobio od dvojice ljudi koji rade u Olimpiku i zato sam napisao ovde. Ako se dese neke promjene i ne budu igrali to nije do mene a ja se onda unaprijed izvinjavam za lose informacije iliti dezinformacije. Znaci da su oni u Olimpiku prerano krenuli sa tom pricom i da su me slagali. Kazem AKO dodje do toga IZVINJAVAM se forumu.

Necu nigdje otici 01.08. najvjerovatnije i ne bojim se priznati da su me slagali ako dodje do toga.
Ma šta se imaš izvinjavati.
Šta se ovdje sve piše pa se niko ne izvinjava.
A od tebe i još par forumaša imamo prave informacije o dešavanjima u šampionu.Samo naprijed
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar

Mostar47
Kontakt:

Post Postao/la Mostar47 » 02 jul 2010, 17:14

ma ljudi mojivi se zamarate gdje će Olimpikigrati, to je sasvim sporedno,bitni smo mi(željo),igrači,ko još treba doći,a ne Olimpik,Slavija gdje će igrati.PRELAZNI JE ROK,IMA LI NEKO SVJEŽU INF.DA LI NAM NEKO DOLAZI?

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 02 jul 2010, 17:15

Olimpik -Zeljo igraju na Grbavici!!!!!! razlog koncert Zdravka Colica na Kosevu 2 dana prije utakmice,tako da ce i Sarajevo vjerovatno igrati tek 3.8. u svakom slucaju Zeeljo prve dvije utakmice igra na Grbavici i ima finu priliku da starta sa 6 sigurnih bodova!

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 02 jul 2010, 17:27

Covjek se se izvinjava zato sto je to necija prirodna reakcija (normalnog i kulturnog covjeka), koju nazalost mnogi ovdje, a ne samo ovdje nemaju ni u tragovima.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 02 jul 2010, 17:37

maltasa je napisao/la:

Nisu te slagali imali su dogovor, više ga nemaju i tu priča završava, ako bi se bavili uzrocima prekida dogovora daleko bi otišli pa neka ostane na tome da dogovora više nema. Slaviji su širom otvoren vrata Grbavice.

Izvinjavam se na pisanju na vašoj temi pozdrav i puno sreće
Hvala na informaciji!

Ovo sto si napisao znaci da je Avaz dao pogresnu informaciju jos dok su se iz Zelje i Olimpika dogovarali o stadionu. To sto su se uprave po.ebale, nije do mene.

A Slavija ako ikad kao domacin zaigra na Grbavici i to bude proslo bez ikakvih negodovanja jezgra navijaca i svadje sa upravom ja necu ici na utakmice dok ne izgrade novi stadion pa bilo to 5-10 godina.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 02 jul 2010, 17:37

Imam pitanje pa bih volio da mi neko odgovori na to pitanje.Zašto 40 000 budimo realni ko će to popuniti mislim da je za našu ligu to previše.Ova brojka od 40 000 mi govori da je ova priča oko stadiona čisti šupljak,a ko bi toliki stadion odražavo.Volio bi da mi neko kaže da sam u krivu i da mi obrazloži. :D
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 02 jul 2010, 17:40

ah koncerti, reprezentacija i tako to bi i punilo stadion od 40k :)
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 02 jul 2010, 17:42

Hamo je napisao/la:Imam pitanje pa bih volio da mi neko odgovori na to pitanje.Zašto 40 000 budimo realni ko će to popuniti mislim da je za našu ligu to previše.Ova brojka od 40 000 mi govori da je ova priča oko stadiona čisti šupljak,a ko bi toliki stadion odražavo.Volio bi da mi neko kaže da sam u krivu i da mi obrazloži. :D
Nemoj se sekirati Hamo, jos se nista ne zna. Sve ovo sto procitas su neprovjerene informacije .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

ŽeljinManijak
Kontakt:

Post Postao/la ŽeljinManijak » 02 jul 2010, 17:54

bosnas_ je napisao/la:Olimpik -Zeljo igraju na Grbavici!!!!!! razlog koncert Zdravka Colica na Kosevu 2 dana prije utakmice,tako da ce i Sarajevo vjerovatno igrati tek 3.8. u svakom slucaju Zeeljo prve dvije utakmice igra na Grbavici i ima finu priliku da starta sa 6 sigurnih bodova!
Prvo kolo premijer lige BiH se igra 31.08.2010 tako da cemo sa Olimpikom igrati na Grbavici u GOSTIMA :lol:

drug

Post Postao/la drug » 02 jul 2010, 17:58

slaviji ako je ceif nek igra u tunguziji...na grbavici nece. treba da nam to gostoprimstvo vrate ko pitarima i gradu Sarajevu kad su prosle godine u evropi igrali i od one djece sto igraju u mladjim kategorijama napravili krst na zapadnoj tribini ili da spominju srebrenicu i uzvikuju srbija, srbija.

Nacionalizam nam ne treba nigdje, a na nama je da to sprijecimo bar na Grbavici kako svojim ponasanjem, tako i zatvaranjem vrata za ljude gladne istog.

Pored toga mislim da je Grbavica navedena samo da nesto pise pored njihvog imena jer ce valjda nabavit to stolica sto im fali.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 02 jul 2010, 18:08

ŽeljinManijak je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Olimpik -Zeljo igraju na Grbavici!!!!!! razlog koncert Zdravka Colica na Kosevu 2 dana prije utakmice,tako da ce i Sarajevo vjerovatno igrati tek 3.8. u svakom slucaju Zeeljo prve dvije utakmice igra na Grbavici i ima finu priliku da starta sa 6 sigurnih bodova!
Prvo kolo premijer lige BiH se igra 31.08.2010 tako da cemo sa Olimpikom igrati na Grbavici u GOSTIMA :lol:
sa olimpikom je na kosevu

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 02 jul 2010, 18:19

"Zdravko Čolić - veliki koncertni spektakl 31.07.2010. Sarajevo, stadion Koševo"

Hoce li to igraci trcati oko pozornice ili ce po pozornici?
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 02 jul 2010, 18:21

slažem se da slavija ne smije igrati na Grbavici na svetom stadionu i ako ovo bude konačna odluka proteste treba održati nije bitno koliko bi mi dobili od toga
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 02 jul 2010, 18:23

Avanes je napisao/la:"Zdravko Čolić - veliki koncertni spektakl 31.07.2010. Sarajevo, stadion Koševo"

sarajevo prošlo prvo pretkolo igrali su protiv Željka Joksimovića pred punim tribinama (jedino ih tako mogu i napuniti) a u drugom igraju protiv Čole (opet se najavljuje dobra posječenost)
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 02 jul 2010, 18:29

Avanes je napisao/la:"Zdravko Čolić - veliki koncertni spektakl 31.07.2010. Sarajevo, stadion Koševo"

momak koji je u strukurama olimpika je objasnio situaciju ja sam iznio info ,ako je koncert 31 nigdje ne pise da se utakmica mora igrati taj dan, podnese se zahtjev i termin ce biti sri ili cet ,kako god pobjeda ne trebala doci u pitanje :mrgreen:

Samo Željo
Kontakt:

Post Postao/la Samo Željo » 02 jul 2010, 18:38

Utakmica se igra na Grbavici ;)

drug

Post Postao/la drug » 02 jul 2010, 19:53

zna li iko sta je sa dresovima, je li potpisan ugovor?

Senator
Kontakt:

Post Postao/la Senator » 02 jul 2010, 19:58

Bit će nešto oko ovoga renoviranja, al nevjerujem da ce biti u skorije vrijeme baš ovakva Grbavica, ono mislim stvarno je i vrijeme da se stadion jednog šampiona malo sredi, da se osposobi i istok, nemora se ni natkriti, ja bi nek osposobe istok, malo srede ograde i stolice, zapad srediti i to je to.

P.S. Nebi bilo loše da još i uđemo u Ligu Prvaka slika
Colour of Manchester is blue...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, dark44, Hrasno15 i 53 gosta.