FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Karlo
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Karlo » 26 avg 2016, 13:07

sekerbay je napisao/la:pa jedva cekam taj atletiko.
nisam citao ostale postove, ali vjerujem da i ostali bavarci s nestrpljenjem ocekuju colu i njegove divljake.

hocemo li ih satrat amidza .Majku im ,đasmine dira me hakalllaaaaa. :o
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 26 avg 2016, 14:54

libje je napisao/la:
Mig_Mig je napisao/la:Ljudi, molba za nekog od vas ko je isao na utakmicu u Zagreb, jer vi imate iskustva sa gostovanjem tamo? Da li je neko isao, cijene karata i inace situacija? Hvala !
Prosle godine se mogla kupiti karta za jednu utakmicu.
Moj savjet ti je da kupis kartu za istok ili zapad dole!?
Zapad gore niposto!?
Hvala !
Max Allegri

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 26 avg 2016, 15:32

@karlo,
cudo ako im u dvije tekme ne zabijemo barem cetvorku.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 26 avg 2016, 15:37

Pobjeda od 1:0 i nerijeseno u drugoj bi bila puna saka brade. Za mjesec igramo sa njima a mi nidokle nismo sa sistemom.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 avg 2016, 16:03

Jeva čekam duele sa kostolomcima iz Madrida, nadam se da će Carlo napuniti Cholovu ciganiju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 26 avg 2016, 16:04

muamerc je napisao/la:Pobjeda od 1:0 i nerijeseno u drugoj bi bila puna saka brade. Za mjesec igramo sa njima a mi nidokle nismo sa sistemom.
druze, tu je dr. karlo anceloti!!!
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 26 avg 2016, 16:07

Carlov Bayern je već sila u svakom mogućem pogledu, a mjesec dana je dug period i mogu postati samo jači.
Zadnju igramo kući sa Atleticom i volio bih da tu utakmicu ozbiljno shvate za razliku od prethodnih godina.
Ako Bayo bude ozbiljno igrao tu zadnju utakmicu, pobjeda od 2 ili 3 gola razlike je zagarantovana.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 26 avg 2016, 16:15

Sve zavisi od toga kakvo će bit' stanje u grupi. Ako mi npr., riješimo sve do te zadnje tekme a njima bude škripalo ne vjerujem da će naši krenut' silovito. Al' nemam ništa protiv da ih zgazimo, naravno. Vidjećemo kakav će Atletico bit' u Evropi. Izgubili su 2 LP u kratkom roku i vjerujem da će oni ne stagnirati, neg' doživjet' strmoglav pad. LP je surovo takmičenje, nema tu plaho praštanja.

Toliko sam ček'o tekmu večeras, a neću bit' u mogućnosti da gledam. :problem:
Nek' nam je svima sasrećom.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 26 avg 2016, 16:40

Centre forward je napisao/la:Toliko sam ček'o tekmu večeras, a neću bit' u mogućnosti da gledam.
Suosjećam s tobom :(
I ja odavno nisam jednu utakmicu ovako isčekivao, počinje Bundesliga :njanjanja:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 26 avg 2016, 16:55

Sjetimo se Valencie koja je u 2 godine izgubila 2 finala. I od tada je nema nigdje
Da se vratim malo na temu, ne znam zasto ste svi toliko optimisticni glede Ancelotija i atletico madrida. Pa imao je Carlo jacu ekipu sa realom pa je se patio sa atleticom. Ne kazem da je lijepo gledati stopere na protivnickoj polovici, ali treba sacekati, pa onda davati neke izjave i donositi zakljucke.
Sto se tice LP, znamo da svake godine ispliva neka ekipa od koje niko nije ocekivao da ce doci do kraja. Real misli da ove godine nece doci ni do polufinala. Od glavnih kandidata tu su Barca, Bayern i Juve + taj neki anonimus koji ce da ispliva.
Sretno vcrs. otvaranje sezone je uvijek tesko, ocekujem pobjedu od 2 gola razlika

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 26 avg 2016, 17:14

Mig_Mig je napisao/la:Ljudi, molba za nekog od vas ko je isao na utakmicu u Zagreb, jer vi imate iskustva sa gostovanjem tamo? Da li je neko isao, cijene karata i inace situacija? Hvala !
Ja sam platio 300 kn za juznu tribinu
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 26 avg 2016, 17:22

Ja sam platio kartu 400kuna istok ili zapad ne sjecam se tacno, a uglavnom pojedinacne karte su bile 300,400,500kn

dsulejm
Kontakt:

Post Postao/la dsulejm » 26 avg 2016, 17:37

Uz duzno postovanje svima koji tvrde da se vec vidi neko poboljsanje u igri, mislim da ste u zabludi. - Jedino sto se vidi je to da sistem jos nije dotjeran. Pratio sam svaku pripremnu utakmicu Bayerna i cak sam ih gledao uzivo protiv Intera.
Znajuci da je tek pocetak Karlove ere, velika je nada da ce se sve ovo posloziti kako treba.

Budimo objektivni u vezi igre ovo do sada, jer ta igra nije onakva kakvu svi zamisljamo pod Karlovom palicom.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 26 avg 2016, 18:38

Kod Carla se već primjeti, a on to i u izjavama pokazuje, da će gledati da igrače postavi tamo gdje mogu najviše pokazati i da će im dati i određene slobode. Muller će i prema izjavama Ancelottija tokom sedmice a i prema jednom interesantnom članku kojeg je danas objavio ****.de imati velike slobode. A tada je Muller najjači.
Neki dan sam govorio, kako neće Carlo igrati uvijek sa klasičnim krilima, čak će vrlo moguće često igrati bez baš onih pravih klasičnih krila. Tako će npr Muller i kada je na krilu biti uvučen malo prema sredini i faktički će tu moći pokazati opet svoju pravu snagu. I Ribery će imati određenih sloboda.

A nakon Riberyja i Muller i Neuer su se izjasnili pozitivno o Carlu i istakli njegove ljudske vrijednosti i taj njegov prijateljski, posebni odnos sa igračima.

Zapravo Carlo i želi na praktičan, pragmatičan način doći do uspjeha, a u kadru ima toliko kvalitete da je potrebno samo da igračima da potrebno samopouzdanje, sigurnost, motivaciju, da ih usmjeri i naravno da laganim autoritetom održava disciplinu. On u ekipi ima sve, Bayern ima dobre trkače i ratnike, a i umjetnike...Šta tu treneru treba više? Treba samo da bude pametan i da lagano diriguje.... ;)

A drago mi je da smo s Atleticom u grupi, sada im treba pokazati....Bitno je da mi njih dobijemo i ostavimo iza sebe. Ne mora tu biti mnogo show-a. A ako i to dođe ko prilog, onda će biti fantastično.... :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 26 avg 2016, 19:45

Šta se dešava po pitanju povratka doc Wohlfahrta u klub???
Stern des Südens

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 26 avg 2016, 19:48

Neuer-Lahm-Hummels-Martinez-Alaba-Alonso-Vidal-Thiago-Ribery-Muller-Lewandowski

Trenutno najjača postava počinje protiv Werdera Predator-Sanches na klupi

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 26 avg 2016, 19:56

proFCB je napisao/la:Šta se dešava po pitanju povratka doc Wohlfahrta u klub???
Špekulisalo se ranije da će se vratiti, ali sada se ne spominje ništa novo.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 26 avg 2016, 20:22

Posljednjih 13 takmičarskih utakmica Werder je izgubio protiv Bayerna, a zadnji put je pobjedu ostvario prije 18 utakmica, tj. 2009. godine i šta čovjek drugo večeras da očekuje nego trijumf.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 26 avg 2016, 20:28

Jesam ja dobro cuo da ovaj na eurosportu umjesto Javi Martinez rece Xavi Hernandez ? :urnebes:

Edit: evo rece sad da se Bayern pojacao Lahmom ovaj transfer rok :facepalm:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 26 avg 2016, 20:46

Aaaaaaaaaaaaaaaaa

Sendt fra min HTC One med Tapatalk
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.