FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la vlakanje » 24 avg 2016, 08:20

Radinovic ce morati da popravi lom u glavi koji pokazuje od kadeta.
Kod petrovica nema price, kaznjava skoro kao amar, svaki klizeci na treningu 5 km, kasnjenje na trening, kazne za kilazu prilikom vaganja. Ali jedna stvar odvaja petrovica od ostalih kada te doceka kazna na kraju mjeseca, nema ljutnje! On jeste kaznio igraca za prekrsaj ali nije zbog toga ljut na njega pa da ga sutne iz ekipe! Ne, napravio si prekrsaj, kaznjen i idemo dalje da radimo. Ponovi istu stvar, kazna ce biti zesca, a treci put imas problem! Pred svaki trening ima plan na zidu tako da igrac kad izadje na teren zna u startu sta ce se raditi, koji marker da obuce i sl... Covjek vodi racuna o najsitnijim detaljima, perfekcionista koji npr kada se organizuje zvanicno fotografisanje dodje spreman sa skicom ko ce gdje da stoji na fotografiji :). Mozda zvuci blesavo, ali ima smisla jer daje do znanja igracima i svima okolo da on vodi glavnu rijec u i oko ekipe.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 24 avg 2016, 08:28

vlakanje je napisao/la:Radinovic ce morati da popravi lom u glavi koji pokazuje od kadeta.
Kod petrovica nema price, kaznjava skoro kao amar, svaki klizeci na treningu 5 km, kasnjenje na trening, kazne za kilazu prilikom vaganja. Ali jedna stvar odvaja petrovica od ostalih kada te doceka kazna na kraju mjeseca, nema ljutnje! On jeste kaznio igraca za prekrsaj ali nije zbog toga ljut na njega pa da ga sutne iz ekipe! Ne, napravio si prekrsaj, kaznjen i idemo dalje da radimo. Ponovi istu stvar, kazna ce biti zesca, a treci put imas problem! Pred svaki trening ima plan na zidu tako da igrac kad izadje na teren zna u startu sta ce se raditi, koji marker da obuce i sl... Covjek vodi racuna o najsitnijim detaljima, perfekcionista koji npr kada se organizuje zvanicno fotografisanje dodje spreman sa skicom ko ce gdje da stoji na fotografiji :). Mozda zvuci blesavo, ali ima smisla jer daje do znanja igracima i svima okolo da on vodi glavnu rijec u i oko ekipe.
Ti si navijac Borca? Hvala ti puno na informacijama o Petrovicu i hvala na Radinovicu, zvijer je ! :)

memce1987
Kontakt:

Post Postao/la memce1987 » 24 avg 2016, 08:34

vlakanje je napisao/la:Radinovic ce morati da popravi lom u glavi koji pokazuje od kadeta.

Tako ti je kad trenerski posao i diplomu zavrsis u Njemackoj. Nista nije slucajno :thumbup:

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 24 avg 2016, 08:46

@Thetetrapak1921, jesam ali pratim sve bez obzira gdje su ovi nasi nesretnici. Ugljesa jeste zvijer, ako je motivisan i zainteresovan. Ali zna biti lijen i smoren na treningu i to sam kaze :)

Petrovicu je olaksavajuca okolnost bila sto mu je sef bio Krstajic koji je u glavi "svabo" isto kao i on, covjek iz fudbala koji konta stvari na "njemacki nacin" i zbog toga su dobro funkcionisali.
Zivo me interesuje kako ce da bude kod vas, radnik i zeljo...jbga, nije isto.
Sretno u svakom slucaju!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 24 avg 2016, 09:03

Petrovic je odlicno rjesenje za novog trenera Zelje, trener koji ima viziju,njemacki mentalitet, tacno zna sta hoce. Konacno nakon Osima i Odovica da se dovede trener koji zna raditi svoj posao. Mozda ce mu trebati malo vremena da stvari poslozi na svoje mjesto, ne moze se nista preko noci uraditi, ali za pocetak moze uozbiljiti igrace, ako treba kojeg i istjerati iz ekipe itd, uvesti red i disciplinu. Uskoro slijedi reprezentativna pauza, prilika da se malo bolje upozna sa igracima, da vidi cim raspolaze i pauzu u prvenstvu sto bolje iskoristiti. Nakon 4-5 odigranih utakmica moze se ocekivati da ce to biti jedan novi Zeljo, koji ce konacno imati igru koja lici na nesto.... Treba vidjeti i kakva su ta dva nova pojacanja, ako oni opravdaju svoje dovodjenje onda ce Zeljo dosta profitirati.

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 24 avg 2016, 09:32

Jos jedan buthurt u režiji misketa... hvala predsjedniku/direktoru i svemu ostalom na tome....
Celo povedi nas....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 24 avg 2016, 10:14

Po dosadasnjem pisanju raje nasi igraci cugaju, jedu u meku, puse lule, bojkotoju, olosi su, ne znam sta takvim moze tako dobar trener. Sta li ce se sljedece smisliti i o kome ce kenjati zivo me zanima. Svi pisu da su krivci igraci sto znaci da mozes samo igrace promijeniti a to je nemoguce, znaci da dode Ferguson dzaba. To je po pricama pametnih glava. Sad ne kontam svrsavanje. Petrovic ce ih ganjat dok jedu nezdravu hranu i puse lule :D Osvajamo titulu.
Slicno se svrsavalo na janeze, kako ce nam oni ustrojiti omladinski pogon, kako rade po evropskom sistemu itd :D
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

ScoutInternational
Kontakt:

Post Postao/la ScoutInternational » 24 avg 2016, 10:16

amazon je napisao/la:Po dosadasnjem pisanju raje nasi igraci cugaju, jedu u meku, puse lule, bojkotoju, olosi su, ne znam sta takvim moze tako dobar trener. Sta li ce se sljedece smisliti i o kome ce kenjati zivo me zanima. Svi pisu da su krivci igraci sto znaci da mozes samo igrace promijeniti a to je nemoguce, znaci da dode Ferguson dzaba. To je po pricama pametnih glava. Sad ne kontam svrsavanje. Petrovic ce ih ganjat dok jedu nezdravu hranu i puse lule :D Osvajamo titulu.
Treba prvo nase placenike, "igracice" spustiti na zemlju, a za to je potreban "fakin" od covjeka, ala Amar. Pa tek onda cemo moci vidjeti koji od njih koliko moze. Gosp. Slavko je jedini adekvatan izbor u ovom momentu, iako se i dalje bojim da Zeljo i Sarajevo nekome sluze indirektno za "pranje novca", posebno radi velikog broja placenika u obje ekipe. ;) Koliko ce se gosp. Slavko snaci u novom okruzenju, gdje mora da forsira napadacki nogomet i koliko ce moci izvuci i pretezno siromasnog igrackog kadra sa mnogo oscilacija i limitacija pojedinih nogometasa, koji u zadnje tri utakmice, napravili svega tri (3) udarca u okvir gola, ostaje da vidimo...

"Poznajem ligu, upoznat sam sa svim igračima u bh. klubovima, posebno sa onim iz naših najvećih klubova. Da, pratio sam Želju i mislim da je igrački kadar prepumpan. Previše je igrača tu, posmatrat ću situaciju par dana i zaključiti ko je tu višak, Skoncentrisat ću se na 20 do 22 igrača plus tri golmana. Igrači su na potezu da mi se dokažu. Smatram da je trenutni igrački kadar zadovoljavajući". Gosp. Slavko.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 24 avg 2016, 10:24

Oni ako bojkutuju boli njih rinaka za bilo koga. Ko ce mene ustrojiti ako ja bojkotujem. Niko. Tako da prica nema veze s zivotom.
Neke budale pored ovog s Amarom. Ali je Amar sam sebi dovodio igrace i pravio sebi sistem da bude najbolji. A ovaj je dosao u ekipu koja ima 3poraza u nizu, igrace doveli ljudi koji nemaju pojma o fudbalu i kakav tu uspjeh moze biti? U Radniku je Krstajic doveo igrace, fudbalski strucnjak, covjek iz fudbala i mozda nije cudno osvojen kup. A kod nas ublehasi dovodili igrace. Najjaca je Cenan ga doveo. Skautirao ga i zavrsio posao :D Dobar Memo.

