FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Omerbavarac » 05 jul 2010, 20:26

amell je napisao/la:
Znam da vam je vecini to poznato, ali ako navrnu oni koji neprate naseg cjenjenog Bayu neka vide :D.
pa zasto taj tvoj bayo nije uzeo LP kada je tako dobar :lol: :roll: :mrgreen:[/quote]

Sljedece godine amelle, sljedece. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Klare

Post Postao/la Klare » 05 jul 2010, 21:45

A ti Suckeru, dva puta si me nazvao Kare, ustvari nijednom me nisi nazvao kako mi je i ime na forumu, ali nema veze, znam se ja nositi s takvim tipovima kao što si ti :x :x :x :x

A o fudbalu sigurno znam više od tebe, o taktikama, igračima, historiji i svemu drugom što uz to ide. Ovdje prosipaš svoje nekakve budalaštine, koje veze sa fudbalom nemaju. Tvoje neznanje dolazi do izražaja u tvojim tekstovima. Jest da se i zafrkaješ, to i ja vidim, ali je i u tim zafrkancijama primjetno tvoje neznanje.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 05 jul 2010, 21:58

amell je napisao/la:
guber90 je napisao/la:U finalu bi moglo zaigrati 11 igrača Bayerna iz Minhena

Na Svjetskom prvenstvu koje se igra u Južnoj Africi ostalo je da se odigraju utakmice polufinala, duel za treće mjesto i finale. Četiri su reprezentacije u igri za trofej svjetskog prvaka, Njemačka, Španija, Holandije i Urugvaj. U te četiri selekcije, zvuči malo nevjerovatno, čak je 11 igrača minhenskog Bayerna, koji su ostali u igri za troje prvaka Svijeta. To su Joerg Butt, Philipp Lahm, Holger Badstuber, Bastian Schweinsteiger, Thomas Muller, Toni Kroos, Miro Klose, Mario Gomez (svi reprezentativci Njemačke), te Edson Braafheid, Mark van Bommel i Arjen Robben (reprezentativci Holandije).Minhen i Bavarska pokrajina sigurno su ponosni. No, činjenica da 11 igrača Bayerna može ući u finale i tako se na pripremama treneru Louisu Van Gaalu javiti tek 2. avgusta (dvije i po sedmice prije starta Bundeslige) može predstavljati veliki problem. No, ne sumnjamo da je Van Gaal svjestan toga i da se iskreno nada "velikom problemu" za sebe, finalu između Njemačke i Holandije.

Znam da vam je vecini to poznato, ali ako navrnu oni koji neprate naseg cjenjenog Bayu neka vide :D.
pa zasto taj tvoj bayo nije uzeo LP kada je tako dobar :lol: :roll: :mrgreen:
Jarane ako je to tebi mjerilo kvalitete nekog tima stvarno te zalim, koliko taj Inter koji ju je osvojio ima igraca sada na SP, mrsko mi ih je nabrajati ali preko 5 nema sanse. Jedno je sta su napravili i to je vec historija, ali pitanje je sta mogu oni, a sta taj bayern. Bayern ima ekipu za narednih 5 sezona da nekupi nijednog igraca (nikada im ovo nije bila niti ce biti politika, ali et tek tako kazem), zato sam jako ponosan na ovo, jer su to uglavnom mladi momci i nemaju 30 godina u prosjeku.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 05 jul 2010, 22:38

joj raja matere mi ima da ih demoliramo 100%. :D :D :D 8-)

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 05 jul 2010, 22:52

guber90 je napisao/la:
amell je napisao/la:
guber90 je napisao/la:U finalu bi moglo zaigrati 11 igrača Bayerna iz Minhena

Na Svjetskom prvenstvu koje se igra u Južnoj Africi ostalo je da se odigraju utakmice polufinala, duel za treće mjesto i finale. Četiri su reprezentacije u igri za trofej svjetskog prvaka, Njemačka, Španija, Holandije i Urugvaj. U te četiri selekcije, zvuči malo nevjerovatno, čak je 11 igrača minhenskog Bayerna, koji su ostali u igri za troje prvaka Svijeta. To su Joerg Butt, Philipp Lahm, Holger Badstuber, Bastian Schweinsteiger, Thomas Muller, Toni Kroos, Miro Klose, Mario Gomez (svi reprezentativci Njemačke), te Edson Braafheid, Mark van Bommel i Arjen Robben (reprezentativci Holandije).Minhen i Bavarska pokrajina sigurno su ponosni. No, činjenica da 11 igrača Bayerna može ući u finale i tako se na pripremama treneru Louisu Van Gaalu javiti tek 2. avgusta (dvije i po sedmice prije starta Bundeslige) može predstavljati veliki problem. No, ne sumnjamo da je Van Gaal svjestan toga i da se iskreno nada "velikom problemu" za sebe, finalu između Njemačke i Holandije.

pa zasto taj tvoj bayo nije uzeo LP kada je tako dobar :lol: :roll: :mrgreen:
Jarane ako je to tebi mjerilo kvalitete nekog tima stvarno te zalim, koliko taj Inter koji ju je osvojio ima igraca sada na SP, mrsko mi ih je nabrajati ali preko 5 nema sanse. Jedno je sta su napravili i to je vec historija, ali pitanje je sta mogu oni, a sta taj bayern. Bayern ima ekipu za narednih 5 sezona da nekupi nijednog igraca (nikada im ovo nije bila niti ce biti politika, ali et tek tako kazem), zato sam jako ponosan na ovo, jer su to uglavnom mladi momci i nemaju 30 godina u prosjeku.
pa bolan bayern ni prosle sezone nije imao ekipu niti igrace,sva igra i uspjeh se temeljio na inspirisanom robenu,sve ostalo osim robena su drugorazredni igraci,prosli ste na srecu do finala a protiv iole jaceg kluba vidio si kako ste prosli,i sta nadas se da cete osvojit LP,ma nikad vise njemacki klub nece na vrh evrope garantujem,a i uspjesi reprezentacije su uveliko potpomognuti katastrofalnim englezima,dunginim brazilcima,sacekaj prijatelju spaniju pa ona laj koliko hoces :roll: :roll: :mrgreen: i vidi se koliko si jadan jer snagu bayerna mjeris ucinkom njegovih igraca u reprezentaciji,pa sta ces kada moras jer ti igraci nemaju i nece ni imati uspjeha u svome klubu :roll:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 05 jul 2010, 23:22

Sta se ovo desava sa nasom omiljenom temom? slika

Zamolio bih sve prave navijače Bayerna da ignorišu ove komentarčiće od pojedinih. Tako čemo ih se lakse kutarisati.

Unsere Bastian u srijedu upisuje svoj 80-i nastup u nacionalnom dresu. Mogu se kladiti da će on skinuti unsere Loddar sa prijestola, po broju nastupa.
Vom Jäger zum Gejagten

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 06 jul 2010, 00:25

geronimo je napisao/la:Sta se ovo desava sa nasom omiljenom temom? slika
Od jedne ozbiljne teme, dosli smo do teme za sprdanciju.
Poglavico, reaguj slika ili potjeraj ih na tjelovjezbe slika

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 06 jul 2010, 00:39

To se desi timovima koji imaju "navijace na baterije". Cim je Inter satr'o bayerna u finalu, odma su jugosvabe odleprsale sa ove teme, kao sto su i iz Bosne '92.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 06 jul 2010, 00:59

Jos kad bi znao o cemu pricas bilo bi dobro. :roll:

P.S. Navijaci najboljeg kluba na svijetu su uvijek tu, sto to neki ne primjete je njihov problem.
Za raznorazne neumjesne upadice ljubomornih dusa mi ne odgovaramo. Takvi, kao ti uostalom, nam ne mogu pokvariti ovako popularnu temu.
Vas ceka forumaski dzehenem, sto rek'o moj vrli kolega secer. :!:
Vom Jäger zum Gejagten

