Lik je napisao/la:Ako danas bude milja i po biće sjajno. Vrijeme fuj kuknjava
Vrijeme ne moze i ne smije biti izgovor.
Nista radio nista tv
Nadam se da cemo konacno danas odigrati pravu partiju i lagano pobjediti
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Lik je napisao/la:Ako danas bude milja i po biće sjajno. Vrijeme fuj kuknjava
Sabinho je napisao/la:#prayformaribor
Da, ima smisla, itekako. Samo, fali nama kapacitet da igramo u toj formaciji zbog nedostatka stopera, jer cetvrtog kao dobru zamjenu nemamo.KarlMarx je napisao/la:Moja zamisao je da ova ekipa može imati jedini maksimum u formaciji 3-5-2. Zašto Duljević u špicu i polušpicu, razlog jednostavan, U našoj ligi kad god Duljević primi loptu biće oboren na 30-40 metara, mi nemamo dobru prekid igru, samo gubimo vrijeme i primamo bezveze udarce. Ova formacija bi mogla ubrzat našu igru, dat tu gustinu u sredini iz koje bi mogao srednji igrac gurnut taj zadnji pas Duljeviću ili Ahmetoviću. Možda nekom liči užasno, ali kad sve prođe ovo o čemu ja pričam nije nimalo lošije od trenera koje smo imali, ako ne čak i stručnija, promišljenija i školovanija zamisao, sa jasnijim ciljem.![]()
--------------------------------Golman-----------------------
------------Novaković---------Mihojević-----------Balić
Hodžić (Kadušić)----------Rustemović----Sarić----Četković----Anđušić/Crnkić/Al. Bekić
---------------------Duljević-----------------
------------------------------------------------Ahmetović---------------
Drug, mi se jedva branimo sa četiri defanzivca, a zamisli kakav bi još cirkus bili da igramo s trojicom u odbrani, jer to zahtjeva mnogo kretnje i otvaranja, a kod nas igrači još uvijek ne znaju osnovne fudbalske pojmove. Mi od vremena Kodre nismo odigrali duplog pasa, a kamoli šta više. Kada budemo imali sjajnog stručnjaka na klupi i dobru ekipu na svim pozicijama, onda će to biti moguće. Zasad, ostajemo na našoj mudroj taktici nabij na Ahmetovića.KarlMarx je napisao/la:Moja zamisao je da ova ekipa može imati jedini maksimum u formaciji 3-5-2. Zašto Duljević u špicu i polušpicu, razlog jednostavan, U našoj ligi kad god Duljević primi loptu biće oboren na 30-40 metara, mi nemamo dobru prekid igru, samo gubimo vrijeme i primamo bezveze udarce. Ova formacija bi mogla ubrzat našu igru, dat tu gustinu u sredini iz koje bi mogao srednji igrac gurnut taj zadnji pas Duljeviću ili Ahmetoviću. Možda nekom liči užasno, ali kad sve prođe ovo o čemu ja pričam nije nimalo lošije od trenera koje smo imali, ako ne čak i stručnija, promišljenija i školovanija zamisao, sa jasnijim ciljem.![]()
--------------------------------Golman-----------------------
------------Novaković---------Mihojević-----------Balić
Hodžić (Kadušić)----------Rustemović----Sarić----Četković----Anđušić/Crnkić/Al. Bekić
---------------------Duljević-----------------
------------------------------------------------Ahmetović---------------
4.Sabinho je napisao/la:Kol'ku posjetu ocekujete?
1. <1000
2. 1000-1500
3. 1500-2000
4. >2000
Sabinho je napisao/la:Kol'ku posjetu ocekujete?
1. <1000
2. 1000-1500
3. 1500-2000
4. >2000