Nema od izgradnje nista do daljnjeg i to su jedine tacne informacijeOmar500 je napisao/la:Prva faza podrazumijeva izgradnju tribine u visini sadasnjeg sjevera, slike su objavljene na zvanicnoj kako izgleda. Prva faza ne podrazumijeva montiranje krova, kao ni izgradnju i uredjenje podtribinskih poslovnih prostora. Sto se tice izgradnje, najavljeno je polovinom augusta, ali nije se jos dobila gradjevinska dozvola. Rok za izdavanje iste je ja msm mjesec dana, a zahtjev je predan proslog mjeseca. Vjerovatno kada se dobije ista, krece se sa izgradnjom. Lijep pozdravfibonacci je napisao/la:Pozdrav,
Molim vas za info. što se tiče izgradnje istočne tribine. Rečeno je da će izgradnja intezivno krenuti poslije derbija, ali koliko ja vidim još ništa nije počelo. Takođe je rečeno da će biti završena prva faza do kraja 2016 godine. Šta ta prva faza podrazumjeva? Ima li neko od malo bolje upićenih da mi objasni. Može u pp.
Hvala
Sve ostalo su lazi uprave i krimnalaca iz uprave kako bi koliko toliko sacuvali mir