vatra se gasi, ostaje sjeta
ali se pitam gdje je sad ono
što sa sarajvom gradih sva ova ljeta
Tane odlazi, odlazi, yebem ti sve
u srcu našem bolna praznina
odnosiš sreću, odnosiš sve
povedi sa sobom i dinA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
MAJKLE! Ne odaji se! Daj nam reci jel` se može prići kampu ili Majkl iz portirske kućice izađe i zaprijeti?joker90 je napisao/la:Nego gdje je pravi @Majkl da nam objasni kako su svi nasi igraci bili najbolji u svojim ekipama i standardni?Dzabe nama 11 beton igraca da imamo, a nemamo ni blizu toga, kad nam na klupi sjedi amater bez licence, neznalica i uhljup! Ako ga misle mijenjati, nek ga isprate i Dino i ostala vnago, nije se sam postavio. Dosta se saltaju treneri, daj da malo saltamo ove sto ih postavljaju!!
Bolje ti je ne gledaj, žalosno je ovo BgmEvolution87 je napisao/la:Koliko smo losi bili? Ima li kakav pregled? kuknjava
Ma buraz ovdje dok ne počnu glave letiti, izgleda da nema promjenazagorski je napisao/la:Nisu krivi igraci,Hurtic ih je selektirao i on im taktiku odreduje,on ih vodi.
Nije kriv Hurtic i njegov amaterski (ne)strucni stab,ova katastrofalna administracija ih je postavila i podrsku dala.
Nije kriva ni administracija/uprava,njima je zadovoljan vlasnik kluba,gospodin Tan,on ih je ostavio na njihovim pozicijama.
Ovaj klub je u privatnim rukama lika kojeg boli neka stvar za nama,lika koji se ne razumije u fudbal,lika koji nema nikakve sportske ambicije s nama,lika koji je iz ko zna kojih sad razloga kupio vecinu ulagackih prava,lika u ciji lik i djelo i planove i ambicije sa nasim voljenim klubom definitivno sumnjam,lika koji vise nema ni moju,a kako stvari stoje ni podrsku sve veceg broja navijaca!
Hurticu podnesi ostavku i sakrij se u misju rupu!
Dino,Edise i ostali ublehasi i poltroncici iz uprave,povucite se i izvinite se navijacima,pokazite bar malo obraza da sutra mozete mirno prosetati ulicom!
Brkata kineska ubleho,povuci se iz kluba,uzmi ono sto si dao,namiri nekako,prodaj igrace,prodaj kamp ili nas jednostavno prodaj nekom koga ce zanimati ovaj klub i ko ce pokazati bar malo ambicija...ili jednostavno MARS IZ KLUBA!!!
Kaze brat, Hurta na slakim mukama! Saida doveli bez noge, pare velike mu dali. Cetkovic igrac za termina, ma perverzija sto rece Majkl!Majkl je napisao/la:Hurti ce biti na slatkim mukama ,koga staviti na krilo.Vezni red strasan ,optimista sam veliki ,Said Velicanstveni,Cetkovic,Saric .Perverzija
Sramota ako Hurtić ne dobije nogu ovo za upravu bi bolje bilo jer su radili posao do kad su radili kada prestanu otkaz ali mene zanima ko će njima dati otkazjoker90 je napisao/la:Nego gdje je pravi @Majkl da nam objasni kako su svi nasi igraci bili najbolji u svojim ekipama i standardni?Dzabe nama 11 beton igraca da imamo, a nemamo ni blizu toga, kad nam na klupi sjedi amater bez licence, neznalica i uhljup! Ako ga misle mijenjati, nek ga isprate i Dino i ostala vnago, nije se sam postavio. Dosta se saltaju treneri, daj da malo saltamo ove sto ih postavljaju!!
Biti pozitivac ne znaci biti uz upravu ili sejoker90 je napisao/la:I eto, opet ono o cemu smo pisali se desilo. IMA LI IKO ZDRAVOG UMA DA NIJE VIDIO DA CE SE OVO DESITI I DA CE HURTA NAKON 5-6 KOLA KAO STO I REKOSMO, BITI POLJUVAN I OTJERAN OPRAVDANO?? I opet pljuvaci pogodise, a "pozitivci" nestadose u rupice svoje. Ludilo, pitari moji, ludilo je ostaviti iste ljude u upravi, a ocekivati drugacije rezultate. NE ZNAJU ONI, SVE I DA HOCE! Neznalice i taldzije, ublehe!
Kaze brat, Hurta na slakim mukama! Saida doveli bez noge, pare velike mu dali. Cetkovic igrac za termina, ma perverzija sto rece Majkl!Majkl je napisao/la:Hurti ce biti na slatkim mukama ,koga staviti na krilo.Vezni red strasan ,optimista sam veliki ,Said Velicanstveni,Cetkovic,Saric .PerverzijaVezni red strasan, aa? A ne mozemo sansu stvoriti protiv Mladosti.
RUSTEMOVIC KAPITEN FK SARAJEVA! Eto dokle smo dosli, svaka mu cast za borbu, ali ja kad vidim traku oko njegove ruke, mucnina me uhvati!
Ne moze titula ostati na Kosevu, kad je Zrinjsku aktuelni prvak, moze samo doci na Kosevo opet!Besic je napisao/la:Maajkle ostaje li titula na Kosevu?
oooooooo volimo samo tebe
Nazalost, sta god TAN kaze tako ce biti. Svaka mu cast za kamp i za mnogo toga ali isto tako za sve se on pita i toga je mene strah.Evander je napisao/la:Smijena Hurtica mene ne bi zadovoljila. Hurtic je najmanje kriv u ovome svemu, a smijenit ce ga za par kola.
Svi smo u junu bili svijesni toga. Desava nam se iz godine u godinu isto.
Do koga je?
Pa je li moguce da su ovakve neznalice i nesposobnjakovici?
Tan je ubleha sa kojom mi nikad necemo doci na neki veci nivo i igrati grupne faze, ali i sa ovim sto je do sad ulozio, moglo se dominirati ovom kukuruz ligom.
Bojim se da smo uplali u bezizlaznu situaciju...