FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 14 avg 2016, 15:33

Neki levat, nafur'o se na Sabana. :kafa:

Neka bolja vremena :D

slika
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 14 avg 2016, 15:51

Joj Šenera bumbara. :bow:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 avg 2016, 16:04

Strucnjak do strucnjaka..

Da je kako nekog forumasa postaviti za trenera(ima mnogo kandidata), mislim da bi prezimili u Evropi, bez poraza bili u Ligi, kup rutinski osvajali...

Sve bi bilo med i mlijeko...

avira
Kontakt:

Post Postao/la avira » 14 avg 2016, 16:06

Ma ljudi moji, Capello se kod nas ne bi zadrzao duze od 3 mjeseca.
"I'm scared of failure all the time, but I'm not scared enough to stop trying" - "Rowdy" Ronda Rousey

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 14 avg 2016, 16:09

Zip je napisao/la:Strucnjak do strucnjaka..

Da je kako nekog forumasa postaviti za trenera(ima mnogo kandidata), mislim da bi prezimili u Evropi, bez poraza bili u Ligi, kup rutinski osvajali...

Za pocetak, bilo bi dobro da postave trenera sa licencom.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 14 avg 2016, 16:09

:thumbup: :thumbup:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 avg 2016, 16:11

Ne bi bilo med i mlijeko, ali ne bi bilo nista gore nego sa ovim bivsim golmanom Zeljeznicara, bez licence!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 avg 2016, 16:12

Brate, nemoj tako. Ja licno da sam jucer bio trener FKS kao i u dvije utakmice prije toga, za narednih mec bih se poceo pripremati po ulasku u autobus u Kaknju. Nazvao hiljadu ljudi, pogledao 50-ak utakmica, pripremao 7 dana motivacijski govor za narednu utakmicu, radio individualno sa svakim igracem i primirao ih na razgovor sa psihologom. Bojim se da Hurtic uz duzno postovanje nece uraditi ni 1% od ovoga, i imam osjecaj da mu je svaki trening isti i da ceka da ekipa proigra sama od sebe. Sve razumijem, od pritiska do neuigranosti, ali ako ti ekipa u 270+ minuta ne kreira jednu yebenu akcija i ne prikaze drugacihi nacin igranja od nabijanja na centarfora... To je da sebi kosu pocupas i zapitas se: "Znam li ja sta radim"?

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 14 avg 2016, 16:12

Sabinho je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Postoji dobar trener za prebolit loše igre, trener koji će izborit opstanak sa dobrom ekipom s kojom gori od njeg nije znao, neko ko će ugasiti požar, posložiti mjesec dva igru pa Jovo nanovo, instant trener.

Postoji dobar trener koji je dugoročno dobar, gradi sistem, nakon pola godine prestaje biti bitno ko igra, nego se znaju neka pravila, urneci, šabloni, neko ko unaprijedi igrača, tim, udahne mu novu dimenziju, neko pod kim možeš očekivati da konstantno iz mjeseca u mjesec rasteš, ko ti potencijalno neće donijeti odmah rezultat ali za godinu ćeš sigurno biti prvak.

Vlado Jagodić je ovo prvo.
Samo onda da jos odgovoris kako je onda uspio osvojiti jedinu titulu Borca u historiji, kako je uspio sa Celikom Europu izboriti kao treca najefikasnija ekipa u ligi? Plus jos taldzija, kockar i pijanica. Kako je takav trener to uspio? Kupio to sve ili kako?
Mala ispravka druze, Jagodic nije izborio nikakvu evropu sa Celikom, bili su 4. mjesto, a Borac je bio ispred njih, medjutim nije ni Borac igrao evropu zbog licence nego Zrinjski cini mi se sa 9. mjesta.

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 14 avg 2016, 16:13

Dino selimovic za trenera, skauta direktora **** zenu u pakas.
UPRAVA NAPOLJE!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 avg 2016, 16:19

Osttribine je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Postoji dobar trener za prebolit loše igre, trener koji će izborit opstanak sa dobrom ekipom s kojom gori od njeg nije znao, neko ko će ugasiti požar, posložiti mjesec dva igru pa Jovo nanovo, instant trener.

Postoji dobar trener koji je dugoročno dobar, gradi sistem, nakon pola godine prestaje biti bitno ko igra, nego se znaju neka pravila, urneci, šabloni, neko ko unaprijedi igrača, tim, udahne mu novu dimenziju, neko pod kim možeš očekivati da konstantno iz mjeseca u mjesec rasteš, ko ti potencijalno neće donijeti odmah rezultat ali za godinu ćeš sigurno biti prvak.

Vlado Jagodić je ovo prvo.
Samo onda da jos odgovoris kako je onda uspio osvojiti jedinu titulu Borca u historiji, kako je uspio sa Celikom Europu izboriti kao treca najefikasnija ekipa u ligi? Plus jos taldzija, kockar i pijanica. Kako je takav trener to uspio? Kupio to sve ili kako?
Mala ispravka druze, Jagodic nije izborio nikakvu evropu sa Celikom, bili su 4. mjesto, a Borac je bio ispred njih, medjutim nije ni Borac igrao evropu zbog licence nego Zrinjski cini mi se sa 9. mjesta.
Jah :thumbup: Mislim da je u Celiku bilo sve ok igrali bi 100%. Ovako sam rqcunao da je Zeljo uzeo kup.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 14 avg 2016, 18:12

Kakav Vlado to je trener u rangu husrefa,muse karacica vinka, mi da bi imali neki napredak mi moramo dovest trenera kao sto je Mateus ili utom rangu neki njemac.

Husref je dobar trener legenda kluba treba bit u FK SARAJEVU , sef akademije trener juniora ili pomocnik nekom njemcu. Svi treneri u bih su jednake kvalitete oni da imaju mrvu kvaliteta bili bi treneri u drugoj ligi hrvaske ili srbije.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 avg 2016, 18:30

Pitar6785 je napisao/la:Kakav Vlado to je trener u rangu husrefa,muse karacica vinka, mi da bi imali neki napredak mi moramo dovest trenera kao sto je Mateus ili utom rangu neki njemac.

Husref je dobar trener legenda kluba treba bit u FK SARAJEVU , sef akademije trener juniora ili pomocnik nekom njemcu. Svi treneri u bih su jednake kvalitete oni da imaju mrvu kvaliteta bili bi treneri u drugoj ligi hrvaske ili srbije.
:ljepota:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 avg 2016, 18:52

Pitar6785 je napisao/la:Kakav Vlado to je trener u rangu husrefa,muse karacica vinka, mi da bi imali neki napredak mi moramo dovest trenera kao sto je Mateus ili utom rangu neki njemac.

:urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 14 avg 2016, 19:00

:bow:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 14 avg 2016, 19:03

WTF
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 14 avg 2016, 19:03

Vasi su prijavili Pirotu kao domaci teren za utakmicu protiv Jajca. Igrate u nedjelju.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 avg 2016, 19:04

SamoTravnik je napisao/la:Vasi su prijavili Pirotu kao domaci teren za utakmicu protiv Jajca. Igrate u nedjelju.
Znao sam :lol: :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 avg 2016, 19:05

SamoTravnik je napisao/la:Vasi su prijavili Pirotu kao domaci teren za utakmicu protiv Jajca. Igrate u nedjelju.
Hvala na info. Yebo im Joksim mater svima.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 14 avg 2016, 19:05

kad su pitali bajramovica o klupi zelje ili sarajeva , evo sta je gospodin odgovorio :
Zašto?

– Jednostavno zato što ja nemam profi licencu. Posjedujem A licencu, bio sam asistent Slomki u Hamburgu, ali još nemam profi licencu.

Je li to glavni razlog zašto bi odbili eventualne ponude iz BiH?

– Jeste!

Pa, onda to i nije neki problem. Kod nas skoro pola trenera nema profi licence i vode se kao predstavnici klubova?

Je li to moguće?

..Naravno da jeste.

Pa, kako? Zar to propisi dozvoljavaju?

… Klub uredno plati kaznu i svi zadovoljni…

– Ja to nikad ne bih mogao. Ne znam kako to savez dozvoljava. Ja ne bih pristao na tako nešto. li sam trener u punom kapacitetu, s papirima ili ništa.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ammko99, boki86, FksOtokaHz, ObjektivnaSApublika, SamoIzrekno i 36 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []