FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fico
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fico » 24 avg 2016, 22:18

miden je napisao/la:Imate pozdrav od Berberovica iz sportske kladionice Premier na aerodromskoj. Slabo mu ovih dana baca 25 crvenu, pa je malo nervozan
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Kako možeš tako pričati o našoj legendi? :mrgreen:
SARAJEVO

BICA
Kontakt:

Post Postao/la BICA » 24 avg 2016, 22:18

KenChoo je napisao/la:Mislim da je čovjek sa mog avatara naš novi trener. Nemojte me držati za riječ, ali prema mojim info, on je taj. Vidjećemo sutra.
Zadnja izmjena: BICA, dana/u 24 avg 2016, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 24 avg 2016, 22:19

Imal' ista pozitivno ljudi moji??
Pogledaj nas yarabi!!

Po meni, ako stvarno Kruno dodje, nije losa opcija. Ako vec biraju izmedju njega i općinara. Iako mislim da je ovo neki pokušaj smirivanja uzavrelih strasti, ali možda profitiramo bar s trenerom. Pa kad dodje sljedeca uprava, da se ne mora s tim za'ebavat :lol:
IDEMO PONOVO!

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 24 avg 2016, 22:21

Ovi što hoće bordo legende...

Jel to uključuje i Berberovića?

BICA
Kontakt:

Post Postao/la BICA » 24 avg 2016, 22:21

BICA je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:Mislim da je čovjek sa mog avatara naš novi trener. Nemojte me držati za riječ, ali prema mojim info, on je taj. Vidjećemo sutra.
Ma braca po meni je on jedina realna opcija, i ispravan izbor, treba covjeku dat da radi 3 godine da od nas napravi nesto cemu se nece djeca smijati.
Najbolji strucnjak koji ce nas ikad vodit(ako dodje naravno :D )

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 24 avg 2016, 22:38

Conscious je napisao/la:
Pohvali se da imaš avatar :D

Najbolji od svih imena kojim se licitiralo do sad.
Više mi nije ni do hvaljenja, šta sam sve prošao dok sam ga namijestio. K'o zadnji hajvan pola sata, a nisam odmah nešto skapirao.

Morao je i forum dobiti jednog iz Uprave, hoću da ostvarim što bolji kontakt s vama, navijačima. :lolno:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 avg 2016, 22:40

Gledam Dinamo sad i pratim ovog malog Benkovica, 19 godina, faca kao da je osmi razred, ali momak odlicno igra i dobija sansu na ovom nivou. Mi Mihojevica evo 2 godine yebemo i klupiramo, a uvijek je igrao odlicno kad je dobio sansu. Sad mu mjesto uzima polovnjak Novakovic, Marko polako ide u godine kad bi trebao postajati ozbiljan igrac, a kod nas jos na kapaljku sansu dobija zbog ovih panjeva! Sa 18-19 ako si talenat treba da vec u ovoj ligi igras finu ulogu u timu, samo kod nas Dulja sa 23 jos mladi potencijal.
Bahati, bahati Željkan!
1946

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 24 avg 2016, 22:47

joker90 je napisao/la:Gledam Dinamo sad i pratim ovog malog Benkovica, 19 godina, faca kao da je osmi razred, ali momak odlicno igra i dobija sansu na ovom nivou. Mi Mihojevica evo 2 godine yebemo i klupiramo, a uvijek je igrao odlicno kad je dobio sansu. Sad mu mjesto uzima polovnjak Novakovic, Marko polako ide u godine kad bi trebao postajati ozbiljan igrac, a kod nas jos na kapaljku sansu dobija zbog ovih panjeva! Sa 18-19 ako si talenat treba da vec u ovoj ligi igras finu ulogu u timu, samo kod nas Dulja sa 23 jos mladi potencijal.
Pa eto imamo Kadušića, potencijal, odličan igrač.

A stručnjak ga klupira, a i većina nažalost misli da nije dobar igrač. A mi boljeg od njega nećemo imati još zadugo.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 avg 2016, 22:48

joker90 je napisao/la:Gledam Dinamo sad i pratim ovog malog Benkovica, 19 godina, faca kao da je osmi razred, ali momak odlicno igra i dobija sansu na ovom nivou. Mi Mihojevica evo 2 godine yebemo i klupiramo, a uvijek je igrao odlicno kad je dobio sansu. Sad mu mjesto uzima polovnjak Novakovic, Marko polako ide u godine kad bi trebao postajati ozbiljan igrac, a kod nas jos na kapaljku sansu dobija zbog ovih panjeva! Sa 18-19 ako si talenat treba da vec u ovoj ligi igras finu ulogu u timu, samo kod nas Dulja sa 23 jos mladi potencijal.
Mi smo kurcina.
Kratko, jasno.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 24 avg 2016, 22:51

Ako Pjaca i Rog sa 20-21 mogu igrat protiv Spanije na EP, moze i Nedim Hadzic sa 17 protiv Krupe i Celika.
Zadnja izmjena: fico, dana/u 24 avg 2016, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
SARAJEVO

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 24 avg 2016, 22:51

FrancescoTotti je napisao/la:
Mi smo kurcina.
Kratko, jasno.
Bas tako
Gledajuci ovaj dinamo pitam se gdje smo mi????

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 24 avg 2016, 22:52

Tako ti je kad nemas strucne ljude u klubu, od pionira do seniora mora se sistematski nesto raditi i praviti se igraci a ne slat na posudbe pa vratit da sjede na klupi ili dovoditi kao sto si spomenuo doticnog, zato nam trebaju teeneri koji imaju sta nauciti djecu a ne da gledaju ko je dao vise para i ko mu je menader. zalosno
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 avg 2016, 22:58

I nas Kusta pricao o grupama za par godina, gledaj veceras trke, kretanja igraca, a onda pogledas nase neskolovane amatere protiv Krupe i vidis da smo svjetlosnim godinama mi daleko od bilo kakvog rezultata u evropi. Eno Borusija veceras i Young Boys-e nagrdi brutalno ko i nas! :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 24 avg 2016, 22:58

fico je napisao/la:
miden je napisao/la:Imate pozdrav od Berberovica iz sportske kladionice Premier na aerodromskoj. Slabo mu ovih dana baca 25 crvenu, pa je malo nervozan
E moj druže, žalosno je ko sve uci našu djecu
Das Ist Walter

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 avg 2016, 23:01

miden je napisao/la:
fico je napisao/la:
E ovo ja zovem avatarom! :salut:
Ugledaj sse kenco :mrgreen:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 avg 2016, 23:01

Eh eto, taman ja pricam o mladim igracima i onda skontas da je nama Dzemo Berberovic u akademiji i da uci djecu! slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 24 avg 2016, 23:02

miden je napisao/la:
fico je napisao/la:
A znam, zato sam vise puta i pisao da nam ne treba samo trener u prvom timu. Vec kvalitetni pedagozi i treneri od pjetlica do seniora. E onda nam nece igrati tuzlanske pichke i instagram manekeni
SARAJEVO

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 24 avg 2016, 23:03

dusa me boli za ovim covjekom...

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 24 avg 2016, 23:04

BICA je napisao/la:
BICA je napisao/la:
Ma braca po meni je on jedina realna opcija, i ispravan izbor, treba covjeku dat da radi 3 godine da od nas napravi nesto cemu se nece djeca smijati.
Najbolji strucnjak koji ce nas ikad vodit(ako dodje naravno :D )
Tako je bratušino, možda ne najidealniji izbor, ali kakve je konkurente imao, on je Pep Guardiola za sve. :rol:

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 24 avg 2016, 23:05

Glede uvođenja mlađih igrača u prvi tim...

Jedna od najvećih nelogičnosti u vezi Hurtića bilo je njegovo hendlanje mladih igrača.

Pazi, čovjek ti je šef akademije i na osnovu projekta na kraju sezone Ken Choo mu dadne zeleno svjetlo da umjesto privremenog bude trajno rješenje. Vjerujem da je suština tog projekta bila upravo uvođenje mladih igrača u vode seniorskog fudbala. Dođu pripreme on povede 10 momaka - super. Vrati se s priprema tih 10 momaka je tu, svi tu?! U situaciji gdje si već doveo oko 7 iskusnijih igrača. I nikoga ne šalješ na posudbu? Stvarno?

Pored toga ti malo igra Mihojević, malo nešto Anđušić na neprirodnoj poziciji. Kadušić staviš uzde i ograničiš ga na svoju polovinu terena. Mujakiću daš par minutica...

Ješić je to radio puno bolje. Kod njega debitovaše i Veladžić i Čataković, čini mi se i Vazda i Gljiva da su dobili priliku. Možda sam nekog zaboravio. Kod Ješića je Kadušić igrao bolje, igrao ofanzivnije, imao više samopouzdanja ako mene pitate.

I ovo me dovodi do zaključka da je Hurtić ubleha samo, al stvarno.

U rosteru imaš 17 igrača od preko 21 godine. Pa zar tu ne možeš, kad već imaš plan (valjda), selektirati i ubacivati mladiće shodno stručnoj procjeni? Čini se da ne, jer struke nema.

Imaš sada jednog Veladžića koji ti u juniorima igra na istom nivou kao i kadetima, već odskače momak. Ako ti je Said nespreman a vidiš da Ćetković pojma nema daj šansu Veladžiću. To je samo primjer kako se radi. Stručan trener bi, vjerujem, tako i radio.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.