@starigrad odusevio si me ovim zadnjim postovima. Konacno neko kome je Zeljo iznad iznad bilo kojeg pojedinca. Ja se ibretim evo od Nedelje, raja poludila. Postali smo cudni, divimo se nerezonskim odlukama, divimo se ovako losoj igri naseg Zelje, a sve to da nebismo nedo bog koga povrijedili iz rukovodsva kluba
Kako sam svrsavo na sve one pozitivne organizacijske stvari da ih ne nabrajam jer ih ima bruku, tako isto hocu kritikovati ovu uzasnu igru , ovu patnju naterenu evo 5 kola. Hocu rezultat jer potencijal za njega imamo garant, hocu barem ove "slabije" protivnike da meljemo. Ja sam do sad vidio samo patnju i nemoc na terenu i ogorcen sam zbog te situacije. A posebna je prica sve ovo sto se izdesavalo medju rajom nakon ove bruke u Nedelju. Zamisli da smo upali u zamku "zauzimanja strana"

cuj stati bezrezervno iza onog kloca sto ga izabrase na osnovu njegove ublehe na PowrPrintu fujjj. Imao si svu mogucu podrsku i izvoli pokazi da nas zasluzujes ili u protivnom cao da si mi iz oka ispo.
Ja sebi ne mogu doci evo danima, cuj da smo mi zeljovci ovako nasjeli na ublehu i to sve da se slucajno ne bi ko iz uprave naso uvrijedjenim sto smo ko biva ne zadovoljni. Jok, eto treperim od srece sto nam ekipa ne pogleda prema protivnickom golu.
Nikad mi se ovo nije desilo, ali sad mi tacno muka dodje kad ugledam onog kloca i to ne iskljucivo zbog karna igre i karna rezultata, nego samo zato sto je on temeljni krivac ove polarizacije medju rajom. I umjesto uprava, da ovo ne dozvoli ni po koju cjenu i nabiju ga nogom jos juce, oni mu dadose punu podrsku i samo produzise nasu agoniju.
Ali nicija nije do zore gorila, pa nece ni smucareva, a duboko sam ubjedjen da cemo mi raja brzo skontati gdje grijesimo i necemo dozvoliti ovo nejedinsvo koje razara duse nas koji volimo klub i manijake.