PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

TobeYarabi
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la TobeYarabi » 09 avg 2016, 21:18

1-sloboda ima trofej
2-sloboda nema trofej ali ima ime
3-dajte sobodi milion
4-uz zvezdu sloboda igra najbolji fudbal na balkanu
5-fc sloboda-League Cup winners Yugoslavia
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 09 avg 2016, 21:37

TobeYarabi je napisao/la:1-sloboda ima trofej
3-dajte sobodi milion
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
:lol: :lol: a kad češ tom spisku dodati da Sloboda ima ljudskost :tokralju: :tokralju: piso je neko prije 3-4 dana i to mislim baš na ovoj temi

caffetin
Kontakt:

Post Postao/la caffetin » 09 avg 2016, 21:40

zasto je ivan fatic izgubio motiv pa vise nezeli da trenira i zivi u tuzli i hoce da bjezi glavom bezobzira znali neko
menstrual

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 avg 2016, 21:41

A šta je fazon sa "tone Tuzla, tone Sloboda", ja sam kontao da je to zayebancija među navijačima nastala prošle godine pred onu ligašku na Tušnju?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 09 avg 2016, 21:42

fukaratz je napisao/la:Sarajevo gori sve nas qurac boli :kafa: opet ce da gori opet ce da nas boli :kafa: benzinom cemo ga gasiti :wave: nema potrebe da pogadja nekog ova pjesmica sve je u duhu sale i prijateljstva :njanjanja:
Mogla bi malo i tuzla da gori,jesi o tome razmisljao debilu maloumni :puke:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 09 avg 2016, 21:43

narodniheroj je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:1-sloboda ima trofej
3-dajte sobodi milion
:lol: :lol: a kad češ tom spisku dodati da Sloboda ima ljudskost :tokralju: :tokralju: piso je neko prije 3-4 dana i to mislim baš na ovoj temi
Izbaci prva cetri slova i vjeruj da ima. Bacam ih ja krlezi skoro svaku noc :urnebes: :urnebes:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 09 avg 2016, 21:53

RedEvil je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:Sarajevo gori sve nas qurac boli :kafa: opet ce da gori opet ce da nas boli :kafa: benzinom cemo ga gasiti :wave: nema potrebe da pogadja nekog ova pjesmica sve je u duhu sale i prijateljstva :njanjanja:
Mogla bi malo i tuzla da gori,jesi o tome razmisljao debilu maloumni :puke:
Jedi gofna obrati malo paznju sta ti "kolega"pise.
Moralisti nabijem vas.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 09 avg 2016, 21:54

elamalakia je napisao/la: Provjerite momci forume kako se najavljuje tekma protiv vas sa nasa strane. Fuj **** vam mentalitet seljacki
Ja koliko vidim svađate se jer mislite da Husref čita forum i bojite se da će preko vas skontat vašu taktiku, dok vas po starom režimu banuju ili brišu postove kad god ko napiše nešto što ne godi administraciji. :lol:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 avg 2016, 21:58

Raonffa je napisao/la:A šta je fazon sa "tone Tuzla, tone Sloboda", ja sam kontao da je to zayebancija među navijačima nastala prošle godine pred onu ligašku na Tušnju?
?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 09 avg 2016, 22:03

wobly92 je napisao/la:
elamalakia je napisao/la: Provjerite momci forume kako se najavljuje tekma protiv vas sa nasa strane. Fuj **** vam mentalitet seljacki
Ja koliko vidim svađate se jer mislite da Husref čita forum i bojite se da će preko vas skontat vašu taktiku, dok vas po starom režimu banuju ili brišu postove kad god ko napiše nešto što ne godi administraciji. :lol:
:urnebes: :urnebes: meljovci

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 09 avg 2016, 22:03

Raonffa je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:A šta je fazon sa "tone Tuzla, tone Sloboda", ja sam kontao da je to zayebancija među navijačima nastala prošle godine pred onu ligašku na Tušnju?
?
70-tih godina je doslo do naglog tonjenja gradske jezgre Tuzle uslijed prekomjernog iskopavanja soli ispod grada. Tonjenje je skoro pa potpuno zaustavljenjo potapanjem rudnika Tusanj, iako su neka minimalna slijeganja tla i danas nastavljena.
Jedan grad, jedna ljubav!

elamalakia
Kontakt:

Post Postao/la elamalakia » 09 avg 2016, 22:04

:facepalm:
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 avg 2016, 22:06

Gifron je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
?
70-tih godina je doslo do naglog tonjenja gradske jezgre Tuzle uslijed prekomjernog iskopavanja soli ispod grada. Tonjenje je skoro pa potpuno zaustavljenjo potapanjem rudnika Tusanj, iako su neka minimalna slijeganja tla i danas nastavljena.
Nisam to znao, onda i nije baš fazon to govoriti.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 09 avg 2016, 22:11

elamalakia je napisao/la::facepalm:
Jak ti je argument, nema šta. :clap: Reci da nije ovako kao što sam rekao?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 09 avg 2016, 22:15

wobly92 je napisao/la:
Nego sta je,jedan kaze ma ljudi ne vjerujem da Husref sjedi i cita ovo nema veze sto su kao objavili na forumu "pocetnih 11".
Ja napisao nakon kupa kakva dominacija dodjite nam opet banovali me automatski. :rol:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Rimes87
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Rimes87 » 09 avg 2016, 22:29

solinas je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:
Nego sta je,jedan kaze ma ljudi ne vjerujem da Husref sjedi i cita ovo nema veze sto su kao objavili na forumu "pocetnih 11".
Ja napisao nakon kupa kakva dominacija dodjite nam opet banovali me automatski. :rol:
Niko ti nije kriv sto nisi Misketu ostavio 7% u komentaru.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 09 avg 2016, 22:39

amazon je napisao/la:Majke mi ovi Tuzlaci jos nisu izasli iz svojih stala. Da nemaju klixa ne bi znali sta se uopce desava u Sarajevu. Nije vam daleko dodite da vidite sta je metropola :kafa:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :rol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 09 avg 2016, 22:42

kae onaj jedan hudnjak na slobodankinoj temi ''svabe nude milion, i 40% od sledeceg transfera ojdanica'' :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
a drugi mu odgovara ''to za hazmira nisu nikakve pare'' :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
a hazmir prije mjesec oraginozovo humanitarnu vecer da se skupi 190 000 za ratu :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 09 avg 2016, 22:46

TobeYarabi je napisao/la:kae onaj jedan hudnjak na slobodankinoj temi ''svabe nude milion, i 40% od sledeceg transfera ojdanica'' :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
a drugi mu odgovara ''to za hazmira nisu nikakve pare'' :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
a hazmir prije mjesec oraginozovo humanitarnu vecer da se skupi 190 000 za ratu :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Da si stavio jos 2 smajlija, bilo bi smijesno. Ovako :nene:

Uglavnom, poenta je da Azmir ne zeli da vraca dug koji su drugi pravili 20 godina, jer da hoce, mogao je odjednom otplatiti sve. Ovako, dokle god politika ima mogucnost da upravlja klubom i on nema garanciju za vlastiti novac koji ulaze, trazit ce sve moguce nacine da drugi plate taj reprogram.
Jedan grad, jedna ljubav!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 avg 2016, 22:48

Joj Rinuka ubijaš sa tim smajlijima yebo te smajli :mrgreen: :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []