FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Testo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Testo » 13 avg 2016, 21:03

Znam, nismo prvi u čijem domu
vatra se gasi, ostaje sjeta
ali se pitam gdje je sad ono
što sa sarajvom gradih sva ova ljeta

Tane odlazi, odlazi, yebem ti sve
u srcu našem bolna praznina
odnosiš sreću, odnosiš sve
povedi sa sobom i dinA :urnebes:
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 13 avg 2016, 21:03

Koliko smo losi bili? Ima li kakav pregled? kuknjava
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

MaroonKrajina
Kontakt:

Post Postao/la MaroonKrajina » 13 avg 2016, 21:04

joker90 je napisao/la:Nego gdje je pravi @Majkl da nam objasni kako su svi nasi igraci bili najbolji u svojim ekipama i standardni? :think: Dzabe nama 11 beton igraca da imamo, a nemamo ni blizu toga, kad nam na klupi sjedi amater bez licence, neznalica i uhljup! Ako ga misle mijenjati, nek ga isprate i Dino i ostala vnago, nije se sam postavio. Dosta se saltaju treneri, daj da malo saltamo ove sto ih postavljaju!! :stop:
MAJKLE! Ne odaji se! Daj nam reci jel` se može prići kampu ili Majkl iz portirske kućice izađe i zaprijeti? :urnebes: :urnebes:

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 13 avg 2016, 21:04

Evolution87 je napisao/la:Koliko smo losi bili? Ima li kakav pregled? kuknjava
Bolje ti je ne gledaj, žalosno je ovo Bgm
Bordo bijeli za život cijeli!!

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 13 avg 2016, 21:06

zagorski je napisao/la:Nisu krivi igraci,Hurtic ih je selektirao i on im taktiku odreduje,on ih vodi.
Nije kriv Hurtic i njegov amaterski (ne)strucni stab,ova katastrofalna administracija ih je postavila i podrsku dala.
Nije kriva ni administracija/uprava,njima je zadovoljan vlasnik kluba,gospodin Tan,on ih je ostavio na njihovim pozicijama.
Ovaj klub je u privatnim rukama lika kojeg boli neka stvar za nama,lika koji se ne razumije u fudbal,lika koji nema nikakve sportske ambicije s nama,lika koji je iz ko zna kojih sad razloga kupio vecinu ulagackih prava,lika u ciji lik i djelo i planove i ambicije sa nasim voljenim klubom definitivno sumnjam,lika koji vise nema ni moju,a kako stvari stoje ni podrsku sve veceg broja navijaca!
Hurticu podnesi ostavku i sakrij se u misju rupu!
Dino,Edise i ostali ublehasi i poltroncici iz uprave,povucite se i izvinite se navijacima,pokazite bar malo obraza da sutra mozete mirno prosetati ulicom!
Brkata kineska ubleho,povuci se iz kluba,uzmi ono sto si dao,namiri nekako,prodaj igrace,prodaj kamp ili nas jednostavno prodaj nekom koga ce zanimati ovaj klub i ko ce pokazati bar malo ambicija...ili jednostavno MARS IZ KLUBA!!!
Ma buraz ovdje dok ne počnu glave letiti, izgleda da nema promjena :!:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 avg 2016, 21:07

I eto, opet ono o cemu smo pisali se desilo. IMA LI IKO ZDRAVOG UMA DA NIJE VIDIO DA CE SE OVO DESITI I DA CE HURTA NAKON 5-6 KOLA KAO STO I REKOSMO, BITI POLJUVAN I OTJERAN OPRAVDANO?? I opet pljuvaci pogodise, a "pozitivci" nestadose u rupice svoje. Ludilo, pitari moji, ludilo je ostaviti iste ljude u upravi, a ocekivati drugacije rezultate. NE ZNAJU ONI, SVE I DA HOCE! Neznalice i taldzije, ublehe!
Majkl je napisao/la:Hurti ce biti na slatkim mukama ,koga staviti na krilo.Vezni red strasan ,optimista sam veliki ,Said Velicanstveni,Cetkovic,Saric .Perverzija
Kaze brat, Hurta na slakim mukama! Saida doveli bez noge, pare velike mu dali. Cetkovic igrac za termina, ma perverzija sto rece Majkl! :kafa: Vezni red strasan, aa? A ne mozemo sansu stvoriti protiv Mladosti.

RUSTEMOVIC KAPITEN FK SARAJEVA! Eto dokle smo dosli, svaka mu cast za borbu, ali ja kad vidim traku oko njegove ruke, mucnina me uhvati!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 13 avg 2016, 21:08

Bitno je biti lud.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 13 avg 2016, 21:09

joker90 je napisao/la:Nego gdje je pravi @Majkl da nam objasni kako su svi nasi igraci bili najbolji u svojim ekipama i standardni? :think: Dzabe nama 11 beton igraca da imamo, a nemamo ni blizu toga, kad nam na klupi sjedi amater bez licence, neznalica i uhljup! Ako ga misle mijenjati, nek ga isprate i Dino i ostala vnago, nije se sam postavio. Dosta se saltaju treneri, daj da malo saltamo ove sto ih postavljaju!! :stop:
Sramota ako Hurtić ne dobije nogu ovo za upravu bi bolje bilo jer su radili posao do kad su radili kada prestanu otkaz ali mene zanima ko će njima dati otkaz

Samo se nadam da će sve biti gotovo za dan dva jer ako se ovo današnje ponovi na kosevu biće haosa definitivno
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 13 avg 2016, 21:11

Znaci danas opet odem i ponovo kad srcani nisam dobio majke J*** upravi u hurticu odlazi mamlaze nesposobni !!!!!! ..., dalje igraci uzas da ne moze biti gore ko god je danas bio vidio je sto i ja sam znaci samo cu reci ova ekipa je smijesna i mi ne zasluzujemo biti na tabeli ispod 5, 6 mjesta !,kakvi su ovo sminkeri sunce ti J*** ! :evil: :evil:
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 13 avg 2016, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 avg 2016, 21:12

Nista licno protiv Rustemovica, ali situaciju u klubu najbolje opisuje to sto nam je doticni kapiten.
Ejjjjjj, nekakav Rustemovic kapiten FK Sarajevo!

