Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mogo bi on imati ulogu premijerligaskog Davida Moyesa kad je ovaj preuzeo United 
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ja kako god razmislim samo su dva izlaza iz ove agonije:
1. Da neko (ko ima imalo sportskih ambicija) otkupi od Tana vlasnicka prava.
2. Da se navijaci,simpatizeri pa i bivsi igraci (bar oni koji vole klub i kojima je stalo do istog) totalno distanciraju od Tanovog Sarajeva i da se formira 'FK Sarajevo 1946' i da krenemo sa ledine.
-Ja trece solucije,a da je u ovom momentu realna i izvodljiva,zaista ne vidim!
2. Da se navijaci,simpatizeri pa i bivsi igraci (bar oni koji vole klub i kojima je stalo do istog) totalno distanciraju od Tanovog Sarajeva i da se formira 'FK Sarajevo 1946' i da krenemo sa ledine.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To pod dva mi ne bi ni najgori neprijatelj pozelio.zagorski je napisao/la:Ja kako god razmislim samo su dva izlaza iz ove agonije:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A ovo pod jedan je nemoguce da se desi.MortemHz je napisao/la:To pod dva mi ne bi ni najgori neprijatelj pozelio.zagorski je napisao/la:Ja kako god razmislim samo su dva izlaza iz ove agonije:
Dakle,treba traziti soluciju broj 3
Sta vam je ljudi vise citajuci vase postove sve mislim klub se ugasio nije toliki crnjak koliko ste vi pali u depresiju nemamo marke duga nama malo fali da se dignemo a to je pravi covjek za dovodjenje igraca i strucni stab al stvarno strucni a ne neznalice i da im se niko ne mijesa u posao itjt. To se mozze postici za 7 dana sa pritiskom na upravu treba praviti pritisak konstantno a to moraju horde ispred uprave raditi
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Pa nije bas nemogucezagorski je napisao/la:
A ovo pod jedan je nemoguce da se desi.
Dakle,treba traziti soluciju broj 3
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ne treba nama jedan čovjek koji zna dovesti igrače. Prvo treba otići grupa ljudi na čelu sa Kusturicom i Kantardžićem, pa onda da dođu ljudi koji će raditi svoj posao. Svak svoje nek radi i nek se niko nikom ne mješa u posao.
SARAJEVO
Nijaze vrati se sve ti je oprošteno

-
JerryLouis
- Kontakt:
Eh braco moja bordobijele krvi, pisem vam iz suncem obasjanog Beca, na poslu sjedim i sjetim se nekih nasih navijackih pjesmi, sav se najezim i krenu suze na oci, ponosan na neke utakmice na kojima sam bio ..
I onda se sjetim trenutne situacije ..
Ali nema veze, proci ce i ovo, doci ce bolji dani, ljetne evropske noci, probudit ce se Bordo div u inat onima koji mu ne zele dobro!
Na na na na naaaa
Na na naaaaaa
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I onda se sjetim trenutne situacije ..
Ali nema veze, proci ce i ovo, doci ce bolji dani, ljetne evropske noci, probudit ce se Bordo div u inat onima koji mu ne zele dobro!
Na na na na naaaa
Na na naaaaaa
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ako je tan zadovoljan sa kusturicom i ljudima oko njega mi tu ne mozemo nista jedino da ne idemo na utakmice zato treba izvuci sto se moze i ako oni odu koga postaviti jer ne mozes na njihovo mjesto postaviti npr.hsdzibegica jer covjek nema veze sa financijama trebaju nam legende u sportskom dijelu ako bi oni htjeli doci
I to stoji,ali sa ovim ljudima u klubu je to nemoguce da se desi...nemoguce! I nikakav pritisak njih nece maknuti,imaju onu kinesku ublehu iza sebe i sve dok su mu finansije u redu on ih nece dirati.fks74 je napisao/la:Sta vam je ljudi vise citajuci vase postove sve mislim klub se ugasio nije toliki crnjak koliko ste vi pali u depresiju nemamo marke duga nama malo fali da se dignemo a to je pravi covjek za dovodjenje igraca i strucni stab al stvarno strucni a ne neznalice i da im se niko ne mijesa u posao itjt. To se mozze postici za 7 dana sa pritiskom na upravu treba praviti pritisak konstantno a to moraju horde ispred uprave raditi
Mi smo tek zakoracili u zonu sumraka bojim se.
033ns je napisao/la:Ja bi na mjesto SD Semjona, a za trenera Samiru Hurem..... Ipak djevojke deru sve redom, sto znaci da Samira zna posao.
Samo da se citiram na period od prije 6 mjeseci.
JTZ
Gazi selju malenog.
Gazi selju malenog.
prdimahovina je napisao/la:a divi mu srednjih prstića![]()
![]()
![]()
dobar pocetak dana
hvala ti
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- PitarBordo
- Kontakt:
Zar su i dalje živi ovakvi spinovi?fks74 je napisao/la:nije toliki crnjak koliko ste vi pali u depresiju nemamo marke duga nama malo fali da se dignemo
Samo Saraj'vo.
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
stoko jeste nasli pogodnog 
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Soluciji jedan se najiskrenije nadam i mislim da nam je to jedini spas.zagorski je napisao/la:Ja kako god razmislim samo su dva izlaza iz ove agonije:
Solucija dva, pokusao je Manchester United uraditi nesto slicno i propao je projekat.
Kasnije im se gazda dohavizao malo i sad su zadovljni sa njim. Nadam se da ce se i nama to desiti i da ce neki novi vjetrovi doci na Kosevo.
Treca opcija?
Hmmm. Iskreno ne vidim je.
Ti i ja smo na ovo sve upozoravali davno ranije. Evo desava se upravo ono cega smo se i pribojavali, samo sto smo mislili da ce se ovo desiti nesto kasnije.
Sa ovakvim Tanom, nama napredka nema.
Sta ce nam starcevic koji q
@evander; ovo su momenti kad mrzis sam sebe sto si bio u pravu,Bgm.!
Nekako sam uvjeren da ce nas preuzet sadasnji trener Krupe. Zivi bili pa vidjeli. Nadam se da grijesim ali sve ide ka tome..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 54 gosta.