Transferi, igrači Premijer Lige BiH

Marin
Kontakt:

Re: Transferi,igrači Premijer Lige BiH

Post Postao/la Marin » 20 jun 2010, 00:43

Produžili smo ugovor sa Žižovićem,a to je kao da smo doveli tri dobra igrača u vezni red. On kad je u formi je možda i njbolji igrač lige,a prošle sezone je zbog ozljede odigrao svega 10ak utakmica.
Otišlo nam je brojem mnogo igrača ali je teško naći zamjenu samo Stojanoviću, Žuržinovu koji su bili standardni prvotimci. Uz njih možda ide još i Marković. Svi drugi su igrali neredovno,a crnci bolje da nisu dolazili nikako. Izgubili smo sezonu cijelu čekajući da proigraju,a mogli smo priliku datii dvojici naših juniora. Nadam se da će nam ovo biti škola i da nećemo više uzimati igrače iz tako dalekih zemalja bez probe od min. 7 dana.
Napokon amo nekoga i prodali za solidan iznos (200 000€). To ako ne iskoriste za pojačanja makar znamo da nećemo upasti u dugove prema igračima i sl. Znači, bit će sve u redu.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 20 jun 2010, 02:18

Meni je onaj Afedzie bio dobar al et vi ga otjerali

Nego hoce li biti onih kamerunaca u olimpiku ?

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 20 jun 2010, 11:25

Igraci se ove godine dovode planski,nece se gomilati,pa zurzinova smo naucili igrati nogomet,kad je dosao u zrinjski i kad sam pratio trening,svi pepaju loptu a on 5,6 puta i padne ,pa opet,pa opet :mrgreen:
Hocu reci od svih igraca samo ce faliti Stojanovic no i bez njega smo lani odigrali skoro 70% utakmica ,imamo sastav za prvo kolo i kao sto je el zrinja rekao uz Jovica nam se ne moze ponoviti Dudelange jer covjek zna postavit igru koja se u evropi traza a o analiziranju protivnika da ne govorim,tu je profesionalac.

........................Melher.........................

Puljic.....Dzidic.........Sunjic.......Ivankovic

................Stjepanovic.......................

Selimovic...Zadro.......Susic............Zizovic

..................Dragicevic........................
HSK Zrinjski Mostar

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 20 jun 2010, 16:11

Samo F.K.S !! je napisao/la:Meni je onaj Afedzie bio dobar al et vi ga otjerali

Nego hoce li biti onih kamerunaca u olimpiku ?
Ako ćeš mi vjerovati, najbolju je utakmicu odigrao prošlo ljeto kad smo igrali pripremnu sa Željom i nabili ih 5-1, valjda mu trebalo za ugovora. Poslje toga je se Željo popravio za 300%,a mi osim što smo imali peha sa ozljedama kao nitko čekali smo neke igrače cijelu sezonu da proigraju i uzalud i tako smo dali šansu igračima sa strane umjesto domaćim momcima. Nadam se da više neće tako lako dovditi igrače koji su nepoznati makar bez probe.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 20 jun 2010, 16:16

Sto ti nebih vjerovao hehe ja inace volim vidjeti strance u ovoj ligi pa tako sam imao neke simpatije prema bobiju i afedziju. Ja mislim da vi jos Diarr-u ne mozete da prebolite jbt iz zrinjskog za sicu otisao a sad 2.000.000 € vrijedi ;)

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 20 jun 2010, 16:21

Samo F.K.S !! je napisao/la:Sto ti nebih vjerovao hehe ja inace volim vidjeti strance u ovoj ligi pa tako sam imao neke simpatije prema bobiju i afedziju. Ja mislim da vi jos Diarr-u ne mozete da prebolite jbt iz zrinjskog za sicu otisao a sad 2.000.000 € vrijedi ;)
I ja volim vidjeti po nekog stranog igrača, odmah mislim da je bolja liga. Eh, da je tada bilo staviti klauzulu sa nekim postotkom u Diarrin ugovor, danas bi mogli kupiti Phila Jacksona :D

