Pa ono cisto fazon novi je nije od onih stalnih raja iznervirana svejedno jer je Slavko otiso njima i onda kojeg god hebem im sve a jeftinharis004 je napisao/la:Nekako sam uvjeren da ce nas preuzet sadasnji trener Krupe. Zivi bili pa vidjeli. Nadam se da grijesim ali sve ide ka tome..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Uklapa se u njihovu viziju kluba?????
Znaci pisi propalo
Znaci pisi propalo
pogresno citiran postzagorski je napisao/la:I to stoji,ali sa ovim ljudima u klubu je to nemoguce da se desi...nemoguce! I nikakav pritisak njih nece maknuti,imaju onu kinesku ublehu iza sebe i sve dok su mu finansije u redu on ih nece dirati.fks74 je napisao/la:Sta vam je ljudi vise citajuci vase postove sve mislim klub se ugasio nije toliki crnjak koliko ste vi pali u depresiju nemamo marke duga nama malo fali da se dignemo a to je pravi covjek za dovodjenje igraca i strucni stab al stvarno strucni a ne neznalice i da im se niko ne mijesa u posao itjt. To se mozze postici za 7 dana sa pritiskom na upravu treba praviti pritisak konstantno a to moraju horde ispred uprave raditi
Mi smo tek zakoracili u zonu sumraka bojim se.

Ja bih najsretniji bio da sam sve u krivu, da su mi zacepili usta i da od stida vise nikad na forum ne dodjem nista napisati.zagorski je napisao/la:@evander; ovo su momenti kad mrzis sam sebe sto si bio u pravu,Bgm.!
Nadam se i danas da ce se to desiti.
To bi znacilo da rahat i sretan idem na utakmice.
Govorenje istine nije pljuvanje. Gore je zatvarati oci pred ocitim.
Da se na vrijeme reagovalo, danas bi mozda neke stvari bile drugacije.
"Prema svemu sudeći fudbaleri FK Sarajevo će novog trenera dobiti u ponedjeljak, a Almira Hurtića će na klupi Bordo tima naslijediti Slobodan Starčević.
Uprava FK Sarajevo i Starčević ću obavili pregovore tokom sedmice, a navodno je dogovoreno da ovaj mladi i perspektivni stručnjak bh. velikana preuzme nakon utakmica 7. kola Premijer lige.
Starčević je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio Borac i Krupu na Vrbusa koju je uveo u Premijer ligu BiH i bilježio odlične rezultate na startu sezone. Oproštajna utakmica sa svojim trenutnim klubom će mu biti protiv Slobode.
Budući da nakon ovog kola slijedi reprezentativna pauza Starčević će imati 15-ak dana da upozna i što bolje pripremi ekipu za nastavak prvenstva".
Uprava FK Sarajevo i Starčević ću obavili pregovore tokom sedmice, a navodno je dogovoreno da ovaj mladi i perspektivni stručnjak bh. velikana preuzme nakon utakmica 7. kola Premijer lige.
Starčević je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio Borac i Krupu na Vrbusa koju je uveo u Premijer ligu BiH i bilježio odlične rezultate na startu sezone. Oproštajna utakmica sa svojim trenutnim klubom će mu biti protiv Slobode.
Budući da nakon ovog kola slijedi reprezentativna pauza Starčević će imati 15-ak dana da upozna i što bolje pripremi ekipu za nastavak prvenstva".
Kad skontam u kakvom je stanju Celik, odma mi je lakse.
Jeli istina da Gracic toliko voli Sarajevo. Ili je samo jos jedan u nizulopova, koji je uzeo para u Olimpiku i sad raspad sistema.
Jeli istina da Gracic toliko voli Sarajevo. Ili je samo jos jedan u nizulopova, koji je uzeo para u Olimpiku i sad raspad sistema.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
A ne mislis valjda da bi nam Celik trebao biti mjerilo?Amca007 je napisao/la:Kad skontam u kakvom je stanju Celik, odma mi je lakse.

