receno ti je maloprije,za koji dan ! eboga citanje,citajte malo nece se na ponavljanje pisati dodatnih 100 stranapatkica je napisao/la:Mozel' iko reci kada ce biti u funkciji oficijalna stranica ?!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
receno ti je maloprije,za koji dan ! eboga citanje,citajte malo nece se na ponavljanje pisati dodatnih 100 stranapatkica je napisao/la:Mozel' iko reci kada ce biti u funkciji oficijalna stranica ?!
Nisu te slagali imali su dogovor, više ga nemaju i tu priča završava, ako bi se bavili uzrocima prekida dogovora daleko bi otišli pa neka ostane na tome da dogovora više nema. Slaviji su širom otvoren vrata Grbavice.Stole iz Bora je napisao/la:Nisam covjek iz kluba, daleko bilo. Da jesam ne bi piskarao ovde na forumu.diego_TM je napisao/la:izvinjavam se tebi kao čovjeku iz kluba il prijatelju nekog od ljudi iz kluba eto uredu je upravu si vidjećemo 1.7. samo nemoj tad otić u makarsku na more
Informacije o tome da ce Olimpik igrati na Grbavici sam dobio od dvojice ljudi koji rade u Olimpiku i zato sam napisao ovde. Ako se dese neke promjene i ne budu igrali to nije do mene a ja se onda unaprijed izvinjavam za lose informacije iliti dezinformacije. Znaci da su oni u Olimpiku prerano krenuli sa tom pricom i da su me slagali. Kazem AKO dodje do toga IZVINJAVAM se forumu.
Necu nigdje otici 01.08. najvjerovatnije i ne bojim se priznati da su me slagali ako dodje do toga.
Ma šta se imaš izvinjavati.Stole iz Bora je napisao/la:Nisam covjek iz kluba, daleko bilo. Da jesam ne bi piskarao ovde na forumu.diego_TM je napisao/la:izvinjavam se tebi kao čovjeku iz kluba il prijatelju nekog od ljudi iz kluba eto uredu je upravu si vidjećemo 1.7. samo nemoj tad otić u makarsku na more
Informacije o tome da ce Olimpik igrati na Grbavici sam dobio od dvojice ljudi koji rade u Olimpiku i zato sam napisao ovde. Ako se dese neke promjene i ne budu igrali to nije do mene a ja se onda unaprijed izvinjavam za lose informacije iliti dezinformacije. Znaci da su oni u Olimpiku prerano krenuli sa tom pricom i da su me slagali. Kazem AKO dodje do toga IZVINJAVAM se forumu.
Necu nigdje otici 01.08. najvjerovatnije i ne bojim se priznati da su me slagali ako dodje do toga.
Hvala na informaciji!maltasa je napisao/la:Nisu te slagali imali su dogovor, više ga nemaju i tu priča završava, ako bi se bavili uzrocima prekida dogovora daleko bi otišli pa neka ostane na tome da dogovora više nema. Slaviji su širom otvoren vrata Grbavice.Stole iz Bora je napisao/la:Nisam covjek iz kluba, daleko bilo. Da jesam ne bi piskarao ovde na forumu.diego_TM je napisao/la:izvinjavam se tebi kao čovjeku iz kluba il prijatelju nekog od ljudi iz kluba eto uredu je upravu si vidjećemo 1.7. samo nemoj tad otić u makarsku na more
Izvinjavam se na pisanju na vašoj temi pozdrav i puno sreće
Nemoj se sekirati Hamo, jos se nista ne zna. Sve ovo sto procitas su neprovjerene informacije ..Hamo je napisao/la:Imam pitanje pa bih volio da mi neko odgovori na to pitanje.Zašto 40 000 budimo realni ko će to popuniti mislim da je za našu ligu to previše.Ova brojka od 40 000 mi govori da je ova priča oko stadiona čisti šupljak,a ko bi toliki stadion odražavo.Volio bi da mi neko kaže da sam u krivu i da mi obrazloži.
Prvo kolo premijer lige BiH se igra 31.08.2010 tako da cemo sa Olimpikom igrati na Grbavici u GOSTIMAbosnas_ je napisao/la:Olimpik -Zeljo igraju na Grbavici!!!!!! razlog koncert Zdravka Colica na Kosevu 2 dana prije utakmice,tako da ce i Sarajevo vjerovatno igrati tek 3.8. u svakom slucaju Zeeljo prve dvije utakmice igra na Grbavici i ima finu priliku da starta sa 6 sigurnih bodova!
sa olimpikom je na kosevuŽeljinManijak je napisao/la:Prvo kolo premijer lige BiH se igra 31.08.2010 tako da cemo sa Olimpikom igrati na Grbavici u GOSTIMAbosnas_ je napisao/la:Olimpik -Zeljo igraju na Grbavici!!!!!! razlog koncert Zdravka Colica na Kosevu 2 dana prije utakmice,tako da ce i Sarajevo vjerovatno igrati tek 3.8. u svakom slucaju Zeeljo prve dvije utakmice igra na Grbavici i ima finu priliku da starta sa 6 sigurnih bodova!
sarajevo prošlo prvo pretkolo igrali su protiv Željka Joksimovića pred punim tribinama (jedino ih tako mogu i napuniti) a u drugom igraju protiv Čole (opet se najavljuje dobra posječenost)Avanes je napisao/la:"Zdravko Čolić - veliki koncertni spektakl 31.07.2010. Sarajevo, stadion Koševo"
Hoce li to igraci trcati oko pozornice ili ce po pozornici?
momak koji je u strukurama olimpika je objasnio situaciju ja sam iznio info ,ako je koncert 31 nigdje ne pise da se utakmica mora igrati taj dan, podnese se zahtjev i termin ce biti sri ili cet ,kako god pobjeda ne trebala doci u pitanjeAvanes je napisao/la:"Zdravko Čolić - veliki koncertni spektakl 31.07.2010. Sarajevo, stadion Koševo"
Hoce li to igraci trcati oko pozornice ili ce po pozornici?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, dark44, Hrasno15 i 53 gosta.