A sad svrsavate na to PREPUMPAN igracki kadar, a nedavno svrsavali kako imamo dva igraca na svakoj poziciji. Ne kazem licno za tebe nego zna se o kome je rijec. Totalno pogubljeni da vise ni sami ne znate sta hocete. Nego je to svrsavaj na sve sto se uradi. Kad se dovode puno igraca svrsavaj, kad se otjeraju ti dovedeni svrsavaj, kad dode janez svrsavaj itd.
Momak sergejevic napise odlican post, koji nestane u moru gluposti slicnih tim. Svrsavanju na sve i svasta a mi 9 na tabeli, nikakve nade nema.

Zamisli svrsavamo jer smo doveli trener kojeg su htjeli NAVIJACI Sarajeva i mi smo ponosni na to. To je bruka ma sta smo mi spali. Slikaju ankete, drkaju, a klub nam 9, a njihov 4 na tabeli.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 24 avg 2016, 10:35, ukupno mijenjano 5 puta.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 24 avg 2016, 10:27

Sorry na upadu, ono sto znam je da imate 29 igraca i da ce Petrovic ostaviti 22 covjeka od toga 3 golmana. Znaci igracki rooster od 19 u polju. Zna covjek posao :thumbup:

ofanziva
Kontakt:

Post Postao/la ofanziva » 24 avg 2016, 11:17

amazon je napisao/la:Oni ako bojkutuju boli njih rinaka za bilo koga. Ko ce mene ustrojiti ako ja bojkotujem. Niko. Tako da prica nema veze s zivotom.
Neke budale pored ovog s Amarom. Ali je Amar sam sebi dovodio igrace i pravio sebi sistem da bude najbolji. A ovaj je dosao u ekipu koja ima 3poraza u nizu, igrace doveli ljudi koji nemaju pojma o fudbalu i kakav tu uspjeh moze biti? U Radniku je Krstajic doveo igrace, fudbalski strucnjak, covjek iz fudbala i mozda nije cudno osvojen kup. A kod nas ublehasi dovodili igrace. Najjaca je Cenan ga doveo. Skautirao ga i zavrsio posao :D Dobar Memo.

A sad svrsavate na to PREPUMPAN igracki kadar, a nedavno svrsavali kako imamo dva igraca na svakoj poziciji. Ne kazem licno za tebe nego zna se o kome je rijec. Totalno pogubljeni da vise ni sami ne znate sta hocete. Nego je to svrsavaj na sve sto se uradi. Kad se dovode puno igraca svrsavaj, kad se otjeraju ti dovedeni svrsavaj, kad dode janez svrsavaj itd.
Momak sergejevic napise odlican post, koji nestane u moru gluposti slicnih tim. Svrsavanju na sve i svasta a mi 9 na tabeli, nikakve nade nema.

Zamisli svrsavamo jer smo doveli trener kojeg su htjeli NAVIJACI Sarajeva i mi smo ponosni na to. To je bruka ma sta smo mi spali. Slikaju ankete, drkaju, a klub nam 9, a njihov 4 na tabeli.
Ti il si balavac na raspustu il si još jedan lezihljebović koji prima cvaju od SD-a da lupa gluposti po forumu čitav dan. Odmori malo, kako ti ne dosadi :crazy:

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 24 avg 2016, 11:29

Ma dobili smo izvrsnog trenera nema sta svaka čast upravi na ovom potezu i ovo je pokazatelj da se želi najbolje klubu. Petroviću realno treba dati vremena i pustiti ga da radi svoj posao a ja nikako ne sumnjam u uspjeh pa jebote nije engleska premier liga sve ce to ABd doći na svoje
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 24 avg 2016, 11:34

zeljoooooooooo je napisao/la:
Muerte je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Jedan dobronamjeran savjet. Nemojte biti euforicni. Stigao vam je za nase prilike cijenjen trener ali to nista ne znaci. Isto ste se ponasali prije par mjeseci kada je stigao Kostic. Slavko nije sklapao ovu ekipu, nece imati prostora biti rahat kao u Radniku, morat ce promijeniti nacin rada u odnosu na Bijeljinu posto Zeljo u svakoj tekmi trazi pobjedu uz dominaciju. Polako, trebate dobiti Celika, kojem isto tako trebaju bodovi.
Je li imao ugovor sa Radnikom ?
Imao je ugovor do 2018. godine, ali isto tako i "stavku" u ugovoru koja mu je najvjerovatnije dozvoljavala da
dođe u jedan od sarajevskih klubova bez odštete, ili nešto slično tome.
Na faktoru sam procitao da jos nista nije bilo potpisano. Zato pitam. Zivo me zanima.

KapitenK
Kontakt:

Post Postao/la KapitenK » 24 avg 2016, 11:34

aleksandar_veliki je napisao/la:Evo sad sam pricao s covjekom iz Radnika, dobar drug Petrovica. Kaze mi da ce Slavko sigurno posloziti situaciju ali samo ako bude imao odrijesene ruke i vremena. Kao izvuci ce maksimum iz ekipe, a hoce li to biti dovoljno da se zadovolje apetiti navijaca i kluba ne zna. Slozio bih se sa njegovim misljenjem. Da li je ovaj selektirani igracki kadar dovoljan da se zadovolje apetiti?
Dovoljan je za osvajanje lige.

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 24 avg 2016, 11:37

KapitenK je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Evo sad sam pricao s covjekom iz Radnika, dobar drug Petrovica. Kaze mi da ce Slavko sigurno posloziti situaciju ali samo ako bude imao odrijesene ruke i vremena. Kao izvuci ce maksimum iz ekipe, a hoce li to biti dovoljno da se zadovolje apetiti navijaca i kluba ne zna. Slozio bih se sa njegovim misljenjem. Da li je ovaj selektirani igracki kadar dovoljan da se zadovolje apetiti?
"Sve igrače poznajem u dušu, ne samo igrače Željezničara, nego kompletne lige. Nakon svake utakmice radim analize pa o svakom igraču imam strahovito mnogo podataka. Ekipa Željezničara je kvalitetna kada je riječ o prvih 11, ali i kada se gleda u širinu. Ovaj tim se može boriti za Evropu, tako da sam i Upravi rekao da trenutno ne vidim nijednu poziciju koju bih zahtijevao od kluba. Meni ne treba nijedan novi igrač", rekao je novi trener Željezni

Apetiti su smanjeni

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 24 avg 2016, 11:38

Citam neke komentare, i po tome opet je neka frka i natezanje :crazy:

Apsolutno podrzavam odluku da se nekim igracima uruci otkaz, uostalom o tome smo i mi pisali ovdje, igraci poput Husica, Bevapa, Toskasa, Halvadzica i Pozdera su po meni visak, dali ce to biti ta imena ili neka druga vidjet cemo.
Sve u svemu dovodjenje Petrovica nebi imalo nikakvog smisla u slucaju da nema slobodu u radu i odrijesene ruke, vjerujem da ce posloziti ekipu i uspostaviti red unutar svlacionice, jednostavno gotivim covjeka jer je stari kov trenera, trener kod kojeg se znaju neke stvari pocev od rada, reda i discipline i svakako da mu trebamo dati svi 100% podrsku !

