FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Imam pitanje pa bih volio da mi neko odgovori na to pitanje.Zašto 40 000 budimo realni ko će to popuniti mislim da je za našu ligu to previše.Ova brojka od 40 000 mi govori da je ova priča oko stadiona čisti šupljak,a ko bi toliki stadion odražavo.Volio bi da mi neko kaže da sam u krivu i da mi obrazloži. 
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
ah koncerti, reprezentacija i tako to bi i punilo stadion od 40k 
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Nemoj se sekirati Hamo, jos se nista ne zna. Sve ovo sto procitas su neprovjerene informacije ..Hamo je napisao/la:Imam pitanje pa bih volio da mi neko odgovori na to pitanje.Zašto 40 000 budimo realni ko će to popuniti mislim da je za našu ligu to previše.Ova brojka od 40 000 mi govori da je ova priča oko stadiona čisti šupljak,a ko bi toliki stadion odražavo.Volio bi da mi neko kaže da sam u krivu i da mi obrazloži.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- ŽeljinManijak
- Kontakt:
Prvo kolo premijer lige BiH se igra 31.08.2010 tako da cemo sa Olimpikom igrati na Grbavici u GOSTIMAbosnas_ je napisao/la:Olimpik -Zeljo igraju na Grbavici!!!!!! razlog koncert Zdravka Colica na Kosevu 2 dana prije utakmice,tako da ce i Sarajevo vjerovatno igrati tek 3.8. u svakom slucaju Zeeljo prve dvije utakmice igra na Grbavici i ima finu priliku da starta sa 6 sigurnih bodova!
-
drug
slaviji ako je ceif nek igra u tunguziji...na grbavici nece. treba da nam to gostoprimstvo vrate ko pitarima i gradu Sarajevu kad su prosle godine u evropi igrali i od one djece sto igraju u mladjim kategorijama napravili krst na zapadnoj tribini ili da spominju srebrenicu i uzvikuju srbija, srbija.
Nacionalizam nam ne treba nigdje, a na nama je da to sprijecimo bar na Grbavici kako svojim ponasanjem, tako i zatvaranjem vrata za ljude gladne istog.
Pored toga mislim da je Grbavica navedena samo da nesto pise pored njihvog imena jer ce valjda nabavit to stolica sto im fali.
Nacionalizam nam ne treba nigdje, a na nama je da to sprijecimo bar na Grbavici kako svojim ponasanjem, tako i zatvaranjem vrata za ljude gladne istog.
Pored toga mislim da je Grbavica navedena samo da nesto pise pored njihvog imena jer ce valjda nabavit to stolica sto im fali.
sa olimpikom je na kosevuŽeljinManijak je napisao/la:Prvo kolo premijer lige BiH se igra 31.08.2010 tako da cemo sa Olimpikom igrati na Grbavici u GOSTIMAbosnas_ je napisao/la:Olimpik -Zeljo igraju na Grbavici!!!!!! razlog koncert Zdravka Colica na Kosevu 2 dana prije utakmice,tako da ce i Sarajevo vjerovatno igrati tek 3.8. u svakom slucaju Zeeljo prve dvije utakmice igra na Grbavici i ima finu priliku da starta sa 6 sigurnih bodova!
"Zdravko Čolić - veliki koncertni spektakl 31.07.2010. Sarajevo, stadion Koševo"
Hoce li to igraci trcati oko pozornice ili ce po pozornici?
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
slažem se da slavija ne smije igrati na Grbavici na svetom stadionu i ako ovo bude konačna odluka proteste treba održati nije bitno koliko bi mi dobili od toga
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
sarajevo prošlo prvo pretkolo igrali su protiv Željka Joksimovića pred punim tribinama (jedino ih tako mogu i napuniti) a u drugom igraju protiv Čole (opet se najavljuje dobra posječenost)Avanes je napisao/la:"Zdravko Čolić - veliki koncertni spektakl 31.07.2010. Sarajevo, stadion Koševo"
1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
momak koji je u strukurama olimpika je objasnio situaciju ja sam iznio info ,ako je koncert 31 nigdje ne pise da se utakmica mora igrati taj dan, podnese se zahtjev i termin ce biti sri ili cet ,kako god pobjeda ne trebala doci u pitanjeAvanes je napisao/la:"Zdravko Čolić - veliki koncertni spektakl 31.07.2010. Sarajevo, stadion Koševo"
-
Samo Željo
- Kontakt:
Utakmica se igra na Grbavici 
Bit će nešto oko ovoga renoviranja, al nevjerujem da ce biti u skorije vrijeme baš ovakva Grbavica, ono mislim stvarno je i vrijeme da se stadion jednog šampiona malo sredi, da se osposobi i istok, nemora se ni natkriti, ja bi nek osposobe istok, malo srede ograde i stolice, zapad srediti i to je to.
P.S. Nebi bilo loše da još i uđemo u Ligu Prvaka
P.S. Nebi bilo loše da još i uđemo u Ligu Prvaka

Colour of Manchester is blue...
mislis prvo kolo igrate 31.7. a ne 31.8....hehe....mala ispravka...hahhaŽeljinManijak je napisao/la:Prvo kolo premijer lige BiH se igra 31.08.2010 tako da cemo sa Olimpikom igrati na Grbavici u GOSTIMAbosnas_ je napisao/la:Olimpik -Zeljo igraju na Grbavici!!!!!! razlog koncert Zdravka Colica na Kosevu 2 dana prije utakmice,tako da ce i Sarajevo vjerovatno igrati tek 3.8. u svakom slucaju Zeeljo prve dvije utakmice igra na Grbavici i ima finu priliku da starta sa 6 sigurnih bodova!
FKR 1987..
Sejo, što stade sa odbrojavanjem
. Ne mogu da vjerujem da će za par dana 
zaslo sunce, al polako...
Evo beljulji pardon redzepi
napusta karlovac, mozda da ga vratimo da nam zasladi napad...
Evo beljulji pardon redzepi
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Blagoje Bratić
Ma bezveze smo ekipa samo mlatimo u prazno borba za opstanak razočaran sam pojačanjima i ostalim 
i raspadamo se...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- slavko njegus
- Kontakt:
deremo 'apoel... uzimamo titulu, uzimamo kup... samo optimizma malo molim vas...
Ja što ne mogu ove priče.Ovo je tržište i svi koji plate neka i igraju.diego_TM je napisao/la:slažem se da slavija ne smije igrati na Grbavici na svetom stadionu i ako ovo bude konačna odluka proteste treba održati nije bitno koliko bi mi dobili od toga
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.