PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

RedEvil
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la RedEvil » 08 avg 2016, 17:40

let3 je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:A kako danas mozes slaviti i dizati tog igraca u nebo,a sutra ga najstrasnije pljuvati,nicim izazvan,a igrac upravu 100%,u ovom slucaju :salut:
A jbg, ne možeš nikako cijeniti igraca koji ode u pitarsku avliju da kenja protiv Želje u kojem je do juce zarađivao hljeb. I ti bi to isto napisao za nekog ex-pitara koji tako pricao o bivšem klubu, pretpostavljam.
Doduše, i ne sjecam se nešto da je neko Bogija dizao u nebesa :roll: možda u onom prethodnom mandatu, dok je igrao kod Amara :mrgreen: ali tad je bio dosta mlađi i brži.

Ne može lik da se pomiri sa cinjenicom da je smo našli mlađe i brže stopere od njega.
Jel se izjasnio da nije protiv kluba nego ljudi koji ga trenutno vode,pojedinih,htio u Celik nisu mu dali,nije htio u Krupu,logicno,i na kraju papak sto trazi neka svoja prava,treba ga podrzat,u svakom slucaju,nebitno je ko je u pitanju sad zeljo,Saraj'vo,sloboda....da se napokon pocne postovat zakon sto se klubova tice,da uplacuju sto moraju,da nema dugova,repova i ja mislim svima bi bolje bilo :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 avg 2016, 17:42

Igrac je u pravu u ovom slucaju.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 08 avg 2016, 17:43

joker90 je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:
let3 je napisao/la:Bogi otišao u pitarske prostorije
To je to :facepalm:
Kolika pizda moraš biti da odeš kod malenih ;)
Pres konferencija u vezi slučaja “Jadranko Bogičević” kasnila je, jer je pomjerena iz prostorija Fudbalskog kluba Sarajevo u hotel Hecco. :kafa:
Ok hajde nisam znao za to ali opet zanijetio je bio kad vas da ode I da se jadi. Sad sto je promjenio lokaciju u zadnjoj sekundi nije bitno.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 avg 2016, 17:59

RedEvil je napisao/la:
let3 je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:A kako danas mozes slaviti i dizati tog igraca u nebo,a sutra ga najstrasnije pljuvati,nicim izazvan,a igrac upravu 100%,u ovom slucaju :salut:
A jbg, ne možeš nikako cijeniti igraca koji ode u pitarsku avliju da kenja protiv Želje u kojem je do juce zarađivao hljeb. I ti bi to isto napisao za nekog ex-pitara koji tako pricao o bivšem klubu, pretpostavljam.
Doduše, i ne sjecam se nešto da je neko Bogija dizao u nebesa :roll: možda u onom prethodnom mandatu, dok je igrao kod Amara :mrgreen: ali tad je bio dosta mlađi i brži.

Ne može lik da se pomiri sa cinjenicom da je smo našli mlađe i brže stopere od njega.
Jel se izjasnio da nije protiv kluba nego ljudi koji ga trenutno vode,pojedinih,htio u Celik nisu mu dali,nije htio u Krupu,logicno,i na kraju papak sto trazi neka svoja prava,treba ga podrzat,u svakom slucaju,nebitno je ko je u pitanju sad zeljo,Saraj'vo,sloboda....da se napokon pocne postovat zakon sto se klubova tice,da uplacuju sto moraju,da nema dugova,repova i ja mislim svima bi bolje bilo :salut:
Ne, nisam ja rekao da je papak što traži svoja prava :nene: nek' traži i treba da traži. Ali ne na ovakav nacin, istresanjem prljavog veša u medijima.
Vec što sere protiv uprave koja ga je dovela lani i dala mu hljeb, kad je postao otpad i u Olimpicu.
Buraz, odlazili su i odrugi igraci iz Želje, pa nisu sazivali neke presice u kojima ce glumiti neku žrtvu i prijetiti sudovima.
Evo otišli su Kokot, Stokić, Zahirović, Zolotić, Sadiković itd...znaci, sve momci koji su igrali prošle sezone.I niko pola loše rijeci nije rekao protiv ove uprave.
A samo Bogi glumi žrtvu i istresa prljavi veš, yebo to ba, malo je to ofirno.

