FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 17 avg 2016, 12:07

Ode Dino. Evo duple krune, grupne faze u Juropi, eurogolova Adilovića, Crnkića i Ćetkovića. Posjeta će nam biti bolja za 3.000 po utakmici. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 17 avg 2016, 12:08

Ne znam da li ste pisali, ode dino a naranvo za njim i Hurtic ! Do kraja sedmice novo ime, Jovic 70%- 30% Kodro :)
Max Allegri

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 17 avg 2016, 12:18

Mig_Mig je napisao/la:Ne znam da li ste pisali, ode dino a naranvo za njim i Hurtic ! Do kraja sedmice novo ime, Jovic 70%- 30% Kodro :)
Ma kakvi, nema šansone da dođu ova dvojica.

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 17 avg 2016, 12:19

Prvo, nisam simpatizer ni SA ni ŽE (ni SLO jer vidim da su i oni sad postali ko neki fudbalski faktor :mrgreen: ), ne pratim domaci fudbal i 90% mojih postova na ovom forumu su zayebancija i sarkazam. Ali citajuci sve ovo i praveci paralelu sa svojim poslovnim zivotom, imam potrebu da pisem ozbiljno i da postavljam ozbiljna pitanja.

Obzirom da je ovo pogresno mjesto za nesto takvo, postavit cu samo jedno pitanje:

Ima li ozbiljnih dokaza (ukljucujuci i neke provjerene insajdere ako ih imate ovdje) da je taj vas Dino uradio nesto lose po pitanju financija? Potpisivao lose ugovore? Ugradjivao se u ugovore? Bilo sta?

Pitam zato sto je zvizdanje sada popularan trend i ja bih pri izasao (anonimno) u javnost sa nekim malverzacijskim saznanjem ako bi to saznanje bilo protiv mojih moralnih nacela.

Nemojte mi samo navoditi kao primjer neke pokusaje namjestanja utakmica ili pokusaje da se prevari neki drugi tim, jer to je sastavni dio posla. Ko radi na nekim vecim pozicijama, prvenstveno prodaja i financije, posao ti je da zayebes suprotnu stranu. I nemojte navoditi sportske neuspjehe kao odgovornost direktora ako je sportski segment organizacije na drugoj strani organigrama organizacije, odnosno ako imate sportski segmenat odvojen i koji raportira direktno Odboru ili Vlasniku ili Shareholderu/ima.

Dakle, osim visoke plate, sta je taj direktor uzeo sebi licno od kluba i koliko? Jedan dokaz sa potpisom. Dovoljno je i dokaz sa ukradenu 1KM, jer covjeka kompromitira djelo ne iznos. Kopirajte, postavite, posaljite medijima. Jednostavno.
Zadnja izmjena: Gefufna, dana/u 17 avg 2016, 12:22, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 17 avg 2016, 12:21

KenChoo je napisao/la:
Mig_Mig je napisao/la:Ne znam da li ste pisali, ode dino a naranvo za njim i Hurtic ! Do kraja sedmice novo ime, Jovic 70%- 30% Kodro :)
Slusaj me i vjeruj mi! Samo su njih dvojica u opticaju, ali mnogo vece sanse ima Jovic. Do kraja sedmice su razgovori i vjerovatno imenovanje jednog !
Max Allegri

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 17 avg 2016, 12:25

Samo debilima iz administracije vece sanse moze imati Jovic od Kodre

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 17 avg 2016, 12:27

Samo najvecem debilu Jovic moze biti uopste u opticaju... Cuj Jovic, pa bas nam je kratka pamet i sjecanje.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 17 avg 2016, 12:30

Mig_Mig je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:
Slusaj me i vjeruj mi! Samo su njih dvojica u opticaju, ali mnogo vece sanse ima Jovic. Do kraja sedmice su razgovori i vjerovatno imenovanje jednog !
Kako to da je Kodro opet u igri za trenera?
Nakon onog fijaska prošli put, ja na njegovom mjestu ne bi ni pomišljao da se vračam u BiH, a kamoli u Sarajevo.

ps; nisam znao da navijaš za FKS, drago mi je :)
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 17 avg 2016, 12:32

High je napisao/la:Ode Dino. Evo duple krune, grupne faze u Juropi, eurogolova Adilovića, Crnkića i Ćetkovića. Posjeta će nam biti bolja za 3.000 po utakmici. :kafa:
to tek kad odu edis i kantardzic. :kafa:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 17 avg 2016, 12:33

KODRO!

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 17 avg 2016, 12:34

Meho je trebao ostati, jer je čovjek intelektualac u svakom smislu. Zna znanje, školovan, potkovan, umjeren... Da je uprava stala na njegovu stranu i da nije došlo do sabotaže, Kodro bi napravio sjajan posao. Ali, ovo su laži za njega.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 17 avg 2016, 12:34

mislim da je dino juče bio najsretniji čovjek na svijetu,predložio je i ostalima da učine isto ali je izignorisan,biće mediokriteti i polusvijet zadovoljni barem neko vrijeme[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 17 avg 2016, 12:38

KenChoo je napisao/la:Meho je trebao ostati, jer je čovjek intelektualac u svakom smislu. Zna znanje, školovan, potkovan, umjeren... Da je uprava stala na njegovu stranu i da nije došlo do sabotaže, Kodro bi napravio sjajan posao. Ali, ovo su laži za njega.
Kad nam stize kapitalac?? :P

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 avg 2016, 12:39

Gefufna je napisao/la:Prvo, nisam simpatizer ni SA ni ŽE (ni SLO jer vidim da su i oni sad postali ko neki fudbalski faktor :mrgreen: ), ne pratim domaci fudbal i 90% mojih postova na ovom forumu su zayebancija i sarkazam. Ali citajuci sve ovo i praveci paralelu sa svojim poslovnim zivotom, imam potrebu da pisem ozbiljno i da postavljam ozbiljna pitanja.

Obzirom da je ovo pogresno mjesto za nesto takvo, postavit cu samo jedno pitanje:

Ima li ozbiljnih dokaza (ukljucujuci i neke provjerene insajdere ako ih imate ovdje) da je taj vas Dino uradio nesto lose po pitanju financija? Potpisivao lose ugovore? Ugradjivao se u ugovore? Bilo sta?

Pitam zato sto je zvizdanje sada popularan trend i ja bih pri izasao (anonimno) u javnost sa nekim malverzacijskim saznanjem ako bi to saznanje bilo protiv mojih moralnih nacela.

Nemojte mi samo navoditi kao primjer neke pokusaje namjestanja utakmica ili pokusaje da se prevari neki drugi tim, jer to je sastavni dio posla. Ko radi na nekim vecim pozicijama, prvenstveno prodaja i financije, posao ti je da zayebes suprotnu stranu. I nemojte navoditi sportske neuspjehe kao odgovornost direktora ako je sportski segment organizacije na drugoj strani organigrama organizacije, odnosno ako imate sportski segmenat odvojen i koji raportira direktno Odboru ili Vlasniku ili Shareholderu/ima.

Dakle, osim visoke plate, sta je taj direktor uzeo sebi licno od kluba i koliko? Jedan dokaz sa potpisom. Dovoljno je i dokaz sa ukradenu 1KM, jer covjeka kompromitira djelo ne iznos. Kopirajte, postavite, posaljite medijima. Jednostavno.
Dacu ti ja dezurni odgovor na ovoj temi za tvoja pitanja; Nema dokaza ni protiv Bakira i SDA a znamo svi koliko su ukrali.

Naravno, na ovaj nacin ja sad mogu zaustaviti covjeka na ulici, nazvati covjeka lopovom. Mogu otici u BHT i isto tako nazvati Igora Kristica lopovom, u "Argetu" pa njihovog direktora Brodovica osloviti na isti nacin, zatim skoknem do sjedista DF-a i udijeliti i Zeljku Komsicu jedan takav "kompliment" i tako do mile volje. Kad me pitaju "A zasto sam ja lopov? Imas li nesto da potvdis svoju tezu?", samo odgovorim "I Nemam dokaze ni protiv Bakira ni protiv SDA, a znamo svi da kradu. To ti je poenta odgovora tvojih pitanja. Imas par ovih sto lupaju a blage veze nemaju kao ni ostali, da ista znaju o desavanjima u klubu znali bi valjda za dolazak nove direktorice itd. Sve se temelji na "Ja sjedio sa...", "Znam ja covjeka..., "Rek'o meni jedan iz kluba", "Ako ne vjerujes meni neka ti potvrdi ovaj". To su glavne recenice kada se konkretno diskutuje o kriminalu u klubu. I tako danima i nocima pisu, i nikada nista nisu ni pogodili nit' sta konkretno predvidjeli, ili kasnije dokazali. Poz :thumbup:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 17 avg 2016, 12:59

f0rest1946 je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:Meho je trebao ostati, jer je čovjek intelektualac u svakom smislu. Zna znanje, školovan, potkovan, umjeren... Da je uprava stala na njegovu stranu i da nije došlo do sabotaže, Kodro bi napravio sjajan posao. Ali, ovo su laži za njega.
Kad nam stize kapitalac?? :P
Kad na vrbi rodi grožđe.
Ma kakav kapitalac, pregovara se s nekoliko igrača, ali nikakvi to kapitalci nisu. :D

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 17 avg 2016, 12:59

A navijam ne znam ni od kad, 97 valjda :) Samo su me ovdje jednom nakacili oko ulaznica pa mi se nije ulazilo. Usput, sastanak sa kodrom je u cetvrtak najvjerovatnije tkao nekako i sa Jovicem.
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 17 avg 2016, 13:03, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 17 avg 2016, 13:03

Ni za baljka nema dokaza, a lopov je.
UPRAVA NAPOLJE!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 avg 2016, 13:08

RichmanBiH je napisao/la:Ni za baljka nema dokaza, a lopov je.
Kakav je financijski bilans bio u klubu za vrijeme Baljka? Kakav je bio po dolasku, tokom obavljanja funkcija Dine Selimovica i kakav je danas nakon njegovog odlaska?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Boss35
Kontakt:

Post Postao/la Boss35 » 17 avg 2016, 13:10

dr.van nostrand je napisao/la:Samo najvecem debilu Jovic moze biti uopste u opticaju... Cuj Jovic, pa bas nam je kratka pamet i sjecanje.
:thumbup:
...igraj bordo bijeli ale ale...

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 17 avg 2016, 13:12

Sabinho je napisao/la:
RichmanBiH je napisao/la:Ni za baljka nema dokaza, a lopov je.
Kakav je financijski bilans bio u klubu za vrijeme Baljka? Kakav je bio po dolasku, tokom obavljanja funkcija Dine Selimovica i kakav je danas nakon njegovog odlaska?
A mozda treba da odu sto su nam obecali grupne faze javno, a nas Mladost ponizava i prska? More losih odluke za koje se zna, koje nisu rekla-kazala, pogubili kompas ocigledno i vrijeme je da odu. Dino je ucinio ispravnu stvar, cekamo ostale. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.