Transferi, igrači Premijer Lige BiH
Re: Transferi,igrači Premijer Lige BiH
Produžili smo ugovor sa Žižovićem,a to je kao da smo doveli tri dobra igrača u vezni red. On kad je u formi je možda i njbolji igrač lige,a prošle sezone je zbog ozljede odigrao svega 10ak utakmica.
Otišlo nam je brojem mnogo igrača ali je teško naći zamjenu samo Stojanoviću, Žuržinovu koji su bili standardni prvotimci. Uz njih možda ide još i Marković. Svi drugi su igrali neredovno,a crnci bolje da nisu dolazili nikako. Izgubili smo sezonu cijelu čekajući da proigraju,a mogli smo priliku datii dvojici naših juniora. Nadam se da će nam ovo biti škola i da nećemo više uzimati igrače iz tako dalekih zemalja bez probe od min. 7 dana.
Napokon amo nekoga i prodali za solidan iznos (200 000€). To ako ne iskoriste za pojačanja makar znamo da nećemo upasti u dugove prema igračima i sl. Znači, bit će sve u redu.
Otišlo nam je brojem mnogo igrača ali je teško naći zamjenu samo Stojanoviću, Žuržinovu koji su bili standardni prvotimci. Uz njih možda ide još i Marković. Svi drugi su igrali neredovno,a crnci bolje da nisu dolazili nikako. Izgubili smo sezonu cijelu čekajući da proigraju,a mogli smo priliku datii dvojici naših juniora. Nadam se da će nam ovo biti škola i da nećemo više uzimati igrače iz tako dalekih zemalja bez probe od min. 7 dana.
Napokon amo nekoga i prodali za solidan iznos (200 000€). To ako ne iskoriste za pojačanja makar znamo da nećemo upasti u dugove prema igračima i sl. Znači, bit će sve u redu.
-
- Kontakt:
Meni je onaj Afedzie bio dobar al et vi ga otjerali
Nego hoce li biti onih kamerunaca u olimpiku ?
Igraci se ove godine dovode planski,nece se gomilati,pa zurzinova smo naucili igrati nogomet,kad je dosao u zrinjski i kad sam pratio trening,svi pepaju loptu a on 5,6 puta i padne ,pa opet,pa opet
Hocu reci od svih igraca samo ce faliti Stojanovic no i bez njega smo lani odigrali skoro 70% utakmica ,imamo sastav za prvo kolo i kao sto je el zrinja rekao uz Jovica nam se ne moze ponoviti Dudelange jer covjek zna postavit igru koja se u evropi traza a o analiziranju protivnika da ne govorim,tu je profesionalac.
........................Melher.........................
Puljic.....Dzidic.........Sunjic.......Ivankovic
................Stjepanovic.......................
Selimovic...Zadro.......Susic............Zizovic
..................Dragicevic........................

Hocu reci od svih igraca samo ce faliti Stojanovic no i bez njega smo lani odigrali skoro 70% utakmica ,imamo sastav za prvo kolo i kao sto je el zrinja rekao uz Jovica nam se ne moze ponoviti Dudelange jer covjek zna postavit igru koja se u evropi traza a o analiziranju protivnika da ne govorim,tu je profesionalac.
........................Melher.........................
Puljic.....Dzidic.........Sunjic.......Ivankovic
................Stjepanovic.......................
Selimovic...Zadro.......Susic............Zizovic
..................Dragicevic........................
HSK Zrinjski Mostar
Ako ćeš mi vjerovati, najbolju je utakmicu odigrao prošlo ljeto kad smo igrali pripremnu sa Željom i nabili ih 5-1, valjda mu trebalo za ugovora. Poslje toga je se Željo popravio za 300%,a mi osim što smo imali peha sa ozljedama kao nitko čekali smo neke igrače cijelu sezonu da proigraju i uzalud i tako smo dali šansu igračima sa strane umjesto domaćim momcima. Nadam se da više neće tako lako dovditi igrače koji su nepoznati makar bez probe.Samo F.K.S !! je napisao/la:Meni je onaj Afedzie bio dobar al et vi ga otjerali
-
- Kontakt:
Sto ti nebih vjerovao hehe ja inace volim vidjeti strance u ovoj ligi pa tako sam imao neke simpatije prema bobiju i afedziju. Ja mislim da vi jos Diarr-u ne mozete da prebolite jbt iz zrinjskog za sicu otisao a sad 2.000.000 € vrijedi 

