NK Široki Brijeg

maxmore
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la maxmore » 10 avg 2016, 08:24

ZrinjskiMostar je napisao/la:Ja bih vas potpuno razumio samo dadnite otkaze u ephzhb, ht-u, aluminijskom i riješen problem.
Zašto bi dali otkaz? Vi Mostarci izgradili te firme i državne institucije. One samo vaše ili šta? Da ti ključ od stana još ostave?
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 10 avg 2016, 08:41

Majstore, zaista ne želim diskusiju na tu glupu temu ovde. Oprostiste na upadu ovde eto mene gore pa možemo uz pivu ko ljudi pričati.

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 10 avg 2016, 09:00

ZrinjskiMostar je napisao/la:Majstore, zaista ne želim diskusiju na tu glupu temu ovde. Oprostiste na upadu ovde eto mene gore pa možemo uz pivu ko ljudi pričati.
Bolje! Mogao si nas poštedjeti i glupog komentara.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

silvestar1
Kontakt:

Post Postao/la silvestar1 » 10 avg 2016, 09:02

sjever96 je napisao/la:
felix123 je napisao/la:
silvestar1 je napisao/la:Moze li mi netko objasnit cemu ove naljepnice??
Lokalni izbori u listopadu, političke igre, nema veze sa navijačima Širokog( iako stav nije daleko od toga)
Ljepili isti oni koji su plasirali priču da je Čović preusmjerio ulaganja iz Širokog u Zrinjski.
Ta priča se poteže nakon što već 6 utakmica nismo uspjeli dobiti Zrinjski. Priča koja odgovara svima iz našeg kluba.
Sponzorima da ne bude pritiska na ulaganja, a igračima da opravdaju svoje pi"čkaste predstave protiv istih( unatoč sudačkom orgijanju po nama kao olakotnoj okolnosti).
Ja ne branim Dragana, ali kad pogledaš ljude koji prosipaju tu priču ona gubi na svojoj vjerodostojnosti.
Mislim da sam ti sve ispričao ,bar onako kako ja to gledam.
Sutra ne očekujem pobjedu našu, jer koliko god naprijed uspijemo odigrati nešto dobro , zadnja linija će to pokvariti.
Nadam se jedino utakmici bez incidenata kako na terenu tako na tribini, prepucavanja i navijanja uvijek dobrodošlo u granicama normale.
Susjedi, kao i uvijek, dobrodošli. :salut:
Aj ne laprdaj gluposti! Kakve politicke igre? Osobno znam tko ih je ljepio, a mozda sam i ja jedan od njih...
Ti nemas vise od 18 godina

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 10 avg 2016, 10:44

Ajmo raja dobit ovo danas! Skacite svi na sjeveru, navijajte a ne nijemo posmatrat i jbt nekome nesto kad je lose...

Svi na Pecaru!

Strob1996
Kontakt:

Post Postao/la Strob1996 » 10 avg 2016, 12:13

Nece igrat todorovic za zrinski,Dino Coric svrsava :D :mrgreen:
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 10 avg 2016, 12:16

Strob1996 je napisao/la:Nece igrat todorovic za zrinski,Dino Coric svrsava :D :mrgreen:
Pa vjerujem da je :lol: , vjerovatno ga jos sanja :urnebes:
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Carles
Kontakt:

Post Postao/la Carles » 10 avg 2016, 12:29

Danas Zrinjski veliki favorit. Tu se nema sta dodati. Nama ostaje nadati se da ce nasi grist, dati sve od sebe, probati na agresivnost i presing, pozrtvovnost nesto postici.

Onako malo razmisljam. Lijepa je stvar sto se stvorilo ovo neko rivalstvo izmedju nas, ovo sad vec poprima znacajke pravog derbija. Znaci nervoza, iscekivanje, atmosfera na stadionu, obostrano navijanje bez nekih vecih incidenata, pa mozemo cak reci da i utakmica obicno ispuni ocekivanja sto se same kvalitete tice. Jbg, nekad ode na nasu nekad na njihovu stranu, al hocu reci da mi je bas drago da imamo u Hercegovini jedan ovakav praznik nogometa.

P.S. Potvrda ovoj mojoj tezi je i to da niko ne prica o derbiju hajduk-dinamo, di god dodjes po gradu samo se prica o nasoj utakmici, sto je samo po sebi vec golem uspjeh za ovaj nas kraj. Neka se nastavi ovako, zelim nam jos puno puno derbija, uz nadu da se izbjegnu bilo kakvi incidenti jer bi zaista bilo krajnje glupo i ruzno jos da se mi malobrojni Hrvati izmedju sebe jeb.emo.

Pozdrav svim ljudima dobre volje, i neka bolji pobijedi!

Samo jedno ime Siroki!!!!
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 10 avg 2016, 12:39

Carles je napisao/la:Danas Zrinjski veliki favorit. Tu se nema sta dodati. Nama ostaje nadati se da ce nasi grist, dati sve od sebe, probati na agresivnost i presing, pozrtvovnost nesto postici.

Onako malo razmisljam. Lijepa je stvar sto se stvorilo ovo neko rivalstvo izmedju nas, ovo sad vec poprima znacajke pravog derbija. Znaci nervoza, iscekivanje, atmosfera na stadionu, obostrano navijanje bez nekih vecih incidenata, pa mozemo cak reci da i utakmica obicno ispuni ocekivanja sto se same kvalitete tice. Jbg, nekad ode na nasu nekad na njihovu stranu, al hocu reci da mi je bas drago da imamo u Hercegovini jedan ovakav praznik nogometa.

P.S. Potvrda ovoj mojoj tezi je i to da niko ne prica o derbiju hajduk-dinamo, di god dodjes po gradu samo se prica o nasoj utakmici, sto je samo po sebi vec golem uspjeh za ovaj nas kraj. Neka se nastavi ovako, zelim nam jos puno puno derbija, uz nadu da se izbjegnu bilo kakvi incidenti jer bi zaista bilo krajnje glupo i ruzno jos da se mi malobrojni Hrvati izmedju sebe jeb.emo.

Pozdrav svim ljudima dobre volje, i neka bolji pobijedi!

Samo jedno ime Siroki!!!!
:clap: :clap: :clap:
Svaka čast,
treba se održavati pozitivno rivalstvo ova naša dva kluba,
uostalom mi je uvijek drago bilo ovih dana doći iz Mostara na Široki Brijeg...vidimo se opet i 15.08. :)
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 10 avg 2016, 12:42

Slazem se sa Carles :clap:
NK Široki Brijeg

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 10 avg 2016, 14:02

Ocemo pobjedu! I pun sjever odlicnog navijanja... Kao sto sam napisao i na njihovoj temi: svi normalni DOBRO DOSLI, a ovi ostali dobro došli koliko i mi dole u njihovim glavama!

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 10 avg 2016, 14:19

Tako je i od mene ljudi..svaka čast

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 10 avg 2016, 14:46

Gorit ce veceras Pecara. Prica se samo o utakmici, sjever ce biti krcat, susjedi ce vjerujem ispuniti istok :) . Nek sve prodje u najboljem redu, uz fer i korektno navijanje, bez repova posle utakmici, i stisnuti ruku boljem na kraju :)

PONOS NA TEBE, JER SI MOJ GRAD

[youtube][/youtube]

slikaslika

HRHB

Strob1996
Kontakt:

Post Postao/la Strob1996 » 10 avg 2016, 15:02

Kad ce pocet utakmica,dosadilo cekat :roll:
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 10 avg 2016, 17:07

Svaka cast momci na ovih nekoliko zadnjihvkomentara.Nedajte se zavaditi a veceras nadam se bez incidenata bilo koje vrste i neka pobjedi bolji.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 10 avg 2016, 20:13

Pandza neigra veceras, ozljeda...

Sretno nam.
NK Široki Brijeg

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 10 avg 2016, 23:47

Dobro je, bod odlican. Zrinjski je bolja ekipa, ali nasi momci su se borili danas pravo, svaka im casf(osim idiotu Barisicu).

Daj nek prikljuce nekoga iz juniora kad vec nece dovoditi te nove igrace, mora biti netko dobar, nije mala stvar mlatnuti Zelju i Zrinjski u par dana

HRHB

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 10 avg 2016, 23:53

Crnov napokon probijao, šteta što nije bilo Krstamovica do kraja da pogodi neku.... Menalo na kraju plače radi prilike... Steta steta steta, Bralic unio malu sigurnost, ali opet ostali trojac uff... Joja **** te ja... Sesaru bi sada kao budali samar dosao Mate Pehar u sredini... Stipe pola stvari dobar pola onako, ali najvaznije od svega - SJEVER JE NAPOKON BIO NA NIVOU, moglo je i bolje ali dobro je...

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 10 avg 2016, 23:54

Bod ko kuca velik. Zrinja puni jaca ekipa i ovaj bod he zasluga borbe na terenu, nista vise.

Koja tuga, Krstanovic mora izac, mi nemamo ga skim zamjenit u napadu ccc...
NK Široki Brijeg

Pantarei79
Kontakt:

Post Postao/la Pantarei79 » 11 avg 2016, 00:17

Odlična utakmica, uzivao sam na Pecari. Zatvaranje juga je velika greška, na sjeveru je opet bilo dosta mostaraca.
Obrana nam je opet skuhala jedan gol, ali puno bolje to izgleda bez Pandže. Soldo odličan.
Rotacija Sesar vani - Menalo - unutra na desno krilo - Baraban u napad i prelazak na 4-4-2 formaciju :tokralju: Puno bolje je tada Siroki izgledao, i dajemo gol. Konacno i Crnov probijao stranu, Jure trcao i uklizavao.
Nadam se da su igraci shvatili da mogu kad hoće i kad se bore. Vidibse napredak iz utakmice u utakmicu :opaopa:
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, rishovski i 37 gostiju.