KapitenK je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:Evo sad sam pricao s covjekom iz Radnika, dobar drug Petrovica. Kaze mi da ce Slavko sigurno posloziti situaciju ali samo ako bude imao odrijesene ruke i vremena. Kao izvuci ce maksimum iz ekipe, a hoce li to biti dovoljno da se zadovolje apetiti navijaca i kluba ne zna. Slozio bih se sa njegovim misljenjem. Da li je ovaj selektirani igracki kadar dovoljan da se zadovolje apetiti?
Dovoljan je za osvajanje lige.
Racunajuci 1, 4, 5, i 6 kolo zajedno, gdje su uputili ukupno 4 udarca u okvir gola, tj 1 udarac po utakmici, treba se iskreno zapitati, da te vodi "dijete od 18 godina" ti kao ekipa koja ide na titulu, mora imati vise udaraca u okriv bez ikakve taktike.
Tako se postavlja pitanje, da li ovaj kadar"placenika" uopste ima kapaciteta iznjeti ono sto mi od njih trazimo. Kostica su na zub uzeli radi jakih trenaznih trkackih procesa, jer je "igracicama" lijeno trcati, a kada treba naplatiti postignuti "rezultat", to izgleda problem nije predstavljalo.
Po nekoj mojoj dosadasnoj procjeni, sljedeci igraci su apsolutni visak (naravno, gledano po cjelokupnom ucinku):
- Samir Bekric (Ne moze vise on izvuci sto se od njega trazi);
- Kerim Memija (Zavaljen na poziciji, postao kiks igrac)
- Senad Husic (Kiks igrac), i
- Denis Pozder (Doveden kao veliko pojacanje, ispostavilo se utopija);
Oni koji vise su sljedeci:
- Sinisa Stevanovic (kiks igrac. Stecem dojam da ima veliku volju nastupati u derbi utakmicama, ali u ovim malim, kao da nema volje za zivotom)
- Jovan Blagojevic (zbog ponasanja, kadar za Vrbanjuse)
- Dzenis Beganovic (trudi se, ali se vidi nedostak igranja, i trebat ce vremena za njega. Pitanje je da li mi trentuno imamo vremena da ga cekamo. Najbolje je posudba u ekipu gdje bi bio standardan na 6 mjeseci)