PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

FrantoBauzek

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la FrantoBauzek » 18 avg 2016, 00:47

pinoglavi je napisao/la:Pozdrav @frantu, sinu tuzlanskom! Mirnije ovdje nego na nasoj temi!
Pinoglavi :salut: Eno sad sam vidio. Haos :kafa:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 18 avg 2016, 00:49

Pored Sabrine i Ihtijarevića, i Željkanovih kabadahija, vi opet po starom. :mrgreen:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 avg 2016, 00:49

Komunista onaj tamo na Slobodinoj temi, psuje familiju Solinasu, nadam se da ce dobiti trajni ban za ono! Franto, napisi opet onaj post, mozda ti administracija ovaj put ostavi ono njesra! :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 18 avg 2016, 00:51

Jel ko upratio sinoc na temi pitara Evander vs Tayson :lol: ocrnio se malo Tayson ali jbg :lol:
Nad tobom sunce najljepše sja

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 18 avg 2016, 00:53

joker90 je napisao/la:Franto, napisi opet onaj post, mozda ti administracija ovaj put ostavi ono njesra! :urnebes:
Dovoljno je da si ti vidio ;) Znam da ti se dopalo sto sam sam ti stavio glavu u bure hladne vode. Kad si digao glavu, kao nov covjek :D
pinoglavi je napisao/la:Jel ko upratio sinoc na temi pitara Evander vs Tayson :lol: ocrnio se malo Tayson ali jbg :lol:
Ono je prejako bilo :lol: Evander super lik, samo ga papci i napadaju
League Cup winners
Yugoslavia - ★

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 avg 2016, 00:55

FrantoBauzek je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Franto, napisi opet onaj post, mozda ti administracija ovaj put ostavi ono njesra! :urnebes:
Dovoljno je da si ti vidio ;) Znam da ti se dopalo sto sam sam ti stavio glavu u bure hladne vode. Kad si digao glavu, kao nov covjek :D
Otvorio spoiler, vidim neko njesra o 1940 i nekoj godini opet, samo preskocim ostatak shizofrenog posta. Naravno administracija ukloni brzo smece sa teme, jer i oni ne daju da siris gluposti sportskim forumom! :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 avg 2016, 00:56

joker90 je napisao/la:Komunista onaj tamo na Slobodinoj temi, psuje familiju Solinasu, nadam se da ce dobiti trajni ban za ono! Franto, napisi opet onaj post, mozda ti administracija ovaj put ostavi ono njesra! :urnebes:
Ne znam otkud tolika ljubomora o broju 1 :? Valjda hoce i oni :lol:
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 18 avg 2016, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 18 avg 2016, 00:56

Piše meljovac Husref htio potpisati Husića :urnebes:

Kako ih je samo Peroni gospodski odbio :kafa:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 18 avg 2016, 00:58

Memara je napisao/la:Piše meljovac Husref htio potpisati Husića :urnebes:

Husref ga otjerao ko pasce.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 avg 2016, 01:00

MortemHz je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Komunista onaj tamo na Slobodinoj temi, psuje familiju Solinasu, nadam se da ce dobiti trajni ban za ono! Franto, napisi opet onaj post, mozda ti administracija ovaj put ostavi ono njesra! :urnebes:
Ne znam otkud tolika ljubomora o broju 1 :? Valjda hoce i oni :lol:
Ma napadaju Solinasa jer ne mrzi glavni grad, iz Beca opet vise prati Slobodu i ostavi joj para nego oni, pa je trn u oku pojedinim koji mogu samo da mu puse! Naravno, ako im on dozvoli!
Bahati, bahati Željkan!
1946

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 18 avg 2016, 01:00

Memara je napisao/la:Piše meljovac Husref htio potpisati Husića :urnebes:

Ma umislili da imaju neku vrhunsku ekipu za titulu a ustvari su mrtvi prosjek s dodatkom Lendrica i Stevanovica. Pa kad izgube prica o bojkotu a samo je Lendric odigrao ispod svojih mogucnosti, ali tesko je to sebi priznati, lakse reci bojkot ;)
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 18 avg 2016, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 18 avg 2016, 01:01

joker90 je napisao/la:
FrantoBauzek je napisao/la:
Otvorio spoiler, vidim neko njesra o 1940 i nekoj godini opet, samo preskocim ostatak shizofrenog posta. Naravno administracija ukloni brzo smece sa teme, jer i oni ne daju da siris gluposti sportskim forumom! :kafa:
Znamo i ti i ja da si procitao, nema izvlakuse :nene: Nisi valja Mortem pa si ljubomoran, koji jucer crce od muke :sick: Samo realan :kafa:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

High

Post Postao/la High » 18 avg 2016, 01:01

Peroni Ivetić zaslužuje igrati u Reprezentaciji!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 avg 2016, 01:16

Kako cu ja biti ljubomoran na nekoga ko dolazi iz Tuzle? Ne lazi jer se to nije desilo, tebe pojede sto moras lagati da bi sebe uzdigao. Fasizam prsti na sve strane, zeljni krvi, puni mrznje, stran ti pojam kad neko drugaciji zivi pored tebe pa se hvalis sa tim? Nikad ti pameti neces doci moj debilu, nikad. Ti se slomi jadan dokazivajuci nesto sto ne moze biti istina. Vrijedjas sve ljude, religije, narode i ti bi opet prosipao pricu neku? Taj mali gradic NIKADA nece biti ni blizu Sarajeva sto se tice toga, uopste nije ista liga, kamoli da se poredi nesto. Ne moras prosipati mrznju radi nemoci, jednostavno prihvati svjetske poznate cinjenice i nauci nesto drugo osim fasizma, mozda ti se onda nekada i ostvare ti snovi sto ih zamisljas.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Komunista
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Komunista » 18 avg 2016, 01:24

MortemHz je napisao/la:Kako cu ja biti ljubomoran na nekoga ko dolazi iz Tuzle? Ne lazi jer se to nije desilo, tebe pojede sto moras lagati da bi sebe uzdigao. Fasizam prsti na sve strane, zeljni krvi, puni mrznje, stran ti pojam kad neko drugaciji zivi pored tebe pa se hvalis sa tim? Nikad ti pameti neces doci moj debilu, nikad. Ti se slomi jadan dokazivajuci nesto sto ne moze biti istina. Vrijedjas sve ljude, religije, narode i ti bi opet prosipao pricu neku? Taj mali gradic NIKADA nece biti ni blizu Sarajeva sto se tice toga, uopste nije ista liga, kamoli da se poredi nesto. Ne moras prosipati mrznju radi nemoci, jednostavno prihvati svjetske poznate cinjenice i nauci nesto drugo osim fasizma, mozda ti se onda nekada i ostvare ti snovi sto ih zamisljas.
Uh, frustracija, drzi ih u 4 zida :)

Niko, niko, #SamoSloboda
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

Komunista
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Komunista » 18 avg 2016, 01:27

Hej, kada za Ivetica i Saida skupa budemo navijali :)

Niko, niko, #SamoSloboda
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 avg 2016, 01:27

pinoglavi je napisao/la:@chin mislim da opet preuzimamo epitet najludje teme, zadnjih dana su to pitari drzali :lol:
drugacije ne moze biti, TZ/HC :kafa:

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 18 avg 2016, 01:28

MortemHz je napisao/la:Kako cu ja biti ljubomoran na nekoga ko dolazi iz Tuzle? Ne lazi jer se to nije desilo, tebe pojede sto moras lagati da bi sebe uzdigao. Fasizam prsti na sve strane, zeljni krvi, puni mrznje, stran ti pojam kad neko drugaciji zivi pored tebe pa se hvalis sa tim? Nikad ti pameti neces doci moj debilu, nikad. Ti se slomi jadan dokazivajuci nesto sto ne moze biti istina. Vrijedjas sve ljude, religije, narode i ti bi opet prosipao pricu neku? Taj mali gradic NIKADA nece biti ni blizu Sarajeva sto se tice toga, uopste nije ista liga, kamoli da se poredi nesto. Ne moras prosipati mrznju radi nemoci, jednostavno prihvati svjetske poznate cinjenice i nauci nesto drugo osim fasizma, mozda ti se onda nekada i ostvare ti snovi sto ih zamisljas.
Postavio bih ti post od maloprije, ali iz postovanja prema administraciji naravno necu. Samo znaj kad budes slavio 06.april ko je taj grad oslobodio od fasizma :wave:
Ostatak tvog post-a je samo pricanje u prazno, bez ikakve argumentacije potkrijepljenje cinjenicama. To je razlika izmedju tebe i mene. Nastavi zivjeti u iluzijama :crazy:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

High

Post Postao/la High » 18 avg 2016, 01:33

Nije 06. oslobođeno, već 05. 4.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 18 avg 2016, 01:39

predmetmrznje je napisao/la:
solinas je napisao/la: Kada ljudi nose avatare sa zastavama drugih drzava,u potpisu republika srpska cirilicom:
RS je sastavni dio države, ćirilica zvanično pismo..Zašto ne voliš svoju državu i sve njene različitosti?

Srami se..

I mene zanima, šta imaš protiv toga ?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []