Epidaurus je napisao/la:PaskalHens je napisao/la:
Sad za sad je ispred lebrona na tim nekim listama sigurno. Kad lebron završi karijeru, možda bude ispred timija.
Slabo kome je na forumu LeBron mrzi nego meni al on je nakon vjerovatno najbolje predstave nekog igraca u finalima ikad definitivni top 3 ikad. I to protiv kakve ekipe je odradio ovu bolest od serije. Do kraja karijere ce biti 2. svih vremena najmanje, a ako dobije ovaj bolesni GSW nekom novom bolescurom onda je on GOAT.
Prvo i prvo, ti preuveličavaš ovaj gsw. Ok, postavili su rekord i uveli nešto novo po pitanju napada, al' nikako nešto kako ih ti predstavljaš. Recimo, meni je onaj majami bolji od gsw. Odnosno smatram da bi ih uzeli.
Drugo i drugo, što ja smatram relevantnim je udruživanje sa najvećim rivalima. To bi automatski ga izbacilo iz top5 bez obzira na kraju šta imao. Al' ova titula će ga ugurati u top5 na kraju sigurno.
Treće, igrač sa 3 titule kao prva opcija i legitimni elitni igrač je malo (nije konačno) za top 3. Plus neka izgubljena finala koja su sramotna..
I na kraju mislim da u ovom trenutku su ispred njega MJ, KAJ, Magic/Kobe/Duncan.
Viva la France, as they say in Rome.