Problem je što su ljudi sve manje Bosna.Momciluk je napisao/la:E moj druze nije Bosna samo drzavni aparat.. Bosna su rijeke, planine, sume, ljudi. Bosne ima i uvijek ce je bit a valjda nekad bude srece pa se napravi i normalna drzava na zemlji Bosni.Kawhi je napisao/la:A upravu je koliko god ružno zvučalo. Bosna postoji samo na papiru Dejtona i u povijesnim knjigama do 15. vijeka.Momciluk je napisao/la:Ovaj neutral nije iz Bosne on je iz federacije.. prvi put vidim da neko tako govori, razumijem kad iz rs kazu da su iz srpske al ovaj iz federacije
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
budi joj sejlemHigh je napisao/la:Selam Sabrini.
De ba druze opusti se malo, nemoj meni tu pricu klixovsku prosipat, boli me qrac za sda i pi cke materine.. Za mene je Bosna kad zapalim dzoju na brdu uz šumu sa pogledom kao u Coloradu, kad odem na planinu, rijeku kad razmijenim lijepu rijec sa komsijomNeutral je napisao/la:Bosna je zda i nista vise od toga, kada to prihvatis onda ces prestati sa utopijom.Momciluk je napisao/la:E moj druze nije Bosna samo drzavni aparat.. Bosna su rijeke, planine, sume, ljudi. Bosne ima i uvijek ce je bit a valjda nekad bude srece pa se napravi i normalna drzava na zemlji Bosni.Kawhi je napisao/la: A upravu je koliko god ružno zvučalo. Bosna postoji samo na papiru Dejtona i u povijesnim knjigama do 15. vijeka.
Bosna ce uvijek biti crna rupa Evrope, dok god postoji i dok god ce postojati. Historija je svoje rekla.
Nije to srece nego do volje naroda. Njemacka je bila unistena sva, a kukanje im nije pomoglo vec rad, red i disciplina. Kod nas svi kukaju, najvise omladina, a kafici i kladionice puni od te iste omladine koja kuka.
Jesam li ista slagao? Ovo je realno stanje u BiH.
This time next year we'll be millionaires.
Antun Gustav Matoš - ipak.Incognito87 je napisao/la:Znači ko Melunović Alen
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Znaj ja te još uvijek volim mene vazda možeš nazvati. 
"We need to suffer. And we need to fight."
Dobro pa postoji Hercegovina.
Nije mi jos ni vratio, danas mu trazim licnu kaze, ma nek bude kod mene da ne zaboraviš na polaganje, ako tako bude bit cu bez licne 3 sedmice hahaharasavoje je napisao/la:
Nemoj zaboraviti licnu ponijeti.
Osjećam se šulavo kad nemam lične, a izađem vani, ovi dilberi vazda provjeravaju po ulici
E za Hercegovinu ne znam to je dole juznije, nisam je odavno vidio raspitaj se da li jos uvijek stoji na istom mjestu.Neutral je napisao/la:Dobro pa postoji Hercegovina.
This time next year we'll be millionaires.
Bosanska južna pokrajina.Neutral je napisao/la:Dobro pa postoji Hercegovina.
Belmo samo opusteno, nemoj da te trema uhvati, nemas nista izgubiti osim sedmicu ili dvije i 50 ili 100KM, samo opusteno i cestitke. Nemoj da te stid zalijepiti P.
Kawhi
Znas li kako je Hercegovina nastala, tj. ideja. Ne ona official story, nego kada se prvi put spomenula Hercegovina nevezano za Humsku zemlju i Hum. Kako sam se ismijao
Osterreich je cudo
Kawhi
Znas li kako je Hercegovina nastala, tj. ideja. Ne ona official story, nego kada se prvi put spomenula Hercegovina nevezano za Humsku zemlju i Hum. Kako sam se ismijao
Osterreich je cudo
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Mirno spavajte, rata nece biti
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Na šta tačno misliš?Neutral je napisao/la:Kawhi
Znas li kako je Hercegovina nastala, tj. ideja. Ne ona official story, nego kada se prvi put spomenula Hercegovina nevezano za Humsku zemlju i Hum. Kako sam se ismijao![]()
Osterreich je cudo
Ne sme niko da vas bije.Bosniacum Lilium je napisao/la:Mirno spavajte, rata nece biti
Stavili jednom naziv random Hercegovina, ovi vidjeli jednom i eto ti naziva. Do tada nikad nije bila samostalna pokrajina niti nista slicno. Nije ni danas, ali reci Hercegovcu Bosanac, krivo mu je kada u volim te Bosna ne kazes Hercegovina 
Može se i tako gledati.
Osmanska obmana da podijele Bošnjake. Kasnije i Austrijancima i Srbima dobro došlo.
Osmanska obmana da podijele Bošnjake. Kasnije i Austrijancima i Srbima dobro došlo.
BiH je imala najvise transfera u Evropi.
Imal rasavoje
Majstoroviću, je li ovo tačno?
Idući puni mjesec je u:
Četvrtak * 18. kolovoz 2016. * 11:26:36 sat
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ja sam mislio da je sad bas sam se bio zagledo u nebo nekih sat i po
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Mirni razlaz je solucija 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
urnebesan i duhovitmuamerc je napisao/la:DANTES je napisao/la:@sekerbay ne budali
Jesi cit'o autostoperski vodic...? Reci kakva je...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI