sekerbay je napisao/la:pa jedva cekam taj atletiko.
nisam citao ostale postove, ali vjerujem da i ostali bavarci s nestrpljenjem ocekuju colu i njegove divljake.
hocemo li ih satrat amidza .Majku im ,đasmine dira me hakalllaaaaa.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
sekerbay je napisao/la:pa jedva cekam taj atletiko.
nisam citao ostale postove, ali vjerujem da i ostali bavarci s nestrpljenjem ocekuju colu i njegove divljake.
Hvala !libje je napisao/la:Prosle godine se mogla kupiti karta za jednu utakmicu.Mig_Mig je napisao/la:Ljudi, molba za nekog od vas ko je isao na utakmicu u Zagreb, jer vi imate iskustva sa gostovanjem tamo? Da li je neko isao, cijene karata i inace situacija? Hvala !
Moj savjet ti je da kupis kartu za istok ili zapad dole!?
Zapad gore niposto!?
druze, tu je dr. karlo anceloti!!!muamerc je napisao/la:Pobjeda od 1:0 i nerijeseno u drugoj bi bila puna saka brade. Za mjesec igramo sa njima a mi nidokle nismo sa sistemom.
Suosjećam s tobomCentre forward je napisao/la:Toliko sam ček'o tekmu večeras, a neću bit' u mogućnosti da gledam.
Ja sam platio 300 kn za juznu tribinuMig_Mig je napisao/la:Ljudi, molba za nekog od vas ko je isao na utakmicu u Zagreb, jer vi imate iskustva sa gostovanjem tamo? Da li je neko isao, cijene karata i inace situacija? Hvala !
Ja sam platio kartu 400kuna istok ili zapad ne sjecam se tacno, a uglavnom pojedinacne karte su bile 300,400,500knMig_Mig je napisao/la:Ljudi, molba za nekog od vas ko je isao na utakmicu u Zagreb, jer vi imate iskustva sa gostovanjem tamo? Da li je neko isao, cijene karata i inace situacija? Hvala !
Špekulisalo se ranije da će se vratiti, ali sada se ne spominje ništa novo.proFCB je napisao/la:Šta se dešava po pitanju povratka doc Wohlfahrta u klub???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.