PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

SlevinKelevra
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la SlevinKelevra » 16 avg 2016, 19:56

Umjesto 'Mi smo divovi'.... Ova cak ima vise smisla...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 avg 2016, 19:57

Hrasno1921 je napisao/la:Bit ce ova direktor ali malo sutra, na svim mogucim forumima, drustvenim mrezama treba je aktuelna, etiketirana kao najveca droljetina i pijandura, da je imalo pametna bila kada je saznala da ce biti imenovana na tu funkciju, editovala bi malo svoje profile, ovako je vec kasno ... :mrgreen:
Cuj droljetina, nemojte se provaljivati :facepalm:
Obamina kcerka je uhvacena kako pusi marihuanu pa se ovakve stvari ne pisu.
sodaacm je napisao/la:Boga mi veliki respect za Sarajlije, nisam vjerovao nekima ovde kada su pisali da postavljaju nove standarde,,,I ovo je nesto konkretno nadam se da ce se ovaj trend nastaviti i da ce biti vise djevojaka na poziciji na kojoj je doticna Sabrina...Iskreno lijepse je nju vidjeti nego onog debila Vugdalica,koji mi je smucio LP srijedom....Sto se tice fotki svi mi ih imamo a da nismo ni svjesni tako da podrska Sabrini <3
Kakve veze bogati ima Dino, Sarajevo, predsjednica Sarajeva sa Vugdalicem?

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 16 avg 2016, 20:00

tuzlak1987 je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Bit ce ova direktor ali malo sutra, na svim mogucim forumima, drustvenim mrezama treba je aktuelna, etiketirana kao najveca droljetina i pijandura, da je imalo pametna bila kada je saznala da ce biti imenovana na tu funkciju, editovala bi malo svoje profile, ovako je vec kasno ... :mrgreen:
Cuj droljetina, nemojte se provaljivati :facepalm:
Obamina kcerka je uhvacena kako pusi marihuanu pa se ovakve stvari ne pisu.
sodaacm je napisao/la:Boga mi veliki respect za Sarajlije, nisam vjerovao nekima ovde kada su pisali da postavljaju nove standarde,,,I ovo je nesto konkretno nadam se da ce se ovaj trend nastaviti i da ce biti vise djevojaka na poziciji na kojoj je doticna Sabrina...Iskreno lijepse je nju vidjeti nego onog debila Vugdalica,koji mi je smucio LP srijedom....Sto se tice fotki svi mi ih imamo a da nismo ni svjesni tako da podrska Sabrini <3
Kakve veze bogati ima Dino, Sarajevo, predsjednica Sarajeva sa Vugdalicem?
Apsolutno nikakve , ona lijepa, pametna , on matori debil kojeg ni slusat ne mogu...ajde vozdra

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 avg 2016, 20:02

sodaacm je napisao/la: Apsolutno nikakve , ona lijepa, pametna , on matori debil koji ni slusat ne mogu...ajde vozdra
Hajde bolan Lukavacki kompleksas dosta te, ne mozes sastaviti recenice bez pljuvanja Slobode ..
I cuj ga vozdra, od kada se to u Prokosovicima govori vozda?

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 16 avg 2016, 20:05

sodaacm je napisao/la: Apsolutno nikakve , ona lijepa, pametna , on matori debil koji ni slusat ne mogu...ajde vozdra
Hajde bolan Lukavacki kompleksas dosta te, ne mozes sastaviti recenice bez pljuvanja Slobode ..
Cuj lukavacki kompleksas :urnebes: ,,,jao kako si jadan i ovaj post samo pokazuje ko je ovde iskompleksiran,,,Jazavac jedan ni S od Slobode nisam napisao,,,cak do danas sam simpatisao vas ali nakon Sabrine i kompleksasa kao ti zlo mi je od vas...NIKAD VI NECETE BITI VELIK KLUB jer ste vecina vas sitne duse,,,,

AVOKADO
Kontakt:

Post Postao/la AVOKADO » 16 avg 2016, 20:07

Buljubasic- direktorica iz Srebrenika :)), opet ce vam profa husara bit glavni u klubu :))))

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 avg 2016, 20:08

sodaacm je napisao/la:
Cuj lukavacki kompleksas :urnebes: ,,,jao kako si jadan i ovaj post samo pokazuje ko je ovde iskompleksiran,,,Jazavac jedan ni S od Slobode nisam napisao,,,cak do danas sam simpatisao vas ali nakon Sabrine i kompleksasa kao ti zlo mi je od vas...NIKAD VI NECETE BITI VELIK KLUB jer ste vecina vas sitne duse,,,,
Retardu ovdje samo navijaci Zelje pljuju ovaj potez Sarajeva.
A ti se uhvatio Vugdalica koji je ljudina, dva puta je u nesrecama spasavao zivote ljudima i ima bolja poznanstva u Evropu nego 99% sportskih radnika u BiH.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 16 avg 2016, 20:12

A ti se uhvatio Vugdalica koji je ljudina, dva puta je u nesrecama spasavao zivote ljudima i ima bolja poznanstva u Evropu nego 99% sportskih radnika u BiH.
Eto vodi ga sebi kuci i mazite se , mozda ima makinu obraduj se debilcino, izvini ali morao sam ti ovo napisati, jer si toliko ogranicen da nisi shvatio moje poredjenje Sabahudina i Sabrine...Upucaj se...

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 16 avg 2016, 20:12

:rol:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 avg 2016, 20:14

sodaacm je napisao/la:
Eto vodi ga sebi kuci i mazite se , mozda ima makinu obraduj se debilcino, izvini ali morao sam ti ovo napisati, jer si toliko ogranicen da nisi shvatio moje poredjenje Sabahudina i Sabrine...Upucaj se...
Konjino jedna odakle tebi uopste u Bikodzama interneta?
Boli me briga jel neko lijep ili ne i jel nekom simpatican, o njemu govori njegova karijera i covjek nema mrlje.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 16 avg 2016, 20:15

tuzlak1987 je napisao/la: Obamina kcerka je uhvacena kako pusi marihuanu pa se ovakve stvari ne pisu.
Nisu nas za mišljenje pitali.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 16 avg 2016, 20:17

:kafa: :kafa:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 16 avg 2016, 20:18

NAJJACA TEMA BOSNE I HERCEGOVINE ! :urnebes:

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 16 avg 2016, 20:19

sodaacm je napisao/la:
Konjino jedna odakle tebi uopste u Bikodzama interneta?
Boli me briga jel neko lijep ili ne i jel nekom simpatican, o njemu govori njegova karijera i covjek nema mrlje.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: Bikodze? Izbrsi svoje postove ne sramoti se....jer se izvadit ne mozes jer svakim svojim postom ispadas gljuplji,,,Nemam namjeru ovde trositi svoje dragocjeno vrijeme na nekog kao ti...ispao si glup stoje gore pokusavas biti jos gluplji, nema potrebe shvatili smo te...
Greetings from Bikodze :lol:

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 16 avg 2016, 20:21

Memara je napisao/la:NAJJACA TEMA BOSNE I HERCEGOVINE ! :urnebes:
Definitivno :urnebes:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 16 avg 2016, 20:22

Ako ne znaš gdje se koristi zarez, a gdje tačka i koliko zareza je viška nemaš pravo nikog zvat glupim.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 16 avg 2016, 20:25

Heller je napisao/la:Ako ne znaš gdje se koristi zarez, a gdje tačka i koliko zareza je viška nemaš pravo nikog zvat glupim.
Hvala na savjetu, iskreno ,nije mi prioritet pravopis ovde.Pogotov ne u komunakaciji sa nekim kome treba crtati sta sam napisao. Navukao sam se na komsiluk ni kriv ni duzan...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 avg 2016, 20:31

Ukucajte Snezana Filipovic :kafa:

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 16 avg 2016, 20:38

Pojes't, popit i poklopit :rol:

Hajde sta fali znala se odvaliti vidi se po slikama, ugasi ona svoj profil. Neko joj sigurno javio da se bolesnici s prepucavanja izivljavaju.
Kako vas nije stid postavljati slike gdje zdere, moze popit kisu svaka joj cast.
Ima custe dojke po slikama :kafa:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 16 avg 2016, 21:48

Lijepa dobrodošlica Sabrini. :lol:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Grk1234 i 21 gost.