Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Ma znam da se spominjao napoli, jos i prije nego li je pjaca dosao... ali oni ne bi imali ni promil sanse ako se juventus aktivira jer bi igrac uvijek izabrao klub koji je jaci, a to je Juventus.... idealan igrac uz jos jednog odličnog veznog koji ce svakako doci da zamijeni pogbu... 15mil bi bas bilo steal, ali ne vjerujem da on ide ispod 20mil...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Lemina je sasvim ok samo Boze pomozi bez povreda.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Za džaba, vraćamo se na staroIn accordo totale con la Juve @axelwitsel28 rimane un altro anno allo @fczenit_en, a gennaio firmerà quadriennale con la Juve.#MercatoJuve

Sretno Zaza ako su tacne spekulacije!!
Realno, zasluzuje vecu minutazu i njegov odlazak je najbolja opcija za nastavak karijere.

Juventus striker Simone Zaza has accepted a move to Wolfsburg and is looking for a house in Germany, according to reports.
The Italian international has been pursued by the Bundesliga side all summer, but seemed keen to stay in Serie A.
However, given he’s likely to be the fifth-choice attacker in Turin for the coming season, and with Milan and Roma unable to match Die Wolfe’s offer, Premium Sport believes Zaza has accepted the move to Germany.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- IlCapitano
- Kontakt:
Ode Zaza. 
Ovaj J_Mercato tvrdi da je Matuidi naš igrač, to je gotovo, dolazi navodno sljedeće sedmice, a evo i Emery maloprije reče da bi Matuidi mogao otići.
Očekujem sad da Zaza ode, Hernanes i Pereyra za njim i onda da Marotta kaže 'mercato chiuso' osim ako ne naleti kakva dobra prilika. Cuadrado do kraja mercata i veliko MOŽDA Isco/Kovačić/James ako Real odluči prodati.

Ovaj J_Mercato tvrdi da je Matuidi naš igrač, to je gotovo, dolazi navodno sljedeće sedmice, a evo i Emery maloprije reče da bi Matuidi mogao otići.

Očekujem sad da Zaza ode, Hernanes i Pereyra za njim i onda da Marotta kaže 'mercato chiuso' osim ako ne naleti kakva dobra prilika. Cuadrado do kraja mercata i veliko MOŽDA Isco/Kovačić/James ako Real odluči prodati.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma kakav Cuadrado, nema šanse da ga Conte pusti.
Zazi sve najbolje u novim avanturama hahah. Ako je ovo tačno naravno.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Negdje pročitah, ne znam izvore, da je Conte na neko pitanje za njega rekao da se nada da će ostati, u smislu da je do njega.
I ja mislim da nema ništa od toga iako bih ga rado vratio i ne bih dovodio napadača. Dybala, Pipita, Mandžo + Pjaca i Cuadrado.
Svakako se ne bih protivio u tom slučaju i prodaji Lichta, posljednja šansa da se nešto uzme, a predstavama u zadnjem dijelu sezone i EP-u je pokazao da kad fizikalije počnu da izdaju i on se lagano počinje gasiti.
Ovo oko mezzale se odužilo, čudno u najmanju ruku da se na vrijeme nije odlučilo ko je to ko će zamijeniti Pogbu, znali su oni davno da on ide.
Nadam se da nećemo na kraju preplatiti Matuidia.
I ja mislim da nema ništa od toga iako bih ga rado vratio i ne bih dovodio napadača. Dybala, Pipita, Mandžo + Pjaca i Cuadrado.
Svakako se ne bih protivio u tom slučaju i prodaji Lichta, posljednja šansa da se nešto uzme, a predstavama u zadnjem dijelu sezone i EP-u je pokazao da kad fizikalije počnu da izdaju i on se lagano počinje gasiti.
Ovo oko mezzale se odužilo, čudno u najmanju ruku da se na vrijeme nije odlučilo ko je to ko će zamijeniti Pogbu, znali su oni davno da on ide.
Nadam se da nećemo na kraju preplatiti Matuidia.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BlueBosnian
- Kontakt:
Ma znalo se da ne postoji adekvatna, niti dostupna zamjena za Pogbu, i samo iz tog razloga Juventus je doživio ogroman poraz, priznali to sebi ili ne.
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
You won't be lonely
It's over..
- IlCapitano
- Kontakt:
I ja sam tako mislio, ali nadam se još da će on sam nešto pogurati. Sve profilne su mu još u dresu Juventusa, lokacija na Twitteru još stoji 'Torino', tako da...L'Avvocato je napisao/la:Ma kakav Cuadrado, nema šanse da ga Conte pusti.
Inače, cijena za Matuidija je izgleda 26 miliona.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Kakav poreza covjece ? o cemu ti ? Juventus je trenutno najmanje za 10%bolja ekipa od proslogodisnje, dolaskom jos jednog igraca sigurno jos i vise.BlueBosnian je napisao/la:Ma znalo se da ne postoji adekvatna, niti dostupna zamjena za Pogbu, i samo iz tog razloga Juventus je doživio ogroman poraz, priznali to sebi ili ne.
Max Allegri
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Matuidi je dobar igrac, jako dobar i uklapa se u to da nam treba malo fizike u veznom redu, jos je primarno i lijevi vezi kao Pogba...ali mora tu ispratiti i Isko
ne smijemo ba ljudi ostati na Pjanicu u kreaciji igre sta vam je
ne smijemo ba ljudi ostati na Pjanicu u kreaciji igre sta vam je
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- BlueBosnian
- Kontakt:
Pa u vezi momak, u vezi..Mig_Mig je napisao/la:Kakav poreza covjece ? o cemu ti ? Juventus je trenutno najmanje za 10%bolja ekipa od proslogodisnje, dolaskom jos jednog igraca sigurno jos i vise.BlueBosnian je napisao/la:Ma znalo se da ne postoji adekvatna, niti dostupna zamjena za Pogbu, i samo iz tog razloga Juventus je doživio ogroman poraz, priznali to sebi ili ne.
I hope you're with me
You won't be lonely
It's over..
You won't be lonely
It's over..
- 10DelPiero
- Kontakt:
Znaci isti poraz dozivio je United kada je Cristiano Ronaldo presao u Real Madrid, isti poraz dozivio Milan kad im je Kaka otisao u Real, Inter kada je Ibrahimovic otisao u Barcu i da ne nabrajam vise.BlueBosnian je napisao/la:Ma znalo se da ne postoji adekvatna, niti dostupna zamjena za Pogbu, i samo iz tog razloga Juventus je doživio ogroman poraz, priznali to sebi ili ne.
Juventus te novce ulaze u ekipu i jaca je tako da je smijesno pricati o bilo kakvom porazu, na kraju krajeva presao je u veliki klub sa ogromnom tradicijom te da isti vec ove sezone igra ligu prvaka ovaj njegov potez nebi bio cudan ni najmanje niti bi se ovdje pricalo o nekakvom porazu.
Alessandro Del Piero !
- BlueBosnian
- Kontakt:
Juve je ostao bez najboljeg veznjaka na svijetu, i to nije poraz?
Okej

