Sve je to fudbal, mozda zavrsimo prvi, a mozda i peti!zagorski je napisao/la:Dolazi Ivetic na Lb,Almir ce se prebaciti na Duljino mjesto,Dulja odlazi,Tan puni dzepove,a mi navijaci **** i daljnju nervozu i muku na terenu.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sve je to fudbal, mozda zavrsimo prvi, a mozda i peti!zagorski je napisao/la:Dolazi Ivetic na Lb,Almir ce se prebaciti na Duljino mjesto,Dulja odlazi,Tan puni dzepove,a mi navijaci **** i daljnju nervozu i muku na terenu.

joker90 je napisao/la:Sve je to fudbal, mozda zavrsimo prvi, a mozda i peti!zagorski je napisao/la:Dolazi Ivetic na Lb,Almir ce se prebaciti na Duljino mjesto,Dulja odlazi,Tan puni dzepove,a mi navijaci **** i daljnju nervozu i muku na terenu.

'ta ce sharbiniFrancescoTotti je napisao/la:Znaci umjesto Sharbinija dobijamo... Al. Bekica

pa jbg, evo da pokušamo približit...Kodro vidi veliku sliku, dakle razmišlja o budućnosti i o timu kao cjelini, o stilu igre i tehnički podobnim igračima za to, kako držati tekmu pod kontrolom, kako diktirati tok utakmice, njegovi treninzi su uvijek bili sa akcentom na tim i koji dijelovi tima(ne pojedinci) trebaju šta da rade, nije bilo akcenta na imena kao kod drugih trenera...nešto što paše timu koji je fabrika mladih igrača što mi želimo biti...tu ga izrade stariji igrači kojima se ne trenira toliko i ne žele učiti nove stvari sa 30+ godina a ne poznaju to što on želi da razvije.....Kodro je dopuštao greške dokle god je u globalu izgledalo dobro....HeraklitMracni je napisao/la:Ne vidim razliku Jarnija i Kodre ? badvojica su lijepo pricali i lijepo slusati bilo , a nije rezultata , obadvojica su imali viziju na duge staze , kodru zalite jarnije ne ?
U Metropolismoj uzor-S.G je napisao/la:Dje ode yebem vam drzavu? Ili nas lozite

Subić na posudbu? zašto? nemaš ništa od toga, oporavljaš partizanovog igrača....ledesma je napisao/la:Kao ne treba nam bočni, dok su mogli Subića dovesti, a sad nam ovu ublehu talđijsku dovode? Subić je za ovog svemirski brod
I takav nam je potrebniji i bolji, nego Ivetić... njih dvojica ne idu u isti košDenchiNL je napisao/la:Subić na posudbu? zašto? nemaš ništa od toga, oporavljaš partizanovog igrača....ledesma je napisao/la:Kao ne treba nam bočni, dok su mogli Subića dovesti, a sad nam ovu ublehu talđijsku dovode? Subić je za ovog svemirski brod
pa nije , taj tip igrača imaš (Almir - ofanzivno jači nego defanzivno), Ivetić je bolji defanzivno, + veteran, čita igru, presjeca lopte, solidan centaršut i što bi rekli "poznaje se" sa Ahmetovićem, brzo će se uklopiti , očigledno su odustali od stopera i odlučili čekati Kovačevića a njega će mjenjati Balić...tj. Mihojević uskakati...Ivetić je prije Balića bio opcija....ledesma je napisao/la:
I takav nam je potrebniji i bolji, nego Ivetić... njih dvojica ne idu u isti koš

Trenutno korisnika/ca: kolezeljovac, NazorUso, nedimmmm1337 i 26 gostiju.