miden je napisao/la:Imate pozdrav od Berberovica iz sportske kladionice Premier na aerodromskoj. Slabo mu ovih dana baca 25 crvenu, pa je malo nervozan
Kako možeš tako pričati o našoj legendi?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
miden je napisao/la:Imate pozdrav od Berberovica iz sportske kladionice Premier na aerodromskoj. Slabo mu ovih dana baca 25 crvenu, pa je malo nervozan
KenChoo je napisao/la:Mislim da je čovjek sa mog avatara naš novi trener. Nemojte me držati za riječ, ali prema mojim info, on je taj. Vidjećemo sutra.
BICA je napisao/la:Ma braca po meni je on jedina realna opcija, i ispravan izbor, treba covjeku dat da radi 3 godine da od nas napravi nesto cemu se nece djeca smijati.KenChoo je napisao/la:Mislim da je čovjek sa mog avatara naš novi trener. Nemojte me držati za riječ, ali prema mojim info, on je taj. Vidjećemo sutra.
Najbolji strucnjak koji ce nas ikad vodit(ako dodje naravno)
Više mi nije ni do hvaljenja, šta sam sve prošao dok sam ga namijestio. K'o zadnji hajvan pola sata, a nisam odmah nešto skapirao.Conscious je napisao/la:Pohvali se da imaš avatarKenChoo je napisao/la:Mislim da je čovjek sa mog avatara naš novi trener. Nemojte me držati za riječ, ali prema mojim info, on je taj. Vidjećemo sutra.![]()
Najbolji od svih imena kojim se licitiralo do sad.
Pa eto imamo Kadušića, potencijal, odličan igrač.joker90 je napisao/la:Gledam Dinamo sad i pratim ovog malog Benkovica, 19 godina, faca kao da je osmi razred, ali momak odlicno igra i dobija sansu na ovom nivou. Mi Mihojevica evo 2 godine yebemo i klupiramo, a uvijek je igrao odlicno kad je dobio sansu. Sad mu mjesto uzima polovnjak Novakovic, Marko polako ide u godine kad bi trebao postajati ozbiljan igrac, a kod nas jos na kapaljku sansu dobija zbog ovih panjeva! Sa 18-19 ako si talenat treba da vec u ovoj ligi igras finu ulogu u timu, samo kod nas Dulja sa 23 jos mladi potencijal.
Mi smo kurcina.joker90 je napisao/la:Gledam Dinamo sad i pratim ovog malog Benkovica, 19 godina, faca kao da je osmi razred, ali momak odlicno igra i dobija sansu na ovom nivou. Mi Mihojevica evo 2 godine yebemo i klupiramo, a uvijek je igrao odlicno kad je dobio sansu. Sad mu mjesto uzima polovnjak Novakovic, Marko polako ide u godine kad bi trebao postajati ozbiljan igrac, a kod nas jos na kapaljku sansu dobija zbog ovih panjeva! Sa 18-19 ako si talenat treba da vec u ovoj ligi igras finu ulogu u timu, samo kod nas Dulja sa 23 jos mladi potencijal.
Ako Pjaca i Rog sa 20-21 mogu igrat protiv Spanije na EP, moze i Nedim Hadzic sa 17 protiv Krupe i Celika.joker90 je napisao/la:Gledam Dinamo sad i pratim ovog malog Benkovica, 19 godina, faca kao da je osmi razred, ali momak odlicno igra i dobija sansu na ovom nivou. Mi Mihojevica evo 2 godine yebemo i klupiramo, a uvijek je igrao odlicno kad je dobio sansu. Sad mu mjesto uzima polovnjak Novakovic, Marko polako ide u godine kad bi trebao postajati ozbiljan igrac, a kod nas jos na kapaljku sansu dobija zbog ovih panjeva! Sa 18-19 ako si talenat treba da vec u ovoj ligi igras finu ulogu u timu, samo kod nas Dulja sa 23 jos mladi potencijal.
Bas takoFrancescoTotti je napisao/la:Mi smo kurcina.joker90 je napisao/la:Gledam Dinamo sad i pratim ovog malog Benkovica, 19 godina, faca kao da je osmi razred, ali momak odlicno igra i dobija sansu na ovom nivou. Mi Mihojevica evo 2 godine yebemo i klupiramo, a uvijek je igrao odlicno kad je dobio sansu. Sad mu mjesto uzima polovnjak Novakovic, Marko polako ide u godine kad bi trebao postajati ozbiljan igrac, a kod nas jos na kapaljku sansu dobija zbog ovih panjeva! Sa 18-19 ako si talenat treba da vec u ovoj ligi igras finu ulogu u timu, samo kod nas Dulja sa 23 jos mladi potencijal.
Kratko, jasno.
Tako ti je kad nemas strucne ljude u klubu, od pionira do seniora mora se sistematski nesto raditi i praviti se igraci a ne slat na posudbe pa vratit da sjede na klupi ili dovoditi kao sto si spomenuo doticnog, zato nam trebaju teeneri koji imaju sta nauciti djecu a ne da gledaju ko je dao vise para i ko mu je menader. zalosnojoker90 je napisao/la:Gledam Dinamo sad i pratim ovog malog Benkovica, 19 godina, faca kao da je osmi razred, ali momak odlicno igra i dobija sansu na ovom nivou. Mi Mihojevica evo 2 godine yebemo i klupiramo, a uvijek je igrao odlicno kad je dobio sansu. Sad mu mjesto uzima polovnjak Novakovic, Marko polako ide u godine kad bi trebao postajati ozbiljan igrac, a kod nas jos na kapaljku sansu dobija zbog ovih panjeva! Sa 18-19 ako si talenat treba da vec u ovoj ligi igras finu ulogu u timu, samo kod nas Dulja sa 23 jos mladi potencijal.
E moj druže, žalosno je ko sve uci našu djecufico je napisao/la:miden je napisao/la:Imate pozdrav od Berberovica iz sportske kladionice Premier na aerodromskoj. Slabo mu ovih dana baca 25 crvenu, pa je malo nervozan![]()
![]()
![]()
E ovo ja zovem avatarom!miden je napisao/la:E moj druže, žalosno je ko sve uci našu djecufico je napisao/la:miden je napisao/la:Imate pozdrav od Berberovica iz sportske kladionice Premier na aerodromskoj. Slabo mu ovih dana baca 25 crvenu, pa je malo nervozan![]()
![]()
![]()
A znam, zato sam vise puta i pisao da nam ne treba samo trener u prvom timu. Vec kvalitetni pedagozi i treneri od pjetlica do seniora. E onda nam nece igrati tuzlanske pichke i instagram manekenimiden je napisao/la:E moj druže, žalosno je ko sve uci našu djecufico je napisao/la:miden je napisao/la:Imate pozdrav od Berberovica iz sportske kladionice Premier na aerodromskoj. Slabo mu ovih dana baca 25 crvenu, pa je malo nervozan![]()
![]()
![]()
Tako je bratušino, možda ne najidealniji izbor, ali kakve je konkurente imao, on je Pep Guardiola za sve.BICA je napisao/la:BICA je napisao/la:Ma braca po meni je on jedina realna opcija, i ispravan izbor, treba covjeku dat da radi 3 godine da od nas napravi nesto cemu se nece djeca smijati.KenChoo je napisao/la:Mislim da je čovjek sa mog avatara naš novi trener. Nemojte me držati za riječ, ali prema mojim info, on je taj. Vidjećemo sutra.
Najbolji strucnjak koji ce nas ikad vodit(ako dodje naravno)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.