FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Hrasno1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hrasno1921 » 08 avg 2016, 13:42

Omar500 je napisao/la:
fibonacci je napisao/la:Pozdrav,

Molim vas za info. što se tiče izgradnje istočne tribine. Rečeno je da će izgradnja intezivno krenuti poslije derbija, ali koliko ja vidim još ništa nije počelo. Takođe je rečeno da će biti završena prva faza do kraja 2016 godine. Šta ta prva faza podrazumjeva? Ima li neko od malo bolje upićenih da mi objasni. Može u pp.

Hvala
Prva faza podrazumijeva izgradnju tribine u visini sadasnjeg sjevera, slike su objavljene na zvanicnoj kako izgleda. Prva faza ne podrazumijeva montiranje krova, kao ni izgradnju i uredjenje podtribinskih poslovnih prostora. Sto se tice izgradnje, najavljeno je polovinom augusta, ali nije se jos dobila gradjevinska dozvola. Rok za izdavanje iste je ja msm mjesec dana, a zahtjev je predan proslog mjeseca. Vjerovatno kada se dobije ista, krece se sa izgradnjom. Lijep pozdrav :thumbup:
Nema od izgradnje nista do daljnjeg i to su jedine tacne informacije ;)

Sve ostalo su lazi uprave i krimnalaca iz uprave kako bi koliko toliko sacuvali mir
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 08 avg 2016, 13:44

Hrasno1921 je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:

Molim vas za info. što se tiče izgradnje istočne tribine. Rečeno je da će izgradnja intezivno krenuti poslije derbija, ali koliko ja vidim još ništa nije počelo. Takođe je rečeno da će biti završena prva faza do kraja 2016 godine. Šta ta prva faza podrazumjeva? Ima li neko od malo bolje upićenih da mi objasni. Može u pp.

Hvala
Prva faza podrazumijeva izgradnju tribine u visini sadasnjeg sjevera, slike su objavljene na zvanicnoj kako izgleda. Prva faza ne podrazumijeva montiranje krova, kao ni izgradnju i uredjenje podtribinskih poslovnih prostora. Sto se tice izgradnje, najavljeno je polovinom augusta, ali nije se jos dobila gradjevinska dozvola. Rok za izdavanje iste je ja msm mjesec dana, a zahtjev je predan proslog mjeseca. Vjerovatno kada se dobije ista, krece se sa izgradnjom. Lijep pozdrav :thumbup:
Nema od izgradnje nista do daljnjeg i to su jedine tacne informacije ;)

Sve ostalo su lazi uprave i krimnalaca iz uprave kako bi koliko toliko sacuvali mir
sta ces reci ako izgradnja krene polovinom ili krajem ovog mjeseca?
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 08 avg 2016, 13:44

aleksandar_veliki je napisao/la:

Hvala
Koliko imam informacije uskoro bi se trebalo krenuti u izgradnju istocne tribine.
zasto nam hrasno govori da nema nista do daljnjeg? I zasto mu se dopusti da laze svakim svojim postom na ovoj temi, taman kad se unormalizovala tema, poceli smo normalno diskutovat i onda hrasno razori temu sa svojim lazima
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 avg 2016, 13:45

za_zivot_cijeli je napisao/la:sta ces reci ako izgradnja krene polovinom ili krajem ovog mjeseca?
Isto ono što je rekao za ovaj post od jutros o duplim ugovorima i novcu ispod stola - NIŠTA.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 08 avg 2016, 13:57

Kaze znaci bogicevic fk zeljeznicar uplacuje sve doprinose na platu i sve posteno radi i to rade odlicno, a hrasno jutros govori prima se ispod stola, a znaci covjek koji te tuzi kaze da se to radi posteno i da se sve moze vidjeti na izvodima iz banke, pa sta vise treba raspravljat sa tim lazovom. KAKO IMAS OBRAZA VISE PISATI PO FORUMU LAZOVCINO
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 avg 2016, 14:02

Ovi strajkaci su presmijesni :urnebes:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 08 avg 2016, 14:04

Jesu vala, a ti najsmješniji.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 08 avg 2016, 14:05

Nego sta nego je Hrasno upravu, jer niko zapravo ne zna ko je Hrasno :wave:

Ni od istocne tribine trenutno nema nista, pa novac koji je sakupljen za tribinu dio tog novca (ne sav) bit ce dat za place igracima i uposlenicima, meni je najvise zao ovih obicnih navijaca kojih realno ima na forumu, i koji vjeruju da je sve bajno i da je uprava odlicna !?

