Švabski mi nije jaca strana.bitno je da se razumijemo.suntu jeu je napisao/la:Wir werden Weltmeister sein.__Liedson__ je napisao/la:Wir werden Welt meister...

Moderator/ica: admin
Švabski mi nije jaca strana.bitno je da se razumijemo.suntu jeu je napisao/la:Wir werden Weltmeister sein.__Liedson__ je napisao/la:Wir werden Welt meister...
Ted Mosby je napisao/la:To su Švabe govorile i prije 2god u Beču
Zato što dovoljno ne razmišljaš jer da razmišljaš mogao bi dokuciti da ima i onih koji rade i žive i zarađuju pare u Španiji i ciji su clanovi porodice špancisuntu jeu je napisao/la:Makar neki ovdje zive i rade u Njemačkoj, te su im članovi porodica Nijemci. Jedino ove španske patriote ne mogu shvatiti kojima je jedini kontakt sa Španijom što navijaju za Barsu ili Real.
Da, da, Španija je velikodušno pružila svoje ruke bosanskim izbjeglicama. Poznata je španska velikodušnostdrop je napisao/la:Zato što dovoljno ne razmišljaš jer da razmišljaš mogao bi dokuciti da ima i onih koji rade i žive i zarađuju pare u Španiji i ciji su clanovi porodice špancisuntu jeu je napisao/la:Makar neki ovdje zive i rade u Njemačkoj, te su im članovi porodica Nijemci. Jedino ove španske patriote ne mogu shvatiti kojima je jedini kontakt sa Španijom što navijaju za Barsu ili Real.ha ja...samo malo istu logiku ukljuci kao i kad je Njemacka u pitanju.
pa ta ista Njemacka je pokorila pola Europe,niko za nju tom logikom ne bih trebao navijat,niti za Italiju a sta da kazem tek o Engleskojsuntu jeu je napisao/la:Da, da, Španija je velikodušno pružila svoje ruke bosanskim izbjeglicama. Poznata je španska velikodušnostdrop je napisao/la:Zato što dovoljno ne razmišljaš jer da razmišljaš mogao bi dokuciti da ima i onih koji rade i žive i zarađuju pare u Španiji i ciji su clanovi porodice špancisuntu jeu je napisao/la:Makar neki ovdje zive i rade u Njemačkoj, te su im članovi porodica Nijemci. Jedino ove španske patriote ne mogu shvatiti kojima je jedini kontakt sa Španijom što navijaju za Barsu ili Real.ha ja...samo malo istu logiku ukljuci kao i kad je Njemacka u pitanju.
![]()
![]()
Ne budali !
evo moj djed je cijeli zivot radi upravo u spaniji. ljudi mu dali posao na brodogradilistu, i koji je radio fakin 32 godine. i od te penzije sada prezivljava meni najdraza osoba na svijetu, moja nene.suntu jeu je napisao/la: Da, da, Španija je velikodušno pružila svoje ruke bosanskim izbjeglicama. Poznata je španska velikodušnost![]()
![]()
Ne budali !
JuveSissoko je napisao/la:pa ta ista Njemacka je pokorila pola Europe,niko za nju tom logikom ne bih trebao navijat,niti za Italiju a sta da kazem tek o Engleskojsuntu jeu je napisao/la:Da, da, Španija je velikodušno pružila svoje ruke bosanskim izbjeglicama. Poznata je španska velikodušnostdrop je napisao/la:Zato što dovoljno ne razmišljaš jer da razmišljaš mogao bi dokuciti da ima i onih koji rade i žive i zarađuju pare u Španiji i ciji su clanovi porodice španciha ja...samo malo istu logiku ukljuci kao i kad je Njemacka u pitanju.
![]()
![]()
Ne budali !
onda cemo svi ubuduce za Švedsku da navijamo,nisu nas napali a primili dosta izbjeglica i onako su fini ljudiRoki, nije Njemačka samo onih 6 godina rata. Bio je tu Goethe, Schiller itd.. Hitlera su Nijemci htjeli ubiti, itd.. A Španija je pokorila čitavu južnu Ameriku,pravila pokolje, protjerala sve jevreje i muslimane itd.. Nemojte samo o istoriji, jer su i istorijski Nijemci bolji ljudi kada se sve sabere
A kakve veze to ima sa sportom??? Jesu li mozda Muler, Ozil, Schweinstiger, Klose i ostali odgovorni za taj masakr?Wolverine je napisao/la:evo moj djed je cijeli zivot radi upravo u spaniji. ljudi mu dali posao na brodogradilistu, i koji je radio fakin 32 godine. i od te penzije sada prezivljava meni najdraza osoba na svijetu, moja nene.suntu jeu je napisao/la: Da, da, Španija je velikodušno pružila svoje ruke bosanskim izbjeglicama. Poznata je španska velikodušnost![]()
![]()
Ne budali !
ima u bosni ljudi koji imaju veze sa spanijom, nije tu samo njemacka u pitanju.
uglavnom, dosta mi je vise te spike sa izbjeglicama i ostalim kurcima palcima.
ja ne mogu colit za zemlju koja je odgovorna za najveci masakr u historiji covjecanstva, toliko od mene.
kakve veze sa sportom ima to sto je njemacka pomagala bosanskim izbjeglicama u ratu?Bilal je napisao/la: A kakve veze to ima sa sportom??? Jesu li mozda Muler, Ozil, Schweinstiger, Klose i ostali odgovorni za taj masakr?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.