Sve je to fudbal, mozda zavrsimo prvi, a mozda i peti!zagorski je napisao/la:Dolazi Ivetic na Lb,Almir ce se prebaciti na Duljino mjesto,Dulja odlazi,Tan puni dzepove,a mi navijaci **** i daljnju nervozu i muku na terenu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- f0rest1946
- Kontakt:
Sretno dulja majstore i hvala za sve!
Pa gdje ce yebo ga dan st serete, ako ste vec napisali da ide napisite i gdje ide a ne fol drzanje u neizvjesnosti
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- FrancescoTotti
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Sve je to fudbal, mozda zavrsimo prvi, a mozda i peti!zagorski je napisao/la:Dolazi Ivetic na Lb,Almir ce se prebaciti na Duljino mjesto,Dulja odlazi,Tan puni dzepove,a mi navijaci **** i daljnju nervozu i muku na terenu.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
-
RichmanBiH
- Kontakt:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Znaci umjesto Sharbinija dobijamo... Al. Bekica 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- TobeYarabi
- Kontakt:
'ta ce sharbiniFrancescoTotti je napisao/la:Znaci umjesto Sharbinija dobijamo... Al. Bekica
pa jbg, evo da pokušamo približit...Kodro vidi veliku sliku, dakle razmišlja o budućnosti i o timu kao cjelini, o stilu igre i tehnički podobnim igračima za to, kako držati tekmu pod kontrolom, kako diktirati tok utakmice, njegovi treninzi su uvijek bili sa akcentom na tim i koji dijelovi tima(ne pojedinci) trebaju šta da rade, nije bilo akcenta na imena kao kod drugih trenera...nešto što paše timu koji je fabrika mladih igrača što mi želimo biti...tu ga izrade stariji igrači kojima se ne trenira toliko i ne žele učiti nove stvari sa 30+ godina a ne poznaju to što on želi da razvije.....Kodro je dopuštao greške dokle god je u globalu izgledalo dobro....HeraklitMracni je napisao/la:Ne vidim razliku Jarnija i Kodre ? badvojica su lijepo pricali i lijepo slusati bilo , a nije rezultata , obadvojica su imali viziju na duge staze , kodru zalite jarnije ne ?
Jarni je odličan tkzv. terenski trener i odličan kondicioni, sa puno iskustva rada sa mladima, ali dosta pažnje ide na individuu, dakle sa svakim ponaosob je išao u priču , i s njim komunicirao šta i kako i onda pokušavao da to spoji na terenu, takođe koliko sam ja vidio na treninzima, tražio je puno koncentracije u igri, zaustavljao akcije na treningu nakon greške, što je znalo frustrirati ekipu, međutim postavka ekipe mu je bila jača strana, ali držati tekmu dalje od postavke početne nije dobro rješavao(po mom mišljenju), takođe u komunikaciji se nije baš snalazio, evidentno je imao medijskog treninga , ali ponavljao fraze tipa , presjeći ćemo vrpcu na kraju, učinit ćemo sve, itd.
i meni je Kodro bolji i zato što je veća ličnost od Jarnija, karakter, opušten je u ulozi vođe, prirodno mu to ide...gdje bi Jarni sazivao igrače da se okupe, Kodro bi samo stao i igrači bi prilazili sami...prirodni respekt neki....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
U Metropolismoj uzor-S.G je napisao/la:Dje ode yebem vam drzavu? Ili nas lozite
Čuj Perica Ivetić hahahah E moje Sarajevo na šta si spalo, sa Mate, Cimirota, Delača. Benke na seoske igrače, fino finooo 
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Jos samo da Husica iz Slobode dovedemo 
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 17 avg 2016, 18:58, ukupno mijenjano 1 put.
Kao ne treba nam bočni, dok su mogli Subića dovesti, a sad nam ovu ublehu talđijsku dovode? Subić je za ovog svemirski brod
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Subić na posudbu? zašto? nemaš ništa od toga, oporavljaš partizanovog igrača....ledesma je napisao/la:Kao ne treba nam bočni, dok su mogli Subića dovesti, a sad nam ovu ublehu talđijsku dovode? Subić je za ovog svemirski brod
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
I takav nam je potrebniji i bolji, nego Ivetić... njih dvojica ne idu u isti košDenchiNL je napisao/la:Subić na posudbu? zašto? nemaš ništa od toga, oporavljaš partizanovog igrača....ledesma je napisao/la:Kao ne treba nam bočni, dok su mogli Subića dovesti, a sad nam ovu ublehu talđijsku dovode? Subić je za ovog svemirski brod
pa nije , taj tip igrača imaš (Almir - ofanzivno jači nego defanzivno), Ivetić je bolji defanzivno, + veteran, čita igru, presjeca lopte, solidan centaršut i što bi rekli "poznaje se" sa Ahmetovićem, brzo će se uklopiti , očigledno su odustali od stopera i odlučili čekati Kovačevića a njega će mjenjati Balić...tj. Mihojević uskakati...Ivetić je prije Balića bio opcija....ledesma je napisao/la:
I takav nam je potrebniji i bolji, nego Ivetić... njih dvojica ne idu u isti koš
- franklampard8
- Kontakt:
Dajte Saida da s jednom nogom prekuca sve!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Samo da se prisjetim jednog detalja da bih objasnio kakvu smo mi velicinu na najruzniji nacin otjerali iz kluba.
Utakmicia nasa sa Zrinjskim u Mostaru, cijeli stadio aplaudira Kodri.
Golemo!
Utakmicia nasa sa Zrinjskim u Mostaru, cijeli stadio aplaudira Kodri.
Golemo!
- ElCartel11
- Kontakt:
Samo se bojim, da Hurta u medjuvremenu neskonta sta se desava sa ekipom, pa razbije Metalce 5:0 i tako ostane trener 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Tatamata1946 i 10 gostiju.