Neka bolja vremena

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Za pocetak, bilo bi dobro da postave trenera sa licencom.Zip je napisao/la:Strucnjak do strucnjaka..
Da je kako nekog forumasa postaviti za trenera(ima mnogo kandidata), mislim da bi prezimili u Evropi, bez poraza bili u Ligi, kup rutinski osvajali...
Sve bi bilo med i mlijeko...
Zip je napisao/la:Strucnjak do strucnjaka..
Da je kako nekog forumasa postaviti za trenera(ima mnogo kandidata), mislim da bi prezimili u Evropi, bez poraza bili u Ligi, kup rutinski osvajali...
Ne bi bilo med i mlijeko, ali ne bi bilo nista gore nego sa ovim bivsim golmanom Zeljeznicara, bez licence!Zip je napisao/la:Strucnjak do strucnjaka..
Brate, nemoj tako. Ja licno da sam jucer bio trener FKS kao i u dvije utakmice prije toga, za narednih mec bih se poceo pripremati po ulasku u autobus u Kaknju. Nazvao hiljadu ljudi, pogledao 50-ak utakmica, pripremao 7 dana motivacijski govor za narednu utakmicu, radio individualno sa svakim igracem i primirao ih na razgovor sa psihologom. Bojim se da Hurtic uz duzno postovanje nece uraditi ni 1% od ovoga, i imam osjecaj da mu je svaki trening isti i da ceka da ekipa proigra sama od sebe. Sve razumijem, od pritiska do neuigranosti, ali ako ti ekipa u 270+ minuta ne kreira jednu yebenu akcija i ne prikaze drugacihi nacin igranja od nabijanja na centarfora... To je da sebi kosu pocupas i zapitas se: "Znam li ja sta radim"?Zip je napisao/la:Strucnjak do strucnjaka..
Mala ispravka druze, Jagodic nije izborio nikakvu evropu sa Celikom, bili su 4. mjesto, a Borac je bio ispred njih, medjutim nije ni Borac igrao evropu zbog licence nego Zrinjski cini mi se sa 9. mjesta.Sabinho je napisao/la:Samo onda da jos odgovoris kako je onda uspio osvojiti jedinu titulu Borca u historiji, kako je uspio sa Celikom Europu izboriti kao treca najefikasnija ekipa u ligi? Plus jos taldzija, kockar i pijanica. Kako je takav trener to uspio? Kupio to sve ili kako?jurisicduska je napisao/la:Postoji dobar trener za prebolit loše igre, trener koji će izborit opstanak sa dobrom ekipom s kojom gori od njeg nije znao, neko ko će ugasiti požar, posložiti mjesec dva igru pa Jovo nanovo, instant trener.
Postoji dobar trener koji je dugoročno dobar, gradi sistem, nakon pola godine prestaje biti bitno ko igra, nego se znaju neka pravila, urneci, šabloni, neko ko unaprijedi igrača, tim, udahne mu novu dimenziju, neko pod kim možeš očekivati da konstantno iz mjeseca u mjesec rasteš, ko ti potencijalno neće donijeti odmah rezultat ali za godinu ćeš sigurno biti prvak.
Vlado Jagodić je ovo prvo.
JahOsttribine je napisao/la:Mala ispravka druze, Jagodic nije izborio nikakvu evropu sa Celikom, bili su 4. mjesto, a Borac je bio ispred njih, medjutim nije ni Borac igrao evropu zbog licence nego Zrinjski cini mi se sa 9. mjesta.Sabinho je napisao/la:Samo onda da jos odgovoris kako je onda uspio osvojiti jedinu titulu Borca u historiji, kako je uspio sa Celikom Europu izboriti kao treca najefikasnija ekipa u ligi? Plus jos taldzija, kockar i pijanica. Kako je takav trener to uspio? Kupio to sve ili kako?jurisicduska je napisao/la:Postoji dobar trener za prebolit loše igre, trener koji će izborit opstanak sa dobrom ekipom s kojom gori od njeg nije znao, neko ko će ugasiti požar, posložiti mjesec dva igru pa Jovo nanovo, instant trener.
Postoji dobar trener koji je dugoročno dobar, gradi sistem, nakon pola godine prestaje biti bitno ko igra, nego se znaju neka pravila, urneci, šabloni, neko ko unaprijedi igrača, tim, udahne mu novu dimenziju, neko pod kim možeš očekivati da konstantno iz mjeseca u mjesec rasteš, ko ti potencijalno neće donijeti odmah rezultat ali za godinu ćeš sigurno biti prvak.
Vlado Jagodić je ovo prvo.
Pitar6785 je napisao/la:Kakav Vlado to je trener u rangu husrefa,muse karacica vinka, mi da bi imali neki napredak mi moramo dovest trenera kao sto je Mateus ili utom rangu neki njemac.
Husref je dobar trener legenda kluba treba bit u FK SARAJEVU , sef akademije trener juniora ili pomocnik nekom njemcu. Svi treneri u bih su jednake kvalitete oni da imaju mrvu kvaliteta bili bi treneri u drugoj ligi hrvaske ili srbije.
Pitar6785 je napisao/la:Kakav Vlado to je trener u rangu husrefa,muse karacica vinka, mi da bi imali neki napredak mi moramo dovest trenera kao sto je Mateus ili utom rangu neki njemac.
Husref je dobar trener legenda kluba treba bit u FK SARAJEVU , sef akademije trener juniora ili pomocnik nekom njemcu. Svi treneri u bih su jednake kvalitete oni da imaju mrvu kvaliteta bili bi treneri u drugoj ligi hrvaske ili srbije.
Znao samSamoTravnik je napisao/la:Vasi su prijavili Pirotu kao domaci teren za utakmicu protiv Jajca. Igrate u nedjelju.
Hvala na info. Yebo im Joksim mater svima.SamoTravnik je napisao/la:Vasi su prijavili Pirotu kao domaci teren za utakmicu protiv Jajca. Igrate u nedjelju.
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, boki86, FksOtokaHz, ObjektivnaSApublika, SamoIzrekno, Vanja8 i 33 gosta.