FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 12 avg 2016, 14:34

Sabinho je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Ne ne, @avnoj, tad je bilo ono Milan Stepanov. U fazonu kao ne pripada tu jer je prevelik profesionalac. :mrgreen: :urnebes:
a nije bio? To dino kaze da nije bio "profesionalac"?
veci profesionalac od komplet uprave od ekonomskog dijela marketinga do pišanja i tusiranja
Nije nikakav profesionalac, predstavljali su ga kao nekog ko se buni protiv nesportskih stvari a cigarete iz ruku nije ispustao. Kakve Dino ima veze sa mojim postom? Kazu oni koji su to vidjali, izmedju ostalog i ja sam sam imao priliku to da vidim.
slika
slika
slika
slika
slika
golemo..
dok su u isto vrijeme puzi aka krombacher, stojcev, velkoski, dzemica harali po lukavici noc prije utakmice .
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 12 avg 2016, 14:49, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 avg 2016, 14:39

Stepanov je jedna **** koja se posrala i popisala po Sarajevu..je bo i Dinu i sve njih al cinjenica je da je Stepanov ispao karinas svjetski..Nije Stepanov Runi jbg ti :urnebes: :urnebes:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 12 avg 2016, 14:42

Normalno da je profesionalac. Tu profesionalnost je pokazao i i Vojvodini kada je otisao.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 12 avg 2016, 14:43

sto? z abacanje dresa?
ih sta je njih taj dres bacilo pa se to krilo, presutilo itd ;)

to sto je covjek prestao da igra ozbiiljan fudbal to pitajte onoga ko ga je doveo ...
da li je pro ili ne, pokazuje njegova karijera
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 12 avg 2016, 14:44

Po cemu se posro? Sta je uradio? To mi obicni smrtnici nikad necemo znat! a ako se posro zbog cigara ili pive onda su se berberovic i puzigaca i posrali i popisali i popljuvali po Sarajevu. A ovaj jedan je dobio i mjesto u klubu ni manje ni vise nego da odgaja djecu...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 avg 2016, 14:44

@totti pa sto onda smeta sto igraci idu na nargilu?? Kakve su to prozivke i koliko je Milan Stepanov odigrao utakmica nakon odlaska iz Sarajeva? Jos Lalatovic izjavljivao da bi mu dobro dosao Stepanov, covjek dodje i ni za jednu tekmu nije bio u protokolu. :urnebes: :urnebes:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 12 avg 2016, 14:46

Sabinho je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Ne ne, @avnoj, tad je bilo ono Milan Stepanov. U fazonu kao ne pripada tu jer je prevelik profesionalac. :mrgreen: :urnebes:
veci profesionalac od komplet uprave od ekonomskog dijela marketinga do pišanja i tusiranja
Nije nikakav profesionalac, predstavljali su ga kao nekog ko se buni protiv nesportskih stvari a cigarete iz ruku nije ispustao. Kakve Dino ima veze sa mojim postom? Kazu oni koji su to vidjali, izmedju ostalog i ja sam sam imao priliku to da vidim.
Buraz, nek se bode svako u venu, ako to njegove igre neće osjetiti. U engleskoj pijani na treninge dolaze ali jedu teren, ne utiče na njih, rijetki su izuzeci. Govorim sad načelno, to što Radovac zdimi mentu i ne može meda, to nije do mente nego do njega. Te zayebancije se skupo plaćaju kad se baviš sportom, moraš duplo jače zategnut na svim poljima, a znamo da ovdje skoro niko ne zateže ni 20%. Ja sam ljut bio na Stepanova zbog nekih drugih stvari, ali sam ga razumio i sad ga razumijem, i pravo mu je. Svjedočio sam jednom incidentu na Koševu kad su trening imali, i nije bilo lijepo gledat. Zaplatio je, i to ne svojom krivicom. Izgubili smo jednog velikog lidera i vođu na terenu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 12 avg 2016, 14:48

Sabinho je napisao/la:@totti pa sto onda smeta sto igraci idu na nargilu?? Kakve su to prozivke i koliko je Milan Stepanov odigrao utakmica nakon odlaska iz Sarajeva? Jos Lalatovic izjavljivao da bi mu dobro dosao Stepanov, covjek dodje i ni za jednu tekmu nije bio u protokolu. :urnebes: :urnebes:
Ako to ne utice na njihovu igru meni ne smeta nek puse dzoju prije tekme ako zele.
Meni licno je smetalo samo zbog radovca jer sam mu htio da uspije, isto kao i dulji, a puno teze ide ako su umjesto u teretani u nargilhani...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 avg 2016, 14:52

FrancescoTotti je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:@totti pa sto onda smeta sto igraci idu na nargilu?? Kakve su to prozivke i koliko je Milan Stepanov odigrao utakmica nakon odlaska iz Sarajeva? Jos Lalatovic izjavljivao da bi mu dobro dosao Stepanov, covjek dodje i ni za jednu tekmu nije bio u protokolu. :urnebes: :urnebes:
Ako to ne utice na njihovu igru meni ne smeta nek puse dzoju prije tekme ako zele.
Meni licno je smetalo samo zbog radovca jer sam mu htio da uspije, isto kao i dulji, a puno teze ide ako su umjesto u teretani u nargilhani...
Radovac je recimo usrao, i smatramo svi da je zbog nesportskog ponasanja. A kad 38-godisnji Spalevic voza po terenu i ispred nosa donosi pobjedu onda ospemo po drugima. Odgovor na pitanje utice li duhan na Stepanova ostavicu gospodinu Lalatovicu, treneru Vojvodine.

Mouse
Kontakt:

Post Postao/la Mouse » 12 avg 2016, 15:00

Mi treba da ucimo od novog pazara. Ovo sto su oni uradili za par godina je za svaku pohvalu. Bolji su od nas puno a to nije bio slucaj prije 3-4 godine

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 12 avg 2016, 15:05

@Sabinho
Kad će taj sok od ječma? :beba:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 12 avg 2016, 15:05

@sabinho ma ja u pravu si ti, jednom ga covjek prosao, jednom je pogrjesio na terenu i sigurno je levat, glupan zalutao u porto.
Cigare uticu na njega puno, natjeraju ga da bude glavna tracara u svlacionici i da vrijeđa crnopute igrace u timu, natjeraju ga da pravi klanove i tjera trenera. Ja. Da je ostao kod nas dobio bi i mjesto u omladinskom pogonu.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 avg 2016, 15:26

FrancescoTotti je napisao/la:@sabinho ma ja u pravu si ti, jednom ga covjek prosao, jednom je pogrjesio na terenu i sigurno je levat, glupan zalutao u porto.
Cigare uticu na njega puno, natjeraju ga da bude glavna tracara u svlacionici i da vrijeđa crnopute igrace u timu, natjeraju ga da pravi klanove i tjera trenera. Ja. Da je ostao kod nas dobio bi i mjesto u omladinskom pogonu.
:urnebes: :urnebes: Ne radi se o tome je li pogrijesio. On je u Portu igrao prije deset godina, i pisao sma da je najvece ime koje je ovdje ikad doslo. To niko ne spori i ne znam zasto vuces pricu u tom pravcu. Radi se o tome da minute nije odigrao kako je otisao kod nas, i to kod trenera koji je insistirao da ga dovede. Upravu si ti, Rosic i Pankov napravili klan kod Lalatovica i Stepanov zbog toga sjedi na tribinama. Opet su svi drugi krivi. :cry: Ovo je kao da pricamo o Kaki, i sad ja kazem da se setka po terenu u Orlandu i uzima novac, milione a neko mi napise "o tome je li profesionalac govori njegova karijera".

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 avg 2016, 15:28

uNbx je napisao/la:@Sabinho
Kad će taj sok od ječma? :beba:
Pred iducu tekmu brate moj, ali fermentirani jecam je u pitanju, :urnebes: :beba: :beba:

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 12 avg 2016, 15:32

Milan Stepanov[/size][/b]. U fazonu kao ne pripada tu jer je prevelik profesionalac. :mrgreen: :urnebes:[/quote]
veci profesionalac od komplet uprave od ekonomskog dijela marketinga do pišanja i tusiranja[/quote]
Nije nikakav profesionalac, predstavljali su ga kao nekog ko se buni protiv nesportskih stvari a cigarete iz ruku nije ispustao. Kakve Dino ima veze sa mojim postom? Kazu oni koji su to vidjali, izmedju ostalog i ja sam sam imao priliku to da vidim.[/quote]
Buraz, nek se bode svako u venu, ako to njegove igre neće osjetiti. U engleskoj pijani na treninge dolaze ali jedu teren, ne utiče na njih, rijetki su izuzeci. Govorim sad načelno, to što Radovac zdimi mentu i ne može meda, to nije do mente nego do njega. Te zayebancije se skupo plaćaju kad se baviš sportom, moraš duplo jače zategnut na svim poljima, a znamo da ovdje skoro niko ne zateže ni 20%. Ja sam ljut bio na Stepanova zbog nekih drugih stvari, ali sam ga razumio i sad ga razumijem, i pravo mu je. Svjedočio sam jednom incidentu na Koševu kad su trening imali, i nije bilo lijepo gledat. Zaplatio je, i to ne svojom krivicom. Izgubili smo jednog velikog lidera i vođu na terenu.[/quote]

Buhahahahahaha je li tako da se zajebajes?Sta sve ovdje neces procitati ,e ne vjerujem.Kakvo ovdje neznanje i mitovi vladaju,ja ne znam ko ovo sve izmislja.Cuj "Stepi"profesionalac
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 12 avg 2016, 15:33

Bio sam na godisnjem ....
Vidim Benkara nas je napustio ( zna li se gdje je otisao... zna li se koliko je klub dobio za njega buduci da je imao jos par mjeseci ugovora sa nama )
Kakva je situacija na terenu ? ( bio sam na gurbetnjaku ostalo neznam nista samo rezultate utakmica )

Ako nekom nije problem ...da nemoram listat citav dan postove trazit .... Hvala !
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 avg 2016, 15:37

Raskid ugovora: Stepanov, Meri, Milinković... odlaze iz Voše - ugovor istekao Nastiću i Žakuli

Fudbaleri Vojvodine u petak počinju pripreme za predstojeću sezonu, a nakon lekarskih pregleda zakazanih u sedam časova ujutru, trener crveno – belih Nenad Lalatović prozivku će obaviti u 18 časova u Veterniku, u FC “Vujadin Boškov”.
Igrački kadar će biti brojniji za poslednje akvizicije: mladog napadača Strahinju Krstevskog, te povratnika iz Spartaka, štopera Vladimira Kovačevića (23), koji je sa matičnim klubom prekjuče potpisao trogodišnji ugovor. Sa druge strane, nekolicina igrača, koji su minulog proleća dužili opremu novosadskog superligaša su na izlaznim vratima u “staroj dami” srpskog fudbala.

– Sporazumno smo raskinuli ugovor sa Milanom Pavkovim, a na putu smo da na isti način završimo saradnju sa još trojicom igrača, a to su Milan Stepanov, Džon Meri i Milan Milinković.

Izgubi i Vojvodina lidera i vodju na terenu @unbx. :cry: Samo je kod njih odigrao 0 minuta a kod nas 500. Nema veze. :problem: :mrgreen:

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 12 avg 2016, 15:37

DBR1987 je napisao/la:Bio sam na godisnjem ....
Vidim Benkara nas je napustio ( zna li se gdje je otisao... zna li se koliko je klub dobio za njega buduci da je imao jos par mjeseci ugovora sa nama )
Kakva je situacija na terenu ? ( bio sam na gurbetnjaku ostalo neznam nista samo rezultate utakmica )

Ako nekom nije problem ...da nemoram listat citav dan postove trazit .... Hvala !
Koraca se ka tituli!!! :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 12 avg 2016, 15:38

Momcina profesionalno levati klubove i klepa dzabalesku pare. Sta ti je profesionalac :cool:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 avg 2016, 15:39

Evolution87 je napisao/la:Momcina profesionalno levati klubove i klepa dzabalesku pare. Sta ti je profesionalac :cool:
Pogledaj mu karijeru pa onda to napisi. :angel:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.