Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

soko
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la soko » 25 avg 2016, 15:40

Duljevic 100% zasluzen poziv. Odlican bio protiv Spanije i u Japanu. Eto trebao mu je dati nogu.
Nema vise kaseta, VHS nestao iz tima.
Bar po meni, vise nego solidan spisak. Trojac iz Konya(Rijad, Deni i Amir), nadam se da ce imati dobru sezonu, treba ih polako gurati u A-repku.
Hodzica ako ovako nastavi zamjenuti Bajicem.
Mesa kaze da je Jajalo trebao biti tu ali nosi neku povredu.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 25 avg 2016, 15:52

Goalgetter je napisao/la:Donedavno ste puskom tjerali Susica i Vrsajevica iz reprezentacije, a sada zamjerate Mesi sto ih nema :D

Njegovo pravo sto se odlucio za Milicevica umjesto Tine (i po meni logicnije).

Mnogi zaboravljaju sto se tice pozicije desnog beka kolika je rupa Avdija defanzivno. Ofanzivno ne kazem nista, tu je dobar igrac ali tu ga nazalost ne trebamo.

Ma ljudi su licemjerni...nemaju avdo ni tino sta trazit na spisku,treba biti realan jednom.. u pravu si ima milicevic i vrancic koji mogu igrat AM, vrancic to upravo igro u kupu za darmstadt..oni su obojca klasa za tinu i tu sva prica zavrsava... imo si 5prijateljskih da se dokazes,glumio si povredu nisi doso i to je to.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 25 avg 2016, 16:06

Spisak je sasvim ok, trenutno najbolje sto imamo ,mozda je neko trebao dobiti poziv umjesto drugog nekog al to su nijanse u pitanju. Znamo mi svi ko su prvih 15-16 igraca nase reprezentacije, ti momci se stalno i vrte u prvih 11 i ulaze sa klupe, ostalo je samo tu da popuni broj.
Nije izostavljen Pjanic ili Ibisevic radi recimo Duljevica nego igraci koji realno i nemaju neku ulogu u reprezentaciji, nit bi dali Bog zna neki doprinos koji Duljevic ne bi.
Spisak sasvim korektan.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

MiiisssskeeBh
Kontakt:

Post Postao/la MiiisssskeeBh » 25 avg 2016, 16:28

:bih: Pisak odlican,to kazem zato sto se ovdje raspravlja o tome da li je trebao dobiti poziv Duljevic ili Ordagic,e to su slatke muke.Sto se TSS tice,sam je kriv,dobijao je pozive uredno i iste eskivirao,ja bih jedino ovdje dodao Dumica i Milosevica trenutno zbog forme i to je to,svaka cast Mesi pa je izazvao samo ova hordasko-fukarska prepucavanja,to je najmanje zlo i daje tu Solomon zbog raznih prica i lincovanja :bih: :bih: :bih:

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 25 avg 2016, 17:20

Gdje je Stilic?
Gdje je Mahmutovic?
Gdje je Tankovic
Prcic
Bekic
De ba dosadni ste. Kad budete pravili ekipu koja ce dolazit da koristi besplatan trening kamp u Zenici a ne da konkurise za prvi tim onda pricajte o imenima. Ja bih htio jednog igraca, ovaj drugi hoce Ordagica, treci Zebu, cetvrti Stevanovica, peti Mahmutovica. Ludi likovi sve
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 25 avg 2016, 17:28

Reprezentacija je privatna prcija Nogometnog saveza, vasar za dijasporu i olicenje onoga sto politicari zovu drzavom, znaci potez zapadni Mostar- Sarajevo- Banja Luka.
Barem pet stvari mi u glavi koje upadaju u oko i kose se sa bilo kakvom logikom, a o kojim stranice mogu pisati. Samo nisam budala da trosim sate i da ulazim u diskusiju sa coporom plitkih istomisljenika kojima je sve crno i bijelo. Jedni misle ovaj je tu sto je bolji od onog drugog, drugi misle da se svi problemi rjesavaju ne pozivanjem ovih ili onih.. Dovoljno 3 zadnje stranice procitat :facepalm: :roll:

Nazalost, da diskutujem o pozivu dvojice- trojice je nepotrebno kad svakako u ekipi ima preko 10- 12 polovnjaka a od tih 5- 6 sa " betoniranim mjestom" u prvih 11 do kraja kvalifikacija ne samo ovih vec i onih za Katar 2022 :?: :mrgreen: (a ustvari njihov voljni momenat za reprezentaciju je poodavno nestao i takve selekcije koje nose dres sa drzavnim grbom ne uspjevaju, nema uspjeha u drzavnoj reprezentaciji iskljucivo na nekoj profesionalnosti. Mozda nekad negdje i u odredjenom trenutku to i uspije ali ne kod nas, jer kod nas ce vrlo brzo isplivati nas mentalitet ;) Sve ovo sto isprica kao da nam se desavalo :D ). Tako misljenje (ono prije nego sto sam otvorio zagradu) nazalost dijeli i onaj klaun na klupi, a i ako ne dijeli tako ipak radi sto ga i cini klaunom, pa poslije novih Irskih ili Izraela vi se bacajte u ocaj i depresiju....
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 25 avg 2016, 18:09

soko je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Pravi dijasporas, pretpostavljam da i po drugim stranicama pametujes o stvarima u BiH oko kojih se ne razumijes samo ne bi li se osjecao kao bosanac dok sjedis milion metara od BiH :bih:
Cekaj jarane, sad zato sto je neko iz dijaspore ne moze vidjeti da su klubovi u PL skroz slabi?
Jeste lik poruzno ovo napisao, al timovi iz PL su skroz tanki.
Pa odmah su ispali iz EP, al eto po tvom nisu oni ispali jer ti to bolje vidis neg on, jer on je pravi dijasporas..
A cekaj jarane, jel mi ovdje pisemo o kvalitetama igraca ili klubova?
Nad tobom sunce najljepše sja

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 25 avg 2016, 18:36

Došo Meša da mu Slavko da koji savjet. :mrgreen:

slika
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 avg 2016, 18:39

Rokoko87 je napisao/la:Došo Meša da mu Slavko da koji savjet. :mrgreen:

slika
Jedna ljudina i jedna ubleha!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 25 avg 2016, 18:54

Ne postavljajte, sad ce tuzlaci kmecit da je ovo favoriziranje Sarajeva. :cry:
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 25 avg 2016, 18:54

joker90 je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:Došo Meša da mu Slavko da koji savjet. :mrgreen:

slika
Jedna ljudina i jedna ubleha!
Šta ti Hurtić načini.. :rol:

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 25 avg 2016, 18:58

Goalgetter je napisao/la:Donedavno ste puskom tjerali Susica i Vrsajevica iz reprezentacije, a sada zamjerate Mesi sto ih nema :D

Mnogi zaboravljaju sto se tice pozicije desnog beka kolika je rupa Avdija defanzivno. Ofanzivno ne kazem nista, tu je dobar igrac ali tu ga nazalost ne trebamo.
Ako je Milicevic umjesto Tina, tko je pozvan umjesto Hajrovica? Valjda Tomic.
Slazem se sa tobom da bi Milicevic trebao biti prva solucija ali bi ga Tino mogao vrlo dobro zamijeniti na poziciji AM.
Tina je Mesa bas momacki zajahao i vjerujem da ce se sada i konacno svaditi. Ali valjda cete onda biti sretniji.
Avdiju ne bi ni ja zelio u reprezentaciji.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 25 avg 2016, 19:14

Ordagic ima ponude iz Bundeslige a ovi ga ne daju :urnebes:
To isto ono kad su Cimirot i Duljevic imali ponude iz Bundeslige :urnebes:
Spisak poprilično dobar. Ne sumnjam u Mešu.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 25 avg 2016, 19:19

dubrovnik je napisao/la:

Slazem se sa tobom da bi Milicevic trebao biti prva solucija ali bi ga Tino mogao vrlo dobro zamijeniti na poziciji AM.
Tina je Mesa bas momacki zajahao i vjerujem da ce se sada i konacno svaditi. Ali valjda cete onda biti sretniji.
Umjesto Hajrovica je pozvan Tomic, mada njegov poziv ti je eto, samo da se nadje igrac iz PL tu, nastupa svakako nece imati, ali svakako tu je Milicevic koji moze popuniti i poziciju Hajrovica i Tine, gdje bude zatrebalo. Duljevic je tu kao ozbiljan kandidat za dzokera sa klupe, Lulic i Visca su standardni.

Sto se tice Tine, nazalost, neko je morao izvisiti, to je bio on. Meni nije smetao, sasvim solidan igrac koji moze odigrati tu poziciju ofanzivnog veznog. Ali niko ne garantuje da se nece naci na spisku za Belgiju i Kipar kad promjeni klub, kako je i sam rekao. Ne bi pravio toliku pometnju oko toga.

I ja sam bio recimo za Kozulja da se pozove ili Milosevica. Ali dobro.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 25 avg 2016, 19:44

Goalgetter je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:

Umjesto Hajrovica je pozvan Tomic, mada njegov poziv ti je eto, samo da se nadje igrac iz PL tu, nastupa svakako nece imati, ali svakako tu je Milicevic koji moze popuniti i poziciju Hajrovica i Tine, gdje bude zatrebalo. Duljevic je tu kao ozbiljan kandidat za dzokera sa klupe, Lulic i Visca su standardni.

Sto se tice Tine, nazalost, neko je morao izvisiti, to je bio on. Meni nije smetao, sasvim solidan igrac koji moze odigrati tu poziciju ofanzivnog veznog. Ali niko ne garantuje da se nece naci na spisku za Belgiju i Kipar kad promjeni klub, kako je i sam rekao. Ne bi pravio toliku pometnju oko toga.

I ja sam bio recimo za Kozulja da se pozove ili Milosevica. Ali dobro.
Za Kozulja i ja kazem ajde dobro ali TSS bez ikakve dileme zasluzuje poziv. Uz najbolju volju ne mogu i necu za njega reci ali dobro. To niko nije ocekivao i mislim da ovo bas smrdi. Do koga je pojma nemam ali da ga momacki minira to je cinjenica. Mozda mu starom vraca jer ga je prozivao. Ko ce znati. Usput logicnije je Hajrovic-Milicevic a TSS-Tomic. Tomic ne moze na krilo a Milicevicu je to primarna pozicija.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 25 avg 2016, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 25 avg 2016, 19:46

Bog te oko cega se vi raspravljate, o rezervama koji su svi u pet deka :facepalm:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 25 avg 2016, 19:48

Ma nek covjek radi svoj posao kako misli da je najbolje...ako sam ista naucio od proslje sezone to je da imena neznace nista...od Leicestera pa do Kirin Cupa.

Jedino pitanje sto imam je sto nema Menisevica na spisku?
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 avg 2016, 19:49

Rokoko87 je napisao/la: Šta ti Hurtić načini.. :rol:
Ovo ljudina se odnosi na Celu, da ne bi bilo zabune! :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 25 avg 2016, 19:56

DevilsAdvocate je napisao/la:Bog te oko cega se vi raspravljate, o rezervama koji su svi u pet deka :facepalm:
Ma ovaj dubrovnik je vec ofiran previse... ne prestaje sa dizanjem Svena...treba da skine cvikere hajducke.. vrancic i milicevic su bolja rijesenja na Am od Tine..nema sta pricat se. . Imo je svoju sansu nije iskoristio i prica je zavrsena... zadnjih 5 prijateljskih se nije odazvo gdje je opet imo priliku pokazat se i sam je kriv.. njegovo je zavrseno u repci ja mislim i nece nam to nastetit sigurno. Ima dosta boljih igraca od njega to svako zna ko je iskren poznavalac fudbala i ko zeli dobro ovoj ekipi! Ovaj uvelico pricu o svenu ko da messija nije pozvo.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 25 avg 2016, 19:57

bhfanatic14 je napisao/la:
DevilsAdvocate je napisao/la:Bog te oko cega se vi raspravljate, o rezervama koji su svi u pet deka :facepalm:
Ma ovaj dubrovnik je vec ofiran previse... ne prestaje sa dizanjem Svena...treba da skine cvikere hajducke.. vrancic i milicevic su bolja rijesenja na Am od Tine..nema sta pricat se. . Imo je svoju sansu nije iskoristio i prica je zavrsena... zadnjih 5 prijateljskih se nije odazvo gdje je opet imo priliku pokazat se i sam je kriv.. njegovo je zavrseno u repci ja mislim i nece nam to nastetit sigurno. Ima dosta boljih igraca od njega to svako zna ko je iskren poznavalac fudbala i ko zeli dobro ovoj ekipi! Ovaj uvelico pricu o svenu ko da messija nije pozvo.
Kralju! :urnebes:

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Google Adsense [Bot], HariTz, hurem i 41 gost.