Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Peace
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Peace » 10 avg 2016, 22:13

Ma znam da se spominjao napoli, jos i prije nego li je pjaca dosao... ali oni ne bi imali ni promil sanse ako se juventus aktivira jer bi igrac uvijek izabrao klub koji je jaci, a to je Juventus.... idealan igrac uz jos jednog odličnog veznog koji ce svakako doci da zamijeni pogbu... 15mil bi bas bilo steal, ali ne vjerujem da on ide ispod 20mil...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 11 avg 2016, 01:51

slika
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 11 avg 2016, 12:19

Lemina je sasvim ok samo Boze pomozi bez povreda.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

musla
Kontakt:

Post Postao/la musla » 11 avg 2016, 13:52

In accordo totale con la Juve @axelwitsel28 rimane un altro anno allo @fczenit_en, a gennaio firmerà quadriennale con la Juve.#MercatoJuve
Za džaba, vraćamo se na staro ;) mada vidjet ćemo ima li u ovome istine...

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 11 avg 2016, 15:11

Sretno Zaza ako su tacne spekulacije!! :roll: Realno, zasluzuje vecu minutazu i njegov odlazak je najbolja opcija za nastavak karijere.
Juventus striker Simone Zaza has accepted a move to Wolfsburg and is looking for a house in Germany, according to reports.

The Italian international has been pursued by the Bundesliga side all summer, but seemed keen to stay in Serie A.

However, given he’s likely to be the fifth-choice attacker in Turin for the coming season, and with Milan and Roma unable to match Die Wolfe’s offer, Premium Sport believes Zaza has accepted the move to Germany.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 11 avg 2016, 15:27

Ode Zaza. :clap:

Ovaj J_Mercato tvrdi da je Matuidi naš igrač, to je gotovo, dolazi navodno sljedeće sedmice, a evo i Emery maloprije reče da bi Matuidi mogao otići. :?

Očekujem sad da Zaza ode, Hernanes i Pereyra za njim i onda da Marotta kaže 'mercato chiuso' osim ako ne naleti kakva dobra prilika. Cuadrado do kraja mercata i veliko MOŽDA Isco/Kovačić/James ako Real odluči prodati.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 11 avg 2016, 16:17

Ma kakav Cuadrado, nema šanse da ga Conte pusti.

Zazi sve najbolje u novim avanturama hahah. Ako je ovo tačno naravno.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 11 avg 2016, 16:30

Negdje pročitah, ne znam izvore, da je Conte na neko pitanje za njega rekao da se nada da će ostati, u smislu da je do njega.

I ja mislim da nema ništa od toga iako bih ga rado vratio i ne bih dovodio napadača. Dybala, Pipita, Mandžo + Pjaca i Cuadrado.
Svakako se ne bih protivio u tom slučaju i prodaji Lichta, posljednja šansa da se nešto uzme, a predstavama u zadnjem dijelu sezone i EP-u je pokazao da kad fizikalije počnu da izdaju i on se lagano počinje gasiti.

Ovo oko mezzale se odužilo, čudno u najmanju ruku da se na vrijeme nije odlučilo ko je to ko će zamijeniti Pogbu, znali su oni davno da on ide.
Nadam se da nećemo na kraju preplatiti Matuidia.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 11 avg 2016, 16:57

Ma znalo se da ne postoji adekvatna, niti dostupna zamjena za Pogbu, i samo iz tog razloga Juventus je doživio ogroman poraz, priznali to sebi ili ne.
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over

It's over..

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 11 avg 2016, 17:03

L'Avvocato je napisao/la:Ma kakav Cuadrado, nema šanse da ga Conte pusti.

Zazi sve najbolje u novim avanturama hahah. Ako je ovo tačno naravno.
I ja sam tako mislio, ali nadam se još da će on sam nešto pogurati. Sve profilne su mu još u dresu Juventusa, lokacija na Twitteru još stoji 'Torino', tako da...

Inače, cijena za Matuidija je izgleda 26 miliona.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 11 avg 2016, 17:12

BlueBosnian je napisao/la:Ma znalo se da ne postoji adekvatna, niti dostupna zamjena za Pogbu, i samo iz tog razloga Juventus je doživio ogroman poraz, priznali to sebi ili ne.
Kakav poreza covjece ? o cemu ti ? Juventus je trenutno najmanje za 10%bolja ekipa od proslogodisnje, dolaskom jos jednog igraca sigurno jos i vise.
Max Allegri

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 avg 2016, 17:13

Matuidi je dobar igrac, jako dobar i uklapa se u to da nam treba malo fizike u veznom redu, jos je primarno i lijevi vezi kao Pogba...ali mora tu ispratiti i Isko

ne smijemo ba ljudi ostati na Pjanicu u kreaciji igre sta vam je
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 11 avg 2016, 17:14

Mig_Mig je napisao/la:
BlueBosnian je napisao/la:Ma znalo se da ne postoji adekvatna, niti dostupna zamjena za Pogbu, i samo iz tog razloga Juventus je doživio ogroman poraz, priznali to sebi ili ne.
Kakav poreza covjece ? o cemu ti ? Juventus je trenutno najmanje za 10%bolja ekipa od proslogodisnje, dolaskom jos jednog igraca sigurno jos i vise.
Pa u vezi momak, u vezi..
I hope you're with me
You won't be lonely

It's over..

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 11 avg 2016, 17:21

Znaci isti poraz dozivio je United kada je Cristiano Ronaldo presao u Real Madrid, isti poraz dozivio Milan kad im je Kaka otisao u Real, Inter kada je Ibrahimovic otisao u Barcu i da ne nabrajam vise.

Juventus te novce ulaze u ekipu i jaca je tako da je smijesno pricati o bilo kakvom porazu, na kraju krajeva presao je u veliki klub sa ogromnom tradicijom te da isti vec ove sezone igra ligu prvaka ovaj njegov potez nebi bio cudan ni najmanje niti bi se ovdje pricalo o nekakvom porazu.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 11 avg 2016, 17:25

Juve je ostao bez najboljeg veznjaka na svijetu, i to nije poraz?
Okej
:wave:
I hope you're with me
You won't be lonely

It's over..

Juventino1995
Kontakt:

Post Postao/la Juventino1995 » 11 avg 2016, 17:33

BlueBosnian je napisao/la:Juve je ostao bez najboljeg veznjaka na svijetu, i to nije poraz?
Okej
Da nije slucajno neko dosao?
Dosla 2 najbolja igraca u ligi koja nisu igrala u Juventusu, dosao jedan od boljih bekova u svijetu, i talentovani Pjaca, a i odbrana se pojacala sa Benatiom.
A jos ce doci bar jedan kvalitetan igrac.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 11 avg 2016, 17:33

BlueBosnian je napisao/la:Juve je ostao bez najboljeg veznjaka na svijetu, i to nije poraz?
Okej
Max Allegri

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 11 avg 2016, 17:36

Kako poraz moze biti ako je Juventus jaci nego prethodne sezone... dakle jaca odbrana za alvesa i benatiu, a napad neuporedivo jaci nego prosle sezone... i ti kazes poraz... i jos na to sve doci ce neki odlican veznjak... dakle bice dosta jaci Juve nego sto je bio sa pogbom prošle sezone... jer su ovogodišnja pojacanja brutalna...
I to ne može biti poraz... tom logikom i odlaskom zidana juventus je doživio poraz... a činjenica je da je Juventus nakon odlaska francuza bio jaci jer je tim parama pocajano nekoliko linija tima kao sto je i sad uradjeno..
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 11 avg 2016, 17:41

Kakve veze ima ko je došao? Ja pričam o veznom redu, ne o tome koliko je (općenito) ekipa jača/slabija jbt :lol: .

A i uvijek je poraz kad ostaneš bez "najboljeg", to je činjenica.

@Peace
Hjoj fkt mi je smor ponavljati, ekipa je izgubila puno, i ne postoji adekvatna zamjena za igrača kakav je Pogba.
Govorim o trenutnoj situaciji u klubu, ne šta će bit', i koga će dovesti.

Tek kad dođe neki igrač, i u zavisnosti od kvaliteta ću dati svoje mišljenje o tome koliko je "TAD" jaka ekipa..

Dakle, sve vrijeme pričam o trenutnoj situaciji, i potencijalnim i logičnim pojačanjima u vidu Matuidia i Matića..

Isco i Sisoko/Tielemans/Dahoud ostaju san, i teško će doći do realizacije tih transfera.
I hope you're with me
You won't be lonely

It's over..

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 11 avg 2016, 17:44

Sta je to Matuidi losji igrac od Sisoka ?
Max Allegri

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.