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 08 avg 2016, 18:01

Protiv zeljkana mozete pisati sta hocete i sve ce biti ok. Ali napisete li jednu rijec protiv njihove uprave, napasce vas njih 300. Sto li je to tako? :roll:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 08 avg 2016, 18:02

admirr je napisao/la:Protiv zeljkana mozete pisati sta hocete i sve ce biti ok. Ali napisete li jednu rijec protiv njihove uprave, napasce vas njih 300. Sto li je to tako? :roll:
Pola uprave na tri foruma bez ikakve zajebancije pocev od Deje, Misimovica mladjeg, malog Emira koji je PR. itd. i to ti kazem kao Manijak 100%
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 avg 2016, 18:04

admirr je napisao/la:Protiv zeljkana mozete pisati sta hocete i sve ce biti ok. Ali napisete li jednu rijec protiv njihove uprave, napasce vas njih 300. Sto li je to tako? :roll:
Imamo mi svoje komšije i tuzlake koji prate rade naše uprave na dnevnoj bazi :mrgreen: mi se bavimo igracima i terenom.
Ne trebaju je kritikovati navijaci Želje pored zabrinutih dobronamjernih komšija :P oni su zaduženi za upravu Želje :kafa:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 08 avg 2016, 18:05

Rade pozitivne stvari za klub Isto take rade na tome da nam poprave stadion. Sutnuli par levata za bolje Želji.
Sad zbog vas sto ih stalno kudite I kad sta zeznu mi im oprostimo da se vi ne veselite.
Nego sto vi vodite brigu o nama a ispred vrata smece na gomili I vama I Slobodi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 08 avg 2016, 18:15

MocMahale444 je napisao/la:
Rade pozitivne stvari za klub Isto take rade na tome da nam poprave stadion. Sutnuli par levata za bolje Želji.
Sad zbog vas sto ih stalno kudite I kad sta zeznu mi im oprostimo da se vi ne veselite.
Nego sto vi vodite brigu o nama a ispred vrata smece na gomili I vama I Slobodi.
Kamatarenje , Jahic , Hervas , Evropa prosle sezone , uspjeh do uspjeha .
Ofarbali vam golubarnik i zamjenili jarbole a vi naucili na korov , rastinje pa vam je to sada WOW .
Evo nek promjene travnjak koji kosta preko milion maraka , kako ce kada nemogu bez vas kupiti stolicu a onda to predstavljaju svojim uspjehom .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 avg 2016, 18:15

Hrasno1921 je napisao/la:
Pola uprave na tri foruma bez ikakve zajebancije pocev od Deje, Misimovica mladjeg, malog Emira koji je PR. itd. i to ti kazem kao Manijak 100%
Emira smo davno ovdje provalili, kad im je najavljivao kanibale iz Afrike i slicne nebuloze, za ovu drugu dvojicu sam samo pretpostaljao da su tu. :think:

@Muki, sto pises sa 2 acc-a opet brate?
Bahati, bahati Željkan!
1946

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 08 avg 2016, 18:17

Hrasno1921 je napisao/la:Pola uprave na tri foruma bez ikakve zajebancije pocev od Deje, Misimovica mladjeg, malog Emira koji je PR. itd. i to ti kazem kao Manijak 100%
Tvoji protesti ispred opstine te cine 101% Manijakom caco ;)
Objasni nam sta mislis ko je ko od tih navedenih na ovom forumu. Pod kojim nickom se kriju da znamo. Moze I na ostalim forumima ako kazes da znas sigurno.

@Jole da probam kako to izgleda a I odgovor TobeYarabi zbog njegovog pitanja s Admirr :urnebes:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 avg 2016, 18:19

joker90 je napisao/la: @Muki, sto pises sa 2 acc-a opet brate?
Vjerovatno zbija jos jednu epsku salu, poput ove:
MuhamedTM je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Olimpic - Celik x
Vitez - Metal 2
Radnik - Mladost 1
Sarajevo - Krupa 1
Sloboda - Zeljo 2
Siroki - Zrinjski x2
Sta ti znas levatu :D

Olimpic - Celik 1
Vitez - Metal 1
Radnik - MlAdost 1
Sarajevo - Krupa 1
Sloboda Zeljo 2
Siroki - Zrinjski 1
Nad tobom sunce najljepše sja

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 08 avg 2016, 18:22

pinoglavi je napisao/la:
joker90 je napisao/la: @Muki, sto pises sa 2 acc-a opet brate?
Vjerovatno zbija jos jednu epsku salu, poput ove:
MuhamedTM je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Olimpic - Celik x
Vitez - Metal 2
Radnik - Mladost 1
Sarajevo - Krupa 1
Sloboda - Zeljo 2
Siroki - Zrinjski x2
Sta ti znas levatu :D

Olimpic - Celik 1
Vitez - Metal 1
Radnik - MlAdost 1
Sarajevo - Krupa 1
Sloboda Zeljo 2
Siroki - Zrinjski 1
Na jednom cu pogoditi :D nego ti smrdljiva carapo tišu.
Mlaznjak te ispišo pa od tad patiš. Hajde jednom napisi sto vas nije pobio ovaj ili onaj.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 08 avg 2016, 18:27

Podrzavaju trenutnu upravu iz razloga jer znaju da za njih nema bolje, moze im se samo Zuco ili Violina vratiti, shvatite ih.

Za hasisara.
http://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/del ... ajevo/3106

Vi lafo neka radnicka klasa :pinokio:

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 08 avg 2016, 18:32

joker90 je napisao/la:@Muki, sto pises sa 2 acc-a opet brate?
Kako ono ti rece prije kad te ja nazvaH (forumskim jarom) :rol: a sad brate :kafa:
Sve pod kontrolom, zivio!

@Kenjara druze uzmi uže pa se okaci za raju.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

High

Post Postao/la High » 08 avg 2016, 18:36

Halališe vam nekadašnje ujdurme i vratiše vam stare korisničke račune, pa bi, valjda, tolerirali i još jedan hrak o endehaziji i katolifiliji?! :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 avg 2016, 18:42

MuhamedTM je napisao/la:
Kako ono ti rece prije kad te ja nazvaH (forumskim jarom) :rol: a sad brate :kafa:

To je bilo prije mirovnih sporazuma brate. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 08 avg 2016, 18:55

joker90 je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:

To je bilo prije mirovnih sporazuma brate. :kafa:
Tacno! Jasuši Akaši i Holbruk.
Uzvratio Ririju zbog toga sto je on usao na onaj acc a TobeYarabi mu je orginalni ustvari nije ali kao da jeste.
donna imala 50 acc jos 5-6 aktivnih ima. Svi ste imali druge acc. Eno franhella I ekipe mu. Ja se salio svako zna da sam ja mocmahale4.44
Kako da sam sebi banujem acc to treba ko je zaduzen za to I ja nemam nista protiv.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

amazing
Kontakt:

Post Postao/la amazing » 08 avg 2016, 18:56

Biće da ovi na forumu dobijaju duple plate koliko ih brane. Nekom dupla nekom pola. :mrgreen:

Nema Ajzee-Miske mu pola plate uplatio.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 08 avg 2016, 19:09

Pres konferencija koja je održana u Titovoj nema ništa sa fk Sarajevo. Apsolutno ništa. I nije to pitarska avlija. I da li bi srali da vam ne isplate 17 plata koliko imate pravo a da zadnje dvije dobijete po pola?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []