Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Duljevic 100% zasluzen poziv. Odlican bio protiv Spanije i u Japanu. Eto trebao mu je dati nogu.
Nema vise kaseta, VHS nestao iz tima.
Bar po meni, vise nego solidan spisak. Trojac iz Konya(Rijad, Deni i Amir), nadam se da ce imati dobru sezonu, treba ih polako gurati u A-repku.
Hodzica ako ovako nastavi zamjenuti Bajicem.
Mesa kaze da je Jajalo trebao biti tu ali nosi neku povredu.
Nema vise kaseta, VHS nestao iz tima.
Bar po meni, vise nego solidan spisak. Trojac iz Konya(Rijad, Deni i Amir), nadam se da ce imati dobru sezonu, treba ih polako gurati u A-repku.
Hodzica ako ovako nastavi zamjenuti Bajicem.
Mesa kaze da je Jajalo trebao biti tu ali nosi neku povredu.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Donedavno ste puskom tjerali Susica i Vrsajevica iz reprezentacije, a sada zamjerate Mesi sto ih nema
Njegovo pravo sto se odlucio za Milicevica umjesto Tine (i po meni logicnije).
Mnogi zaboravljaju sto se tice pozicije desnog beka kolika je rupa Avdija defanzivno. Ofanzivno ne kazem nista, tu je dobar igrac ali tu ga nazalost ne trebamo.
Ma ljudi su licemjerni...nemaju avdo ni tino sta trazit na spisku,treba biti realan jednom.. u pravu si ima milicevic i vrancic koji mogu igrat AM, vrancic to upravo igro u kupu za darmstadt..oni su obojca klasa za tinu i tu sva prica zavrsava... imo si 5prijateljskih da se dokazes,glumio si povredu nisi doso i to je to.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Spisak je sasvim ok, trenutno najbolje sto imamo ,mozda je neko trebao dobiti poziv umjesto drugog nekog al to su nijanse u pitanju. Znamo mi svi ko su prvih 15-16 igraca nase reprezentacije, ti momci se stalno i vrte u prvih 11 i ulaze sa klupe, ostalo je samo tu da popuni broj.
Nije izostavljen Pjanic ili Ibisevic radi recimo Duljevica nego igraci koji realno i nemaju neku ulogu u reprezentaciji, nit bi dali Bog zna neki doprinos koji Duljevic ne bi.
Spisak sasvim korektan.
Nije izostavljen Pjanic ili Ibisevic radi recimo Duljevica nego igraci koji realno i nemaju neku ulogu u reprezentaciji, nit bi dali Bog zna neki doprinos koji Duljevic ne bi.
Spisak sasvim korektan.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
-
MiiisssskeeBh
- Kontakt:
- JavierBosnia
- Kontakt:
Gdje je Stilic?
Gdje je Mahmutovic?
Gdje je Tankovic
Prcic
Bekic
De ba dosadni ste. Kad budete pravili ekipu koja ce dolazit da koristi besplatan trening kamp u Zenici a ne da konkurise za prvi tim onda pricajte o imenima. Ja bih htio jednog igraca, ovaj drugi hoce Ordagica, treci Zebu, cetvrti Stevanovica, peti Mahmutovica. Ludi likovi sve
Gdje je Mahmutovic?
Gdje je Tankovic
Prcic
Bekic
De ba dosadni ste. Kad budete pravili ekipu koja ce dolazit da koristi besplatan trening kamp u Zenici a ne da konkurise za prvi tim onda pricajte o imenima. Ja bih htio jednog igraca, ovaj drugi hoce Ordagica, treci Zebu, cetvrti Stevanovica, peti Mahmutovica. Ludi likovi sve
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- JohnCleese
- Kontakt:
Reprezentacija je privatna prcija Nogometnog saveza, vasar za dijasporu i olicenje onoga sto politicari zovu drzavom, znaci potez zapadni Mostar- Sarajevo- Banja Luka.
Barem pet stvari mi u glavi koje upadaju u oko i kose se sa bilo kakvom logikom, a o kojim stranice mogu pisati. Samo nisam budala da trosim sate i da ulazim u diskusiju sa coporom plitkih istomisljenika kojima je sve crno i bijelo. Jedni misle ovaj je tu sto je bolji od onog drugog, drugi misle da se svi problemi rjesavaju ne pozivanjem ovih ili onih.. Dovoljno 3 zadnje stranice procitat
Nazalost, da diskutujem o pozivu dvojice- trojice je nepotrebno kad svakako u ekipi ima preko 10- 12 polovnjaka a od tih 5- 6 sa " betoniranim mjestom" u prvih 11 do kraja kvalifikacija ne samo ovih vec i onih za Katar 2022
(a ustvari njihov voljni momenat za reprezentaciju je poodavno nestao i takve selekcije koje nose dres sa drzavnim grbom ne uspjevaju, nema uspjeha u drzavnoj reprezentaciji iskljucivo na nekoj profesionalnosti. Mozda nekad negdje i u odredjenom trenutku to i uspije ali ne kod nas, jer kod nas ce vrlo brzo isplivati nas mentalitet
Sve ovo sto isprica kao da nam se desavalo
). Tako misljenje (ono prije nego sto sam otvorio zagradu) nazalost dijeli i onaj klaun na klupi, a i ako ne dijeli tako ipak radi sto ga i cini klaunom, pa poslije novih Irskih ili Izraela vi se bacajte u ocaj i depresiju....
Barem pet stvari mi u glavi koje upadaju u oko i kose se sa bilo kakvom logikom, a o kojim stranice mogu pisati. Samo nisam budala da trosim sate i da ulazim u diskusiju sa coporom plitkih istomisljenika kojima je sve crno i bijelo. Jedni misle ovaj je tu sto je bolji od onog drugog, drugi misle da se svi problemi rjesavaju ne pozivanjem ovih ili onih.. Dovoljno 3 zadnje stranice procitat
Nazalost, da diskutujem o pozivu dvojice- trojice je nepotrebno kad svakako u ekipi ima preko 10- 12 polovnjaka a od tih 5- 6 sa " betoniranim mjestom" u prvih 11 do kraja kvalifikacija ne samo ovih vec i onih za Katar 2022
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
A cekaj jarane, jel mi ovdje pisemo o kvalitetama igraca ili klubova?soko je napisao/la:Cekaj jarane, sad zato sto je neko iz dijaspore ne moze vidjeti da su klubovi u PL skroz slabi?pinoglavi je napisao/la:Pravi dijasporas, pretpostavljam da i po drugim stranicama pametujes o stvarima u BiH oko kojih se ne razumijes samo ne bi li se osjecao kao bosanac dok sjedis milion metara od BiH
Jeste lik poruzno ovo napisao, al timovi iz PL su skroz tanki.
Pa odmah su ispali iz EP, al eto po tvom nisu oni ispali jer ti to bolje vidis neg on, jer on je pravi dijasporas..
Nad tobom sunce najljepše sja
Došo Meša da mu Slavko da koji savjet.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Jedna ljudina i jedna ubleha!Rokoko87 je napisao/la:Došo Meša da mu Slavko da koji savjet.![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Medikament
- Kontakt:
Ne postavljajte, sad ce tuzlaci kmecit da je ovo favoriziranje Sarajeva. 
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Šta ti Hurtić načini..joker90 je napisao/la:Jedna ljudina i jedna ubleha!Rokoko87 je napisao/la:Došo Meša da mu Slavko da koji savjet.![]()
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ako je Milicevic umjesto Tina, tko je pozvan umjesto Hajrovica? Valjda Tomic.Goalgetter je napisao/la:Donedavno ste puskom tjerali Susica i Vrsajevica iz reprezentacije, a sada zamjerate Mesi sto ih nema
Mnogi zaboravljaju sto se tice pozicije desnog beka kolika je rupa Avdija defanzivno. Ofanzivno ne kazem nista, tu je dobar igrac ali tu ga nazalost ne trebamo.
Slazem se sa tobom da bi Milicevic trebao biti prva solucija ali bi ga Tino mogao vrlo dobro zamijeniti na poziciji AM.
Tina je Mesa bas momacki zajahao i vjerujem da ce se sada i konacno svaditi. Ali valjda cete onda biti sretniji.
Avdiju ne bi ni ja zelio u reprezentaciji.
Ordagic ima ponude iz Bundeslige a ovi ga ne daju
To isto ono kad su Cimirot i Duljevic imali ponude iz Bundeslige
Spisak poprilično dobar. Ne sumnjam u Mešu.
To isto ono kad su Cimirot i Duljevic imali ponude iz Bundeslige
Spisak poprilično dobar. Ne sumnjam u Mešu.
- Goalgetter
- Kontakt:
Umjesto Hajrovica je pozvan Tomic, mada njegov poziv ti je eto, samo da se nadje igrac iz PL tu, nastupa svakako nece imati, ali svakako tu je Milicevic koji moze popuniti i poziciju Hajrovica i Tine, gdje bude zatrebalo. Duljevic je tu kao ozbiljan kandidat za dzokera sa klupe, Lulic i Visca su standardni.dubrovnik je napisao/la:Ako je Milicevic umjesto Tina, tko je pozvan umjesto Hajrovica? Valjda Tomic.Goalgetter je napisao/la:Donedavno ste puskom tjerali Susica i Vrsajevica iz reprezentacije, a sada zamjerate Mesi sto ih nema
Slazem se sa tobom da bi Milicevic trebao biti prva solucija ali bi ga Tino mogao vrlo dobro zamijeniti na poziciji AM.
Tina je Mesa bas momacki zajahao i vjerujem da ce se sada i konacno svaditi. Ali valjda cete onda biti sretniji.
Sto se tice Tine, nazalost, neko je morao izvisiti, to je bio on. Meni nije smetao, sasvim solidan igrac koji moze odigrati tu poziciju ofanzivnog veznog. Ali niko ne garantuje da se nece naci na spisku za Belgiju i Kipar kad promjeni klub, kako je i sam rekao. Ne bi pravio toliku pometnju oko toga.
I ja sam bio recimo za Kozulja da se pozove ili Milosevica. Ali dobro.
Za Kozulja i ja kazem ajde dobro ali TSS bez ikakve dileme zasluzuje poziv. Uz najbolju volju ne mogu i necu za njega reci ali dobro. To niko nije ocekivao i mislim da ovo bas smrdi. Do koga je pojma nemam ali da ga momacki minira to je cinjenica. Mozda mu starom vraca jer ga je prozivao. Ko ce znati. Usput logicnije je Hajrovic-Milicevic a TSS-Tomic. Tomic ne moze na krilo a Milicevicu je to primarna pozicija.Goalgetter je napisao/la:Umjesto Hajrovica je pozvan Tomic, mada njegov poziv ti je eto, samo da se nadje igrac iz PL tu, nastupa svakako nece imati, ali svakako tu je Milicevic koji moze popuniti i poziciju Hajrovica i Tine, gdje bude zatrebalo. Duljevic je tu kao ozbiljan kandidat za dzokera sa klupe, Lulic i Visca su standardni.dubrovnik je napisao/la:Ako je Milicevic umjesto Tina, tko je pozvan umjesto Hajrovica? Valjda Tomic.Goalgetter je napisao/la:Donedavno ste puskom tjerali Susica i Vrsajevica iz reprezentacije, a sada zamjerate Mesi sto ih nema
Sto se tice Tine, nazalost, neko je morao izvisiti, to je bio on. Meni nije smetao, sasvim solidan igrac koji moze odigrati tu poziciju ofanzivnog veznog. Ali niko ne garantuje da se nece naci na spisku za Belgiju i Kipar kad promjeni klub, kako je i sam rekao. Ne bi pravio toliku pometnju oko toga.
I ja sam bio recimo za Kozulja da se pozove ili Milosevica. Ali dobro.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 25 avg 2016, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Bog te oko cega se vi raspravljate, o rezervama koji su svi u pet deka 
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Ma nek covjek radi svoj posao kako misli da je najbolje...ako sam ista naucio od proslje sezone to je da imena neznace nista...od Leicestera pa do Kirin Cupa.
Jedino pitanje sto imam je sto nema Menisevica na spisku?
Jedino pitanje sto imam je sto nema Menisevica na spisku?
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Ovo ljudina se odnosi na Celu, da ne bi bilo zabune!Rokoko87 je napisao/la: Šta ti Hurtić načini..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Ma ovaj dubrovnik je vec ofiran previse... ne prestaje sa dizanjem Svena...treba da skine cvikere hajducke.. vrancic i milicevic su bolja rijesenja na Am od Tine..nema sta pricat se. . Imo je svoju sansu nije iskoristio i prica je zavrsena... zadnjih 5 prijateljskih se nije odazvo gdje je opet imo priliku pokazat se i sam je kriv.. njegovo je zavrseno u repci ja mislim i nece nam to nastetit sigurno. Ima dosta boljih igraca od njega to svako zna ko je iskren poznavalac fudbala i ko zeli dobro ovoj ekipi! Ovaj uvelico pricu o svenu ko da messija nije pozvo.DevilsAdvocate je napisao/la:Bog te oko cega se vi raspravljate, o rezervama koji su svi u pet deka
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Kralju!bhfanatic14 je napisao/la:Ma ovaj dubrovnik je vec ofiran previse... ne prestaje sa dizanjem Svena...treba da skine cvikere hajducke.. vrancic i milicevic su bolja rijesenja na Am od Tine..nema sta pricat se. . Imo je svoju sansu nije iskoristio i prica je zavrsena... zadnjih 5 prijateljskih se nije odazvo gdje je opet imo priliku pokazat se i sam je kriv.. njegovo je zavrseno u repci ja mislim i nece nam to nastetit sigurno. Ima dosta boljih igraca od njega to svako zna ko je iskren poznavalac fudbala i ko zeli dobro ovoj ekipi! Ovaj uvelico pricu o svenu ko da messija nije pozvo.DevilsAdvocate je napisao/la:Bog te oko cega se vi raspravljate, o rezervama koji su svi u pet deka
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: 231983, Confiance, nebeskasila, Zglavkar i 42 gosta.