Gledam ove igrace koje smo se olako rijesili, igrace koji nam zabijaju golove iz utakmice u utakmicu i koji su standardni u svojim ekipama, evo i Bogdanovic pojaca Zrinjski :damn:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Orad1921
Kontakt:

Post Postao/la Orad1921 » 24 avg 2016, 11:42

Evo Bogdanovica hoce Zrinjski,a ovi nasi hadalji ga nisu htjeli...a najbolji stoper je sigurno od svih sto imamo

ScoutInternational
Kontakt:

Post Postao/la ScoutInternational » 24 avg 2016, 11:43

KapitenK je napisao/la:
Racunajuci 1, 4, 5, i 6 kolo zajedno, gdje su uputili ukupno 4 udarca u okvir gola, tj 1 udarac po utakmici, treba se iskreno zapitati, da te vodi "dijete od 18 godina" ti kao ekipa koja ide na titulu, mora imati vise udaraca u okriv bez ikakve taktike.

Tako se postavlja pitanje, da li ovaj kadar"placenika" uopste ima kapaciteta iznjeti ono sto mi od njih trazimo. Kostica su na zub uzeli radi jakih trenaznih trkackih procesa, jer je "igracicama" lijeno trcati, a kada treba naplatiti postignuti "rezultat", to izgleda problem nije predstavljalo.

Po nekoj mojoj dosadasnoj procjeni, sljedeci igraci su apsolutni visak (naravno, gledano po cjelokupnom ucinku):
- Samir Bekric (Ne moze vise on izvuci sto se od njega trazi);
- Kerim Memija (Zavaljen na poziciji, postao kiks igrac)
- Senad Husic (Kiks igrac), i
- Denis Pozder (Doveden kao veliko pojacanje, ispostavilo se utopija);

Oni koji vise su sljedeci:
- Sinisa Stevanovic (kiks igrac. Stecem dojam da ima veliku volju nastupati u derbi utakmicama, ali u ovim malim, kao da nema volje za zivotom)
- Jovan Blagojevic (zbog ponasanja, kadar za Vrbanjuse)
- Dzenis Beganovic (trudi se, ali se vidi nedostak igranja, i trebat ce vremena za njega. Pitanje je da li mi trentuno imamo vremena da ga cekamo. Najbolje je posudba u ekipu gdje bi bio standardan na 6 mjeseci)
Zadnja izmjena: ScoutInternational, dana/u 24 avg 2016, 11:53, ukupno mijenjano 1 put.

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 24 avg 2016, 11:44

Nakon što je dobio mjesto na usijanoj klupi tima sa Grbavice, Petrović je istakao da je spreman za rad. Jasno je dao do znanja da namjerava izvući maksimum iz ekipe i od Željezničara napraviti ozbiljan klub.

"Dobio sam poziv iz Željezničara i obavili smo razgovor, a onda je na sastanku Upravnog odbora odlučeno da ja budem novi trener. Motivisalo me je to što dolazim u jedan od najboljih klubova u BiH koji je dobro vođen. Ovaj klub je u posljednjih nekoliko godina napravio iskorak u bh. nogometu, posebno kada je riječ o infrastrukturi. Čovjek sam koji je perfekcionista, koji je gladan rada i uspjeha. Vidio sam da u Željezničaru mogu raditi normalno te da se u klubu radi normalno, da se niko ne miješa u trenerski posao. To mi je veoma bitno. Željezničar je gigant koji je zadrijemao, treba ga probuditi. Vidim šansu da se napravi ozbiljan klub za balkanske uslove. To mi je veliki izazov, upravo sam zbog toga prihvatio poziv", izjavio je Petrović.

On je poznat kao trener koji pomno prati svaki detalj u nogometu. Iako se ekipa Željezničara mnogo promijenila u odnosu na prošlu sezonu, iskusni stručnjak ima dovoljno informacija o igračima kojim raspolaže.

"Sve igrače poznajem u dušu, ne samo igrače Željezničara, nego kompletne lige. Nakon svake utakmice radim analize pa o svakom igraču imam strahovito mnogo podataka. Ekipa Željezničara je kvalitetna kada je riječ o prvih 11, ali i kada se gleda u širinu. Ovaj tim se može boriti za Evropu, tako da sam i Upravi rekao da trenutno ne vidim nijednu poziciju koju bih zahtijevao od kluba. Meni ne treba nijedan novi igrač", rekao je novi trener Željezničara.

