FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 avg 2016, 19:28

Testo je napisao/la:17.09.16. FK SARAJEVO - FK OLIMPIC
svi na zapad
Samo da znate da je ovo s infa pokrenuto, znaci ideja navijaca je da se skupljamo na zapadu!!

Svi svi svi :D
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 24 avg 2016, 19:29

streetstyle je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:Hmmm puno nekih novih nickova koji smiruju situaciju :kafa:

Reagujem prvo kao covjek pa onda navijac. Bujrum shebite sve , shebite ekipu i onako su lose glave , jos im fali neki belaj...kraj price. Neka bude belaj , Tan neka ode libo me racku , nisam placenik jer vidim da na to aludiras ultrasu
Ne odnosi se na tebe, nego na sve nove nickove koji imaju 10 postova i u svih 10 brane upravu i pozivaju na strpljenje, pa nismo bas toliko glupi da ne mozemo prokuziti zar ti se ne cini?

Kazes nama bujrum sjebite sve? Sta cemo to mi sjebati molim te? Da mozda necemo sjebati, da ne odemo u Evropu? Aja ups pa nismo ni prosle sezone otisli. Da mozda necemo sjebati klub pa pocnu slabe igre i slabi rezultati? Ups pa i to vec imamo. Da necemo sjebati kamp ili stadion? Kamp nije ni na pola izgradjen, o stadionu necu trositi rijeci. Da necemo sjebati dolazak nekog od strucnjaka koji se povezivaju sa nama? Svaka cast i Cali i ostalima ali nisu kapacitet za ono Sarajevo koje mi navijaci hocemo! Da necemo sjebati dolazak nekog ekstra igraca koji ce podici igru na neki veci nivo?

I pitam te jos jednom sta cemo mi to sjebati?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 avg 2016, 19:30

Cuj Trbic grobar kluba :facepalm:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

PAPE1
Kontakt:

Post Postao/la PAPE1 » 24 avg 2016, 19:30

joker90 je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Pa ovim glupanima je Ihtijarevic strucnjak, i njemu su dali sve u ruke... Sta je reci. Kud dalje.
Ali kakav je ono prijedlog samo, sjesti sa upravom mirno i reci im da od sad rade svoj posao posteno i postave strucnje ljude. Nisam majke mi mislio da ce me neko nasmijati u ovako syebanim danima oko FKS, ali posteno se odvalih! :urnebes:
Hajde prosvijetli nas,daj nam rješenje...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 avg 2016, 19:31

Uprava ce otici tek kada svecanu lozu postave na istok,jel je poznato da je istok taj koji tjera(i gadja :lol: ) :kafa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 24 avg 2016, 19:32

Ljudi, nasilje nije rijesenje.
Samo ce pojedina djecurlija zavrsiti u pritvoru i prebijena.
Prozivanje ok i ostalo, ali bez nasilja, prijetnji i slicnih stvari. To niti ce klubu nesto donijeti, niti pojedincima koji budu ucestvovali u tome.
Nemojte loziti ovu mladju raju bezveze.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 avg 2016, 19:32

PAPE1 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Pa ovim glupanima je Ihtijarevic strucnjak, i njemu su dali sve u ruke... Sta je reci. Kud dalje.
Ali kakav je ono prijedlog samo, sjesti sa upravom mirno i reci im da od sad rade svoj posao posteno i postave strucnje ljude. Nisam majke mi mislio da ce me neko nasmijati u ovako syebanim danima oko FKS, ali posteno se odvalih! :urnebes:
Hajde prosvijetli nas,daj nam rješenje...
slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 24 avg 2016, 19:33

Sabinho je napisao/la:Cuj Trbic grobar kluba :facepalm:
jok eto ja sam grobar.
sve je to dinina družba.
treba klub počistiti od čistačice do predsjednika inače ćemo propasti ko kk bosna.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 24 avg 2016, 19:33

Za pojedince su debili svi koji se s njima ne slazu zsto i jesmo u ovakvom qrcu i dok je tako nece nama biti bolje hajde eto neka se nadje robin hud koji ce rijesitii ovu situaciju samo vam kazem da silom necemo nista postici

PAPE1
Kontakt:

Post Postao/la PAPE1 » 24 avg 2016, 19:35

Nisam od tebe ni očekivao ništa bolje,eto toliko o tebi...

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 24 avg 2016, 19:35

Evander je napisao/la:Ljudi, nasilje nije rijesenje.
Prozivanje ok i ostalo, ali bez nasilja, prijetnji i slicnih stvari. To niti ce klubu nesto donijeti, niti pojedincima koji budu ucestvovali u tome.
pa haj nam ti daj savjet kako da ove otjeramo ?
nije ovo japan gdje ljudi poslije neuspjeha sami daju otkaz, nego raspala bosna u kojoj ljude ne možeš puškom istjerati iz fotelje.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 avg 2016, 19:38

PAPE1 je napisao/la:Nisam od tebe ni očekivao ništa bolje,eto toliko o tebi...
I ne ocekuj nikad ozbiljan odgovor od mene, ti koji si pisao kako su navijaci nanijeli vise stete klubu nego uprava! :stop:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Conscious
Kontakt:

Post Postao/la Conscious » 24 avg 2016, 19:41

streetstyle je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:Hmmm puno nekih novih nickova koji smiruju situaciju :kafa:

Reagujem prvo kao covjek pa onda navijac. Bujrum shebite sve , shebite ekipu i onako su lose glave , jos im fali neki belaj...kraj price. Neka bude belaj , Tan neka ode libo me racku , nisam placenik jer vidim da na to aludiras ultrasu
Ma ovdje ima mnogo mladih, da ne kažem balavaca.
Ja te razumijem, jer sam i ja sličnog mišljenja, da jbg nije isto igrati/voditi neki manji klub i FKS.
Na ovom forumu se ismijavaju da su igrači pod pritiskom, a piše se da ovo neće stati dok se ne zapale stanovi i auta.
Pa bilo koji trener koji je spomenut, nađeno mu je 1000 mana, osim svetom Petroviću. Zato nijedan drugi, osim Musemića, neće ni valjati.
Samo preskočiš određene postove i forum postaje ljepši za čitati.

PAPE1
Kontakt:

Post Postao/la PAPE1 » 24 avg 2016, 19:41

joker90 je napisao/la:
I ne ocekuj nikad ozbiljan odgovor od mene, ti koji si pisao kako su navijaci nanijeli vise stete klubu nego uprava! :stop:
Matematika je čudo...

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 24 avg 2016, 19:44

Testo je napisao/la:
Evander je napisao/la:Ljudi, nasilje nije rijesenje.
pa haj nam ti daj savjet kako da ove otjeramo ?
nije ovo japan gdje ljudi poslije neuspjeha sami daju otkaz, nego raspala bosna u kojoj ljude ne možeš puškom istjerati iz fotelje.
Ne znam koje je rijesenje, ali nasilje nije sigurno.
O nekim stvarima se ranije trebalo razmisljati. Uvalili smo se u nezgodnu situaciju, ali ne danas nego prije 3 godine.
Evo i da prevrnemo stadion, sve polomimo. Sta smo dobili?
Bruku momaka bi zavrsilo u muriji, bruku na ortopediji i hirurgiji.
Tan ce i psolije toga ostaviti ili postaviti koga zeli, ne koga bi mi zelili.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 24 avg 2016, 19:45

Ja bi trenutno zabranio pisanje na forumu koji su se tek registrvala, dok ne prođe ova sjebana situacija.. Koliko ih štancaju da ni avatar ne stignu staviti, a svi dođu sa pozitivom... Blago nama :D
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 24 avg 2016, 19:45

Zašto još uvijek nije kontaktirani neko od sljedećih trenera - Beganović, Gavran, Tojaga ili Memić? Pa uprava, dajte angažujte se malo, toliko idealnih trenera oni ništa. :kafa:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 avg 2016, 19:46

Trbic je totalno nebitan lik koji upravlja fb stanicom i priredjuje pressove .. Meni je tu bitniji Bulic i drugi menadzeri koji su se dobro utalili u klubu.

Trazite ijesenje? Rijesenje sigurno nije u ljudima koji su tri sanse syebali. Dobro su oni odradili sponzore i financije (sto nije tesko kad tan daje lovu za sve) i sve to sto su uradili uradili su prije dvije godine ( brojevima 2 godine! ).
Na sportsakom planu su tolike neznalice da sam siguran da ne znaju ni sva pravila fudbala!
Znaci u ovim ljudima koji postave jos veceg idiota Ihtijarevica zaduzenog za najvazniji dio kluba nije rjesenje!!! I jednostavno nakon dva uscuplica, jesica, hurtica i milion drugih gresaka NE ZELIM DA IM DAM PODRSKU VISE NI U CEMU!!!

Neka daju oatavke i to je jedibo rjesenje! Ako imaju imalo obraza nek daju kolektivnu ostavku i ne rizikuju da im ljudi yebu sve zivo po dzamijama (ja ako vidim kusturicu u dzumi opet ima da mu sve zivo po spisku yebem!).
A ko ce doc umjesto njih? E pa siguran sam da jedan Fedja moze pronaci sposobnije ljude od ovih!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 avg 2016, 19:46

PAPE1 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Matematika je čudo...
Kad vec znas tako racunati, onda nam objasni i kako su navijaci propustili jedinu sansu koju smo imali da se izdignemo iz sivila ove lige, objasni kako su nas navijaci vratili u prosjek ove jadne lige i spiskali ogromne pare. Izracunaj i kako se ne radi nista u kampu jer su navijaci spiskali pare i kako zbog njih imamo 2 terena i baraku dole, nikakav kamp. Izracunaj i koliko para navijaci potrosise na raskide sa Jesicima i 50-ak igraca u ovih par godina. Izracunaj kako nemamo para za normalnog trenera, jer su navijaci ih spiskali! Samo racunaj oko moje lijepo!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 24 avg 2016, 19:47

PAPE1 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Matematika je čudo...
Koliko nas je kostao neizlazak u Europu?
Koliko su nas raskidi ugovora kostali sa stotinu igraca i 10 trenera?
Koliko kosta sto su ogadili raji i fudbal i klub i sto raja nema volje doci na stadion?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Lecler i 35 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []