sekretar je napisao/la:Uglavnom jako zanimljiva i dobra utakmica. Moj osjecaj je da ce biti jako tesko protiv Australije,jer ce Australiji pokupiti puno vise lopti pod svojim kosem nego sto je Hrvatska. I nece Srbija imati toliko vise napada.Morat ce biti dosta precizniji,inace metla. Australija trenutno leti. Patty nezaustavljiv,centri jaki, trica ih slusa,bit ce zeznuto.
@dscile Budi ti realan i objektivan pa prokomentarisi faul nad Raduljicom i da li je ono trebala biti nesportska Jokica? Dok na drugoj strani uopste nije bilo situacija gdje je Srbija ostecena.
Da su bili Tomic i Radosevic na pozicijama 4 i 5,klinac bi se naskakali u napadu onoliko,budi realan. Da je Bobi igrao manja minutaza bi bila za nekog od Jokic/Raduljica, kao i da je igrao Bjelica ne bi bilo mjesta za neke druge igrace. Dalje,dok se Hrvatima svirao svaki kontakt,Markovic i Kalinic su lovili i rukama i nogama Bogdanovica.
Faul nad Raduljicom ne mogu komentarisati jer na RTS-u nije bio usporeni. Ne znam je li bio na HRT-u ili pisete cisto onako da bi pisali. Tj, pardon, pises. Nije mnozina.
Nesportska Jokica normalno da nije bila. Faul bio prije, Jokic lagano zaustavljao Babica. Ako postoji sudija na svijetu koji bi tu svirao nesportsku ja odrezem svoj k*rac i javno ga izlozim na sred Ria.
No i nebitno, znam svakako da ces ti ostati pri svome, a i da nisi suvise objektivan cim Srbija niti u jednoj situaciji nije bila ostecena, Hrvatima se svirao svaki kontakt, a Markovic i Kalinic satirali u odbrani, itd, itd.. tako da i ne znam sto sam odgovarao. U svakom slucaju, zaustavicu se sada. Polufinale je tu, forma nam je u usponu i siguran sam da mozemo dobiti Australiju i uci u novo finale. Samo hrabro, pa sta bude.. ja im nemam sta zamjeriti sta god da se desi do kraja turnira.