E za Hercegovinu ne znam to je dole juznije, nisam je odavno vidio raspitaj se da li jos uvijek stoji na istom mjestu.Neutral je napisao/la:Dobro pa postoji Hercegovina.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
This time next year we'll be millionaires.
Bosanska južna pokrajina.Neutral je napisao/la:Dobro pa postoji Hercegovina.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Belmo samo opusteno, nemoj da te trema uhvati, nemas nista izgubiti osim sedmicu ili dvije i 50 ili 100KM, samo opusteno i cestitke. Nemoj da te stid zalijepiti P.
Kawhi
Znas li kako je Hercegovina nastala, tj. ideja. Ne ona official story, nego kada se prvi put spomenula Hercegovina nevezano za Humsku zemlju i Hum. Kako sam se ismijao
Osterreich je cudo
Kawhi
Znas li kako je Hercegovina nastala, tj. ideja. Ne ona official story, nego kada se prvi put spomenula Hercegovina nevezano za Humsku zemlju i Hum. Kako sam se ismijao
Osterreich je cudo
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Mirno spavajte, rata nece biti
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Na šta tačno misliš?Neutral je napisao/la:Kawhi
Znas li kako je Hercegovina nastala, tj. ideja. Ne ona official story, nego kada se prvi put spomenula Hercegovina nevezano za Humsku zemlju i Hum. Kako sam se ismijao![]()
Osterreich je cudo
Ne sme niko da vas bije.Bosniacum Lilium je napisao/la:Mirno spavajte, rata nece biti
Stavili jednom naziv random Hercegovina, ovi vidjeli jednom i eto ti naziva. Do tada nikad nije bila samostalna pokrajina niti nista slicno. Nije ni danas, ali reci Hercegovcu Bosanac, krivo mu je kada u volim te Bosna ne kazes Hercegovina 
Može se i tako gledati.
Osmanska obmana da podijele Bošnjake. Kasnije i Austrijancima i Srbima dobro došlo.
Osmanska obmana da podijele Bošnjake. Kasnije i Austrijancima i Srbima dobro došlo.
BiH je imala najvise transfera u Evropi.
Imal rasavoje
Majstoroviću, je li ovo tačno?
Idući puni mjesec je u:
Četvrtak * 18. kolovoz 2016. * 11:26:36 sat
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ja sam mislio da je sad bas sam se bio zagledo u nebo nekih sat i po
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Mirni razlaz je solucija 
urnebesan i duhovitmuamerc je napisao/la:DANTES je napisao/la:@sekerbay ne budali
Jesi cit'o autostoperski vodic...? Reci kakva je...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Hocemo sutorinu. Postacemo monako the secondBosniacum Lilium je napisao/la:Mirni razlaz je solucija
i kod nas u tz je bilo sendvica za pola marke...Neutral je napisao/la: Lijepa plava novcanica od po marke u svoj vakat je omogucavala sendvice sa sudzukom
naso sam danas bosanski sudzuk u uber alles, turska radnja je naravno u pitanju. Vidjeh i poli salamu
sjecam se malog grila preko puta masinske skole...
u grilu je radio jedan prilicno neuredan i masan djeckic kojeg je bolila briga za kvalitet usluge i zadovoljstvo nas, mladjahnih i prilicno divljih musterija
lagani trzaj glavom ili jednostavno podizanje obrva umjesto pitanja sta zelimo...
- daj jedan od po marke.
- sve? (linija senfa, linija majoneze, dvije linije kecapa, dvije tanke kriske kiselih krastavaca i par dlacica frisko izrendanog kupusa)
- sve!
sad, zahvaljujuci tom sirokom dijapazonu namirnica koje smo unosili, mogao sam se pohvaliti odlicnom kilazom i nevjerovatnim imunitetom. vaga je zakucavala na 67 kg sto je odlicno, uzmemo li u obzir mojih 189 cm visine.
ta divna, stara vremena
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Hahha, i sada imas slucajeva da obrvom daje do znanja da pita sta zelite, izvolite.
neki cips mali bio 30 feninga, osjecao sam se ko zmaj íz game of thrones nakon par komada. Mislim da su ga ukinuli nakon par dana, sta ti je kvalitet. Pa napolitanka marka, to je vec luksuz bio.
Igras odbojke, iznesu klupe van, jedna na drugu, preko uze koje moze posluziti za vjesanje, pa igras odbojku. Good old times, danas omladina ima gotovine, iphones i zato imaju vise testosterona dok setaju ulicama misleci da imaju svo znanje svijeta.
Najjaci iz good old times je bila situacija da sakama rjesavas neke stvari, nije bilo da ovaj zovne 10 prijatelja, lokalnog mafijasa ili pistolj da te rokne
Bila sramota reci sad cu zvati oca da me brani ili raju. Ako pametujes, udaraj se 
Danas neke organizacija za ljudska prava, p.ederi itd, prije nisi smio drzati curu za ruku, bilo sta se kur.cis

neki cips mali bio 30 feninga, osjecao sam se ko zmaj íz game of thrones nakon par komada. Mislim da su ga ukinuli nakon par dana, sta ti je kvalitet. Pa napolitanka marka, to je vec luksuz bio.
Igras odbojke, iznesu klupe van, jedna na drugu, preko uze koje moze posluziti za vjesanje, pa igras odbojku. Good old times, danas omladina ima gotovine, iphones i zato imaju vise testosterona dok setaju ulicama misleci da imaju svo znanje svijeta.
Najjaci iz good old times je bila situacija da sakama rjesavas neke stvari, nije bilo da ovaj zovne 10 prijatelja, lokalnog mafijasa ili pistolj da te rokne
Danas neke organizacija za ljudska prava, p.ederi itd, prije nisi smio drzati curu za ruku, bilo sta se kur.cis
Mislim da je osoba sa tom kilazom i visinom poprilicno mrsavasekerbay je napisao/la: - sve!
sad, zahvaljujuci tom sirokom dijapazonu namirnica koje smo unosili, mogao sam se pohvaliti odlicnom kilazom i nevjerovatnim imunitetom. vaga je zakucavala na 67 kg sto je odlicno, uzmemo li u obzir mojih 189 cm visine.
ta divna, stara vremena
This time next year we'll be millionaires.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
AjsKjub je napisao/la:vout tramp

Seselj pojeo Trump-a
Nikad krepat. Jedini koji nije krepao tokom sudjenja jer je znao da ce dokazati da nije kriv. Najveci uspjeh pravnog fakulteta u federaciji.