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 06 jul 2010, 07:59

Genghis je napisao/la:To se desi timovima koji imaju "navijace na baterije". Cim je Inter satr'o bayerna u finalu, odma su jugosvabe odleprsale sa ove teme, kao sto su i iz Bosne '92.
Samo tebi da kazem da sam bio ponosan i na bayern kada je izgubio te nisam bjezao od tog poraza.
@geronimo
Uredu evo vise necu odgovarati na provokacije, ali sam stvarno morao na ovu prozivku.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 06 jul 2010, 09:03

kosta_AR je napisao/la:ti si autor djela ? :oops:
ja sam fudbal!
to je tvoj i samo tvoj problem
problem ne postoji! nema kluba, nema problema.
ovakav odgovor vec zabrinjava :roll:
vaistinu!
fukaru je vazda zanimalo sta delaju bogati i lijepi.
ja i ti se sigurno poznajemo
nikad!
luzerima i navijacima luzera je zabranjeno pribliziti se krugovima u kojima se krece secer.
priznajem ! ako mi se prasta pola 8-)
moje ideje prosvjetljuju ,i nisu zle,ti okupatoru mrskog izgleda.... !
izrekao si i previse, virtuelna nemani! priznao si kako si na ovoj svetoj temi samo da bi ju sabotirao!
ocekujem da ce se vrijedni moderatori dohvatiti trozubca i vratiti te u bezdan iz kojeg si izmigoljio.
njihove granice nisu poznate,kao ni nase :D
naprotiv, netalentirani tamburasu zivaca hudih i napacenih bosnjaka-forumasa, naprotiv!
vrlo ste ograniceni-ti i tvoj pajdas klara.
btw. ja sam unikatni individualac,klare ? poricem svaku povezanost sa doticnim klaretom..sam odgovaram za svoje postupke,ne uvlaci mladica u ozbiljne stvari i situacije ! :D
naravno da porices svaku povezanost sa doticnim u nadi da ces ga sacuvati kako bi isti mogao nastaviti trovanje teme na kojoj se sakuplja forumska elita.
:)
Zadnja izmjena: secer, dana/u 06 jul 2010, 09:28, ukupno mijenjano 1 put.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 06 jul 2010, 09:27

HuX je napisao/la: Nesto sumnjam da ce ga gaal forsirat pored mullera, al je odlican igrac
zbog ovih neznalica sam preskocio ovaj post.
mah, poslije ovog sp-a malog mullera ni haubica nece izbaciti iz prve postave.
ako bi kroos nastavio napredovati kao do sada, siguran sam da ce mu se naci mjesta medju prvih 11... :)
sad, mulera nece izbaciti, gaalovog zemu i bayinog kap´tena takodje ne, tako da nam ostaje nas jadni olinjo... :lol:
mislim da ce olinjo biti taj koji ce se preseliti na klupu. yebayi ga olinjo, pr´no si u fenjer... :lol:

-----------------muller---------------
riberi-----------kroos---------robben
----------svajni-------kap´ten--------
?-------bad-truba-----boyto-----lahm
-------------------buttko---------------
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 06 jul 2010, 10:41

Uvijek će biti ljudi koji su genetički predodređeni da ne vole Bayern i sve što je vezano za njega (kao što je moj brat :twisted: ). No, psi koji laju, ne ujedaju 8-) Ili kao što kaže stara arapska poslovica: "Psi laju, a karavane prolaze".

Zato ćemo mi nastaviti našim novim sjajnim putem, a ostali nek ostanu lajati na naše preporođenje i uspjehe.
JEDNOM BAYERN, UVIJEK BAYERN!!!
Sent from my Philips Smart TV.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 06 jul 2010, 11:10

imal jos tko da je se slatko nasmijao kad je procitao da ce Barca probati dovesti Robbena ?

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 jul 2010, 11:16

Furymaker je napisao/la:imal jos tko da je se slatko nasmijao kad je procitao da ce Barca probati dovesti Robbena ?
To je stara prica. Davno se spekulisalo o tome ali je sve demantovano.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 06 jul 2010, 14:08

effe_sa je napisao/la:
geronimo je napisao/la:
secer je napisao/la: gledate robbena i znate da je brz sa loptom, znate sta je uradio salkeu..
sad, sarajka bi mu dao fore 30 metara, prestigao ga, zabio gol i popio dvije ljute dok bi roben dosao do gola. taj je znao da sutne loptu lijevo kraj protivnickog igraca, istog obidje s desne strane, obidje pomocnog sudiju i stigne do lopte prije nego se protivnicki igrac i okrenuo! u punom trku mu nikada nisi vidio noge!
:lol: :lol: Tako Sarajlic bio opasan? Hvala prika na opsirnom odgovoru, ubuduce ocekuj vise slicnih pitanja, naravno vezano za temu.
Da ce se mnogi upecati, znao sam, ali ovoliku navalu nisam ocekivao. :o Evo cak si i Romarija probudio iz zimskog sna, postidjeni armin 90 provirio da vidi sta ima na temi, kad ono seco u petoj brzini. Kao sto rece najveci ljubitelj Robbena na balkanu, slavni kosta. :D Klare se i dalje buni sto mu nema Tedija sa friskim informacijama, jer gdje ste vidjeli da se na forumu prepucava. :mrgreen: Info, dajte, info... :D

Bogami ces se dobro namuciti da ubjedis pojedine u pravu istinu. :( Treba li pomoc? :D
e za romaria sam se bio zabrinuo, nešto vidim neko fali.....jer proletim ovim forumima nema ga, ma ne zanimaju ga repke izgleda neg samo barcu s nestrpljenjem čeka.....a šećo što ga je zakuho to niko ne može, ja vjerujem da se trudi da poveča atraktivnost foruma :D
Pozdrav effe, Romario dosta radi a u slobodno vrijeme uziva u čarima ljeta pa se nema vremena za forumanja. Gledaju se utakmice reprezentacija naravno, bayernovci dosad pokazali najvise i veoma pozitivno iznenadili cijeli svijet, sutra cemo vidjeti sta ce katalonci pokazati, trebali bi gledati pravu ljepoticu utakmicu, njemacki fudbal se zadnjih godina mijenja, i klupski i reprezentativni, mijenja se na ljepse, i zato simpatisem Bayern i Elf, ono sto mi je nekad bilo nezamislivo. Sudar njemacke i spanije dodje nesto kao sudar barcine i bayernove filoofije, barem za mene, zato jedva cekam tekmu, jer po men i su to filozofije koje garantuju lijep fudbal.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 06 jul 2010, 14:19

omerbavarac je napisao/la:
Furymaker je napisao/la:imal jos tko da je se slatko nasmijao kad je procitao da ce Barca probati dovesti Robbena ?
To je stara prica. Davno se spekulisalo o tome ali je sve demantovano.
bavarac nije stara prica, tek se to neki dan pocelo po stampi provlaciti, robben, cesc ili robinho to su guardioline zelje
Za zivot cijeli!

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 06 jul 2010, 14:24

Rummenige izjavio da je Bayern odustao od Coentrao-a. Rekao je da je Coentrao dobar igrac, ali da Benfica trazi previse. Nastavit ce traziti igrace i ako pronadju pravo rjesenje dobro je, a ako ne onda treneru nece biti problem krenuti u sezonu s Contentom.

A tako sam zelio ovog momka vidjeti u najljepsem dresu... :cry:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 06 jul 2010, 15:21

nek puše **** mali je veli talenat al brate previše traže što jes jes a opet s druge strane bajern ima pare ali teška srca bi dali tolike pare a na kraju će im biti pravo krivo što ga nisu kupili 100% šta je tu je nije jedini idemo u lov na druge . :D :D :D :D :D :D

Klare

Post Postao/la Klare » 06 jul 2010, 19:20

geronimo je napisao/la:Sta se ovo desava sa nasom omiljenom temom? slika

Zamolio bih sve prave navijače Bayerna da ignorišu ove komentarčiće od pojedinih. Tako čemo ih se lakse kutarisati.

Unsere Bastian u srijedu upisuje svoj 80-i nastup u nacionalnom dresu. Mogu se kladiti da će on skinuti unsere Loddar sa prijestola, po broju nastupa.
Geronimo brate, pokušaću ih ignorisati!!!!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.