FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Nogometaši NK Rijeka u subotu dočekuju NK Lokomotiva Zagreb (Stadion HNK Rijeka, 21 sat). Dođite svi u bijelom, u što većem broju i podržite riječke nogometaše.
Podsjećamo Vas, ako ste član Rijeke, imate pravo kupiti dvije ulaznice po povlaštenoj cijeni. Također, ako ste pretplatnik, a niste u mogućnosti doći na utakmicu, možete svoju ulaznicu prepustiti drugoj osobi (uz obavijest klubu na [email protected] o imenu i prezimenu osobe kojoj prepuštate) ili ju možete prepustiti klubu."
Ne zvuci lose.
Podsjećamo Vas, ako ste član Rijeke, imate pravo kupiti dvije ulaznice po povlaštenoj cijeni. Također, ako ste pretplatnik, a niste u mogućnosti doći na utakmicu, možete svoju ulaznicu prepustiti drugoj osobi (uz obavijest klubu na [email protected] o imenu i prezimenu osobe kojoj prepuštate) ili ju možete prepustiti klubu."
Ne zvuci lose.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa kad nas nećeš da preporučiš na Apeiron pa da se svi školujemo i onda da imamo uvid u raskrinkavanje mitova i pristup kampu kao vi školovani na istom.Majkl je napisao/la:Buhahahahahaha je li tako da se zajebajes?Sta sve ovdje neces procitati ,e ne vjerujem.Kakvo ovdje neznanje i mitovi vladaju,ja ne znam ko ovo sve izmislja.Cuj "Stepi"profesionalac
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I u ovom smo miljama dalekoSabinho je napisao/la:"Nogometaši NK Rijeka u subotu dočekuju NK Lokomotiva Zagreb (Stadion HNK Rijeka, 21 sat). Dođite svi u bijelom, u što većem broju i podržite riječke nogometaše.
Ne zvuci lose.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
@sab Uzimas kontekst koji zelis iz onog sto sam rekao..
Ti si rekao da ga je prosao igrac slavije i da ti zbog toga ne valja, ja ti samo kazem da jedna greska, ma kurqc nek je i pet gresaka, ali to ne govori o igracu i ne mozes znat kakav je. Po tome bi mi Cimirota trebali sutnut nakon prve tri tekme.
A to sto nije igrao u vojvodini ili poslije nas me ne zanima. Ja znam samo kakav je bio kod nas i kako se proveo. Dosao je za ozbiljan fudbal i nije se htio zajebavat, al kad se kod nas sve radi neozbiljno zasto da on gubi zivce kad je svejedno pun ko brod. Zasto da trpi klandzije koji ga jebu u zdrav mozak, ili da slusa taktike dzene aka 433 polulijevo.
Stepanov je veca igracina i profesionalac nego ijedan strucnjak koji je zaposljen u klubu! Toliko.
Ti si rekao da ga je prosao igrac slavije i da ti zbog toga ne valja, ja ti samo kazem da jedna greska, ma kurqc nek je i pet gresaka, ali to ne govori o igracu i ne mozes znat kakav je. Po tome bi mi Cimirota trebali sutnut nakon prve tri tekme.
A to sto nije igrao u vojvodini ili poslije nas me ne zanima. Ja znam samo kakav je bio kod nas i kako se proveo. Dosao je za ozbiljan fudbal i nije se htio zajebavat, al kad se kod nas sve radi neozbiljno zasto da on gubi zivce kad je svejedno pun ko brod. Zasto da trpi klandzije koji ga jebu u zdrav mozak, ili da slusa taktike dzene aka 433 polulijevo.
Stepanov je veca igracina i profesionalac nego ijedan strucnjak koji je zaposljen u klubu! Toliko.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
DBR1987 je napisao/la:Bio sam na godisnjem ....
Vidim Benkara nas je napustio ( zna li se gdje je otisao... zna li se koliko je klub dobio za njega buduci da je imao jos par mjeseci ugovora sa nama )
Kakva je situacija na terenu ? ( bio sam na gurbetnjaku ostalo neznam nista samo rezultate utakmica )
Ako nekom nije problem ...da nemoram listat citav dan postove trazit .... Hvala !
Zrinjski apsolutna dominacija i apsolutno takticko naudmudrivanje Hurtica nad Marinovicem.Sredina terena ,zadnja linija i diminatni Ahmetovic i sjajna krila u Duljevicu ( eurogol)i Crnkicu (asistemcija kod drugog gola).Zrinjski jednu veliku sansu na 1:0 za nas i jedan sut iz slobidnog poslije izmisljenog faula.
Druga utakmica problemi ,nonsalatno ulazenje u utakmicu i "lako cemo " i poslije igre u kojoj nismo zasluzili pobjedu imali smo utakmicu poslije njihove greske i onda bespotrebna nervoza i lose zatvaranje utakmice od strane Hurtica jer je trebao ubaciti jos jednog stopera i primamo gol.Na kraju bod ko bod nije los s obzirom na tabelu cak je i dobar ali s obzirom kakav je Celik i u kakvim problemima onda ne mozemo biti zadovoljni.I ako tamo u prvenstvu a stalno se raspradaju nismo pobjedjivali.Ali je cinjenica da je bod ko bod dobar .
Treca utakmica u kojoj su prevelika ocekivanja ,pritisak i utakmica koju moras dobiti doveli do tog da je opet bilo puno nervoze ,gresaka plus izostanak dosta igraca zbog trovanja.Na kraju pobjeda ali veliki utakmice dobijaju i kad lose igraju.Poveli na vrijeme, euro golom Samira Radovca naseg dragulja i umjesto da mirno to privedemo kraju sve te okolnosti su dovele do tog da na kraju vise sretno nego spretno pobjedimo i ostanemo u vrhu.
Sutra je utakmica u kojoj moramo odigrati kako znamo i uz nasu podrsku, jer bice nas dosta nadam se da cemo doci do pobjede .Uz ozbiljnost i pametnu igru u kojoj ce doci do izrazaja nas kvalitet ,tezultat nece izostati.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
MI SMO DIVOVI
SVI U KAKANJ
VOLIM TE SARAJEVO
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
Nee, samo ti kazem, kako cemo znati skodi li mu ili ne, ali cemo kad on pogrijesi to pripisati nesreci a ostalim igracima nabiti na nos zbog neceg drugog. To je jedina istina. Drugi dio posta, sve i da je to istina a naravno nije, dobio je kasnije sansu u ozbiljnijem klubu i ligi ponovo. Pitam te, ko mu je tamo smetao, maltretirao tamnopute igrace i kakve je strucnjake i klanove trpio ili je MOZDA i do njega? Je li moguce da ga boli qrac za loptom i da ga zanimaju neke druge stvari? Koliko vidim, Vojvodina odlicno igra kako u Evropi tako i u domacem prvenstvu, imaju top strucnjaka na klupi sasvim sigurno, pred njima je play-off Evropske lige.FrancescoTotti je napisao/la:@sab Uzimas kontekst koji zelis iz onog sto sam rekao..
Hvala Majkl !
Ljudi jel moguce da mrtvi Olimpik nasamara Celik 3-0 a mi X da odigramo .... kako mi prosipamo bodove .....
Ljudi jel moguce da mrtvi Olimpik nasamara Celik 3-0 a mi X da odigramo .... kako mi prosipamo bodove .....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Stara boljka.DBR1987 je napisao/la:Hvala Majkl !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kakva brate prevelika ocekivanja protiv Krupe?Majkl je napisao/la:DBR1987 je napisao/la:Bio sam na godisnjem ....
Vidim Benkara nas je napustio ( zna li se gdje je otisao... zna li se koliko je klub dobio za njega buduci da je imao jos par mjeseci ugovora sa nama )
Kakva je situacija na terenu ? ( bio sam na gurbetnjaku ostalo neznam nista samo rezultate utakmica )
Ako nekom nije problem ...da nemoram listat citav dan postove trazit .... Hvala !
Zrinjski apsolutna dominacija i apsolutno takticko naudmudrivanje Hurtica nad Marinovicem.Sredina terena ,zadnja linija i diminatni Ahmetovic i sjajna krila u Duljevicu ( eurogol)i Crnkicu (asistemcija kod drugog gola).Zrinjski jednu veliku sansu na 1:0 za nas i jedan sut iz slobidnog poslije izmisljenog faula.
Druga utakmica problemi ,nonsalatno ulazenje u utakmicu i "lako cemo " i poslije igre u kojoj nismo zasluzili pobjedu imali smo utakmicu poslije njihove greske i onda bespotrebna nervoza i lose zatvaranje utakmice od strane Hurtica jer je trebao ubaciti jos jednog stopera i primamo gol.Na kraju bod ko bod nije los s obzirom na tabelu cak je i dobar ali s obzirom kakav je Celik i u kakvim problemima onda ne mozemo biti zadovoljni.I ako tamo u prvenstvu a stalno se raspradaju nismo pobjedjivali.Ali je cinjenica da je bod ko bod dobar .