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 20 jun 2010, 16:22

Marin je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Sto ti nebih vjerovao hehe ja inace volim vidjeti strance u ovoj ligi pa tako sam imao neke simpatije prema bobiju i afedziju. Ja mislim da vi jos Diarr-u ne mozete da prebolite jbt iz zrinjskog za sicu otisao a sad 2.000.000 € vrijedi ;)
I ja volim vidjeti po nekog stranog igrača, odmah mislim da je bolja liga. Eh, da je tada bilo staviti klauzulu sa nekim postotkom u Diarrin ugovor, danas bi mogli kupiti Phila Jacksona :D
i kobe brayant-a :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 20 jun 2010, 16:27

Seyo_TM je napisao/la:
Marin je napisao/la:
i kobe brayant-a :mrgreen:
I Pau Gasola u paketu ahahah :D e ljudi a sta je sa onim Jacksonom iz Celika
???

miško14
Kontakt:

Post Postao/la miško14 » 20 jun 2010, 16:38

Nije se Diarra mogao zadržati jer je bio pod ugovorom sa privatnim sponzorom. Znači on ga je doveo isto tako i odveo. Tek od ovog ljeta mislim da su svi igrači onako hajmo reći vlasništvo kluba a ne pojedinaca. Već se vidi i po transferima. Uzgred sigurno će najveći transfer i prihod od istog ovog ljeta biti od Šunjića. Ponuda ima dovoljno.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 20 jun 2010, 16:57

Hoce sunjic ici igdje ??

edit: nisam bio procitao prethodni post :D
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 29 jun 2010, 12:06

Sta vam je sa Kordica?

U Zvijezdu su dosla vec 3 pojacanja

Kneževic <------ Velez
Hadzidjulbic <-- Velez
Bedak <---------- Aahlen

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 29 jun 2010, 12:39

Osmanagic u Zaglebie i definitivno
Cuva Bog Zelju svog!

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 03 jul 2010, 17:48

Jel se men cini il samo Sarajevo dovodi pojacanja ovo ostalo sve posti ???
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 03 jul 2010, 17:54

SemPer_fi je napisao/la:Jel se men cini il samo Sarajevo dovodi pojacanja ovo ostalo sve posti ???
pojacanja :mrgreen:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 jul 2010, 17:54

SemPer_fi je napisao/la:Jel se men cini il samo Sarajevo dovodi pojacanja ovo ostalo sve posti ???
Cini ti se ili neces da vidis recimo Borac se za sada najbolje pojacao i doveo najvise igraca i rade na tome da dovedu jos par provjerenih, Celik se fino pojacava isto tako, mislim da je i Zeljo do sad doveo vise pojacanja nego sarajevo pa ce najprije biti da je do tebe!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 03 jul 2010, 18:13

pile87 je napisao/la:
Cini ti se ili neces da vidis recimo Borac se za sada najbolje pojacao i doveo najvise igraca i rade na tome da dovedu jos par provjerenih, Celik se fino pojacava isto tako, mislim da je i Zeljo do sad doveo vise pojacanja nego sarajevo pa ce najprije biti da je do tebe!
Bgm je do mene !!
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Srce_Tebi
Kontakt:

Post Postao/la Srce_Tebi » 03 jul 2010, 18:17

Seyo_TM je napisao/la:
Marin je napisao/la:

I Pau Gasola u paketu ahahah :D e ljudi a sta je sa onim Jacksonom iz Celika
???

Ostaje u Čeliku, danas potvrdjeno
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 04 sep 2010, 01:06

Mustafa Kučuković neće pojačati Sarajevo, odnosno stručni tim bordo momčadi zaključio je da ovaj igrač ne bi bio adekvatno pojačanje za bordo momčad.
Iako se u posljedenj vrijeme mnogo pisalo o eventualnom dolasku Kučukovića u Sarajevo, od danas je ta priča završena. Stručni štab bordo momčadi smatra da Kučuković ne bi predstavljao adekvatno pojačanje, pogotovo što na njegovoj poziciji Sarajevo ima dosta mladih igrača koji će tokom sezone dobiti svoju priliku.