Petrović namjerava otkriti uzroke loše igre i rezultata te ih što prije otkloniti.

"Kao što je FK Željezničar zadrijemao, tako su se i neki igrači uspavali pa ne pružaju maksimum. Šta je uzrok tome, to će se ustanoviti u narednih nekoliko dana. Čim dođem u Sarajevo počet ću pojedinačne razgovore s igračima. Želim što prije otkriti sve probleme u klubu i otkloniti ih. U Sarajevo dolazim večeras, jer imam neke obaveze koje moram završiti u Bijeljini", kazao je Petrović.

Dosta je sličnosti kada je riječ o njegovom dolasku u Radnik s kojim je napravio nevjerovatan uspjeh i njegovom dolasku u Željezničar, gdje namjerava bilježiti uspjehe. Sada već bivši klub ostavlja u stabilnom stanju.

"Kako život hoće paralele, tako su se i ovdje dogodile. Radnik sam preuzeo poslije šest odigranih utakmica, a tada je klub imao jedan bod, jedan postignuti gol i bio je na posljednjem mjestu. Paralela je da sada nakon šest kola odlazim, a klub je probuđen iz letargije. Prošle godine je bilo mnogo uspjeha, stvoreni su mladi i A reprezentativci države, prodano je dosta igrača koji popunjavaju kvalitetne bh. klubove. Radnik je sada u sasvim drugoj situaciji, šesti je na tabeli i ima najspremniju ekipu u ligi. Klub je na pravom kolosijeku. U prvim utakmicama smo imali malih problema zbog male pauze od šest dana i nabijenih priprema. Nisam želio da mi ekipa padne nakon nekoliko kola, moja ekipa je tek došla nakon šest kola. Radnik će u budućnosti imati kvalitetnu ekipu za borbu za šesto mjesto. Pet pozicija u vrhu tabele je apsurdno očekivati za bilo koji klub osim za pet velikana. Ovi momci su veoma vaspitani, vodio sam računa da svaki igrač odgovara sportski, ali i ljudski. Ekipa je vrijedna, disciplinovana, dobila je njemački mentalitet. Radnik će i dalje biti ozbiljna ekipa", riječi su našeg sagovornika.

Petrović je bio velika želja navijača Željezničara, ali i fanova rivala Sarajeva. Njegov dogovor s timom s Grbavice uzrokovao je veliko oduševljenje u taboru Plavih, dok su navijači vječitog rivala razočarani. Novi trener Željezničara je pozvao na međusobno poštovanje.

"Rivalstvo na terenu mora postojati. Ja ga poznajem iz vremena kad sam bio u Zvezdi, ali sam i s igračima Partizana imao kontakte. Rivalstvo je jedna stvar, a poštovanje protivnika nešto sasvim drugo. Željezničar i Sarajevo su kategorija Zvezde i Partizana, rivalstvo na terenu mora postojati, ali se nakon utakmice treba pružiti ruka i čestitati boljem. Ne treba imati zle namjere, to je jedna država. Svako voli svoj klub, ali moramo biti džentlmeni. Znam da sam bio velika želja navijača Željezničara i Sarajeva, ali je uprava Željezničara bila konkretna, dok me iz Sarajeva niko nije kontaktirao, tako da nije bilo dileme", završio je Petrović.
Zadnja izmjena: risingforce, dana/u 24 avg 2016, 11:46, ukupno mijenjano 1 put.

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 24 avg 2016, 11:46

Ma on ce to posložiti sigurno dobro al nekako ne bih se bas riješio Toskasa koliko sam vidio onu prijateljsku fino se pokazao ima momak visinu i stanem je a i pokretan e sad on ce najbolje skontati ko mi je višak a ko ne
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: PeppermintSA i 7 gostiju.