Treca utakmica u kojoj su prevelika ocekivanja ,pritisak i utakmica koju moras dobiti doveli do tog da je opet bilo puno nervoze ,gresaka plus izostanak dosta igraca zbog trovanja.Na kraju pobjeda ali veliki utakmice dobijaju i kad lose igraju.Poveli na vrijeme, euro golom Samira Radovca naseg dragulja i umjesto da mirno to privedemo kraju sve te okolnosti su dovele do tog da na kraju vise sretno nego spretno pobjedimo i ostanemo u vrhu.
Sutra je utakmica u kojoj moramo odigrati kako znamo i uz nasu podrsku, jer bice nas dosta nadam se da cemo doci do pobjede .Uz ozbiljnost i pametnu igru u kojoj ce doci do izrazaja nas kvalitet ,tezultat nece izostati.
MI SMO DIVOVI
SVI U KAKANJ
VOLIM TE SARAJEVO
Ova Mladost DK i nema neku bog zna veliku bazu navijaca, imaju trenera koji savrseno razumije ovu nasu ligu ali koji uvijek vodi klub 4-16 mjesta, dakle nista previse. Solidan igracki kadar te ocito dobru atmosferu vec drugu godinu za redom. Mislim da za razliku od prosle godine kada smo tamo gostovali sa Jesicem sada imamo znatno vece sanse za pobjedu. Mislim da ce se oni povuc i cekat svoju sansu iz kontre, mi ako dobijemo bitku na sredini terena mi smo odradili pola posla. Samo bez nekih iznenadjenja da prodje a tu mislim da taktike Hurtica, da centralni ne igraju bekove i suprotno i 3 boda su nasa 
- FrancescoTotti
- Kontakt:
On je na terenu pogrijesio samo par puta, i to niko ne pripisuje ostatku ekipe vec je to njegova greska, ne znam sto se hvatas toliko za to jer je kod nas svaki igrac u rosteru grijesio na terenu .Sabinho je napisao/la:
Nee, samo ti kazem, kako cemo znati skodi li mu ili ne, ali cemo kad on pogrijesi to pripisati nesreci a ostalim igracima nabiti na nos zbog neceg drugog. To je jedina istina. Drugi dio posta, sve i da je to istina a naravno nije, dobio je kasnije sansu u ozbiljnijem klubu i ligi ponovo. Pitam te, ko mu je tamo smetao, maltretirao tamnopute igrace i kakve je strucnjake i klanove trpio ili je MOZDA i do njega? Je li moguce da ga boli qrac za loptom i da ga zanimaju neke druge stvari? Koliko vidim, Vojvodina odlicno igra kako u Evropi tako i u domacem prvenstvu, imaju top strucnjaka na klupi sasvim sigurno, pred njima je play-off Evropske lige.To govorim jer je on otisao nakon nas tamo, i prekrizili su ga na gori nacin nego mi. Sad da li mu je i tamo smetao neko o tome ne bih jer ne znam.
Za vojvodinu ne znam ni zasto su ga se rijesili ni kako se to on ponasao. Znam samo da je njemu smetala bezvolja suigraca dok je on bio tu, znam da je svima priredio hutbu u svlacionici nakon lecha i da su svi sutili ko picke jer su znali da je u pravu. Znam da su ga nakon toga svi u klubu uzeli na zub a ponajvise nas voljeni i profesionalni dzemica odgajatelj. I znam da je tom hutbom dam sebi dao ispisnicu iz kluba.
Ne znam zasto ocrnjujes igraca koji nije uzeo pare u dogovoru kao neki (cezar reis kramar) vec je dosao da ucini Sarajevo boljim i jacim klubom.
Ako on nije profesionalac jer je u toku suspenzije radio sa djecom u akademiji onda ne znam kojim rijecima nazvat dzemala berberovica i jos vise ne znam kako je on dobio poziciju da odgaja djecu u skoli fudbala...
Tradicije su to brate, nekih 10tak godina u prvenstvu, sve ti je Zorica objasnila. Samo te tradicije izgleda ne vaze na Kosevu, pa nas dobiju parmaci koji nas preko 30 godina nisu mogli dobiti, al naci ce Zoki neko opravdanje i za to.DBR1987 je napisao/la:Hvala Majkl !
P.S. Sutra primijetite kako se nazire Hurtin rukopis (ono kad jedan ima loptu, a ostali ga zaliveni gledaju).
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Dobro nisam se bas fino izrazio,mislio sam na percepciju da je Krupa bezveze i da je sve osim kantanja i busenja lose .Sto se ispostavilo da nije tako ,jedna fina ekipa koja je dosla rastereceno i koja nije imala sta izgubiti samo je mogla dobiti i kojoj u takvoj situaciji sve ide na ruku.Sabinho je napisao/la:Kakva brate prevelika ocekivanja protiv Krupe?Majkl je napisao/la:DBR1987 je napisao/la:Bio sam na godisnjem ....
MI SMO DIVOVI
SVI U KAKANJ
VOLIM TE SARAJEVO
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Meni je vise zao sto smo ostali bez Stepanova, nego Benke. Kamo lijepe srece da sad obojicu imamoFrancescoTotti je napisao/la:On je na terenu pogrijesio samo par puta, i to niko ne pripisuje ostatku ekipe vec je to njegova greska, ne znam sto se hvatas toliko za to jer je kod nas svaki igrac u rosteru grijesio na terenu .Sabinho je napisao/la:
Nee, samo ti kazem, kako cemo znati skodi li mu ili ne, ali cemo kad on pogrijesi to pripisati nesreci a ostalim igracima nabiti na nos zbog neceg drugog. To je jedina istina. Drugi dio posta, sve i da je to istina a naravno nije, dobio je kasnije sansu u ozbiljnijem klubu i ligi ponovo. Pitam te, ko mu je tamo smetao, maltretirao tamnopute igrace i kakve je strucnjake i klanove trpio ili je MOZDA i do njega? Je li moguce da ga boli qrac za loptom i da ga zanimaju neke druge stvari? Koliko vidim, Vojvodina odlicno igra kako u Evropi tako i u domacem prvenstvu, imaju top strucnjaka na klupi sasvim sigurno, pred njima je play-off Evropske lige.To govorim jer je on otisao nakon nas tamo, i prekrizili su ga na gori nacin nego mi. Sad da li mu je i tamo smetao neko o tome ne bih jer ne znam.
Za vojvodinu ne znam ni zasto su ga se rijesili ni kako se to on ponasao. Znam samo da je njemu smetala bezvolja suigraca dok je on bio tu, znam da je svima priredio hutbu u svlacionici nakon lecha i da su svi sutili ko picke jer su znali da je u pravu. Znam da su ga nakon toga svi u klubu uzeli na zub a ponajvise nas voljeni i profesionalni dzemica odgajatelj. I znam da je tom hutbom dam sebi dao ispisnicu iz kluba.
Ne znam zasto ocrnjujes igraca koji nije uzeo pare u dogovoru kao neki (cezar reis kramar) vec je dosao da ucini Sarajevo boljim i jacim klubom.
Ako on nije profesionalac jer je u toku suspenzije radio sa djecom u akademiji onda ne znam kojim rijecima nazvat dzemala berberovica i jos vise ne znam kako je on dobio poziciju da odgaja djecu u skoli fudbala...
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- FrancescoTotti
- Kontakt:
@mokes brate nikad vise takvi igraci zaigrat za nas nece. Dobro zapamti.
Braco 7 KM je sutra karta kako sam cuo
VOLIM TE SARAJEVO
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA
VOLIM TE SARAJEVO
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Naravno da nece,hem nemamo para da ih placamo,hem smo sebi nabili bas dobar imidz.FrancescoTotti je napisao/la:@mokes brate nikad vise takvi igraci zaigrat za nas nece. Dobro zapamti.
Slazem se sa tobom .... da se ovo diglo na malo veci nivo kao sto se planiralo .... I OBECAVALO ...bilo bi jos takvih ...ovako kako je sad najveca pojacanja ce bit iz domace lige i to je to ...FrancescoTotti je napisao/la:@mokes brate nikad vise takvi igraci zaigrat za nas nece. Dobro zapamti.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ja bi bio prezadovoljan kada bi mi dovodili najbolje iz lige,a to bi bio i najbolji nacin da se stvori mocan tim,dovedes najbolje iz lige pojacas svoj tim oslabis konkurentaali mi i iz lige cemo dovoditi samo slobodne igrace koji ne mogu otici vani.DBR1987 je napisao/la:Slazem se sa tobom .... da se ovo diglo na malo veci nivo kao sto se planiralo .... I OBECAVALO ...bilo bi jos takvih ...ovako kako je sad najveca pojacanja ce bit iz domace lige i to je to ...FrancescoTotti je napisao/la:@mokes brate nikad vise takvi igraci zaigrat za nas nece. Dobro zapamti.
Zamislite samo sada da smo doveli npr.: kozulja iz sirokog,pirica i ordagica iz slobode,graovca iz zrinjskog,memisevica iz radnika,lendrica od kona,redzica itd.,kakav bi to samo bio tim!
Ove igrace bi mozda ukupno platili cca 1,000,000 evrica,sto bi pokrio samo Duljin transfer (nadam se najmanje milioncek) i onda bi nekoga od ovih igraca ili vecinu njih sigurno oper dobro prodali i visestruko zaradili...
Ali pusta masta,brko ima drugacije planove.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 39 gostiju.