Haj vozdra, odoh u grad. Ako je Sarajevo bilo lose danas, nadam se da ce bar Nastic biti dobar veceras i da ce dobro zapartijati :D

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 13 avg 2016, 21:13

joker90 je napisao/la:I eto, opet ono o cemu smo pisali se desilo. IMA LI IKO ZDRAVOG UMA DA NIJE VIDIO DA CE SE OVO DESITI I DA CE HURTA NAKON 5-6 KOLA KAO STO I REKOSMO, BITI POLJUVAN I OTJERAN OPRAVDANO?? I opet pljuvaci pogodise, a "pozitivci" nestadose u rupice svoje. Ludilo, pitari moji, ludilo je ostaviti iste ljude u upravi, a ocekivati drugacije rezultate. NE ZNAJU ONI, SVE I DA HOCE! Neznalice i taldzije, ublehe!
Majkl je napisao/la:Hurti ce biti na slatkim mukama ,koga staviti na krilo.Vezni red strasan ,optimista sam veliki ,Said Velicanstveni,Cetkovic,Saric .Perverzija
Kaze brat, Hurta na slakim mukama! Saida doveli bez noge, pare velike mu dali. Cetkovic igrac za termina, ma perverzija sto rece Majkl! :kafa: Vezni red strasan, aa? A ne mozemo sansu stvoriti protiv Mladosti.

RUSTEMOVIC KAPITEN FK SARAJEVA! Eto dokle smo dosli, svaka mu cast za borbu, ali ja kad vidim traku oko njegove ruke, mucnina me uhvati!
Biti pozitivac ne znaci biti uz upravu ili se
Ja sam se nadao da ćemo iz ovoga izaći jači i bolje i ne mislim da su ludi svi koji to misle.
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 13 avg 2016, 21:15

Maajkle ostaje li titula na Kosevu?

oooooooo volimo samo tebe
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 13 avg 2016, 21:18

Raja hajmo se skupiti, mislim na ove što imaju uvezana dva tri termina i da spasimo sezonu :wtf:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

High

Post Postao/la High » 13 avg 2016, 21:18

Neznalice šugave.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 avg 2016, 21:19

Besic je napisao/la:Maajkle ostaje li titula na Kosevu?

oooooooo volimo samo tebe
Ne moze titula ostati na Kosevu, kad je Zrinjsku aktuelni prvak, moze samo doci na Kosevo opet! :kafa:

@Bordoman, kad kazem pozitivci, mislim na sve ove sto pored svog zdravog razuma i ociju nisu htjeli da vide neke stvari. Davali bi podrsku Hurti, a covjek pokazao vec na kraju prosle sezone ko je i sta je kad ga je F.Kolar sramotio po Kosevu s Olimpicom, kad ga je Sloboda busila ko da smo Rudar iz Prijedora. Davali bi podrsku upravi, a vidi svako normalan gdje nas vode i da sa njima nista dobro vise se desiti nece.
Bahati, bahati Željkan!
1946

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 13 avg 2016, 21:19

Gdje nestadose branioci uprave?

Mi ludi bili jel da?

E evo izvolite, pa ih podrzavajte i dalje.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 13 avg 2016, 21:20

Rustemovic Dino ;)
1946

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 13 avg 2016, 21:22

Hajmo svi postavit avatar ko u jokera odnosno majkla?

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 13 avg 2016, 21:26

ima li neko konkretne prijedloge kako da otjeramo upravu ?

nece ovi otici mirnim putem .
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

bibula
Kontakt:

Post Postao/la bibula » 13 avg 2016, 21:26

Evander je napisao/la:Smijena Hurtica mene ne bi zadovoljila. Hurtic je najmanje kriv u ovome svemu, a smijenit ce ga za par kola.

Svi smo u junu bili svijesni toga. Desava nam se iz godine u godinu isto.
Do koga je?

Pa je li moguce da su ovakve neznalice i nesposobnjakovici?

Tan je ubleha sa kojom mi nikad necemo doci na neki veci nivo i igrati grupne faze, ali i sa ovim sto je do sad ulozio, moglo se dominirati ovom kukuruz ligom.
Bojim se da smo uplali u bezizlaznu situaciju...
Nazalost, sta god TAN kaze tako ce biti. Svaka mu cast za kamp i za mnogo toga ali isto tako za sve se on pita i toga je mene strah.
On mora smijeniti upravu jer je ocigledno da ovi nece dati otkaz. I sta ako ne smijeni? Sta nam je slijedeci korak? Napraviti belaj? Bojkot? I da nekako uspijemo smijeniti upravu, TAN ce opet postaviti nekoga i tako sve u krug.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 13 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []