Samo da znate da je ovo s infa pokrenuto, znaci ideja navijaca je da se skupljamo na zapadu!!Testo je napisao/la:17.09.16. FK SARAJEVO - FK OLIMPIC
svi na zapad
Svi svi svi
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Samo da znate da je ovo s infa pokrenuto, znaci ideja navijaca je da se skupljamo na zapadu!!Testo je napisao/la:17.09.16. FK SARAJEVO - FK OLIMPIC
svi na zapad
Ne odnosi se na tebe, nego na sve nove nickove koji imaju 10 postova i u svih 10 brane upravu i pozivaju na strpljenje, pa nismo bas toliko glupi da ne mozemo prokuziti zar ti se ne cini?streetstyle je napisao/la:ElCartel11 je napisao/la:Hmmm puno nekih novih nickova koji smiruju situaciju
Reagujem prvo kao covjek pa onda navijac. Bujrum shebite sve , shebite ekipu i onako su lose glave , jos im fali neki belaj...kraj price. Neka bude belaj , Tan neka ode libo me racku , nisam placenik jer vidim da na to aludiras ultrasu
Hajde prosvijetli nas,daj nam rješenje...joker90 je napisao/la:Ali kakav je ono prijedlog samo, sjesti sa upravom mirno i reci im da od sad rade svoj posao posteno i postave strucnje ljude. Nisam majke mi mislio da ce me neko nasmijati u ovako syebanim danima oko FKS, ali posteno se odvalih!FrancescoTotti je napisao/la:Pa ovim glupanima je Ihtijarevic strucnjak, i njemu su dali sve u ruke... Sta je reci. Kud dalje.
PAPE1 je napisao/la:Hajde prosvijetli nas,daj nam rješenje...joker90 je napisao/la:Ali kakav je ono prijedlog samo, sjesti sa upravom mirno i reci im da od sad rade svoj posao posteno i postave strucnje ljude. Nisam majke mi mislio da ce me neko nasmijati u ovako syebanim danima oko FKS, ali posteno se odvalih!FrancescoTotti je napisao/la:Pa ovim glupanima je Ihtijarevic strucnjak, i njemu su dali sve u ruke... Sta je reci. Kud dalje.

jok eto ja sam grobar.Sabinho je napisao/la:Cuj Trbic grobar kluba
pa haj nam ti daj savjet kako da ove otjeramo ?Evander je napisao/la:Ljudi, nasilje nije rijesenje.
Samo ce pojedina djecurlija zavrsiti u pritvoru i prebijena.
Prozivanje ok i ostalo, ali bez nasilja, prijetnji i slicnih stvari. To niti ce klubu nesto donijeti, niti pojedincima koji budu ucestvovali u tome.
Nemojte loziti ovu mladju raju bezveze.
I ne ocekuj nikad ozbiljan odgovor od mene, ti koji si pisao kako su navijaci nanijeli vise stete klubu nego uprava!PAPE1 je napisao/la:Nisam od tebe ni očekivao ništa bolje,eto toliko o tebi...
Ma ovdje ima mnogo mladih, da ne kažem balavaca.streetstyle je napisao/la:ElCartel11 je napisao/la:Hmmm puno nekih novih nickova koji smiruju situaciju
Reagujem prvo kao covjek pa onda navijac. Bujrum shebite sve , shebite ekipu i onako su lose glave , jos im fali neki belaj...kraj price. Neka bude belaj , Tan neka ode libo me racku , nisam placenik jer vidim da na to aludiras ultrasu
Matematika je čudo...joker90 je napisao/la:I ne ocekuj nikad ozbiljan odgovor od mene, ti koji si pisao kako su navijaci nanijeli vise stete klubu nego uprava!PAPE1 je napisao/la:Nisam od tebe ni očekivao ništa bolje,eto toliko o tebi...
Ne znam koje je rijesenje, ali nasilje nije sigurno.Testo je napisao/la:pa haj nam ti daj savjet kako da ove otjeramo ?Evander je napisao/la:Ljudi, nasilje nije rijesenje.
Samo ce pojedina djecurlija zavrsiti u pritvoru i prebijena.
Prozivanje ok i ostalo, ali bez nasilja, prijetnji i slicnih stvari. To niti ce klubu nesto donijeti, niti pojedincima koji budu ucestvovali u tome.
Nemojte loziti ovu mladju raju bezveze.
nije ovo japan gdje ljudi poslije neuspjeha sami daju otkaz, nego raspala bosna u kojoj ljude ne možeš puškom istjerati iz fotelje.
Kad vec znas tako racunati, onda nam objasni i kako su navijaci propustili jedinu sansu koju smo imali da se izdignemo iz sivila ove lige, objasni kako su nas navijaci vratili u prosjek ove jadne lige i spiskali ogromne pare. Izracunaj i kako se ne radi nista u kampu jer su navijaci spiskali pare i kako zbog njih imamo 2 terena i baraku dole, nikakav kamp. Izracunaj i koliko para navijaci potrosise na raskide sa Jesicima i 50-ak igraca u ovih par godina. Izracunaj kako nemamo para za normalnog trenera, jer su navijaci ih spiskali! Samo racunaj oko moje lijepo!PAPE1 je napisao/la:Matematika je čudo...joker90 je napisao/la:I ne ocekuj nikad ozbiljan odgovor od mene, ti koji si pisao kako su navijaci nanijeli vise stete klubu nego uprava!PAPE1 je napisao/la:Nisam od tebe ni očekivao ništa bolje,eto toliko o tebi...
Koliko nas je kostao neizlazak u Europu?PAPE1 je napisao/la:Matematika je čudo...joker90 je napisao/la:I ne ocekuj nikad ozbiljan odgovor od mene, ti koji si pisao kako su navijaci nanijeli vise stete klubu nego uprava!PAPE1 je napisao/la:Nisam od tebe ni očekivao ništa bolje,eto toliko o tebi...
Trenutno korisnika/ca: alacious, Ammko99, Beglerbeg1, Proximic, rimljanin90, Venom i 49 gostiju.