PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Umjesto 'Mi smo divovi'.... Ova cak ima vise smisla...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Cuj droljetina, nemojte se provaljivatiHrasno1921 je napisao/la:Bit ce ova direktor ali malo sutra, na svim mogucim forumima, drustvenim mrezama treba je aktuelna, etiketirana kao najveca droljetina i pijandura, da je imalo pametna bila kada je saznala da ce biti imenovana na tu funkciju, editovala bi malo svoje profile, ovako je vec kasno ...

Obamina kcerka je uhvacena kako pusi marihuanu pa se ovakve stvari ne pisu.
Kakve veze bogati ima Dino, Sarajevo, predsjednica Sarajeva sa Vugdalicem?sodaacm je napisao/la:Boga mi veliki respect za Sarajlije, nisam vjerovao nekima ovde kada su pisali da postavljaju nove standarde,,,I ovo je nesto konkretno nadam se da ce se ovaj trend nastaviti i da ce biti vise djevojaka na poziciji na kojoj je doticna Sabrina...Iskreno lijepse je nju vidjeti nego onog debila Vugdalica,koji mi je smucio LP srijedom....Sto se tice fotki svi mi ih imamo a da nismo ni svjesni tako da podrska Sabrini <3
Apsolutno nikakve , ona lijepa, pametna , on matori debil kojeg ni slusat ne mogu...ajde vozdratuzlak1987 je napisao/la:Cuj droljetina, nemojte se provaljivatiHrasno1921 je napisao/la:Bit ce ova direktor ali malo sutra, na svim mogucim forumima, drustvenim mrezama treba je aktuelna, etiketirana kao najveca droljetina i pijandura, da je imalo pametna bila kada je saznala da ce biti imenovana na tu funkciju, editovala bi malo svoje profile, ovako je vec kasno ...![]()
Obamina kcerka je uhvacena kako pusi marihuanu pa se ovakve stvari ne pisu.
Kakve veze bogati ima Dino, Sarajevo, predsjednica Sarajeva sa Vugdalicem?sodaacm je napisao/la:Boga mi veliki respect za Sarajlije, nisam vjerovao nekima ovde kada su pisali da postavljaju nove standarde,,,I ovo je nesto konkretno nadam se da ce se ovaj trend nastaviti i da ce biti vise djevojaka na poziciji na kojoj je doticna Sabrina...Iskreno lijepse je nju vidjeti nego onog debila Vugdalica,koji mi je smucio LP srijedom....Sto se tice fotki svi mi ih imamo a da nismo ni svjesni tako da podrska Sabrini <3
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hajde bolan Lukavacki kompleksas dosta te, ne mozes sastaviti recenice bez pljuvanja Slobode ..sodaacm je napisao/la: Apsolutno nikakve , ona lijepa, pametna , on matori debil koji ni slusat ne mogu...ajde vozdra
I cuj ga vozdra, od kada se to u Prokosovicima govori vozda?
Cuj lukavacki kompleksastuzlak1987 je napisao/la:Hajde bolan Lukavacki kompleksas dosta te, ne mozes sastaviti recenice bez pljuvanja Slobode ..sodaacm je napisao/la: Apsolutno nikakve , ona lijepa, pametna , on matori debil koji ni slusat ne mogu...ajde vozdra

Buljubasic- direktorica iz Srebrenika
), opet ce vam profa husara bit glavni u klubu
)))

- tuzlak1987
- Kontakt:
Retardu ovdje samo navijaci Zelje pljuju ovaj potez Sarajeva.sodaacm je napisao/la:Cuj lukavacki kompleksastuzlak1987 je napisao/la:Hajde bolan Lukavacki kompleksas dosta te, ne mozes sastaviti recenice bez pljuvanja Slobode ..sodaacm je napisao/la: Apsolutno nikakve , ona lijepa, pametna , on matori debil koji ni slusat ne mogu...ajde vozdra,,,jao kako si jadan i ovaj post samo pokazuje ko je ovde iskompleksiran,,,Jazavac jedan ni S od Slobode nisam napisao,,,cak do danas sam simpatisao vas ali nakon Sabrine i kompleksasa kao ti zlo mi je od vas...NIKAD VI NECETE BITI VELIK KLUB jer ste vecina vas sitne duse,,,,
A ti se uhvatio Vugdalica koji je ljudina, dva puta je u nesrecama spasavao zivote ljudima i ima bolja poznanstva u Evropu nego 99% sportskih radnika u BiH.
Eto vodi ga sebi kuci i mazite se , mozda ima makinu obraduj se debilcino, izvini ali morao sam ti ovo napisati, jer si toliko ogranicen da nisi shvatio moje poredjenje Sabahudina i Sabrine...Upucaj se...tuzlak1987 je napisao/la:
Retardu ovdje samo navijaci Zelje pljuju ovaj potez Sarajeva.
A ti se uhvatio Vugdalica koji je ljudina, dva puta je u nesrecama spasavao zivote ljudima i ima bolja poznanstva u Evropu nego 99% sportskih radnika u BiH.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Konjino jedna odakle tebi uopste u Bikodzama interneta?sodaacm je napisao/la:Eto vodi ga sebi kuci i mazite se , mozda ima makinu obraduj se debilcino, izvini ali morao sam ti ovo napisati, jer si toliko ogranicen da nisi shvatio moje poredjenje Sabahudina i Sabrine...Upucaj se...tuzlak1987 je napisao/la:
Boli me briga jel neko lijep ili ne i jel nekom simpatican, o njemu govori njegova karijera i covjek nema mrlje.
Nisu nas za mišljenje pitali.tuzlak1987 je napisao/la: Obamina kcerka je uhvacena kako pusi marihuanu pa se ovakve stvari ne pisu.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
NAJJACA TEMA BOSNE I HERCEGOVINE ! 

tuzlak1987 je napisao/la:Konjino jedna odakle tebi uopste u Bikodzama interneta?sodaacm je napisao/la:Eto vodi ga sebi kuci i mazite se , mozda ima makinu obraduj se debilcino, izvini ali morao sam ti ovo napisati, jer si toliko ogranicen da nisi shvatio moje poredjenje Sabahudina i Sabrine...Upucaj se...tuzlak1987 je napisao/la:
Boli me briga jel neko lijep ili ne i jel nekom simpatican, o njemu govori njegova karijera i covjek nema mrlje.

Greetings from Bikodze

DefinitivnoMemara je napisao/la:NAJJACA TEMA BOSNE I HERCEGOVINE !

Ako ne znaš gdje se koristi zarez, a gdje tačka i koliko zareza je viška nemaš pravo nikog zvat glupim.
Nullius in verba
Hvala na savjetu, iskreno ,nije mi prioritet pravopis ovde.Pogotov ne u komunakaciji sa nekim kome treba crtati sta sam napisao. Navukao sam se na komsiluk ni kriv ni duzan...Heller je napisao/la:Ako ne znaš gdje se koristi zarez, a gdje tačka i koliko zareza je viška nemaš pravo nikog zvat glupim.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ukucajte Snezana Filipovic 

Pojes't, popit i poklopit
Hajde sta fali znala se odvaliti vidi se po slikama, ugasi ona svoj profil. Neko joj sigurno javio da se bolesnici s prepucavanja izivljavaju.
Kako vas nije stid postavljati slike gdje zdere, moze popit kisu svaka joj cast.
Ima custe dojke po slikama

Hajde sta fali znala se odvaliti vidi se po slikama, ugasi ona svoj profil. Neko joj sigurno javio da se bolesnici s prepucavanja izivljavaju.
Kako vas nije stid postavljati slike gdje zdere, moze popit kisu svaka joj cast.
Ima custe dojke po slikama

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Hrammm1921, sebalos, Varijantas8 i 31 gost.