Jel se izjasnio da nije protiv kluba nego ljudi koji ga trenutno vode,pojedinih,htio u Celik nisu mu dali,nije htio u Krupu,logicno,i na kraju papak sto trazi neka svoja prava,treba ga podrzat,u svakom slucaju,nebitno je ko je u pitanju sad zeljo,Saraj'vo,sloboda....da se napokon pocne postovat zakon sto se klubova tice,da uplacuju sto moraju,da nema dugova,repova i ja mislim svima bi bolje bilolet3 je napisao/la:A jbg, ne možeš nikako cijeniti igraca koji ode u pitarsku avliju da kenja protiv Želje u kojem je do juce zarađivao hljeb. I ti bi to isto napisao za nekog ex-pitara koji tako pricao o bivšem klubu, pretpostavljam.RedEvil je napisao/la:A kako danas mozes slaviti i dizati tog igraca u nebo,a sutra ga najstrasnije pljuvati,nicim izazvan,a igrac upravu 100%,u ovom slucaju
Doduše, i ne sjecam se nešto da je neko Bogija dizao u nebesamožda u onom prethodnom mandatu, dok je igrao kod Amara
ali tad je bio dosta mlađi i brži.
Ne može lik da se pomiri sa cinjenicom da je smo našli mlađe i brže stopere od njega.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Igrac je u pravu u ovom slucaju.
Ok hajde nisam znao za to ali opet zanijetio je bio kad vas da ode I da se jadi. Sad sto je promjenio lokaciju u zadnjoj sekundi nije bitno.joker90 je napisao/la:Pres konferencija u vezi slučaja “Jadranko Bogičević” kasnila je, jer je pomjerena iz prostorija Fudbalskog kluba Sarajevo u hotel Hecco.MuhamedTM je napisao/la:To je tolet3 je napisao/la:Bogi otišao u pitarske prostorije![]()
Kolika pizda moraš biti da odeš kod malenih
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ne, nisam ja rekao da je papak što traži svoja pravaRedEvil je napisao/la:Jel se izjasnio da nije protiv kluba nego ljudi koji ga trenutno vode,pojedinih,htio u Celik nisu mu dali,nije htio u Krupu,logicno,i na kraju papak sto trazi neka svoja prava,treba ga podrzat,u svakom slucaju,nebitno je ko je u pitanju sad zeljo,Saraj'vo,sloboda....da se napokon pocne postovat zakon sto se klubova tice,da uplacuju sto moraju,da nema dugova,repova i ja mislim svima bi bolje bilolet3 je napisao/la:A jbg, ne možeš nikako cijeniti igraca koji ode u pitarsku avliju da kenja protiv Želje u kojem je do juce zarađivao hljeb. I ti bi to isto napisao za nekog ex-pitara koji tako pricao o bivšem klubu, pretpostavljam.RedEvil je napisao/la:A kako danas mozes slaviti i dizati tog igraca u nebo,a sutra ga najstrasnije pljuvati,nicim izazvan,a igrac upravu 100%,u ovom slucaju
Doduše, i ne sjecam se nešto da je neko Bogija dizao u nebesamožda u onom prethodnom mandatu, dok je igrao kod Amara
ali tad je bio dosta mlađi i brži.
Ne može lik da se pomiri sa cinjenicom da je smo našli mlađe i brže stopere od njega.
Vec što sere protiv uprave koja ga je dovela lani i dala mu hljeb, kad je postao otpad i u Olimpicu.
Buraz, odlazili su i odrugi igraci iz Želje, pa nisu sazivali neke presice u kojima ce glumiti neku žrtvu i prijetiti sudovima.
Evo otišli su Kokot, Stokić, Zahirović, Zolotić, Sadiković itd...znaci, sve momci koji su igrali prošle sezone.I niko pola loše rijeci nije rekao protiv ove uprave.
A samo Bogi glumi žrtvu i istresa prljavi veš, yebo to ba, malo je to ofirno.
Protiv zeljkana mozete pisati sta hocete i sve ce biti ok. Ali napisete li jednu rijec protiv njihove uprave, napasce vas njih 300. Sto li je to tako? 
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- Hrasno1921
- Kontakt:
Pola uprave na tri foruma bez ikakve zajebancije pocev od Deje, Misimovica mladjeg, malog Emira koji je PR. itd. i to ti kazem kao Manijak 100%admirr je napisao/la:Protiv zeljkana mozete pisati sta hocete i sve ce biti ok. Ali napisete li jednu rijec protiv njihove uprave, napasce vas njih 300. Sto li je to tako?
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Imamo mi svoje komšije i tuzlake koji prate rade naše uprave na dnevnoj baziadmirr je napisao/la:Protiv zeljkana mozete pisati sta hocete i sve ce biti ok. Ali napisete li jednu rijec protiv njihove uprave, napasce vas njih 300. Sto li je to tako?
Ne trebaju je kritikovati navijaci Želje pored zabrinutih dobronamjernih komšija
- MocMahale444
Rade pozitivne stvari za klub Isto take rade na tome da nam poprave stadion. Sutnuli par levata za bolje Želji.admirr je napisao/la:Protiv zeljkana mozete pisati sta hocete i sve ce biti ok. Ali napisete li jednu rijec protiv njihove uprave, napasce vas njih 300. Sto li je to tako?
Sad zbog vas sto ih stalno kudite I kad sta zeznu mi im oprostimo da se vi ne veselite.
Nego sto vi vodite brigu o nama a ispred vrata smece na gomili I vama I Slobodi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Kamatarenje , Jahic , Hervas , Evropa prosle sezone , uspjeh do uspjeha .MocMahale444 je napisao/la:Rade pozitivne stvari za klub Isto take rade na tome da nam poprave stadion. Sutnuli par levata za bolje Želji.admirr je napisao/la:Protiv zeljkana mozete pisati sta hocete i sve ce biti ok. Ali napisete li jednu rijec protiv njihove uprave, napasce vas njih 300. Sto li je to tako?
Sad zbog vas sto ih stalno kudite I kad sta zeznu mi im oprostimo da se vi ne veselite.
Nego sto vi vodite brigu o nama a ispred vrata smece na gomili I vama I Slobodi.
Ofarbali vam golubarnik i zamjenili jarbole a vi naucili na korov , rastinje pa vam je to sada WOW .
Evo nek promjene travnjak koji kosta preko milion maraka , kako ce kada nemogu bez vas kupiti stolicu a onda to predstavljaju svojim uspjehom .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Emira smo davno ovdje provalili, kad im je najavljivao kanibale iz Afrike i slicne nebuloze, za ovu drugu dvojicu sam samo pretpostaljao da su tu.Hrasno1921 je napisao/la:Pola uprave na tri foruma bez ikakve zajebancije pocev od Deje, Misimovica mladjeg, malog Emira koji je PR. itd. i to ti kazem kao Manijak 100%admirr je napisao/la:Protiv zeljkana mozete pisati sta hocete i sve ce biti ok. Ali napisete li jednu rijec protiv njihove uprave, napasce vas njih 300. Sto li je to tako?
@Muki, sto pises sa 2 acc-a opet brate?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Tvoji protesti ispred opstine te cine 101% Manijakom cacoHrasno1921 je napisao/la:Pola uprave na tri foruma bez ikakve zajebancije pocev od Deje, Misimovica mladjeg, malog Emira koji je PR. itd. i to ti kazem kao Manijak 100%
Objasni nam sta mislis ko je ko od tih navedenih na ovom forumu. Pod kojim nickom se kriju da znamo. Moze I na ostalim forumima ako kazes da znas sigurno.
@Jole da probam kako to izgleda a I odgovor TobeYarabi zbog njegovog pitanja s Admirr
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Vjerovatno zbija jos jednu epsku salu, poput ove:joker90 je napisao/la: @Muki, sto pises sa 2 acc-a opet brate?
Nad tobom sunce najljepše sja
Na jednom cu pogoditipinoglavi je napisao/la:Vjerovatno zbija jos jednu epsku salu, poput ove:joker90 je napisao/la: @Muki, sto pises sa 2 acc-a opet brate?
Mlaznjak te ispišo pa od tad patiš. Hajde jednom napisi sto vas nije pobio ovaj ili onaj.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Podrzavaju trenutnu upravu iz razloga jer znaju da za njih nema bolje, moze im se samo Zuco ili Violina vratiti, shvatite ih.
Za hasisara.
http://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/del ... ajevo/3106
Vi lafo neka radnicka klasa
Za hasisara.
http://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/del ... ajevo/3106
Vi lafo neka radnicka klasa
Kako ono ti rece prije kad te ja nazvaH (forumskim jarom)joker90 je napisao/la:@Muki, sto pises sa 2 acc-a opet brate?
Sve pod kontrolom, zivio!
@Kenjara druze uzmi uže pa se okaci za raju.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Halališe vam nekadašnje ujdurme i vratiše vam stare korisničke račune, pa bi, valjda, tolerirali i još jedan hrak o endehaziji i katolifiliji?! 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
To je bilo prije mirovnih sporazuma brate.MuhamedTM je napisao/la:Kako ono ti rece prije kad te ja nazvaH (forumskim jarom)joker90 je napisao/la:@Muki, sto pises sa 2 acc-a opet brate?a sad brate
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Tacno! Jasuši Akaši i Holbruk.joker90 je napisao/la:To je bilo prije mirovnih sporazuma brate.MuhamedTM je napisao/la:Kako ono ti rece prije kad te ja nazvaH (forumskim jarom)joker90 je napisao/la:@Muki, sto pises sa 2 acc-a opet brate?a sad brate
![]()
Uzvratio Ririju zbog toga sto je on usao na onaj acc a TobeYarabi mu je orginalni ustvari nije ali kao da jeste.
donna imala 50 acc jos 5-6 aktivnih ima. Svi ste imali druge acc. Eno franhella I ekipe mu. Ja se salio svako zna da sam ja mocmahale4.44
Kako da sam sebi banujem acc to treba ko je zaduzen za to I ja nemam nista protiv.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Biće da ovi na forumu dobijaju duple plate koliko ih brane. Nekom dupla nekom pola. 
Nema Ajzee-Miske mu pola plate uplatio.
Nema Ajzee-Miske mu pola plate uplatio.
- jurisicduska
- Kontakt:
Pres konferencija koja je održana u Titovoj nema ništa sa fk Sarajevo. Apsolutno ništa. I nije to pitarska avlija. I da li bi srali da vam ne isplate 17 plata koliko imate pravo a da zadnje dvije dobijete po pola?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.