Pinoglavipinoglavi je napisao/la:Pozdrav @frantu, sinu tuzlanskom! Mirnije ovdje nego na nasoj temi!
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- FrantoBauzek
Re: PL prepucavanja
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Pored Sabrine i Ihtijarevića, i Željkanovih kabadahija, vi opet po starom. 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Komunista onaj tamo na Slobodinoj temi, psuje familiju Solinasu, nadam se da ce dobiti trajni ban za ono! Franto, napisi opet onaj post, mozda ti administracija ovaj put ostavi ono njesra! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jel ko upratio sinoc na temi pitara Evander vs Tayson
ocrnio se malo Tayson ali jbg 
Nad tobom sunce najljepše sja
- FrantoBauzek
Dovoljno je da si ti vidiojoker90 je napisao/la:Franto, napisi opet onaj post, mozda ti administracija ovaj put ostavi ono njesra!
Ono je prejako bilopinoglavi je napisao/la:Jel ko upratio sinoc na temi pitara Evander vs Taysonocrnio se malo Tayson ali jbg
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Otvorio spoiler, vidim neko njesra o 1940 i nekoj godini opet, samo preskocim ostatak shizofrenog posta. Naravno administracija ukloni brzo smece sa teme, jer i oni ne daju da siris gluposti sportskim forumom!FrantoBauzek je napisao/la:Dovoljno je da si ti vidiojoker90 je napisao/la:Franto, napisi opet onaj post, mozda ti administracija ovaj put ostavi ono njesra!Znam da ti se dopalo sto sam sam ti stavio glavu u bure hladne vode. Kad si digao glavu, kao nov covjek
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne znam otkud tolika ljubomora o broju 1joker90 je napisao/la:Komunista onaj tamo na Slobodinoj temi, psuje familiju Solinasu, nadam se da ce dobiti trajni ban za ono! Franto, napisi opet onaj post, mozda ti administracija ovaj put ostavi ono njesra!
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 18 avg 2016, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Piše meljovac Husref htio potpisati Husića
Kako ih je samo Peroni gospodski odbio
Husref ga otjerao ko pasce.Memara je napisao/la:Piše meljovac Husref htio potpisati Husića![]()
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ma napadaju Solinasa jer ne mrzi glavni grad, iz Beca opet vise prati Slobodu i ostavi joj para nego oni, pa je trn u oku pojedinim koji mogu samo da mu puse! Naravno, ako im on dozvoli!MortemHz je napisao/la:Ne znam otkud tolika ljubomora o broju 1joker90 je napisao/la:Komunista onaj tamo na Slobodinoj temi, psuje familiju Solinasu, nadam se da ce dobiti trajni ban za ono! Franto, napisi opet onaj post, mozda ti administracija ovaj put ostavi ono njesra!Valjda hoce i oni
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma umislili da imaju neku vrhunsku ekipu za titulu a ustvari su mrtvi prosjek s dodatkom Lendrica i Stevanovica. Pa kad izgube prica o bojkotu a samo je Lendric odigrao ispod svojih mogucnosti, ali tesko je to sebi priznati, lakse reci bojkotMemara je napisao/la:Piše meljovac Husref htio potpisati Husića![]()
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 18 avg 2016, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
- FrantoBauzek
Znamo i ti i ja da si procitao, nema izvlakusejoker90 je napisao/la:Otvorio spoiler, vidim neko njesra o 1940 i nekoj godini opet, samo preskocim ostatak shizofrenog posta. Naravno administracija ukloni brzo smece sa teme, jer i oni ne daju da siris gluposti sportskim forumom!FrantoBauzek je napisao/la:Dovoljno je da si ti vidiojoker90 je napisao/la:Franto, napisi opet onaj post, mozda ti administracija ovaj put ostavi ono njesra!Znam da ti se dopalo sto sam sam ti stavio glavu u bure hladne vode. Kad si digao glavu, kao nov covjek
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Peroni Ivetić zaslužuje igrati u Reprezentaciji!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako cu ja biti ljubomoran na nekoga ko dolazi iz Tuzle? Ne lazi jer se to nije desilo, tebe pojede sto moras lagati da bi sebe uzdigao. Fasizam prsti na sve strane, zeljni krvi, puni mrznje, stran ti pojam kad neko drugaciji zivi pored tebe pa se hvalis sa tim? Nikad ti pameti neces doci moj debilu, nikad. Ti se slomi jadan dokazivajuci nesto sto ne moze biti istina. Vrijedjas sve ljude, religije, narode i ti bi opet prosipao pricu neku? Taj mali gradic NIKADA nece biti ni blizu Sarajeva sto se tice toga, uopste nije ista liga, kamoli da se poredi nesto. Ne moras prosipati mrznju radi nemoci, jednostavno prihvati svjetske poznate cinjenice i nauci nesto drugo osim fasizma, mozda ti se onda nekada i ostvare ti snovi sto ih zamisljas.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Uh, frustracija, drzi ih u 4 zidaMortemHz je napisao/la:Kako cu ja biti ljubomoran na nekoga ko dolazi iz Tuzle? Ne lazi jer se to nije desilo, tebe pojede sto moras lagati da bi sebe uzdigao. Fasizam prsti na sve strane, zeljni krvi, puni mrznje, stran ti pojam kad neko drugaciji zivi pored tebe pa se hvalis sa tim? Nikad ti pameti neces doci moj debilu, nikad. Ti se slomi jadan dokazivajuci nesto sto ne moze biti istina. Vrijedjas sve ljude, religije, narode i ti bi opet prosipao pricu neku? Taj mali gradic NIKADA nece biti ni blizu Sarajeva sto se tice toga, uopste nije ista liga, kamoli da se poredi nesto. Ne moras prosipati mrznju radi nemoci, jednostavno prihvati svjetske poznate cinjenice i nauci nesto drugo osim fasizma, mozda ti se onda nekada i ostvare ti snovi sto ih zamisljas.
Niko, niko, #SamoSloboda
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Hej, kada za Ivetica i Saida skupa budemo navijalijoker90 je napisao/la:Komunista onaj tamo na Slobodinoj temi, psuje familiju Solinasu, nadam se da ce dobiti trajni ban za ono! Franto, napisi opet onaj post, mozda ti administracija ovaj put ostavi ono njesra!
Niko, niko, #SamoSloboda
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
drugacije ne moze biti, TZ/HC :kafa:pinoglavi je napisao/la:@chin mislim da opet preuzimamo epitet najludje teme, zadnjih dana su to pitari drzali :lol:
- FrantoBauzek
Postavio bih ti post od maloprije, ali iz postovanja prema administraciji naravno necu. Samo znaj kad budes slavio 06.april ko je taj grad oslobodio od fasizmaMortemHz je napisao/la:Kako cu ja biti ljubomoran na nekoga ko dolazi iz Tuzle? Ne lazi jer se to nije desilo, tebe pojede sto moras lagati da bi sebe uzdigao. Fasizam prsti na sve strane, zeljni krvi, puni mrznje, stran ti pojam kad neko drugaciji zivi pored tebe pa se hvalis sa tim? Nikad ti pameti neces doci moj debilu, nikad. Ti se slomi jadan dokazivajuci nesto sto ne moze biti istina. Vrijedjas sve ljude, religije, narode i ti bi opet prosipao pricu neku? Taj mali gradic NIKADA nece biti ni blizu Sarajeva sto se tice toga, uopste nije ista liga, kamoli da se poredi nesto. Ne moras prosipati mrznju radi nemoci, jednostavno prihvati svjetske poznate cinjenice i nauci nesto drugo osim fasizma, mozda ti se onda nekada i ostvare ti snovi sto ih zamisljas.
Ostatak tvog post-a je samo pricanje u prazno, bez ikakve argumentacije potkrijepljenje cinjenicama. To je razlika izmedju tebe i mene. Nastavi zivjeti u iluzijama
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Nije 06. oslobođeno, već 05. 4.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
predmetmrznje je napisao/la:RS je sastavni dio države, ćirilica zvanično pismo..Zašto ne voliš svoju državu i sve njene različitosti?solinas je napisao/la: Kada ljudi nose avatare sa zastavama drugih drzava,u potpisu republika srpska cirilicom:
Srami se..
I mene zanima, šta imaš protiv toga ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.