2-sloboda nema trofej ali ima ime
3-dajte sobodi milion
4-uz zvezdu sloboda igra najbolji fudbal na balkanu
5-fc sloboda-League Cup winners Yugoslavia
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
TobeYarabi je napisao/la:1-sloboda ima trofej
3-dajte sobodi milion
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mogla bi malo i tuzla da gori,jesi o tome razmisljao debilu maloumnifukaratz je napisao/la:Sarajevo gori sve nas qurac boliopet ce da gori opet ce da nas boli
benzinom cemo ga gasiti
nema potrebe da pogadja nekog ova pjesmica sve je u duhu sale i prijateljstva
Izbaci prva cetri slova i vjeruj da ima. Bacam ih ja krlezi skoro svaku nocnarodniheroj je napisao/la:TobeYarabi je napisao/la:1-sloboda ima trofej
3-dajte sobodi milion
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a kad češ tom spisku dodati da Sloboda ima ljudskost
![]()
piso je neko prije 3-4 dana i to mislim baš na ovoj temi
Jedi gofna obrati malo paznju sta ti "kolega"pise.RedEvil je napisao/la:Mogla bi malo i tuzla da gori,jesi o tome razmisljao debilu maloumnifukaratz je napisao/la:Sarajevo gori sve nas qurac boliopet ce da gori opet ce da nas boli
benzinom cemo ga gasiti
nema potrebe da pogadja nekog ova pjesmica sve je u duhu sale i prijateljstva
Ja koliko vidim svađate se jer mislite da Husref čita forum i bojite se da će preko vas skontat vašu taktiku, dok vas po starom režimu banuju ili brišu postove kad god ko napiše nešto što ne godi administraciji.elamalakia je napisao/la: Provjerite momci forume kako se najavljuje tekma protiv vas sa nasa strane. Fuj **** vam mentalitet seljacki
?Raonffa je napisao/la:A šta je fazon sa "tone Tuzla, tone Sloboda", ja sam kontao da je to zayebancija među navijačima nastala prošle godine pred onu ligašku na Tušnju?
wobly92 je napisao/la:Ja koliko vidim svađate se jer mislite da Husref čita forum i bojite se da će preko vas skontat vašu taktiku, dok vas po starom režimu banuju ili brišu postove kad god ko napiše nešto što ne godi administraciji.elamalakia je napisao/la: Provjerite momci forume kako se najavljuje tekma protiv vas sa nasa strane. Fuj **** vam mentalitet seljacki
70-tih godina je doslo do naglog tonjenja gradske jezgre Tuzle uslijed prekomjernog iskopavanja soli ispod grada. Tonjenje je skoro pa potpuno zaustavljenjo potapanjem rudnika Tusanj, iako su neka minimalna slijeganja tla i danas nastavljena.Raonffa je napisao/la:?Raonffa je napisao/la:A šta je fazon sa "tone Tuzla, tone Sloboda", ja sam kontao da je to zayebancija među navijačima nastala prošle godine pred onu ligašku na Tušnju?
Nisam to znao, onda i nije baš fazon to govoriti.Gifron je napisao/la:70-tih godina je doslo do naglog tonjenja gradske jezgre Tuzle uslijed prekomjernog iskopavanja soli ispod grada. Tonjenje je skoro pa potpuno zaustavljenjo potapanjem rudnika Tusanj, iako su neka minimalna slijeganja tla i danas nastavljena.Raonffa je napisao/la:?Raonffa je napisao/la:A šta je fazon sa "tone Tuzla, tone Sloboda", ja sam kontao da je to zayebancija među navijačima nastala prošle godine pred onu ligašku na Tušnju?
Jak ti je argument, nema šta.elamalakia je napisao/la:
Nego sta je,jedan kaze ma ljudi ne vjerujem da Husref sjedi i cita ovo nema veze sto su kao objavili na forumu "pocetnih 11".wobly92 je napisao/la:Jak ti je argument, nema šta.elamalakia je napisao/la:Reci da nije ovako kao što sam rekao?
Niko ti nije kriv sto nisi Misketu ostavio 7% u komentaru.solinas je napisao/la:Nego sta je,jedan kaze ma ljudi ne vjerujem da Husref sjedi i cita ovo nema veze sto su kao objavili na forumu "pocetnih 11".wobly92 je napisao/la:Jak ti je argument, nema šta.elamalakia je napisao/la:Reci da nije ovako kao što sam rekao?
Ja napisao nakon kupa kakva dominacija dodjite nam opet banovali me automatski.
amazon je napisao/la:Majke mi ovi Tuzlaci jos nisu izasli iz svojih stala. Da nemaju klixa ne bi znali sta se uopce desava u Sarajevu. Nije vam daleko dodite da vidite sta je metropola
Da si stavio jos 2 smajlija, bilo bi smijesno. OvakoTobeYarabi je napisao/la:kae onaj jedan hudnjak na slobodankinoj temi ''svabe nude milion, i 40% od sledeceg transfera ojdanica''![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a drugi mu odgovara ''to za hazmira nisu nikakve pare''![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a hazmir prije mjesec oraginozovo humanitarnu vecer da se skupi 190 000 za ratu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.