Okej

I hope you're with me
You won't be lonely
It's over..
You won't be lonely
It's over..
-
- Kontakt:
Da nije slucajno neko dosao?BlueBosnian je napisao/la:Juve je ostao bez najboljeg veznjaka na svijetu, i to nije poraz?
Okej
Dosla 2 najbolja igraca u ligi koja nisu igrala u Juventusu, dosao jedan od boljih bekova u svijetu, i talentovani Pjaca, a i odbrana se pojacala sa Benatiom.
A jos ce doci bar jedan kvalitetan igrac.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922
VFC1922
BlueBosnian je napisao/la:Juve je ostao bez najboljeg veznjaka na svijetu, i to nije poraz?
Okej
Max Allegri
Kako poraz moze biti ako je Juventus jaci nego prethodne sezone... dakle jaca odbrana za alvesa i benatiu, a napad neuporedivo jaci nego prosle sezone... i ti kazes poraz... i jos na to sve doci ce neki odlican veznjak... dakle bice dosta jaci Juve nego sto je bio sa pogbom prošle sezone... jer su ovogodišnja pojacanja brutalna...
I to ne može biti poraz... tom logikom i odlaskom zidana juventus je doživio poraz... a činjenica je da je Juventus nakon odlaska francuza bio jaci jer je tim parama pocajano nekoliko linija tima kao sto je i sad uradjeno..
I to ne može biti poraz... tom logikom i odlaskom zidana juventus je doživio poraz... a činjenica je da je Juventus nakon odlaska francuza bio jaci jer je tim parama pocajano nekoliko linija tima kao sto je i sad uradjeno..
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
- BlueBosnian
- Kontakt:
Kakve veze ima ko je došao? Ja pričam o veznom redu, ne o tome koliko je (općenito) ekipa jača/slabija jbt
.
A i uvijek je poraz kad ostaneš bez "najboljeg", to je činjenica.
@Peace
Hjoj fkt mi je smor ponavljati, ekipa je izgubila puno, i ne postoji adekvatna zamjena za igrača kakav je Pogba.
Govorim o trenutnoj situaciji u klubu, ne šta će bit', i koga će dovesti.
Tek kad dođe neki igrač, i u zavisnosti od kvaliteta ću dati svoje mišljenje o tome koliko je "TAD" jaka ekipa..
Dakle, sve vrijeme pričam o trenutnoj situaciji, i potencijalnim i logičnim pojačanjima u vidu Matuidia i Matića..
Isco i Sisoko/Tielemans/Dahoud ostaju san, i teško će doći do realizacije tih transfera.

A i uvijek je poraz kad ostaneš bez "najboljeg", to je činjenica.
@Peace
Hjoj fkt mi je smor ponavljati, ekipa je izgubila puno, i ne postoji adekvatna zamjena za igrača kakav je Pogba.
Govorim o trenutnoj situaciji u klubu, ne šta će bit', i koga će dovesti.
Tek kad dođe neki igrač, i u zavisnosti od kvaliteta ću dati svoje mišljenje o tome koliko je "TAD" jaka ekipa..
Dakle, sve vrijeme pričam o trenutnoj situaciji, i potencijalnim i logičnim pojačanjima u vidu Matuidia i Matića..
Isco i Sisoko/Tielemans/Dahoud ostaju san, i teško će doći do realizacije tih transfera.
I hope you're with me
You won't be lonely
It's over..
You won't be lonely
It's over..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.