I ja volim vidjeti po nekog stranog igrača, odmah mislim da je bolja liga. Eh, da je tada bilo staviti klauzulu sa nekim postotkom u Diarrin ugovor, danas bi mogli kupiti Phila JacksonaSamo F.K.S !! je napisao/la:Sto ti nebih vjerovao hehe ja inace volim vidjeti strance u ovoj ligi pa tako sam imao neke simpatije prema bobiju i afedziju. Ja mislim da vi jos Diarr-u ne mozete da prebolite jbt iz zrinjskog za sicu otisao a sad 2.000.000 € vrijedi

i kobe brayant-aMarin je napisao/la:I ja volim vidjeti po nekog stranog igrača, odmah mislim da je bolja liga. Eh, da je tada bilo staviti klauzulu sa nekim postotkom u Diarrin ugovor, danas bi mogli kupiti Phila JacksonaSamo F.K.S !! je napisao/la:Sto ti nebih vjerovao hehe ja inace volim vidjeti strance u ovoj ligi pa tako sam imao neke simpatije prema bobiju i afedziju. Ja mislim da vi jos Diarr-u ne mozete da prebolite jbt iz zrinjskog za sicu otisao a sad 2.000.000 € vrijedi

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
- Kontakt:
I Pau Gasola u paketu ahahahSeyo_TM je napisao/la:i kobe brayant-aMarin je napisao/la:I ja volim vidjeti po nekog stranog igrača, odmah mislim da je bolja liga. Eh, da je tada bilo staviti klauzulu sa nekim postotkom u Diarrin ugovor, danas bi mogli kupiti Phila JacksonaSamo F.K.S !! je napisao/la:Sto ti nebih vjerovao hehe ja inace volim vidjeti strance u ovoj ligi pa tako sam imao neke simpatije prema bobiju i afedziju. Ja mislim da vi jos Diarr-u ne mozete da prebolite jbt iz zrinjskog za sicu otisao a sad 2.000.000 € vrijedi

???
Nije se Diarra mogao zadržati jer je bio pod ugovorom sa privatnim sponzorom. Znači on ga je doveo isto tako i odveo. Tek od ovog ljeta mislim da su svi igrači onako hajmo reći vlasništvo kluba a ne pojedinaca. Već se vidi i po transferima. Uzgred sigurno će najveći transfer i prihod od istog ovog ljeta biti od Šunjića. Ponuda ima dovoljno.Samo F.K.S !! je napisao/la:Sto ti nebih vjerovao hehe ja inace volim vidjeti strance u ovoj ligi pa tako sam imao neke simpatije prema bobiju i afedziju. Ja mislim da vi jos Diarr-u ne mozete da prebolite jbt iz zrinjskog za sicu otisao a sad 2.000.000 € vrijedi
-
- Kontakt:
Hoce sunjic ici igdje ??
edit: nisam bio procitao prethodni post
edit: nisam bio procitao prethodni post

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Sta vam je sa Kordica?
U Zvijezdu su dosla vec 3 pojacanja
Kneževic <------ Velez
Hadzidjulbic <-- Velez
Bedak <---------- Aahlen
U Zvijezdu su dosla vec 3 pojacanja
Kneževic <------ Velez
Hadzidjulbic <-- Velez
Bedak <---------- Aahlen
⭐
Jel se men cini il samo Sarajevo dovodi pojacanja ovo ostalo sve posti ???
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
pojacanjaSemPer_fi je napisao/la:Jel se men cini il samo Sarajevo dovodi pojacanja ovo ostalo sve posti ???

Cini ti se ili neces da vidis recimo Borac se za sada najbolje pojacao i doveo najvise igraca i rade na tome da dovedu jos par provjerenih, Celik se fino pojacava isto tako, mislim da je i Zeljo do sad doveo vise pojacanja nego sarajevo pa ce najprije biti da je do tebe!SemPer_fi je napisao/la:Jel se men cini il samo Sarajevo dovodi pojacanja ovo ostalo sve posti ???
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Bgm je do mene !!pile87 je napisao/la:Cini ti se ili neces da vidis recimo Borac se za sada najbolje pojacao i doveo najvise igraca i rade na tome da dovedu jos par provjerenih, Celik se fino pojacava isto tako, mislim da je i Zeljo do sad doveo vise pojacanja nego sarajevo pa ce najprije biti da je do tebe!SemPer_fi je napisao/la:Jel se men cini il samo Sarajevo dovodi pojacanja ovo ostalo sve posti ???
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Seyo_TM je napisao/la:Marin je napisao/la:I ja volim vidjeti po nekog stranog igrača, odmah mislim da je bolja liga. Eh, da je tada bilo staviti klauzulu sa nekim postotkom u Diarrin ugovor, danas bi mogli kupiti Phila JacksonaSamo F.K.S !! je napisao/la:Sto ti nebih vjerovao hehe ja inace volim vidjeti strance u ovoj ligi pa tako sam imao neke simpatije prema bobiju i afedziju. Ja mislim da vi jos Diarr-u ne mozete da prebolite jbt iz zrinjskog za sicu otisao a sad 2.000.000 € vrijedi
I Pau Gasola u paketu ahahahe ljudi a sta je sa onim Jacksonom iz Celika
???
Ostaje u Čeliku, danas potvrdjeno
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB
Mustafa Kučuković neće pojačati Sarajevo, odnosno stručni tim bordo momčadi zaključio je da ovaj igrač ne bi bio adekvatno pojačanje za bordo momčad.
Iako se u posljedenj vrijeme mnogo pisalo o eventualnom dolasku Kučukovića u Sarajevo, od danas je ta priča završena. Stručni štab bordo momčadi smatra da Kučuković ne bi predstavljao adekvatno pojačanje, pogotovo što na njegovoj poziciji Sarajevo ima dosta mladih igrača koji će tokom sezone dobiti svoju priliku.
"Naš klub bio je zainteresovan za Kučukovića, koji je samoinicijativno ponudio svoje usluge Fudbalskom klubu Sarajevo, ali od tog transfera neće biti ništa. Nakon što se naš stručni tim upoznao s njegovim igračkim mogućnostima, zaključeno je da on ne bi predstavljao adekvatno pojačanje, te da na toj poziciji imamo mlađih sopstvenih igrača koji će dobiti svoju šansu", rekao je član UO bordo momčadi Vlastimir Mijović.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Ima li još neko da mu je ovo urnebesno? Danima se nadaju da će doći, predsjednik čeka da mu se javi Mustafin menadžer koji ne zove i na kraju "stručni tim procjenjuje da nema mjesta u Sarajevu, nakon što se sam od sebe ponudio"....
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH
A predsjednik Sarajeva ga pismeno kontaktirao u nadi da će pregovarati sa njim. I kako je stručni tim to odjednom procijenio??? Došao Mustafa na probu??? Došle Mustafine kasete u međuvremenu???
Ne mogu da vjerujem da neko ozbiljan može iskonstruisati ovako idiotski ofirnu priču!
Iako se u posljedenj vrijeme mnogo pisalo o eventualnom dolasku Kučukovića u Sarajevo, od danas je ta priča završena. Stručni štab bordo momčadi smatra da Kučuković ne bi predstavljao adekvatno pojačanje, pogotovo što na njegovoj poziciji Sarajevo ima dosta mladih igrača koji će tokom sezone dobiti svoju priliku.
"Naš klub bio je zainteresovan za Kučukovića, koji je samoinicijativno ponudio svoje usluge Fudbalskom klubu Sarajevo, ali od tog transfera neće biti ništa. Nakon što se naš stručni tim upoznao s njegovim igračkim mogućnostima, zaključeno je da on ne bi predstavljao adekvatno pojačanje, te da na toj poziciji imamo mlađih sopstvenih igrača koji će dobiti svoju šansu", rekao je član UO bordo momčadi Vlastimir Mijović.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ima li još neko da mu je ovo urnebesno? Danima se nadaju da će doći, predsjednik čeka da mu se javi Mustafin menadžer koji ne zove i na kraju "stručni tim procjenjuje da nema mjesta u Sarajevu, nakon što se sam od sebe ponudio"....
A predsjednik Sarajeva ga pismeno kontaktirao u nadi da će pregovarati sa njim. I kako je stručni tim to odjednom procijenio??? Došao Mustafa na probu??? Došle Mustafine kasete u međuvremenu???
Ne mogu da vjerujem da neko ozbiljan može iskonstruisati ovako idiotski ofirnu priču!

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Željovac je napisao/la:Mustafa Kučuković neće pojačati Sarajevo, odnosno stručni tim bordo momčadi zaključio je da ovaj igrač ne bi bio adekvatno pojačanje za bordo momčad.

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Ma ako je odron, odron je od starta. Ovo k'o kad je mačka dohvaćala ribu, pa nije mogla i rekla "uf što smrdi". Mislim, presmiješno objašnjenje, baš. Prvo se plasiraju laži da je Kojašević bio najbolji strani igrač poljske lige, pa se sad jadni Mustafa nudio, ali mu džaba kad nema kvalitet.brazzo je napisao/la:pa hebaji ga jeste da je odron i da nije kvalitet ali opet ovakva priča mi je dosta ''sumnjiva''
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Trenutno korisnika/ca: MOCTAP1981 i 15 gostiju.