Jesi vidio one sa Mamicevom glavom koje Boysi imaju.Nesto slicno je i kod nas samo sa drugim likomjozo121 je napisao/la:Kakve naljepnice ? Nešto sam načuo jutros na kavi da su se pojavile ?

Jesi vidio one sa Mamicevom glavom koje Boysi imaju.Nesto slicno je i kod nas samo sa drugim likomjozo121 je napisao/la:Kakve naljepnice ? Nešto sam načuo jutros na kavi da su se pojavile ?
Strob1996 je napisao/la:Bit ce mozda na trgu Gojka Suska.
dobra dobra, umalo!Hum94 je napisao/la:Cujem da ste cijelu Grbavicu neki dan na utakmici obljebili naljepnicama,ima li istine u tom???
Pa bila je zatvorena i na prošloj protiv Slobode. Nije mi jasno zbog čegaAndroid je napisao/la:Moze mi netko objasniti zbog cega se zatvara juzna tribina, i prosle sezone je bila zatvorena na dosta utakmica?
Na prošloj utakmici je izvadio Crnova, pa taman da nije nikoga ubacio, svaka mu čast na tome. Treba mulcu Crnovu objasnit neke stvari napokon. A i ostalima isto tako.Android je napisao/la:Strob1996 je napisao/la:Bit ce mozda na trgu Gojka Suska.![]()
Brana najavio promjene u sastavu, kako bi to moglo izgledati sutra, sta mislite?
Lokalni izbori u listopadu, političke igre, nema veze sa navijačima Širokog( iako stav nije daleko od toga)silvestar1 je napisao/la:Moze li mi netko objasnit cemu ove naljepnice??
Aj ne laprdaj gluposti! Kakve politicke igre? Osobno znam tko ih je ljepio, a mozda sam i ja jedan od njih...felix123 je napisao/la:Lokalni izbori u listopadu, političke igre, nema veze sa navijačima Širokog( iako stav nije daleko od toga)silvestar1 je napisao/la:Moze li mi netko objasnit cemu ove naljepnice??
Ljepili isti oni koji su plasirali priču da je Čović preusmjerio ulaganja iz Širokog u Zrinjski.
Ta priča se poteže nakon što već 6 utakmica nismo uspjeli dobiti Zrinjski. Priča koja odgovara svima iz našeg kluba.
Sponzorima da ne bude pritiska na ulaganja, a igračima da opravdaju svoje pi"čkaste predstave protiv istih( unatoč sudačkom orgijanju po nama kao olakotnoj okolnosti).
Ja ne branim Dragana, ali kad pogledaš ljude koji prosipaju tu priču ona gubi na svojoj vjerodostojnosti.
Mislim da sam ti sve ispričao ,bar onako kako ja to gledam.
Sutra ne očekujem pobjedu našu, jer koliko god naprijed uspijemo odigrati nešto dobro , zadnja linija će to pokvariti.
Nadam se jedino utakmici bez incidenata kako na terenu tako na tribini, prepucavanja i navijanja uvijek dobrodošlo u granicama normale.
Susjedi, kao i uvijek, dobrodošli.