A sto se Gracica tice, ne poznajem ga ali sam fakat cuo da je veliki navijac.
Cudne su okolnosti njgovog odlaska iz kluba. Ali bezveze ga je pominjati, nikad on vise nista nece biti u Fk Sarajevu.
A da je sposoban, sposoban je.
Od svih ubleha koje su prosle kroz klub, Obradovica, Baljka, Blekica, Gracic je sigurno bio daleko najbolja opcija i neko sa vizijom.
Iz dana u dan čitam tvoje gluposti. United of Manchester igra šestu ligu, zadnje 3,4 godine prelaze u viši rang takmičenja, izgradili stadion koji izgleda skoro ko Pecara, pomoćne terene, klupske prostorije, a krenuli su iz 10 ranga takmičenja, neka opštinska liga. I za tvoju informaciju to nije pokrenuo Manchester united već njegovi navijači.Evander je napisao/la:Soluciji jedan se najiskrenije nadam i mislim da nam je to jedini spas.zagorski je napisao/la:Ja kako god razmislim samo su dva izlaza iz ove agonije:
1. Da neko (ko ima imalo sportskih ambicija) otkupi od Tana vlasnicka prava.
2. Da se navijaci,simpatizeri pa i bivsi igraci (bar oni koji vole klub i kojima je stalo do istog) totalno distanciraju od Tanovog Sarajeva i da se formira 'FK Sarajevo 1946' i da krenemo sa ledine.
-Ja trece solucije,a da je u ovom momentu realna i izvodljiva,zaista ne vidim!
Solucija dva, pokusao je Manchester United uraditi nesto slicno i propao je projekat.
Kasnije im se gazda dohavizao malo i sad su zadovljni sa njim. Nadam se da ce se i nama to desiti i da ce neki novi vjetrovi doci na Kosevo.
Treca opcija?
Hmmm. Iskreno ne vidim je.
Ti i ja smo na ovo sve upozoravali davno ranije. Evo desava se upravo ono cega smo se i pribojavali, samo sto smo mislili da ce se ovo desiti nesto kasnije.
Sa ovakvim Tanom, nama napredka nema.
I de ne pametuj više, svaki dan napišeš bar 10 postova, ne zna se koji je gluplji.
Kakav glupan
Ono, hoce nesto da kaze, a ispadne glup

A usput, razligu na opste diskusije. Navijacima skretnicara nije ovdje dozvoljeno pisati.

Ono, hoce nesto da kaze, a ispadne glup

A usput, razligu na opste diskusije. Navijacima skretnicara nije ovdje dozvoljeno pisati.
I imamo svoj komad zemljePitarBordo je napisao/la:Zar su i dalje živi ovakvi spinovi?fks74 je napisao/la:nije toliki crnjak koliko ste vi pali u depresiju nemamo marke duga nama malo fali da se dignemo![]()

-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
Dobro jutro svim bordo drugovima 

-
- Kontakt:
kakav je to optimizam ili me osjecaj vara..znas li sta sto mi ne znamo?KenChoo je napisao/la:Dobro jutro svim bordo drugovima

Ma kakav optimizam, malo je bolje u odnosu na ovih prošlih par dana. A izgleda da se nastavlja agonija.BordoBolesnik je napisao/la:kakav je to optimizam ili me osjecaj vara..znas li sta sto mi ne znamo?KenChoo je napisao/la:Dobro jutro svim bordo drugovima
-
- Kontakt:
Kakva izjava Hasančića uoči Radnika, dotakao se utakmice i protiv MetalegLA, kako reče, žele se iskupiti za dosadašanje utakmice sutrašnjom pobjedom
Jao, pa mogu mislit šta jadni igrači razmišljaju kad ga slušaju, još zamislite da imamo Benku, Jajala, Delača... i da oni to slušaju, nije ni čudo što su otišli i što smo neke otjerali

Jao, pa mogu mislit šta jadni igrači razmišljaju kad ga slušaju, još zamislite da imamo Benku, Jajala, Delača... i da oni to slušaju, nije ni čudo što su otišli i što smo neke otjerali

MetalegLA

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Kvote za sutra
3,00 - 3,25 - 2,10
3,00 - 3,25 - 2,10
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 28 gostiju.