NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Kawhi
Kontakt:

Re: Svaštara

Post Postao/la Kawhi » 09 avg 2016, 16:25

Kobe Bryant je napisao/la:
šta reći koju poruku porati :wtf: i babo i sin :thumbdown: :facepalm:
Enesa donekle i razumijem, ali kakav je to otac kojem je neki predsjednik važniji od sina. :rol:
Enes se pronašao u vjeri, ne nameće ništa drugima, javno govori svoje političke stavove... ali nije ništa loše rekao o svom ocu i porodici dok ga se nisu odrekli.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 09 avg 2016, 16:26

Kawhi je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Duncan nije ispred Jordana, Kareema, Brona, Billa, Wilta i Magica zasigurno. Tu negdje s Kobeom, Shaqom i Hakeemom. Oni se mogu redat kako hoće.

I da, Timov prime ne može ni sa Jordanovim ni sa Wiltovim ni sa Shaqovim. Jesil ti uopće svjestan kakvu je dominaciju imao Shaq u primeu ? Nešto irealno, veća dominacija od današnje LeBronove faktički.
Pa bio bi ti dobar post da nisi Kobea tu na silu ubacio. Razumijem da se ne slažemo ti, Clutch, ja, neko četvrti, peti, ali ti jedini pretjeruješ. Kobe nema ništa da može reći kako je nivo Shaqa i Hakeema.

Pa nisam rekao da je imao jači prajm od Jordana i Shaqa već da to nije toliko daleko. Jedino je Wiltov daleko. Uostalom Shaqov prime s Kobeom, Duncanov prime sa dosta slabijom ekipom 3-2. Ispade sad da je jedan uzeo 6 titula, a drugi nijednu.
Šta mi koji pratimo amaterski NBA znamo više recimo više od nekoga koga svi u cijelom regionu cijene Edin Avdić , a on ne voli Bryanta , ali javno je uvijek govorio da Braynat je ne iporedivo bolji igrač od Duncana, tako da , čuj Kobe ne pripada sa Duncanom i Shakom :wtf: :facepalm:

I ono kao govoriš o prime-u kao goduinu 2002-03 :o to je jedna kao godina Duncana , ako je jedna godina prime ili dvije onda najbolji prime ikad je Curry 2015-16 :D
Zadnja izmjena: Kobe Bryant, dana/u 09 avg 2016, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 09 avg 2016, 16:29

Kawhi je napisao/la:
Enesa donekle i razumijem, ali kakav je to otac kojem je neki predsjednik važniji od sina. :rol:
Enes se pronašao u vjeri, ne nameće ništa drugima, javno govori svoje političke stavove... ali nije ništa loše rekao o svom ocu i porodici dok ga se nisu odrekli.
Šta on je u pravu , a 24 članove njegove porodice je u krivu , samo je neki političar - vjerski vođa u pravu , ma daj i njihovo , a pogotovo NJEGOVO ponašanje , kao sportiste je čisto :puke: :puke: :puke:

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 09 avg 2016, 16:34

Turci su veoma neinteligentan narod.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 09 avg 2016, 16:53

Kawhi je napisao/la: Pa bio bi ti dobar post da nisi Kobea tu na silu ubacio. Razumijem da se ne slažemo ti, Clutch, ja, neko četvrti, peti, ali ti jedini pretjeruješ. Kobe nema ništa da može reći kako je nivo Shaqa i Hakeema.
Velika vecina ljudi koja prati kosarku Kobea vidi bas u tom rangu. Tebi je Kobe rang Drexlera, meni je to urnebesno npr. Od ovih igrača "drugog" ranga (Kobe, Shaq, Tim, Hakeem, Bird) Shaq je imao ubjedljivo najveću dominaciju na vrhuncu, to sam i uživo gledao i znam koliko je odskakao od ostalih. Kobe je rang ovih igrača, nikakvo stavljanje na silu il šta ti ja znam.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 09 avg 2016, 17:49

Epidaurus je napisao/la:Ja LeBrona nikad al nikad u zivotu nisam ni najmanje volio, cak mi je i poprilicno mrzak igrac al nakon ovoga sto je odigrao protiv historijski jake ekipe GSWa uradio (kakava je vidjena jos svega par puta u historiji) sa ekipom koja je po individualnom kvalitetu realno podosta losija od GSWa
hajd prvo da se dogovoris sam sa sobom. je li GSW u finalu bio prejak, najjaci u historiji ili je bio oslabljen povredom curryja i suspenzijom greena?

kad treba velicati lebrona, onda su najbolji ikada, kada treba opravdati poraz u finalu, onda je GSW oslabljen bez curryja i greena... :hmmmmm:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 09 avg 2016, 18:10

Kawhi je napisao/la:
On nije dobar, pogledaj na twitteru sta objavljuje , kaze poginuo bi sa taj pokret i zrtvovao bi i porodicu... Puko ko kokica i jos vrijeđa jevreje, nece se dobro provesti u USA ako nastavi :mrgreen: A i otac mu je smrad, on ga je uvukao u taj svijet
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 avg 2016, 19:12

Epidaurus je napisao/la:
Kawhi je napisao/la: Pa bio bi ti dobar post da nisi Kobea tu na silu ubacio. Razumijem da se ne slažemo ti, Clutch, ja, neko četvrti, peti, ali ti jedini pretjeruješ. Kobe nema ništa da može reći kako je nivo Shaqa i Hakeema.
Velika vecina ljudi koja prati kosarku Kobea vidi bas u tom rangu. Tebi je Kobe rang Drexlera, meni je to urnebesno npr. Od ovih igrača "drugog" ranga (Kobe, Shaq, Tim, Hakeem, Bird) Shaq je imao ubjedljivo najveću dominaciju na vrhuncu, to sam i uživo gledao i znam koliko je odskakao od ostalih. Kobe je rang ovih igrača, nikakvo stavljanje na silu il šta ti ja znam.
Shaq nije ni imo neku konkurenciju 00ih.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 09 avg 2016, 20:57

Kawhi je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Duncan nije ispred Jordana, Kareema, Brona, Billa, Wilta i Magica zasigurno. Tu negdje s Kobeom, Shaqom i Hakeemom. Oni se mogu redat kako hoće.

I da, Timov prime ne može ni sa Jordanovim ni sa Wiltovim ni sa Shaqovim. Jesil ti uopće svjestan kakvu je dominaciju imao Shaq u primeu ? Nešto irealno, veća dominacija od današnje LeBronove faktički.
Pa bio bi ti dobar post da nisi Kobea tu na silu ubacio. Razumijem da se ne slažemo ti, Clutch, ja, neko četvrti, peti, ali ti jedini pretjeruješ. Kobe nema ništa da može reći kako je nivo Shaqa i Hakeema.

Pa nisam rekao da je imao jači prajm od Jordana i Shaqa već da to nije toliko daleko. Jedino je Wiltov daleko. Uostalom Shaqov prime s Kobeom, Duncanov prime sa dosta slabijom ekipom 3-2. Ispade sad da je jedan uzeo 6 titula, a drugi nijednu.
Šta mi koji pratimo amaterski NBA znamo više recimo više od nekoga koga svi u cijelom regionu cijene Edin Avdić , a on ne voli Bryanta , ali javno je uvijek govorio da Braynat je ne iporedivo bolji igrač od Duncana, tako da , čuj Kobe ne pripada sa Duncanom i Shakom :wtf: :facepalm:

I ono kao govoriš o prime-u kao goduinu 2002-03 :o to je jedna kao godina Duncana , ako je jedna godina prime ili dvije onda najbolji prime ikad je Curry 2015-16 :D
Ne bih da ulazim u raspravu ko je bolji,ali se fakti moraju znati.Tim Duncan je "gospodin konstantnost".S kakvim prosjecima je usao u ligu,s gotovo identicnim je i izasao.To je nezabiljezeno u ligi.Avdica ne treba uopste uzeti za ozbiljno cim stavi Spurse u usta,jer je covjek javno priznao da ne voli tu ekipu.Prema tome,nema sanse da moze biti objektivan.Usput,Duncanov prime je izrodio najbolji nastup u POu(a valjda je to najznacajnije jer se osvaja titula) i takav nivo kakav su samo imali Jordan i James ove godine,ali James u neuporedivo slabijoj konkurenciji nego li Timmy i Michael,ako se gleda cijeli PO.

filip13

Post Postao/la filip13 » 09 avg 2016, 21:01

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 09 avg 2016, 21:14

KK_Bosna je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Ja LeBrona nikad al nikad u zivotu nisam ni najmanje volio, cak mi je i poprilicno mrzak igrac al nakon ovoga sto je odigrao protiv historijski jake ekipe GSWa uradio (kakava je vidjena jos svega par puta u historiji) sa ekipom koja je po individualnom kvalitetu realno podosta losija od GSWa
hajd prvo da se dogovoris sam sa sobom. je li GSW u finalu bio prejak, najjaci u historiji ili je bio oslabljen povredom curryja i suspenzijom greena?

kad treba velicati lebrona, onda su najbolji ikada, kada treba opravdati poraz u finalu, onda je GSW oslabljen bez curryja i greena... :hmmmmm:
Da, GSW je bio oslabljen ali je i dalje po individualnom kvalitetu bio podosta ispred Cavsa. Vidjelo se u prve dvije utakmice to najbolje dok LeBron nije ukljucio nenormalni mode. GSW nije bio na rayini iz RS ali i dalje je to poprilicno mocna ekipa bila.

Uostalom, ne vidim poentu rasprave s tobom o velicini Jamesa kad si ti izjavio da mu zamjeras citav period u Heatu te izvodio neke zakljucke da su ga suigraci spasavali.

PaskalHens
Kontakt:

Re: 2016/17 NBA Off-season

Post Postao/la PaskalHens » 09 avg 2016, 21:16

Epidaurus je napisao/la:
PaskalHens je napisao/la:
Sad za sad je ispred lebrona na tim nekim listama sigurno. Kad lebron završi karijeru, možda bude ispred timija.
Slabo kome je na forumu LeBron mrzi nego meni al on je nakon vjerovatno najbolje predstave nekog igraca u finalima ikad definitivni top 3 ikad. I to protiv kakve ekipe je odradio ovu bolest od serije. Do kraja karijere ce biti 2. svih vremena najmanje, a ako dobije ovaj bolesni GSW nekom novom bolescurom onda je on GOAT.
Prvo i prvo, ti preuveličavaš ovaj gsw. Ok, postavili su rekord i uveli nešto novo po pitanju napada, al' nikako nešto kako ih ti predstavljaš. Recimo, meni je onaj majami bolji od gsw. Odnosno smatram da bi ih uzeli.
Drugo i drugo, što ja smatram relevantnim je udruživanje sa najvećim rivalima. To bi automatski ga izbacilo iz top5 bez obzira na kraju šta imao. Al' ova titula će ga ugurati u top5 na kraju sigurno.
Treće, igrač sa 3 titule kao prva opcija i legitimni elitni igrač je malo (nije konačno) za top 3. Plus neka izgubljena finala koja su sramotna..

I na kraju mislim da u ovom trenutku su ispred njega MJ, KAJ, Magic/Kobe/Duncan.
Viva la France, as they say in Rome.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 10 avg 2016, 14:32

Epidaurus je napisao/la:Da, GSW je bio oslabljen ali je i dalje po individualnom kvalitetu bio podosta ispred Cavsa.
znaci bez pola curryja i bez greena GSW je jaci od jamesa, irvinga i lovea... zanimljiv zakljucak :thumbup:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 15 avg 2016, 14:34

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 avg 2016, 17:46

"I'm the best when I don't care if we win or lose," Kevin Durant said. "It may be different for other players, but for me, I'm more free and more aggressive and the game is way more fun for me if I don't care about the outcome."

Priznade covjek da je mentalni patuljak. :urnebes: :urnebes:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 19 avg 2016, 17:48

NEZALAGANJE je napisao/la:"I'm the best when I don't care if we win or lose," Kevin Durant said. "It may be different for other players, but for me, I'm more free and more aggressive and the game is way more fun for me if I don't care about the outcome."

Priznade covjek da je mentalni patuljak. :urnebes: :urnebes:
:rol: Ne vjerujem. Kako to da nema nekog PRa? :rol:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 19 avg 2016, 18:09

Kakvi kompleksi sto ih je covjek odbio i presao u za klasu jacu ekipu :rol:

Ne tako davno se divili njegovom respektu prema Popu i bili uvjereni da su glavni favoriti za njegov potpis ako napusti OKC :rol: :rol: :rol:

Reds1234
Kontakt:

Post Postao/la Reds1234 » 19 avg 2016, 18:52

Epidaurus je napisao/la:Kakvi kompleksi sto ih je covjek odbio i presao u za klasu jacu ekipu :rol:

Ne tako davno se divili njegovom respektu prema Popu i bili uvjereni da su glavni favoriti za njegov potpis ako napusti OKC :rol: :rol: :rol:
Lolek i bolek,na njihove komentare se najoblje ne obazirati,jer prosto prste subjektivnoscu.
Em su jalni,em su deluded jer stvarno misle da im ekipa moze pored ovakvih warriorsa uzet prsten.Ekipa cija je prva violina Kawhi leonard,uz duzno postovanje doticnom.

Vidjet cemo kad Kevin pocne mesti sve pred sobom,jedva cekam njihovo umanjivanje njegovih nastupa,jedva :mrgreen:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 19 avg 2016, 19:00

Ovaj reds je navijač igrača, ne ekipe, al eto barem nek to znamo.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Reds1234
Kontakt:

Post Postao/la Reds1234 » 19 avg 2016, 19:08

Lillard je napisao/la:Ovaj reds je navijač igrača, ne ekipe, al eto barem nek to znamo.
Nisam,Oklahoma je i dalje moja ekipa,al mi komentari o Durantuidu na ****,onako,nema to veze s bandwagonom i navijanjem za igraca,niti malo.Dobro tip kaze,do jucer je bio sila i igrac kojemu se divilo,a sad je odjednom drugorazredni igrac i najveci ljudski sljam.Daj ono nemojmo pretjerivat :thumbup:

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: relativizam i 5 gostiju.