"Naš klub bio je zainteresovan za Kučukovića, koji je samoinicijativno ponudio svoje usluge Fudbalskom klubu Sarajevo, ali od tog transfera neće biti ništa. Nakon što se naš stručni tim upoznao s njegovim igračkim mogućnostima, zaključeno je da on ne bi predstavljao adekvatno pojačanje, te da na toj poziciji imamo mlađih sopstvenih igrača koji će dobiti svoju šansu", rekao je član UO bordo momčadi Vlastimir Mijović.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Ima li još neko da mu je ovo urnebesno? Danima se nadaju da će doći, predsjednik čeka da mu se javi Mustafin menadžer koji ne zove i na kraju "stručni tim procjenjuje da nema mjesta u Sarajevu, nakon što se sam od sebe ponudio"....

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH

A predsjednik Sarajeva ga pismeno kontaktirao u nadi da će pregovarati sa njim. I kako je stručni tim to odjednom procijenio??? Došao Mustafa na probu??? Došle Mustafine kasete u međuvremenu???

Ne mogu da vjerujem da neko ozbiljan može iskonstruisati ovako idiotski ofirnu priču! :shock:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 04 sep 2010, 01:09

Željovac je napisao/la:Mustafa Kučuković neće pojačati Sarajevo, odnosno stručni tim bordo momčadi zaključio je da ovaj igrač ne bi bio adekvatno pojačanje za bordo momčad.
Iako se u posljedenj vrijeme mnogo pisalo o eventualnom dolasku Kučukovića u Sarajevo, od danas je ta priča završena. Stručni štab bordo momčadi smatra da Kučuković ne bi predstavljao adekvatno pojačanje, pogotovo što na njegovoj poziciji Sarajevo ima dosta mladih igrača koji će tokom sezone dobiti svoju priliku.

"Naš klub bio je zainteresovan za Kučukovića, koji je samoinicijativno ponudio svoje usluge Fudbalskom klubu Sarajevo, ali od tog transfera neće biti ništa. Nakon što se naš stručni tim upoznao s njegovim igračkim mogućnostima, zaključeno je da on ne bi predstavljao adekvatno pojačanje, te da na toj poziciji imamo mlađih sopstvenih igrača koji će dobiti svoju šansu", rekao je član UO bordo momčadi Vlastimir Mijović.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ima li još neko da mu je ovo urnebesno? Danima se nadaju da će doći, predsjednik čeka da mu se javi Mustafin menadžer koji ne zove i na kraju "stručni tim procjenjuje da nema mjesta u Sarajevu, nakon što se sam od sebe ponudio"....

A predsjednik Sarajeva ga pismeno kontaktirao u nadi da će pregovarati sa njim. I kako je stručni tim to odjednom procijenio??? Došao Mustafa na probu??? Došle Mustafine kasete u međuvremenu???

Ne mogu da vjerujem da neko ozbiljan može iskonstruisati ovako idiotski ofirnu priču! :shock:
:lol: pa hebaji ga jeste da je odron i da nije kvalitet ali opet ovakva priča mi je dosta ''sumnjiva''
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 04 sep 2010, 01:13

brazzo je napisao/la: :lol: pa hebaji ga jeste da je odron i da nije kvalitet ali opet ovakva priča mi je dosta ''sumnjiva''
Ma ako je odron, odron je od starta. Ovo k'o kad je mačka dohvaćala ribu, pa nije mogla i rekla "uf što smrdi". Mislim, presmiješno objašnjenje, baš. Prvo se plasiraju laži da je Kojašević bio najbolji strani igrač poljske lige, pa se sad jadni Mustafa nudio, ali mu džaba kad nema kvalitet.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, kogmagie46, MOCTAP1981 i 14 gostiju.