Sa druge strane imas ljude iz uprave koji su aktivni na forumima i koji reaguju na svaku negativnu stvar u klubu, sto u konacnici direkt dotice njih i njihov status.
1921'

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 08 avg 2016, 14:07

amazon je napisao/la:Ovi strajkaci su presmijesni :urnebes:
Ne samo oni nego i ovi iz Zvornicke 27. koji se svi konektuju preko jednog modema i ip. adrese, jedan laptop i dva telefona vazda aktivni po forumima
1921'

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 avg 2016, 14:08

Nema nam druge, nego da ga i mi ostali podržimo.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 avg 2016, 14:10

Meni je zao Siljka sto ga uvaljuju u ova sranja a Bogicevic je isto ispao korektan i sigurno nije htio reci neke stvari a mogao je.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 08 avg 2016, 14:10

Jesu li Stevanovic i Lendric prebaceni u juniore ? [emoji12] [emoji13] [emoji13]

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 avg 2016, 14:11

Je li Bogićević rekao nešto o duplim ugovorima i novcu ispod stola?

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 08 avg 2016, 14:12

Klub na punu platu uplaćuje sve doprinose i sve ide preko banke. - Bogićević.

Što niko ovo ne spomene.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 08 avg 2016, 14:15

tema je Željo, a ne forumaši.
popustite i jedni i drugi i ako nemate šta konkretno napisati, suzdržite se međusobnog prepucavanja.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 avg 2016, 14:17

admin je napisao/la:tema je Željo, a ne forumaši.
popustite i jedni i drugi i ako nemate šta konkretno napisati, suzdržite se međusobnog prepucavanja.
Pa evo već nekoliko puta postavljam konkretno pitanje o duplim ugovorima i novcu ispod stola koje je jedan forumaš jutros najavio i onda izbrisao taj post. Nije valjda da je lagao.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 08 avg 2016, 14:19

Jedino je ovaj portal jasnije prenio desavanja sa konferencije za razliku od ostalih !

1."Razlozi su navodno nedolasci na treninge. Tražio sam plani i program od Uprave. Nisam bio jedan vikend na treningu, jer sam dobio slobodno, a i to su navedeni razlozi zbog dobijanja otkaza. Drugi razlog su bila dešavanja u Zenici. Moja reagovanja nisu bila kako su navedena u razlozima, čak sam od gospodina Senada Misimovića dobio uvjeravana da će kaznu platiti klub. Nakon tri mjeseca je stavljeno to sve na moju štetu".

2. "Svugdje su isti pritisci na igrače. Treba razlikovati fudbalera od običnog radnika. U fudbalu nije moguće tek tako napustiti klub. U zadnja četiri mjeseca smo dobili dvije cijele plate i dva puta po pola plate. FK Željezničar, moram istaći uplaćuje pune doprinose. Za april i maj smo dobili po pola plate bez ikakvog objašnjenja, dok smo za niz od osam pobjeda dobili mizerne premije. Drhtim dok ovo pričam, ne želim da bude shvaćeno da je ovo protiv kluba, već za dobrobit fudbalera, jer svi smo mi radnička klasa".

3."Razgovarao sam s trenerom Kostićem. On mi je rekao da ne računa na mene. Tražio je nižeg i bržeg štopera. Ja sam pristao na mnoge uvjete, jer sam došao da pomognem klubu i dogovorio sam neke određene uvjete. Ponudio sam se da budem čak i četvrta, te peta opcija i da uvijek budem spreman da pomognem. Za raskid ugovora je svim igračima je nuđena jedna plata, iako sam imao godinu i sedam mjeseci ugovora. Nisam razgovarao ni sa jednim čovjekom iz kluba. Pozvao me direktor Mirsad Šiljak, nakon čega mi je uručen otkaz. Ja sam razočaran i povrijeđen i želim da demantujem Aldina Ćenana koji je rekao da sam ja odbio mnoge prijedloge. Ja sam nudio da odem u Zenicu i da se moja plata dijeli po pola, to je odbijeno. Rekli su mi kako će mi pomoći na svaki mogući način.

Pa recite da je u klubu sve bajno i da nema nikakvih problema, kako sve funkcionise kako treba, kako su place redovne i kako se ne vrsi mobing nad igracima itd.

Slijedeci je Stanic ;)
1921'

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 08 avg 2016, 14:23

Hrasno, kako bi ti riješio pitanje Stanića? Onako da pokušamo pogledati na njegovu situaciju sa neutralne strane.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 avg 2016, 14:25

Stanića ćemo se lako riješiti obzirom da je odbio potpisati jedan papir koji su svi igrači potpisali.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 08 avg 2016, 14:29

Ovaj Virtouz prica identicno kao Dejo za Stanica ista prica kao prije par dana kod Bolica u Paper Moonu, zanimljivo ...
1921'

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, kontra i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []